Skötväska

Vi köpte en väska från Stadium för 99:- som vi blivit tipsade om att ha som skötväska, superbra superfin.
Men idag fick vi en till! Tur vi har, inte vilken som helst utan en supersnygg från "Gaia & Ko".
Den ser ut ungefär så :)

Rätta till fel!

Jag måste rätta till ett litet fel jag insåg jag skrivit nu! Och det är på TÄVLINGEN som jag har skrivit att den avslutas den 4:e. Den skulle hålla på i tre veckor och på något sätt lyckades jag få det till den 4:e.
MEN TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 11:E APRIL!

http://aggehh.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-presentkort-vart-250-hos-ru.html

1:a april

Imorgon är det 1:a april, och jag har nog aldrig tyckt att det varit speciellt roligt. Jag avskyr första april. Jag finner verkligen inget nöje i att alla ska lura varandra. Gud så negativ och tråkig jag är men den dagen är sjukt påfrestande när man inte vågar lita på någon eller något.
Sover hela dagen imorgon ja!


Before i die 2

Enda sedan jag var liten har jag älskar grisar! Skrev ju även det här.
Jag ska iallafall ha en gris som husdjur innan jag dör, dom är ju för goa!

Frukost på sängen

Imorse blev det frukost på sängen, men det var inte jag som blev den lyckliga utan det var jag som fixade det åt Daniel.. Haha borde det inte vara tvärtom nu?:)

♥ Dag 11 – Mina syskon.

♥Dag 11, mina syskon, herregud har ju både ett riktigt syskon och låtsas syskon? ♥

Vi börjar med mitt enda helsyskon Alva. Vi har samma mamma och pappa, det kanske man måste förklara i dessa tider med dessa komplicerade familjer haha...
Alva är två år yngre än mig (fyller alltså 16 i år) men fysiskt är hon större så på långt håll kan man tro att hon är äldre. Hon är iallafall raka motsatsen till mig. Jag är sprallig, stressad och allt ska hända på en gång, jag missar aldrig en tid och är övertydlig med allt.
Alva däremot är coollugn, tar allt på torsdag, stressar aldrig upp sig och är lite klantig med tider, haha men det är liksom hon endå. Sen kan hon sova hur mycket som helst, också tvärtemot mig som nästan aldrig sover.
Jaja, annars så älskar hon hästar och brukar guppa runt på sånna lite då och då. Huvva vilka läskiga djur dom är!
Hon tycker även om att knäppa kort, även om jag tycker hon knäpper på tråkiga saker som mossa och stenar så är hon väl duktig!
Hon är även grymt duktig på att säga "Va?" hon fick ju ett passande namn "AlVA"


Sen har jag två låtsassyskon, Gustaf och Anna som kom med som en bonus när mamma flyttade ihop med sin man hon har nu.
När dom flyttade ihop för ca 9 år sedan(?) så var det mest Gustaf jag umgicks med hemma och när vi var ut på utflykter. Han är iallafall två år äldre än mig och numera bor han i Linköping och pluggar till någon sån där riktig smarting. Han är en sån som vet och kan allt bokstavligen, han är verkligen grym på datorer och är allmänbildad
Sen har vi Anna som är ett år yngre än mig, Hon är supergrym på att fota! Man kan inte annat än älska hennes foton. Även vi hade väldigt kul när vi var mindre tillsammans :) Vi hittade på massvis med tokigheter!

Har ingen bild på dom. Har inte frågat om jag får lägga ut bild på dom heller så hoppar den biten :)

Before i die 1

På hemsidan http://perfectbucketlist.tumblr.com har dom sjukt många och fina "Before i die" bilder. HAr hittat några som matchar det jag ska göra innan jag dör så nu några dagar framöver lägger jag ut en eller två bilder om dagen därifrån som matchar min bucket list :)
Här kommer första:
Jag har alltid velat ha en köttätande växt. Jag vet helt ärligt inte varför. Kommer ihåg när jag var liten, kanske 6-7 år så hade min kompis bror en sån och jag var så imponerad utav den, sedan dess har jag velat ha en men det finns ingenstans att köpa, jo bara frön och det har jag provat, men dom ville inte leva....
Jag ska iallafall ha en sådan innan jag dör!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Dag 10, vad hade jag på mig idag? Jävligt ointressant eftersom jag kanppt kan ha normala kläder något mer♥

*Halsband från glitter
*Tröja från??? Säkert gina eller något. Ser iallafall superfet ut i den, men den är skön
*Tights från gina
*Strumpor från newbody, huuuur sköna som helst!


Tråkig punkt iallafall i dagsläget eftersom jag inte kan ha de kläder jag vill ha. Men vad gör det om 100 år?:) Imorgon blir det ♥ Dag 11 – Mina syskon.


Hos Daniel

Sitter i soffan hos Daniel. Tänkte nyss på att han har mycket roligt i sitt rum, tänker inte visa allt men kan visa lite :)
Liten ljudanläggning, en tom colakyl och massa folkracepokaler!
Att bero på ljudanläggningen, kommer ihåg allra första gången jag var hos Daniel (mer än 2 år sedan), då hade han en annan ljudanläggning och så skulle han väl impa på mig lite å spela, pang tjong sa det och blixtra till så skulle självklart dee gå sönder, tror Daniel tyckte det var lite pinsamt haha!

Förtroendet borta?

Hej alla glada och icke glada, har ni tappat förtroendet för mig nu när jag inte bloggat på hela dagen? Hoppas inte det :) Jag lovar jag tar igen det! Även jag har ett liv utanför intranätet, tro´t eller ej! Nej men har åysslat emd både det ena och det anda idag.
Ska sticka hem till Daniel nu iallafall men datorn följer emd så var icke oroliga! Ska bjuda på dagens outfit också enligt "30 dagar".

Blir galen

Vissa dagar beter sig alla som idioter känns det som. Jag orkar verkligen inte med det just nu! Låt och Ärtan mig få lite ro.
Tänk vad bra det skulle vara om man bara kunde gå i ide. Eller låsa in sig och stänga av dator, telefon och allt folk i en vecka, vad skönt!

Förlåt för jag klagar men ibland bara måste man få ur sig lite. Det känns faktiskt lite bättre efter att jag skrivit det där..

Glöm inte tävlingen!

Den pågår inte så länge till! Det är väldigt få som deltar också vilket betyder stor chans att vinna!
http://aggehh.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-presentkort-vart-250-hos-ru.html

Våran bushund

Våran hund är ju inte så gammal så han hittar ju ständigt på massa bus.
Varje gång han får ett ben så brukar han bit opp halva benet sen vill han gräva ner resten, och när han vill ut och gräva ner det går han runt runt och gnäller tills man släpper ut honom, men idag fick han inte gräva ner det eftersom det är onödigt att han ska gräva ner alla ben han får.
Vad gör han då? Jo, jag hör att det krafsar i vardagsrummet, går in och möts av ett dammmoln, han håller på att gräva ner benet i öppna spisen! Hela hunden var grå och det blev inte snyggt. Men där hade han grävt ner benet iallafall, så nu har jag och mamma tvättat hund :)
Bilden är från i förrgår, då hittade jag honom sovandes i soffan så här.... Man kan inte annat än älska hans sovställningar!

Feber på G?

Sitter i skolan, har haft tunga fordon och sedan kört lite truck... Sitter nu i klassrummet, fryser och mår allmänt dåligt, känns som jag börjar få feber? Jag orkar inte!

Tips på en RIKTIG mammablogg

Svar: Håller med dig lite Josefin endå :) Men det är ju så många småflickor som läser bloggarna och dom tycker allt låter så underbart så dom sticker iväg själv och skaffar barn, har även fått flera mail och kommentarer av små tjejer i 12-16 års ålder som skriver att dom vill ha barn. Nu kan man ju nästan säga att jag också är en småflicka men jag har en helt annan historia :) Men vissa mamambloggar så märker man verkligen att dom överdriver och får allt låta som att deras liv är huuur bra som helst, 100% problemfritt..

Ditt bloggtips var superbra! :) Alla, gå in och läs bloggen http://hormonerhemorrojder.com/

♥ Dag 9 – Min tro.

♥Dag 9, Min tro, vad menas med det? Tråkig punkt....♥

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, jag har ingen speciell tro. Jag tror på fakta inte så mycket annat faktiskt. Vad tror ni på? Skriv gärna och berätta!
Denna punkt blev inte lång men det får duga.




Imorgon blir det iallafall ♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Ärtan sparkar!

Helt otrolig film när man ser lilla Ärtan sparka! Tydligaste sparken kommer en bit in i filmen, ha tålamod och fokusera på magen :) Förlåt för det dåliga och konstiga ljuset bara.


Vecka 32 (31+0) magbild

Idag går jag in i vecka 32.
8 veckor kvar till beräknad födsel.


ADHD=Fler läsare?

En sak jag märker på blogg topparna nu är att bloggarna där heter någoting i stil som "Mamma och pappa dog", "har adhd och aspergers" "lever med depression" osv osv i den stilen...
Tråkigt tycker jag eftersom att dom flesta av dom bloggarna endast är kändiskåta och dum som dom är använder dom sig utav sin sjukdom för att marknadsföra sig.
Visst, vissa av dessa blogagr är lärorika och intressanta, kan även ge en tankeställare så drar inte alla över en kam, dom jag stör mig på är dom som jag just sa som som använder sin sjukdom eller situation i sitt bloggnamn enbart för att bli känd. Usch och fy.

Jag själv har förmodligen ADD eller något i den stilen men har valt att inte genomgå en utredning angående det. Jag har även levt med en depression. Sen har jag en bindvävssjukdom. Är även tonåring och gravid. Undra hur många fler läsare jag skulle få om jag lade till allt det i bloggnamnet? Lite nyfiken är jag allt men inget som kommer på fråga eftersom jag tycker det är fult gjort.
Näe lite diss på det.....

Jag kan ha barnkläder

Idag är jag bara hemma, mina ben vill inte röra sig alls, ljumskarna gör ont. Men det är ju inget som ni ska behöva ta del utav.
Iallafall så drog jag ur en tröja ur byrån som såg ut att kunna passa mig, den var stor och härlig, dom flesta andra tröjor jag har är för tighta.
Insåg att det var barnstorlek på den? Haha kommer inte ens ihåg att jag köpt den. Men den satt perfekt konstigt nog trots magen och tuttarna! Så ja, jag kan fortfarande ha barnkläder! :)

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

♥8:e punkten... Ett ögonblick, hmm vad menas med det? Tar ett ögonblick som alltid får mig att må bra.♥

Nu ska jag berätta än det bästa ögonblicket jag vet! Sen får ni nöja er med det då det finns så många ögonblick jag skulle kunna skriva om.

Det härligaste ögonblicket jag vet är kanske lite fjantigt, men jag älskar det! Och det är när jag står på startplattan i folkrace. Gud så härligt det är! Tänk er själva:
Man får sin startposition (var på startplattan man ska stå)
Du kör dit, funktionären (dom som sköter allt på plattan) vinkar dig fram så du står rätt
Funktionären går därifrån, du tittar åt sidorna på bilarna du har brevid dig, pulsen ökar. Ibland tittar föraren i bilen brevid tillbaka, ibland flinar han ibland ser han allvarlig och fjatig ut, pulsen ökar lite till.
Funktionären sträcker upp 30 sekunder skylten (skylten som säger att det ca 30 sekunder kvar till start), du varvar upp bilen samtidigt som du hör bilarna brevid varva. du sätetr bilen i dragläge, du känner spänningen överallt.
Funktionären visar tummen upp, du visar att du är redo för start, det pirrar.
Full fokus på röda lampan, pulsen är nu i så höga varv att adrenalinet börjar pumpa.
Lampan slockar, upp med kopplingen, ner med gasen.
Nu börjar det roliga!



Det här med poker.

Jag har aldrig någonsin spelat poker. Vet att det finns olika slags poker men jag tror jag bara kört en hemmagjord variant av klädpoker, en version där man dessutom klär på sig inte av sig. Kommer dock inte alls ihåg hur man gör.
Detta är dock något jag länge velat lära mig mer om och det har jag nu fått göra också! Tack vare http://pokertur.se
Där förklarar dom enkelt vad poker är och beskriver olika slags pokerspel, ger även tips. Kul faktiskt!
Jag vet att Daniel har en sån där pokerlåda någonstans, kanske man ska dra fram den och spela lite?
Jag har även en bekant som tävlade i poker förut, han vann stora vinster och fick åka utomlans och spela i tv tillomed!
Sen spelas det mycket poker på nätet nu har jag förstått, detta har jag ingen erfarenhet utav eftersom att jag inte fyllt 18 ännu (gör det i år), vet inte om jag kommer att prova på detta heller eftersom jag är extremt rädd för att bli spelberoende när det är pengar inblandat. Men självklart går ju även det att styra.

När man är gravid flyger man på rosa moln. Eller?

Har tänkt skriva detta inlägg lääänge länge. Men nu när jag såg att Monia skrivit om samma grej så sätter jag fart med! Läs hennes inlägg här.


Vad jag har förstått så tror många att det är helt underbart att var gravid med den gulliga magen och dom mysiga sparkarna. Och bebisen som kommer sen som man kan mysa med och klä på fina kläder. Det är inte så konstigt eftersom att dom större mammabloggarna får det att se ut just så. Helt sjukt egentligen. Inte konstigt att 13 åringar skriver till  mig att dom försöker skaffa barn.
Detta tycker jag är så fel, fel, FEL!

Jag ska tala om för er att det är sjukt jävla tungt och jobbigt att vara gravid (har tidigare skrivit lite om jobbiga saker som  händer när man blir gravid HÄR)
Det är inte alls så jävla härligt som det verkar. Och jag tänker som sagt inte låtsas och flyga iväg från verkligheten. Det är stundtals pest att vara gravid. Och endå har jag en ganska lättsam gradivitet. Men jag kan inte sitta längre stunder, ryggen domnar bort, kissar minst 3 gånger per natt, tuttarna har växt för mycket vilket lett till ryggvärk och sjukt fula bristningar över hela brösten och större kommer dom bli, för att den hänga nere vid naveln. Jag går med sammandragningar sjukt ofta vilket gör att jag inte kan leva som vanligt. Man får inte sova på magen, ryggen och på höger sida. Förut sov jag bara på magen och höger sida. Det kan ta en hel natt att hitta en skön ställning i sängen.
Fötterna klarar knappt av min tyngd mer.
Sen efter förlossningen kommer min mage hänga, jag kommer ha massa extrakilon som är svåra att bli av med, dom nedre regionerna kommer aldrig bli sig likt, bristningarna kommer vara kvar.
När man ammar tappar många hår och när man slutat amma så får man hängtuttar.
Detta är min gradivitet som för övrigt är väldigt lättsam om man jämför med andra! Låter det kul? Tror inte det va.


Sen det här med en mysig liten bebis som kommer sen. Visst går det inte att neka att det förmodligen är det bästa som någonsin händer en i sitt liv, det går inte att sudda ut, MEN alla små 13åringar... Glöm inte bort alla sömnlösa nätter, kladdiga bajsblöjor, läskiga utslag, oron för minsta lilla, spya, osv osv. Sen växer dom ju också! Dom är inte små bebisar för evigt :)


Trots allt detta tvekar jag inte ett dugg på att bli mamma. Det kommer jag att fixa, men vill påminna er småtjejor som kontaktat mej osv om att det är inte som många bloggare får det att verka vara. Jag vet i princip bara en av dom få bloggar jag följer som faktiskt skriver som det är och det är nog Monia. Sen så läser jag kanske 3-5 mammabloggar bara men endå. Vill ni läsa om hur det är att vara en mamma på riktigt så läs hennes blogg. Eller min, för jag tänker inte ljuga. Även om jag suddar bort lite av sanningen stundtals för att inte verka FÖR negativ.
Måste nog även berätta att jag är ganska så mycket tvärsäker på att allt detta är värt det, men kanske bör man vänta med att skaffa barn tills man gått ut skolan iallafall :)
Och en till sak, till ALLA mammor! Ni är helt fantastiska som går igenom allt detta för era barn! Guld medaljer till er alla!

Veckans naglar som kommer åka av på en gång.

Om jag tar dom fula grejerna jag aldrig kommer använda (saker man fått i present osv) så blir det ungefär så här:
Fast egentligen hatar jag gult nagellack, det är så man själv vill att det ska se ut som man har värsta nagelinfektionen.

Gravid är jobbigt

Sitter på skolan och försöker övertala Daniel att vi ska ut och nöta lite på truckarna men han är lat. Det är så tråkigt att vara där ute själv...
Det är en ganska seg dag idag, vi har självstudier just nu och jag skulle kunna gå hem o plugga men problemet är att jag kan inte gå! Går 5 meter, sammandragning, och så håller det på så.
Igår tog det 30 minuter för mig att gå hem och i vanliga fall tar det mindre än 10 min... Älskar att vara gravid!
Får tjata lite till på Daniel.
Upprepad bild i brist på annat.

♥ Dag 7 – Min bästa vän

För läängesedan så började jag med det där "30-dagar" som många andra gjorde, men jag glömde bort det efter 6:e punkten så tänkte att nu när jag har bloggtorka så drar jag opp det igen. (Se dom äldre punkterna här)

♥ Sjunde punkten, ska berätta om min bästa vän ♥

Egentligen har jag flera bästa vänner fast på olika vis.

Vi börjar med Helena K.
Henne har jag känt exakt hela livet, vännen som jag haft absolut längst. Våra mammor träffades innan vi föddes. Vi har bott grannar, vi har gått på samma dagis, vi har gått på samma skola. Denna tjej betyder otroligt mycket för mig! Numera bor hon dock på Gotland tyvärr men det fina är att vi efter 17 år fortfarande håller kontakten! Henne kommer jag alltid älska iallafall även om hon blir smällfet, slutar raka sig under armarna, luktar bäver och älskar att fågelskåda. Nu så är jag ganska säker på att hon inte kommer bli så men endå, ni fattar? :)

Sen har vi Natalie K.
Denna tjej har jag varit kompis med sedan någon gång på högstadiet, men vi har hunnit gått igenom otroligt mycket tillsammans, vi finns alltid för varandra dag som natt och ibland kan det gå veckor innan vi hörs eller träffas men endå så är allt precis som det ska! Det är riktig vänskap det! Älskar henne!

Och Daniel såklart.
Vi har ju ett mer utvecklat förhållande eller vad man ska säga haha. Men endå är han min bästa vän.



Sen har vi en bästa vän jag hade förut men tappade, Andreas, så kan det vara men vill iallafall tacka honom för den lilla tiden vi hade. Den lilla tiden var ungefär när jag gick i 6:an fram till 8:an. Vi hade alltid roligt med varandra och vi stöttade alltid varann.


OBSERVERA ATT ALLA BILDER ÄR FLERA ÅR GAMLA!

Saknar folkrace

Bilden är på mig och Daniel från Rörberg när jag och Daniel körde samma final, det jobbiga var att jag låg före honom så klantade jag mig på sista varvet :( Himla typiskt.
Men glad ser jag ut att vara iallafall :)
I sommar lär det inte bli mycket folkrace och rally för min del, visst känns det jobbigt nu men sen kommer jag nog inte ens ha tid att tänka på det....

Dagens facebookstatus.

Fast egentligen, hur jävla kul är det att vara normal då?
Gud skapade ett par normala människor (killar) resten är unika!

Haha dock håller jag med om Emelies kommentar!

Unga mödrar på kanal 5

Ibland händer det att jag kikar lite på "unga mödrar" som går på kanal 5, men måste säga att jag ogillar programmet starkt. Det känns lite som att dom letat fram värsta problem familjerna och vinklar allt dåligt. Vad vill dom med detta? Vad är budskapet? Detta program har tyvärr gett allt för många människor en dålig bild av mammor i ung ålder. Det finns faktiskt bra mammor i ung ålder, men det finns också kassa mammor i äldre ålder.
Blir iallafall sjukt irriterad på programmet.

Jag själv vill inte ens kalla mig för "ung mamma" det låter så fjantigt. Jag är som vilken mamma som helst, måste man lägga till att man är ung hela tiden? Det vill inte jag.
Det står även "i MYCKET unga år"
Okej, vad är normalt då? 40? När risken för sjukdomar och missbildningar har ökat med hästlängder. Då är man nästan egoistisk om man skaffar sig första barnet i den höga åldern.

Ingen chans att vinna tävlingen?

Trodde ni ja! :)
Såg på min lilla "poll" att ni inte deltar i tävlingen på min blogg för ni endå inte har någon chans att vinna?! Hallå, puckon, alla som deltar har ju chans att vinna! Sen är det dessutom väldigt få som är med och deltar vilket betyder ännu större chans.
Om du bloggar och skriver om tävlingen på facebook så får du dessutom ÄNNU STÖRRE CHANS att vinna.
Om man säger så här: Förlorar ni något på att delta? NEJ
Jag vill ju anordna fler tävlingar här men om det inte är många som deltar så är det ingen vits.
http://aggehh.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-presentkort-vart-250-hos-ru.html
Seså nu, delta, annars var det ju inget roligt :)
(klicka för att se vas tävlingen innebär)
Tips på vad du kanske vill ha:
För nagelälskaren
För sminkälskaren
För den som vill utöka smyckesskrinet
För den som väntar barn
För den som nyss fått barn
För den som har barn som ska lära sig klockan
För den som älskar TV-spel
För den som avgudar Hello Kitty
För den som vill skämma bort bilen
För den som gillar lite onödiga prylar
Där har ni lite hjälp att hitta någon vara ni vill ha. Klicka här för att tävla och veta hur man tävlar.
Vill ni handla på Erikas Gaderob eller Runns så ange "blogg" när ni ska betala i rabattkodrutan så får ni 15% rabatt!

Kan inte sluta pilla

Nu när jag fattat det här med HTML koder och grejer (jag tror iallafall att jag fattat) så kan jag inte sluta! Det var roligt ju. Jag sitter och gör småändringar hela tiden i designen bara för att haha.
Men visst blev det ganska bra endå?

Tipsar om en blogg!

Jag brukar inte tipsa om bloggar men idag tänker jag absolut göra det eftersom jag ENDAST tipsar om läsvärda bloggar :)!

Malin iallafall vars blogg jag tänkte tipsa om går i min klass på skolan. Hon har en liten dotter och älskar skotrar (JA vi är TVÅ mammor i en fordonsklass, inte illa pinkat va?).
Hur härlig tjej som helst iallafall och hennes blogg är absolut värd att följas och läsas!
Så kika in på hennes blogg!!!
http://malinkahlin.bloggplatsen.se

Besöksrekord

Igår hade jag besöksrekord här på bloggen igen! Välkommen!

Finaste magen!

Oh en sak som jag tycker om med mitt utseende (som jag för i övrigt har svårt med) är min nuvarande mage! Gud så fin den är! Inte ens några bristningar,!! (...än iallafall, alla sitter på brösten) Älskade den nuvarande formen och storleken, helt underbar trots att den är tung, och det som är mest underbart är vad som ligger i den. Kan ni fatta?

Det har nog börja på att pirra lite.

Jag har inte känt mig nervös eller något inför förlossningen och bli mamma faktiskt förren nu.
Det är mindre än 9 veckor kvar, vi är nere på ensiffrigt på den fronten.
Har det mesta färdigt, ska bara hämta ut vagnen (chassit+sittdelen) sen köpa lite smågrejor.
65 dagar kvar.... Gud vad tiden har gått fort men den går sakta. Känns som det var igår jag fick reda på att det låg en liten i min mage trots att det var i början på oktober.
Längtar så otroligt efter dig lilla Ärtan!

Sant


Om designen

Själva stilmallen kommer ifrån www.designbloggar.com men sen har jag kodat om en massa hit och dit :)

Det glipar men det går

Snart går det inte använda min älskade myströja mer heller! Typiskt. Men då har jag något att längta till sen :)
Min hand var svullen på bilden, fast det ser ni ju :)

Vann SAIK?

Jag kommer från Sandviken och det var ett jävla tjat om SAIK på facebook. Tror alla häromkring har skrivit att Saik vunnit nu. Ser ni, det är därför jag inte slösar ngn tid på hockey elelr bandy, alla berättar sen på fejjan hur d gick endå :)

NY DESIGN!

Jag känner mig så duktig som lyckats med allt detta helt själv!
Tack vare google osv.

Näni nu blir det nog så här va....

Har suttit i någon timme nu sedan jag kom hem och knådat och grejat på en ny bloggdesign, det börjar på att se redigt ut. Vet bara inte om jag vill ta bort Natalies fina design, jag gillar inte förändringar haha!

Ny design?

Jag har en superfin design men är i lite behov av en sidospalt så jag kan ha banners och liknande, sen har jag tröttnat på bilderna i headern, men den är ju så fin min design! Natalie är ju grym på att göra designer, men har ingen lust att besvära henne att göra en ny, så jag har hamnat i en ond cirkel. Jag gillar designen jag har nu men behöver sidospalt och mina bilder är tråkiga. Och jag är lite sugen på att prova göra en helt egen  design... Vi får se hur det blir :)
Kom gärna med tips och idéer [email protected]

Ska jag göra fler tävlingar sen?

Jag undrar lite om vad ni tycker om bloggtävlingar (det var ett jäkla tjat om det va?) jag vill veta om det är värt att anordna fler tävlingar i framtiden nämligen, men om det inte finns något intresse så är det ju dumt att lägga tid på det :)
I min pågående tävling så är det ytterst få som deltagit vilket är till en fördel för dom ifs för dom har ju ganska stor chans att vinna men det är roligare för mig att anordna tävlingar desto fler som deltar! :)

Bloggextra.se

Fråga+Svar

Svar: Det var en bra fråga. Och nej jag tror faktiskt inte det. Inte på hans ansikte iallafall eftersom jag personligen inte tycker att barn+internet hör ihop. Och Jag förstår mig inte på dom som lägger ut riktiga familjebilder på internet, hur kul kan det vara för barnet när han/hon är 15 år och hittar det? Det tror jag inte är så uppskattat. Min blogg är för "stor" (fast den är inte stor, STOR men för stor) för att jag ska göra det, men sen vet man aldrig någon bild kanske det kommer, men inte dagligen på just honom och hans ansikte om man säger så :)
Om ni undrar något så är det bara att fråga på vet ni! Svarar alltid på något vis, mail, kommentar eller inlägg :)

Mamma hemmafru?

Det har nog slagit runt i mitt huvud... Jag är uppe klockan nio utan problem på en helg (jag har aldrig varit en morgonmänniska) och ställer mig & bakar! Det måste vara mammahormonerna :) Lite mysigt är det ju :)
Bakade iallafall hällekakor och bjöd tha family på till frukost. :)

M O B I L B L O G G - kan inte sova... lig...

M O B I L B L O G G - kan inte sova... ligger och tänker på framtiden, är så nyfiken.... kan man få tjuvkika?:)


Glöm inte tävlingen

Avslutar denna dag med att påminna om tävlingen åter igen.
Kan ju berätta som så att det inte är många som är med vilket betyder stor chans att vinna :)
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN
(p.s om ni handlar på www.runns.se eller www.erikasgaderob.se och anger "blogg" som rabattkod så får ni 15% rabatt)


Klädbytardag så bra faktiskt!

Var ju in på klädbytardag eller vad det heter i Gävle också, dom anordnar liksom värsta grejen i en stor lokal (skola) med massa begangnade (och ibland nya) kläder, leksaker, cyklar, vagnar och grejer till baby/barn. Det öppnade klockan 10 och skulle vara öppet till 13. Vi var där 5 över 10 och det var smockat med folk redan då, helt sjukt. Och kärringarna drog o slet i kläderna men jag, Daniel och pappa lyckades roffa åt oss en kasse med mycket MYCKET fina kläder, vissa såg oanvända ut till lilla Ärtan för olagligt billiga priser. Även två AVENT flaskor i oöppnad förpackning för endast 15:-/st. Hur bra som helst.

Jag har alltid tidigare varit lite emot begangnade grejor och jag tror det beror på min bacillskräck som jag har, men hallå, jag måste ge mig och jag har lärt mig nu attd et finns otroligt fina saker begangnat, speciellt i dom minsta storlekarna eftersom dom kläderna används bara några enstaka veckor.

Så, det här med klädbytardag är en jävligt bra grej alltså!

Kvällens låt


Jaga djur som intresse - sjukt?

En sak jag tycker är helt jävla sjuk det är detta med att jaga. Jag tror personligen att människor som har förmågan att döda är sjuka på något vis. Då menar jag döda både djur och människor. Fiska, ja okej det är ingen big deal känns det som. Men att vissa har som intresse att springa i skogen och döda djur, USCH.

Detta är min teori, har försökt förklara så ni ska förstå mitt tänk:
  • Hos en "normal" människa så är våran "dödalucka" helt stängd för dom flesta eftersom vi har kött väldigt lättåtkomligt och inte behöver döda för att överleva (vi privatpersoner som handlar på ica liksom) Men hos en normal människa som svälter och inte har pengar eller kan ta sig till ica så öppnas dödaluckan automatiskt och han måste jaga för att överleva. Detta är naturligt och helt ok.
  • MEN hos en "onormal" människa så är det något fel på "luckan" så den glappar liksom lite, detta gör att denna människa har förmågan att döda levande individer för nöjets skull. Detta tror jag är medfött.
Alltså, jägare som jagar för skojs skull anser och tror jag alltså har ett fel i hjärnan. Jag personligen skulle aldrig klara av att döda en människa eller en älg. Det är fel.
Jag har väldigt svårt att tro att alla människor har förmågan att döda levande varelser bara så där.

Vad gör vi på helgerna?

Man märker att både uppdateringen och statistiken blir sämre på helgerna, antar att alla vi har lite för mycket annat att göra då va? :)
Idag så har det varit full fart hela dagen men det har varit en väldigt bra dag :) Sitter nu och väntar på att det ska bli mat med två tvärsluta hundar (Daniels hundar)

Full fart imorgon igen

Känns som det är mycket på G mest hela tiden....
*Imorgon ska vi först på något grejs i Gävle där som säljer massa babykläder och leksaker o grejer begangnat. *Sedan vidare till pappas sambos syster som fyllt 30 år (hennes dotter på 5 år ät störtkär i Daniel, det är baaara hennes Daniel säger hon haha, gofian)
*Sen efter det ska jag hem, hämta Daniels två hundar (ska vara hundvakt)
*Sen vidare till mormor där massa kusiner och grejer kommer vara.

Undra om jag hinner andas därimellan?
Undra om jag hinner blogga? Jooooooo da :)

Aggeh tipsar!

Tänkte hjälpa er på traven med tävlingen jag har fixat bara för eran skull :)
Här kommer lite härliga grejer som ni har chans att vinna om ni deltar eller köpa:
Alla dessa grejer kommer från http://www.erikasgaderob.se
Kom ihåg att delta i tävlingen (klicka här) eller så köper ni det ni vill ha och anger "blogg" som rabattkod så får ni 15% rabatt!

Fint set

Var in till Valbo en sväng med Daniel och Daniels mamma. Dom har öppnat en ny butik med massa märkes babykläder i samma hus som Owes. Och eftersom det var nyöppnat så var det superhärliga priser!
Daniels mamma köpte detta till lilla Ärtan:
Från name it

Vill ha

http://www.erikasgarderob.se/se/produkter/runns-webshop-armbandsur-klockor/armbandsur-dam/
Vill ha denna klocka!
Ni kan iallafall vinna den eller få 15% rabatt på den om ni anger rabattkoden "blogg"

Magen växer i rask takt

Titta vilken skillnad det blivit på magen!

Glöm inte tävlingen! Det är inte så många som deltagit än ! Vilket betyder stor chans att vinna :)
http://aggehh.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-presentkort-vart-250-hos-ru.html

Home sweet home!

Det här med storstan är inte min grej egentligen faktiskt...  För mycket folk! Haha!
Men iallafall det har gått bra idag, tyckte bara att det var lite jobiigt att bli f********* haha! Ni är bra nyfikna på vad jag gjort va? :) Ni får veta sen!

Åh nej en alien

Sitter här nu och väntar på skjuts till tåget :) Antar att vi hörs ikväll! :)
Bjuder på en bild på mig, med mitt ansikte! Det händer inte allt för ofta :)

Så länge kan ni delta i tävlingen jag har här på min blogg som vem som helst kan delta i! Allt som krävs är facebook :) ( om du vill ha ännu större vinstchans så är det bra om du har blogg!
Vinn en valfri vara för upp till 250:- från www.runns.se eller www.erikasgaderob.se

Uppdatering imorgon?

Vi får se hur det blir med uppdateringen imorgon. Då är jag ju upptagen till en stor del av dagen med lite hemligheter! Men bloggar imorgonkväll och på fredag iallafall!

Glöm inte tävlingen om valfri vara från www.runns.se eller www.erikasgaderob.se.

Tävlingen.

Visst var det en ganska rolig tävling jag drog igång? Jag vill vinna ju! Måste bara tipsa om några grejer från Runns.se och ErikasGaderob.se som jag skulle vilja ha!
1. Ett armband som man själv väljer text till.
2. Halsband med valfri text
3. Halsband med valfri text
4. Make up borstar
5. Halsband
6. Väskhängare - superbra att slippa ställa handväskan på äckliga golv.
7. Osynlig BH - Perfekt till sommarklänningarna
8. Handdriven minisymaskin - skulle man haft i handväskan
9. Bärbar högtalare till ipod, modil, liknande
10. Batterier som man laddar via USB
11. Skalare - Perfekt till småbarns familjer!
12. Plastskydd till skor - Underbara till folkraceskorna en regnig och lerig dag!
13. Mini mp3
14. Nagellackstorkare
15. Snygg klocka

Dagens händelser

Var till skolan och rattade lite truck. Kulkul, men tillomed det är jobbigt med magen. Jaja. Det blir bättre :)
Värting truck!

Glöm inte tävlingen "Vinn valfri vara för 250:- hos Runns.se eller Erikasgaderob.se"

Vinn valfri vara värd 250:- AVSLUTAD

Drar igång en hejdundrade rolig tävling som passar exakt ALLA!
Det som ni kan vinna är en valfri vara värd 250:- hos http://www.runns.se och http://www.erikasgarderob.se
AVSLUTAD

AVSLUTAD

Håll utkik på bloggen, senare idag kommer ...

Håll utkik på bloggen, senare idag kommer det opp en superrolig tävling som passar ALLA :-):-)


Nervös

Är lite nervös inför morgondagen. Jag har ju så fruktansvärt dåligt självförtroende! Fått ännu värre nu...... Men men, det blir nog kul grej iallafall :) Men ni får fortfarande inte veta vad som händer :) Till huvudstaden ska jag iallafalll. Sen resten får ni reda på sen :)

Kommande 2 månader, ett helvete?

Jag är redan ganska stor i förhållande till min kropp så jag börjar bli ganska slut. Tänk att det ska gå två månader till. Jag vet inte hur jag ska klara av det när jag knappt kan röra mig nu. Det känns inget roligt alls faktiskt, men utan tvekan värt det.
Vi får se hur jag klarar det. Spännande.
Idag så vaknade jag lite till och har för första gången börjat bli nervös inför förlossningen. Men det känns endå som att det inte är så farligt.

Utmanad av Monia :)

Jag har blivit utmanad av Monia att skriva 5 saker ni inte vet om mig! Spännande eftersom jag tycker detta är svårt :)

¤ Jag har inte sovit middag (sovit på dagen) sedan jag var spädbarn, på dagis satt jag själv och lekte när dom andra sov middag...

¤ Jag var ungefär 10 år när jag lärde mig att köra bil.

¤ När jag var liten/yngre så verkligen älskade jag grisar, samlade även på grisar som tex gosedjur och porslinsgrisar.
Tycker fortfarande om grisar men har gett upp samlandet och packat ner dom :)

¤ Jag har ett fruktansvärt temprament men har blivit duktigare och duktigare på att hantera det. Detta vet dock dom som umgås ofta med mig som kompisar och klasskompisar...

¤ Jag har otroligt svårt att ta emot komplimanger och beröm, tycker det är psykiskt jobbigt. Det är lättare att ta emot kritik.

Jag utmanar:
Alla som har ett namn som börjar på E.
För jag kommer inte på någon helt ärligt :),men skriv gärna om ni antar utmaningen så jag får läsa sedan vad ni skrev! :)

En snygg hund har vi iallafall


Love the way you move

Jag verkligen älskar när Ärtan rör på sig där inne! Det är så mysigt och jag blir så glad över rörelserna. Visst kan det bli obehagligt ibland, men hellre det än inga rörelser alls. Det är nå otroligt vad jag längtar nu. Två månader kvar. Allt är så nytt och spännande! Mitt livs största äventyr kan man lugnt säga :)
Lilla, lilla Ärtan, du ska bara veta vad jag längtar!

Dagens facebookstatus.

Alla bara klagar oftast på facebook, inklusive jag, jag är nog värst. Men idag när jag loggade in låg denna status överst och den var så trevlig och mysig tycker jag så den fick bli "Dagens facebookstatus" .
Visst blir man lite varm av den? :)

Full dag

Idag har jag lyckats boka in allt på samma dag tror jag. Sammanlagt från början hade jag 4 olika tider hos sjukan/möten inbokade +  att jag måste först till hjälpmedelsbutiken sedan till valbo.
Aja, har lite fritid nu iallafall men har hunnit med ett besök hos sjukgymnasten och ett hos barnmorskan. Allt såg suuperbra ut iallafall.
Men jag försöker verkligen att inte stressa upp mig för Ärtans skull trots alla grejor som är på G :)
Men många tider är det att hålla reda på idag.
En onödig sak att veta: ärret på min hand fick jag för lääängesedan av en folkracebil, skar mig på en plåtkant, jag kanske var typ 12-13 år :)

Ofrivillig pappa?

Tänkte ta upp ett kanske lite känsligt ämne som jag gått och tänkt på idag...
Till att börja med så ska jag passa på att berätta att Daniel är INTE en ofrivillig pappa. Han var lika delaktig som jag i valet om våran lilla Ärta. Han är 100% pappa alltså.



Till saken:
Idag så förekommer det många oplanerade gradiviteter bland både unga och äldre har jag förstått. Ingen aning om vad det beror på, men det skiter i i nu.
Som jag fattat det så är det mammorna som oftast då är i centrum och bestämmer om barnet ska behållas eller ej. Det kan jag väl också förstå eftersom det är hennes kropp vi snackar om.
MEN en sak jag inte förstår, det är dom mammor som gör ett val att behålla barnet fastän pappan inte vill (<--den biten är okej) och sedan kräver dom en massa utav pappan (<--den biten är INTe okej) Detta är ologiskt.


Om pappan sagt att han inte vill vara pappa och inte vill ha barnet, då borde man inte kräva och förvänta sig att han ska vara pappa heller. Det tycker jag fler borde acceptera. Kan bli så arg när en mamma säger/skriver massa skit om pappan som redan från början sagt att han inte vill! Det svåraste jobbet i hela världen det är att vara förälder, det är svårt att tvinga på någon den rollen som i grunden inte vill.
Givetvis är det extremt synd om barnet som får växa upp utan pappa, men det kanske är något mamman bör tänka på i sitt val när hon väljer att behålla.
Det är absolut inte okej om pappan säger i början att han vill behålla osv och sedan sticker sin väg. Det är otroligt fel.
Men förstår ni vad jag vill komma fram till?

Vad händer på torsdag?

Ja ni, på torsdag ska jag till Stockholm igen. Men ni får inte veta än varför jag ska dit :) Ni får veta senare. Spännande va? :)

Men nu ni längtar jag till förlossningen.... Eller inte.


Nails

Det har ju blivit lite av en tradition att jag på söndagar samtidigt som big brother finalen fixar naglarna. Igår fick det bli så här....

Jävla mardrömmar

Inatt drömde jag massa igen, det är sjukt  jobbigt, drömde en mardröm som jag frömt förut... Läskigt.
När jag klev upp så snöade det förresten, USCH! Inget är kul nu. Kan knappt gå för jag har så ont i ljumskarna också.
Aja skola blir det iallafall, dock ingen svenska och idrott så börjar halv 1.

Vem ryker ikväll?

Ett inlägg för er som följer big brother:

Vem tror ni får gå ut från huset ikväll av dom nominerade? Jag tror och hoppas Sipan. Om jag nu skulle få för mig att slå någon så skulle jag nog slå honom. Han är jobbigare än mig! USCH!


Ett varv på gårn med Agnes

Gamla garaget, min folkracebil i garaget, pappas Calibra, pappas Manta...
Detta ska bli en ny folkracebil.
Min bil. Opel calibra, lite renovering ska den få innan jag får körkort :)

Byggarbetarna

Håller mig till denna:

En likadan dag

Denna dag blir nog ungefär lika seg som gårdagen :) Har redan hunnit med att städa och grejat, nu har jag INGENTING att göra. Daniel, pappa och Fredrik är ute och bygger garage. Hade jag inte vartit gravid och tung hade jag hjälpt till :). (Lätt att säga nu haha)
Tror iallafall att vi ska hämta (en till) spjälsäng senare. Ingen aning alls om hur den ser ut. Spännande. Ska välja sedan vilken av dom två jag ska ha, den andra får vara extrasäng hos Ärtans morfar, farfar eller farmor :)
Sen är jag olagligt sugen på cheeseburgare. Jag tog upp en 20:a i imorse från golvet på rummet och det bara stog "TVÅ CHEESE" på den, jag lovar. I mitt huvud...

Monia är kändis haha!

Ni vet Hanna Widerstedt från Big brother?
Monia (http://moniasundgrenjansson.blogg.se/) i min föräldragrupp  är med i hennes blogg.
Hanna gjorde ett inlägg om dubbelhakor... Hmmm alla har väl mer eller mindre en dubbelhaka? Fast hon vill väl få fler läsare, därför hon skriver så :)
Usch förstå alla småtjejer som läser hennes blogg vilket dåligt självförtroende dom lär få..... stackarna. Och bilderna på tjejerna som hon la ut har är inte ens i närheten av tjock? Aja Monia Blev lite kändis iallafall :D

Det är 99 gånger värre att se ut så där än att ha en go dubbelhaka (som faktiskt majoriteten av befolkningen har)

Bloglovin

Ni som följer många bloggar så kan jag tipsa er om bloglovin det är mycket smidigt! Följ min blogg med Bloglovin

Seg dag

Trots svängen på stan så är denna dag oootroligt seg. Gud så jobbigt. Och endå vill jag inte att det ska bli natt eftersom det är ett helvete att sova just nu. Det går inte!
Inte har jag någon bloggfantasi idag heller.... Har ni?

Tripp till Gävle eller gräva

Jag och Daniel sov hos pappa inatt för att idag så skulle han och far min bygga nytt garage (som om pappa behöver fler? Haha) Iallafall så orkade inte jag och pappas sambo vara hemma och bara glo när dom arbetade så vi stack iväg till Gävle och träffade hennes syster och min lilla låtsaskusin på 3 månader. Vi gick lite på stan och åt lite mat. Mys.
Nu så sitter jag iallafall inne tvärslut efter visiten på stan (trots att den inte var speciellt långvarig) det ska minsann kännas att man är gravid! :)
Daniel sitter ute och pysslar i grävaren och pappa styr opp. Blir bra det där tror jag!

Fjortis Aggehh del 3 av 10

Haha detta är från bilddagboken. Fick ett Pm av en tjej som jag aldrig riktigt kommit överens med men som velat vara vän med mig endå(?) Iallafall var hon bara tvungen att påpeka vilken fjotis jag var (Vilket jag idag kan hålla med om) Men endå, kan inte sluta fundera på vad hon fick ut av detta.... :)
Se mitt lilla svar på tal längre ner. ( jag la ut detta som en bild och svarade på bdb )
"LaaL" det ordet var ett annat ord för "LoL" som jag använde för min dåvarande bästa kompis Ante lärde mig typ.

Dagens citat

Idag bjöd Lasse (mammas man) på denna mening:

Stan orkade jag idag

Idag så orkade jag mig till skolan, även om det var tufft så klarade jag det! Jihooo!
Grabbarna i klassen är så goa (går nästan med bara killar) dom frågar om gradiviteten och vill känna på magen osv, jätte goa grabbar :)
Efter skolan så gick jag & mamma till stan och jag hämtade ut en babybox på Kronans droghandel med lite smått och gott i. Sen käkade vi glass för jag har varit sjukt sugen på det som senaste dagarna.

Drömmar i stora lass

Jag har drömt så sjukt mycket på sista tiden. Det är vanligt när man är gravid men kanske inte så roligt då jag antingen drömmer en sjukt dålig dröm eller en helt puckad dröm. Aldrig något bra.
Men har två gånger drömt att jag fått min lilla son men att någon tagit honom ifrån mig på en gång av någon anledning och så har jag inte fått tillbaka honom förren några dagar senare (?) jätte jobbigt och känslosamt....

Pappor kan också :)

Titta vad Daniel inhandlade häromdagen :)
2 smurfpyamasar i strl 68 (bra att ha något dom kan växa i så man slipper panik handla allt då)
1 Onepiece i strl 62
6-pack bodysar med olika motiv i strl 62
2 par strumpor
1 täcke till spjälsäng
1 kudde till själsäng
1 set påslakan med igelkottar
1 paket med kräkhanddukar
3-pack med småfiltar
1 spjälsängsskydd
DUKTIGA DANIEL

Tävlar om presentkort


Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr + fraktfritt från Lajbansson Leksaker, E-butiken med billiga leksaker online och på nätet för barn och baby. Tävlingen finns hos Drömmen om 11 barn! Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med! Var med ni också!

Min bästa vän dessa dagar.

I måndags blev jag tvungen att stanna hemma pga sammandragningarna, skittråkigt!
I tisdags hade jag hemstudier.
I onsdags var det studiedag + att jag var sjuk
Idag är jag sjuk
Jag tycker att det är tråkigt att vara hemma för mycket. I måndags och tisdags orkade jag iallafall göra något, men igår och idag var det ju helt hopplöst.
Min bästa vän dessa dagar har iallafall varit nässprayen och hunden...

Kläder!

Lilla Ärtan har fått massa kläder av lilla Elsa som hon har haft (Malins dotter)
Jättefina kläder i storlekar som vi har brist på! Blev verkligen superglad :)'
Tack Malin!
Passa på att besöka hennes blogg också! http://malinkahlin.bloggplatsen.se/

Våren är här iallafall

Hoppas det inte kommer nå mer snö nu!

Vecka 30

Justja igår gick jag in i vecka 30!!! (29+0) Kan ni tänka er vad tiden går fort? Känns som att det var igår jag bara var i vecka 6.
Nu är det "bara" 10 veckor kvar!

Stan endå?

Jag mår skit verkligen men kanske blir man piggare av en promenad? Ska vänta tills Daniel kommer och se om han vill följa med ner på stan så kan jag hämta ut babypaketet från Kronan på en gång. Det är ju så jäkla fint väder!

Ångest!

Idag blev jag hemma, eftersom jag är sjuk. Jag blir alltid så sjukt frustrerad när jag blir sjuk, alla planer och allt liksom går i kras, det pallar inte jag. Jag vill att allt ska flyta på, speciellt nu när jag MÅSTE fixa skolan! Känner en sån otrolig press på mig nu. Och idag har vi tunga fordon hela dagen. Den enda kursen jag ligger efter i och fattar noll utav. Näej, detta är verkligen inte kul. Vet inte vart jag ska ta vägen just nu!
Så här känner jag mig......

Rätt svar på gårdagens kluring...

Denna var lite svårare tror jag eftersom det tog ett tag innan någon kom med det rätta svaret. Men det var iallafall Evelina som var lite smartare än alla andra! :)

Det går bra nu


Vad har du för dig där inne? :)

Jag har markerat ut mitten på magen så ni ska förstå hur rolig min mage såg ut nyss :)

Sjuklingen

Det blir ett jävla tjat om att jag är sjuk. Men det är ju det jag har bloggen till - Att tjata :)

Duktiga Daniel

Idag har Daniel varit ute och shoppat massa grejer till Ärtan helt på egen hand! Kul tycker jag! Han har visat mig grejerna i cam och det var jättefina saker! Killar kan faktiskt också! Gud vilken bra pappa han kommer bli :) SÅÅ STOLT!
Jag visar kanske grejerna i bloggen sen! :)

Hur smarta är ni idag?

Idag får ni en till grej att klura på!

LÖS DETTA:

En pappa och en son var med om en bilolycka, dom krockade i ett träd i en hög hastighet. Pappan omkom direkt medans sonen var tvungen att opereras för att överleva. När ambulansen kör sonen till sjuhuset så säger kirurgen:
- Jag kan inte operera pojken, han är min son.

Hur gick det till?


Den som gissar rätt först är bäst helt enkelt!


Ni får även se en bild på våran fina katt Manta (Döpt efter bilen Opel Manta)

Sjuka jag handlade endå

Jag är på god väg att bli sjuk. Mindre roligt måste jag säga. Idag var det iallafall studiedag i skolan men någon sovmorgon fick jag då inte, skulle vara hos barnmorskan klockan 8... Försökte sova när jag kom hem igen eftersom jag inte mår bra, men drömde bara massa sjuka drömmar så till sist gav jag opp. Åkte en sväng till Gävle och Valbo med min mormor och köpte lite grejer, men nu är jag tvärslut och sitter här med mina underbara sammandragningar. Jag hoppas att dom hittar något i kissprovet så jag bara får någon medicin och slipper detta. För jag vill inte behöva ligga still resten utav tiden.
Uppdatering dålig idag. Men ser att även statistiken är dålig så vad gör det om hundra år :)

Kiss på burk

Nu ska jag till barnmorskan för att prata lite om mina sammandragningar så ska jag göra ett urinprov. Så trevligt. Men det är för att se om jag har äggvita i urinen.
Men usch så mysig min blogg blev nu. Kram på er!

Kiss på burk

Nu ska jag till barnmorskan för att prata lite om mina sammandragningar så ska jag göra ett urinprov. Så trevligt. Men det är för att se om jag har äggvita i urinen.
Men usch så mysig min blogg blev nu. Kram på er!

Ooops

I badrumsljuset ser det lite gulaktigt ut :S Det är det inte. Men iallafall det blev mörkare än vad jag tänkt.... Aja det ser fräschare ut iallafall!
Nästa grej är att försöka få bort mina extrema påsar under ögonen. HUR?!

Med färg i håret.

Sitter här nu med snorig näsa, öm hals, dumt huvud, förjävlig rygg och lite toning i håret! Idag har jag haft hemstudier... Plugga logistik, det är inte så jobbigt fasktiskt. Det är logiskt.
Har också hunnit med att baka som sjutton! Först en blåbärskaka typ, den var supergod. Sen gjorde jag och mamma hemmalagade hamburgare med hemmagjort hamburgerbröd till middag. Suuupergott ska ni veta! Att man inte bakar oftare, fattar inte det ja.. Sen så är det alltid roligare att laga mat tillsammans än själv. Jag ska baka massor med min son sen haha! :)

RÄTT SVAR GAV...

.... MONIA! http://moniasundgrenjansson.blogg.se/ Här har vi en till blogg absolut värd att besökas, hon bjuder på välskriva inlägg som man inte blir trött av att läsa! Så gå in och läs om hennes liv som nybliven mamma till lilla Tuvalie!
Svaret var då att bilden föreställde South park, Simpsons och Family guy!


En till kluring, även denna gång får första rätta svaret en länk!

Denna kanske är lite enklare, eller? Vi får väl se, den som är först med rätt svar får en länk. Jag kollar vem som var först ikväll eller imorgonbitti :)
VAD FÖRESTÄLLER BILDEN?


Sluta se bakåt. Nu börjar ditt liv.

Detta blir ett jobbigt inlägg. Men jag känner att jag måste för att få må lite bättre.
Jag måste lära mig att se framåt och ignorera det som varit. Jag har gjort så otroligt dumma val här i livet och sjuka misstag. Men jag kan inte gå  och älta det nu. Jag måste glömma det. Jag ska bli mamma. Jag tänker göra att för att bli en bra mamma och jag hoppas Daniel kommer göra allt för att bli en bra pappa. Våra föräldrar spelar sån stor roll i våra liv även om vi inte fattar det. Både mamman och pappan. Om inte den enda finns där somd en borde blir det inte så bra.
Nu har jag iallafall gått två dagar och bara ältat och ältat och haft ångest för massa saker som hänt i mitt liv. Jag har insett att det jag kommer ihåg bäst är alla dom dåliga grejorna i mitt liv och på så sätt känns det som att mitt liv bara varit dåligt fast det egentligen inte varit så. Varför?!
Detta kanske är en del av att bli mamma eller pappa. Man kanske måste få älta lite. Jag hoppas inte min son gör om samma misstag som  jag gjort i mitt liv bara. Och jag hoppas han får må mycket bättre än vad jag gjort.
Jag är inte den personen som berättar för andra när jag mår dåligt och jag är absolut inte öppen om att prata om det. Men jag kan inte alltid dölja det.
Och nej, jag har INTE haft det enkelt i min uppväxt. Men vem fan har det egentligen? Jag är inte det minsta speciell för det.
Agnes, lär dig se framåt. Lägg all energi på att vara en bra mamma nu. Allt du gjort och inte gjort är inte hela världen. Du har fötter och ben att gå på, du har en röst att prata med, du har ögon att se och öron att höra med, du har fungerande armar och händer, du har ett hjärta som slår, du har en hjärna som fungerar (någorlunda) Vad fan är ett skitmisstag att älta då? Det finns dom som inte har något av det där!

Magbild vecka 29 (28+6)

Och jag vet att den är suddig :)

Det rätta svaret:

....på gårdagens kluring VAR 2!! (Räkna ringarna tillexempel i en 8:a är det två ringar, men i en 2:a är det ingen)

Och http://danceinlife.blogg.se/ var först med att komma på det!
Besök hennes blogg nu, en väldigt fin och ordnad blogg! Absolut värd att besökas.

Fjortis Aggehh del 2 av 10

Okej denna bild borde tas med en nypa salt. Jag och en kompis skulle jävlas med fjortisar (vi själva ansåg att VI inte var fjortisar) men jag vet inte jag, syns det att jag INTE är seriös?

Fråga på!


Kan ni detta? Första rätta svaret får en länk! Ni har till imorgon på er :)


Naglar

Jag brukar pilla på naglarna på söndagar, det har liksom blivit en rutin nu att jag fixar naglarna för veckan samtidigt som jag tittar på söndagsfinalen av Big brother. fast ia till om så igår blev det inget så fixade dom idag istället!
Vill ni se? Ni har inget att säga till om så ni får se endå.
Ljuser gjorde ingen rättvisa mot glittret menmen.

Fjortis Aggehh del 1 av 10

Kör igång en liten grej här nu. Som förmodligen bara jag kommer tycka är rolig. Jag kan inte låta bli att skratta åt mina gamla inlägg och bilder på bilddagboken från när jag var 12-14 år och en RIKTIG fjortis. Så nu har jag bestämt mig för att bjuda på lite av min fjortistid.


Lite onödig fakta: Det var extremt många som kallade mig för fjortis och jag förstod verkligen inte själv varför. Men nu gör jag det.

Första fjortisinlägget består av en text jag skrev på bilddagboken under min värsta fjortisperiod.

Jag skäms rent ut sagt. Men försöker stå för den jag varit endå :)

Gävleborgs sjukvård

Pga av mina sammandragningar så frågade jag barnmorskan vad jag skulle göra, hon sa "Ring spec mvc", jag ringde dom och dom sa "ring förlossningen", jag ringde förlossningen och dom sa "prata med barnmorskan".
Tror ni man blir lite trött eller? Hela förmiddagen har gått åt att ringa och när förlossningen bad mig ringa barnmorskan igen så var hennes telefontid slut. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

Bilder från Stockholm

Och jag då, skulle knäppa massa bilder, bara för att ha något att blogga om mest, tror ni jag gjorde det? Nej! Tre bilder fick jag haha! Dö tråkiga dessutom :) Ska bli bättre på den biten efetrsom att jag själv älskar att titta på bilder :)
Okej, bilden är inte ens från Stockholm, den är från Gävle när vi skulle släppa av hunden...
Försökte blogga från bilen med det gick sådär...
En något sliten, blek och svullen Agnes. Måste orka fixa ögonbrynen också någon dag.... Efter att jag blev gravid har jag blitt MYCKET mindre fåfäng, skiter mer eller mindre i hur jag ser ut, det är liksom ingen prio något mer... Så det kan bli.

Home sweet home

Är hemma nu. Eller det har jag varit ett tag. Mina fötter är numera avlidna känns det som. Men det borde jag väl överleva endå! Stockholm är ingen gravidvänlig stad iallafall... Toaletter är det ont om och om det finns är dom dö äckliga, man går mycket och jag har mycket extravikt att bära på = döda fötter. Men idag fick jag lite mer shoppat iallafall :)
Titta vad stor mage (och rumpa, och tuttar) jag fått! Tung att bära men det är det värt! Tyngre blir det! Tröjan är ny iallafall! Sen vårat stökiga kök kan man ju ignorera!
Tre bralls åt Ärtan! :)
Tre strumps åt ärtan!
JA magen får plats i den ;D

Sista dagen

Idag är sista dagen här i Sthlm för denna gång. Vi ska nog ta oss ner till city och gå i affärer, men det tar tid att släpa på mig. Sammandragningar hela tiden och fötter som är tvärsluta.
Får ringa om sammandragningarna imorgon så kanske jag får komma till specmvc tidigare och kolla upp det! Lite orolig är jag allt..

DAGENS FACEBOOKSTATUS!

Denna status kan jag inte annat än å hålla med om till 100%!
Varför kolla på hockey, vädret eller melodifestivalen när ALLA uppdaterar om det hela tiden endå?:)

Johan Widerberg

Tjoho, varit och käkat middag nu, hade bordet brevid Johan Widerberg där han satt och käkade med tjocka släkten typ.
Aja gott var det :)

Tips till er med bebisar eller som är gravid!

Ni som är/varit gravida nyligen vet säkert om att det finns massa gratis babyboxar med varuprover att hämta ut?
Dt har nyligen kommit en ny från Kronans droghandel! http://www.kronansdroghandel.se/Radgivning/barnklubb/Babypaket/ Ska hämta ut i veckan tror jag :)
Tidigare har jag hämtat på Babyboxen.se och babytobe.se

Jag är kär!

Förlåt för skituppdatering, det var ju inte riiiiktigt tänkt så :) Igår iallafall så följde jag med mamma och hennes man till Stockholm, följde dom skulle jobba lite där så jag och mamma passade på att stanna kvar. På kvällen åt vi på en superbra restaurang i Gamla stan. Tummen opp!
Idag så började vi med brakfrukost på hotellet, superbra frukost var det! Mätt hela dagen typ. Gick på stan sen, hittade ingenting först sen på vägen hem slank vi in på Gina tricot endå och jag har nu insett att jag är kär. Jag älskar alla barnsliga neonfärger! Och jag älskar ju rosa som ni vet? Tillochmed rosa folkracebil har jag ju! Så fick med en jacka därifrån! Den kändes som "Agnes". För det är mycket "Agnes kläder" på gina nu, tidigare har jag smått ogillat deras kläder för att alla har sånna, den dåliga kvaliten och kläderna har inte varit min grej . Synd bara att jag inte kan ha så mycket för jag är en tjockis just nu menmen :)
Sitter på hotellrummet nu och vilar fötterna. Sen ska vi till Gondolen vid Slussen och käka tror jag det var. Trevlans!
Min jacka! Det som var bra var att magen fortfarande fick plats i storlek 34!! Häääälit! Fast frågan är hur länge till...

Skönt att vara lite klar...

Jag har egentligen det mesta och viktigaste till grabben nu stora grejerna alltså. Väldigt skönt! Bara smågrejor kvar.
Det jag har är:
  • Barnvagn (beställd, hämtas ut i april, men har liggdelen hemma iallfall)
  • Skötbord 2 stycken tillomed!
  • Spjälsäng, 2 stycken där också, fast har inte hämtat en av dom så vet inte hur den ser ut och vilken av dom jag ska ha hemma än. Den andra får nog stå hos ärtans morfar eller farmor eller liknande för besök där :)
  • Babysitter
  • Kolikgunga
  • Bilbarnstol+bas
  • Babygym
  • Bärsele
  • Kläder (men skulle nog behöva mer och kanske lite i storlek 50 och några flera strumpor)
  • Stol, hade egentligen inte behövts än på ett tag men jag fick den så :)
  • Filtar, massor! Men å andra sidan så ÄLSKAR jag filtar!
  • Lite sängkläder, behövs nog mer dock.
Det som måste köpas innan:
  • Litet mini apotek.
  • Blöjor
  • Flaskor
  • Bröstpump
  • Spjälsängsskydd
  • Spjälsäng madrass (eventuellt och den andra inte e fräsch)
  • Ersättning utifall ammningen inte skulle funka
  • Olja
  • Badbalja
  • Tvättlappar
  • Våtservetter
  • Skötväska
Får verkligen hjärnsläpp när jag sitter så här och skriver bara så säääkert glömt massor på båda punkterna :)

På väg till Sthlm

Det kommer bli mycket Stockholm de närmsta dagarna känns det som. Nu sitter vi iallafall i bilen på väg. Jag har dator och internet, skönt!
Vi har precis släppt av hunden hos hundvakten.
Tänkte ladda opp två bilder också men det klarade inte mitt internet av. Får bjussa på dom senare :)

På väg till Sthlm

Det kommer bli mycket Stockholm de närmsta dagarna känns det som. Nu sitter vi iallafall i bilen på väg. Jag har dator och internet, skönt!
Vi har precis släppt av hunden hos hundvakten.
Tänkte ladda opp två bilder också men det klarade inte mitt internet av. Får bjussa på dom senare :)

Mammas hund

Även om jag tycker han är dryg så kan man inte låta bli att älska hans sovställningar. Fast nu skulle han självklart titta när jag knäppte, men han sov alltså så där. Kan visa fler bilder sen på alla hans sovställningar!

Men nu är de då segt!

Kom nyss hem från Björksätra. Har varit på föräldragrupp och gjort ett besök hos barnmorskan. I föräldragruppen är jag och Daniel dom enda som ännu inte fått barn så idag satt alla tre andra paren där med sina supergoa barn! Alla tre är verkligen jättefina! Så avundsjuk. Ni har väl sett den där bilden när två par sitter och pussas och i mitten av dom sitter en ensam stackare som också ser ut att vilja ha någon att pussas med. Kände mig lite som den stackaren. Det var iallafall jobbigt att sitta. Har så sjukt ont i ryggen, det är lite tråkigt.
Direkt efter så blev det barnmorskebesök där hon kollade blodvärde, blodtryck, mätte magen, kände hur han låg och lyssnade på hans hjärtljud. Allt såg jättebra ut! Skönt :)


Nu har jag massor att göra men orken måste jag tappat på vägen. Jag tror det är min vilt sparkande son som lånat lite av den..

Hittade kameran!

Det här med kameran alltså..... Den försvinner hela tiden för mig. oftast lägger jag den på ett ställe som är bra och säkert och sedan letar jag efter den på alla konstiga och dumma ställen. Hittade kameran imorse iallafall. Tänker inte ens dela med mig om vart jag hittade den! Haha!
För i övrigt så gick jag in i vecka 29 igår! 11 veckor kvar till BF (beräknad förlossning) Egentligen låter det inte så mycket men det känns som en evighet. Fast jag antar att jag behöver den lilla evigheten till förberedelser.
Men å andra sidan så händer det lite roliga grejor på vägen, som ni komemr få veta lite eftersom.
Imorgon ska jag iallafall till Stockholm med mamma min, vi ska vara där till söndag och bo på hotell och göra lite grejor. Bloggar därifrån sen med massa bilder så klart! För datorn ska med!

Hämta bileeen

Idag var det tungt att kliva opp, men det har det varit den senaste tiden (mer än vanligt alltså). Skolan kom jag till iallfall. Har pluggat tunga fordon, det är supersvårt tycker jag! Sen gjorde jag logistik provet. Det är mos i mitt huvud nu. Malin kom till skolan idag iallfall med sin lilla dotter Elsa som ni såg på bilden tidigare, hur go unge som helst! Och så snäll! Nu längtar jag mer än någonsin till slutet på maj, lär ju inte bli bättre imorgon då vi ska till föräldragruppen och Monia & Love kommer med nykläckta Tuvalie förhoppningsvis.

Nu så har jag iallafall tryckt i mig TVÅ mackor (i normala fall orkar jag kanske ½-1 macka), men gud så mycket jag käkar nu!
Väntar på pappa min, ska följa med honom till Gävle och hämta en bil. En Saab så det var verkligen inget märkvärdigt.



Tänk om jag kunde komma på vart jag gjort av kameran........

Hade prov idag

Idag hade jag prov i logistik, mitt opp i provet kom denna fråga upp... Han är bra härlig min lärare ibland :)
Men annan fråga innehöll meningen "Ett last med två ton farbröder" Haha... Det gör iallafall att man inte somnar.
För i övrigt så gick provet ooooooooootroligt bra måste jag säga! Gööör nöjd e ja :)

Daniel bekantar sig med lilla Elsa

Idag följde lilla Elsa med Malin (http://malinkahlin.bloggplatsen.se) till skolan. Hon tyckte Daniel var väldigt intressant!

MERA MER

MER är verkligen min grej alltså. Daniel köpte två paket till mig igår go som han är! Helt otroligt så sugen man kan vara på något bara för man är gravid! Jag har dessutom börjat bli sugen på kinamat fastän jag hatat det i flera år! Tror jag inte ens smakat det på kanske 5 år?

Härlig status! Detta får bli veckans facebookstatus!


Ännu ett inlägg som ej bör läsas...

Idag har jag varit till sjukgymnasten pga ryggont och min sjukdom, efter det så hann jag luncha lite sallad med mammsen min, sen har jag pluggat som ett as hela eftermiddagen/kvällen! Dt blev ingen skola för mig idag på grund av lite olika saker. Men har nog pluggat mer nu än vad jag skulle gjort om jag var i skolan!

Förlåt för denna veckas uppdatering. Men det är hårdkörning nu alltså. Och som ni själva kanske förstår så är det viktigt att jag ligger i :)

(Förresten så har jag tappat bort kameran igen. Hur lyckas man? )
The mage of the day IMON BLIR DET VECKA 29!
Hårdpluggat detta 

Jobbig dag återigen... Läs inte inlägget...

Sov fruktansvärt dåligt inatt, vaknade hela tiden och somnade om förutom när jag vaknade vid 4 då låg jag vaken tills klockan ringde 07:00. Hittar ingen bekväm ställning alls. Drömmer konstigt gör jag hela tiden också! Sominatt drömde jag att jag åt fiskbajs? Mådde svinilla när jag vaknade. Usch, jag har så många veckor kvar av gradiviteten men snälla låt dom gå fort! Vill inte vara utmattad pga gradivitet något mer! Vill vara utmattad på grund av en liten son istället!<3 Snälla låt dessa månader gå fort! 

Drömde att jag svalde fiskbajs :s fyfaaaan...

Drömde att jag svalde fiskbajs :s fyfaaaan....var på väg att spy när jag vaknade..vårt kommer mina konstiga drömmar ifrån?


Gratis Big Brother 24/7

Ikväll är det söndagsfinal i Bigbrother i vanlig ordning. Vem tror ni åker ut? Sipan, Hanna W eller Jessica?
Jag har jättesvårt att gissa.... Inte Hanna W iallafall... Sipan kanske?
Jag vill ha ut Jessica. Hon är bara för mycket...
Har mitt gratis Big brother 24/7 ikväll jag! sköönt!

Gravid, så underbart... Eller?

Nej, jag tänker inte sitta som alla andra bloggare och facebookare och berätta hur underbart det är att vara gravid och bara hoppa över det negativa och lura småtjejor att det bara är ros att vänta barn!. För 100% underbart är det inte. Nu tänkte jag ta opp dom jobbiga sakerna med att vara gravid, så kanske jag ändrar inställning på dom 10-13 åriga tjejer som hört av sig till mig och vill vara mamma, helst nyss...
  • Första tiden mår dom flesta illa, några kräks, för vissa försvinner detta efter några veckor, för vissa håller det i sig hela gradiviteten. Vissa slipper det helt.

  • Man blir förstoppad, jag lovar att dom flesta gravida haft problem med sin mage. Förstoppning är väldigt vanligt bland gravida. Om man inte tar tag i det i tid kan det leda till hemorojjder och andra problem med hålet där bak...

  • Många får gaser i magen, vissa kan inte ens hålla dom inne utan dom bara kommer!

  • Vissa gravida har sjukt lätt för att läcka kiss, i värsta fall tillochmed kissa på sig.

  • Sova på mage kan du glömma. Sova på rygg likaså. Sova på höger sida nono, vänster sida obekvämt.
  • Man blir klumpig och orörlig. Jag lovar det är inte kul att det är världens idrottspass att bara få på sig ett par strumpor! Sen är det lite konstigt när man inte kan se "där nere" på sig något mer. Att vända på sig i sängen är som att springa ett maratonlopp...

  • Många får extrema humörsvängningar. Jag lovar det är inte kul att bli tokförbannad över att saften är fel blandad eller att storböla över att mussepigg slog i tån på tv:n

  • Det gör ont. ÖVERALLT vissa dagar, kroppen känns tung och det trycker på överallt. Ryggen känns tvärslut och foglossningen härjar.

  • Vissa har sådan otur att dom får vätska i hela kroppen, detta ska tydligen inte vara kul för 5 öre...

  • Det är inte bara gullmagen och tuttarna som växer.... Tro mig.... 

  • Du måste HELA tiden tänka på vad du äter

  • Ökade flytningar, mycket vanligt. Mysigt? Nej.
Så. Nu vet ni. Det finns många fler nackdelar. Jag själv har haft sjukt mycket tur under min gradivitet hittills och inte blivit drabbad av så mycket av dom där grejerna. Men det är förstås också ovanligt. Att man mår så bra som jag gjort endå.
Egentligen vill jag göra en lista där det står om allt som är så underbart med att vara gravid, men eftersom att det är så pass många som är yngre än mig tillomed som PLANERAR att skaffa barn så tror jag att denna neggo lista får duga iallafall ett tag.

Video från rallyt... Pappa som kör!


Det blev vinter igen...

Satfläsk vill jag bara säga..... Jag visste att det skulle bli vinter igen men endå. Jag vill inget annat än ha sol och värme NU! Det har ju varit så härligt senaste veckan. Men nu är vi tillbaka på minusgrader och snö. TJOHOOOO

Funderar på att knäppa en jag a

Medans alla är ute och knäpper sina bärsar, shottar något äckligt, blandar HB med cola så sitter jag här och funderar på att pilla opp hålet och sticka ner sugröret på min tredje festis :)
Jag saknar faktiskt inte ett dugg att vara ute och ränna hela nätterna, inte just nu iallafall :)

Soffläge med min nya craving

Nu blir det garanterat soffläge med festis och mysdress, det blev visst inte det på en gång, fick för mig att städa! Usch haha så fruktansvärt ont i hela kroppen nu! Tror även att det är lite foglossning jag känner av för det trycker då på nedåt.

Min nya craving är iallafall festisar! Jag älskar dom helt plötsligt och ikväll var suget efter dom så stark att jag bara var tvungen att ha. Helst ska det vara av märket MER!

Och att bero på cravings, jag har enda till för en vecka sedan trott att det hetat CARVING och inte CRAVING haha.
Fast myströjan börjar på att bli lite liten :(

Soffläge resten av kvällen!

Denna kväll kommer att spenderas i soffan då man får leta efte en mer sliten människa! Synd bara att det inte är något bigbrother ikväll bara.... Kanske ska lösa in mitt gratis big brother 24/7 dygnspass?
I dunno, eller så sparar jag det till söndagen då det brukar bli fest :)
Bjussar på en gammal go bild :)

Tvärslut Agnes

Jag är verkligen helt slutkörd efter denna dag. Ont överallt där man kan ha ont känns det som! Tur man har en Daniel som fixar mackor och grejar då! Just nu är han ute och grillar BAMBAM (endast dom häromkring fattar, för er andra s är det ett kött med en speciell kryddning som man endast kan köpa på ett litetlitet livs i lilla Sandviken )'


Rally krasch

Idag har jag varit och tittat på rally hela dagen. Var massa folk jag kände med och körde. Bland annat pappa!
Fick även se en mindre rolig rullning.

Om ärtan föds nu

Om ärtan föds nu så har han goda chanser att överleva, det känns ganska bra då jag ofta går runt och oroar mig för missfall eller liknande. Men nu hoppas då jag att han får vara tiden ut i magen :) (Men med min sjukdom KAN han komma för tidigt med det går jag på extra kontroller för)

Stressdag

Hade tänkt att hinna med massor idag men det gick inte alls ihop, tvärslut nu istället. Måste ta det lugnt nu. Får sammandragningar så fort jag skyndar mig. Nu sitter jag och väntar på DaniBoi så ska jag till Norrby så blir det lite rally imorgon :) Uppdaterar mer så fort jag kommit hem till Dani då jag inte hinner med så mycket mer nu!

Hejhej, sitter på bussen till Gävle. Jag v...

Hejhej, sitter på bussen till Gävle. Jag verkligen hatar att åka buss, det känns så tattigt, äckligt och segt. Vågar knappt sitta, man vet aldrig vad för äckel det är som suttit där före. Usch! När jag var typ 11-12 år satt jag även på en buss som krockade med en sopbil, eller sopbilen körde in i bussens sida och hela sidan slets bort, som tur var satt jag på andra sidan men slog i huvudet och gjorde illa nacken. Busschauffören fragade inte ens hur d gick utan bqra dumpade av alla och stack.


350 unika....

350 unika besökare slutade det på, Godnatt <3

Träffa Nena en sista gång

Imorgon så sticker jag iväg och träffar Helena en sista gång innan hon sticker iväg till Gotland igen! Buhu, det suger att hon inte bor här längre!
Jag och Helena för 3-4 år sedan :)

Kolikgunga

Detta ska tydligen vara superbra om bebis har kolik eller liknande, den gungar sig själv! Går på batterier!
Fick den faktiskt.

ALLA FOLKRACEJUNIORER OCH FOLKRACEDAMER SE HIT!

Gestrike Racing Team anordar ett junior och damläger i slutet på April. Skitkul! Jag är lite bitter över att jag inte kan vara med men det är som det är :) Men om DU är junior eller dam tycker jag absolut att du ska vara med! kolla här för mer info: http://gestrikert.se/Traningslager120421.pdf







Besöksrekord fortsätter

Klockan är 22:22 och jag har besöksrekord! Kul :)
Och dagen är ännu inte slut! :)

Besöksrekord

Idag hade jag besöksrekord och dagen är inte ens slut, gud så trevligt :) Välkommna alla nya, detta är värt att firas, hur får ni se hihi :)

Sköta om mig själv dag

Gårdgen var hemsk, idag mår jag mycket bättre så det fick bli en sköta-om-mig-själv-dag! Och den kunde inte startat bättre. Pappa ringde och ville brjuda mig och syster på lunch så slapp laga mat. Sen när jag kom hem så kladdade jag in ansiktet med en ansiktsmask, masserade in myrraolja i naglarna och gjorde hårinpackning. Tog en låååång dusch så nu är jag som ny igen typ.
Denna luktar så otroligt gott! testa den! Den luktar sockervadd :)
Så här schnyggig blir man med masken på!
Myrraolja, skitbra för flisiga naglar och torra nagelband :) Try it!


Gratis big brother 24/7!

Det finns två sätt som är enkla och jag vet om för att får BB live gratis!
  • För er som är så smarta att ni inte vill lägga pengar på big brother 24/7 men endå är intresserad och lite nyfiken så går det nu att få dygnspass via deras hemsida om man utför några "uppdrag" som superfan osv. Poängen är lätt att tjäna ihop faktiskt
  • På vissa hemsidor finns det några fulingar som streamar live directors cut. Ni får googla jag tänker inte länka öppet här, för det är mot regelbrott :P







    Jag har provat båda sätten och båda funkar bra :)

Ammningsbehåar så osexigt

Det här med ammningsbhar är inget som känns något kul alls. Dom är så sjukt fula. Okej detta är ett klockrent i-landsproblem men har inget annat att skriva om endå så. Inte för att alla ser bh:n precis men lite stil skulle vara trevligt att få ha :) www.glammom.se har snygga ammningsbh:ar men däremot kostar dom alldeles för mycket. TYPISKT!
Om man vill ha en snygg ammningsBH får man betala 500 spänn... Annars så finns det 894567843 stycken skittråkiga för 199 kronor... VEM F*N BESTÄMDE ATT MAN INTE FÅR KÄNNA SIG SNYGG NÄR MAN BLIR MAMMA?
MAMA 2-pack amningsbh:ar

Ibland bara orkar man inte gå och lägga sig

Jag kommer inte i säng. Och jag vet fan inte varför. Jag bara orkar inte. Trots att hela min kropp skriker! Haha vad sjutton är det för fel på mig... Gud vad jag kommer ångra mig imorgon. Jag tål ju ingenting nu när jag är gravid, räcker med att gå till bussen och jag är tvärslut resten av dagen (det är max 300 meter till bussen)