TVÅ MÅNADER

Idag blir Elvin 2 månader, kan knappt fatta det. Känns som det var igår han kom, samtidigt som det känns som att han alltid varit här med oss. Iallafall så är jag evigt tacksam för min son. Han är det bästa som finns.

Idag har det varit stressigt, Elvin vill gärna vara nära mig bara, han har blivit en mammagris tror jag... Skulle laga mat åt mig och min syster som är sjuk men det är svårt när han bara vill mysa. Nu sitter han i mitt knä och verkar trött, ska hålla honom vaken en stund till tills pappa kommer då ska vi åka till Gävle/Valbo och leta lite på rean :-)

KONTAKTA MIG

Maila: [email protected]
Inboxa på facebook: https://www.facebook.com/Aggehhblogg
 
 
 

Har även en till mailadress så var inte oroliga har inte övergett den, svarar fortfarande på den också.

LOL So True!

Kan inte sluta älska dessa bilder haha!
Känner igen mig i dem :)
Se fler likande bilder här: http://lol-sotrue.tumblr.com
 

Hjärtan

Nu har jag badat, myst och klippt klorna på marsvinen. Mina småpluttar! Imorgon flyttar dom. De komemr få det så bra, men komemr sakna dom nå otroligt. Tur jag kan hälsa på dem när som helst! Om jag har tur kanske Elvin repar sig också om ngt år elelr något så kanske de kan flytta hem igen? Man kan alltid hoppas, fast det är elakt att flytta dem fram och tillbaka också...

Stavfelet

Stavfelet på inbjudningkortet hittade Monia först iallafall! :)
Gå in på hennes välskrivna blogg och njut av underbara bilder på hennes dotter Tuvalie (fint namn eller hur?) :-) .
 
 

Inbjudningskort

Just nu är det så där vidrigt varmt igen, många av er jublar säkert, men inte jag. Stackarns Elvin bara gnäller när det är varmt, han har knappt sovit något idag, tillslut klädde jag av honom helt naken och la honom på skötbädden här brevid mig, då somnade han, så nu får han ligga där och sova en stund, han var jättetrött stackarn.
Iallafall, tog en promenad tidigre för att lämna inbjudningskort lite här och var , fastnade hos farmor för det var alldeles för varmt för Elvin att ligga i vagnen så vi slog läger där en timme eller om det blev två.

På dopet iallafall kommer vi bara att vara den närmaste släkten och närmaste vännerna. 

Så här blev inbjudningskorten vi gjorde själva: Enkla, stilrena. Det är stämplar på framsidan. Varje kort har olika guldklistermärken inuti, detta fick en enkel blomma.
DEN SOM FÖRST HITTAR STAVFELET VINNER EN LÄNK! :)

Mammalediga dagen

Måndag var det här! Börjar verkligen känna av hur det är att vara mammaledig. Sitter här hemma, bara jag och Elvin, alla andra är på jobbet. Lite tråkigt faktiskt. Vill att föräldragruppen ska starta igen snart. Sen ska vi anmäla oss till babysim också som börjar i höst, då blir det lite aktiviteter iallafall.
Om du bor i Gästrikland och är mammaledig hela dagarna du med, hör av dig så kanske vi kan hitta på något sen?

Iallafall. Idag ska jag bada, klippa klor och gosa med marsvinen, imorgon flyttar dem. Ååååh kan knappt gå in i rummet där de bor för jag bara blir så ledsen, men vet att det är bäst för både deras och Elvins skull. :love:

Skit blogg.se

Försöker få in koden från bloggportalen här så jag kan vara med på samma plats på topplistan igen (sjunker just nu eftersom min statistik inte registreras efter designbytet) men äckliga blogg.se funkar inte som vanligt. Underbart.......

Mina älskade små bebisar!

Jag har inte skrivit så jättemycket om dem här i bloggen, men några av er kanske vet att jag har tre marsvin? Dom är mina små ögonstenar och jag älskar dom! Jag älskar djur i huvudtaget. Men nu till saken. Det verkar som Elvin är allergisk eller iallafall reagerar på pälsdjur, vi la verkligen märke till det efter att Daniels pappas hund var här (annars har vi inga djur på mina rum, men när vi var hundvakt fick han vara här) så vi rådfrågade BVC och de misstänkte allergi, samma när jag ringde 1177.  Så nu ska mina bäbisar få flytta till en underbar människa vi känner, jag vet att de kommer få det jättebra där, men det gör endå ont! Har haft dom i snart ganska precis 2 år, gråter just nu!! 
Men som sagt de får det bättre där, jag har inte samma tid för dom som jag hade förut, bara som en sån sak att ha dem i knät vid tv:n funkar inte mer eftersom den platsen har Elvin tagit nu :love::love::love:
Våran hund lukas däremot verkar han inte reagera på, men där är det lika med tjejen vi köpte honom av, hon är annars också allergisk men inte mot alaskan husky. 
Fast det gäller att hålla extra rent med damsugaren  och golvmoppen, om det inte hjälper.... Ja då vet jag inte.... :'-(
Hoppas hans allergi växer bort! Stackarns Elvin och mina små :love:

Fan va bra det blev.

Nu har vi grillat och smällt i oss mat, nu sitter jag och Elvin här och poppar den urjobbiga låten "dansa pausa"  Elvin verkar gilla den. 
Bjuder på en urcharmig bild på dagens urheta outfit! :heart:

Resa resa

Haha jag vet att det står "resa" två gånger i headern, snabbgjord och klatigt hihi, men ni får störa er en liten stund till på det ;-) Om ingen av er har lust att göra en header åt mig förstås? :D
Iallafall, jag, Daniboi och Elvin har begett oss ut till pappas hus för att vara husvakt då de är borta och rattar folkrace :-)
Så just nu sitter vi här (se bild) lyssnar på musik och myser, senare ska vi grilla, hääääääääärligt!

Du är inte välkommen sommaren!

Igår var det very very hot ute måste jag säga, välkommen sommaren säger många. Men inte jag. Det är så jobbigt när Elvin blir varm och svettig, man klär av honom men han toksvettas fortfarande, tycker så synd om honom då. När det är kallt kan man iallafall klä på honom mer, men när det är varmt då? Vi åkte en sväng med bilen iallafall, så lite svalare var det där inne, men man vill ju inte vrida ac:n på högsta blås heller, då blir väl Elvin förkyld istället. ÅÅÅÅH!
Iallafall idag gör jag något jag inte gör annars - visar en bild på min älskade son Elvin :)
 

VINN VALFRI VÄGGDEKOR

Nu drar jag igång en utlottning i samarbete med Balorina, som några va er kanske kommer ihåg så var det med och sponsrade goodiebagtävlingarna tidigare.
Balorina är ialalfall en underbar webshop med massor av olika grejer, tillexempel väggdekorer, väggord, sällskapsspel, trädgårdspynt, ljuslyktor och mycket, mycket mer.


Lottar nu ut en VALFRI väggdekor/väggord i vinyl, hur bra är inte det? (läs längre ner hur du deltar i utlottningen)

"Jag tävlar hos http://aggehh.blogg.se om en valfri väggdekor i vinyl från http://balorina.se, var med du också här:http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-valfri-vaggdekor.html"

Du måste göra föjlande för att få en lott i tävlingen:
  • Gilla Balorina på facebook. Skriv ditt facebooknamn i en kommentar till detta inlägg.
  • Leta på vilken väggdekor i vinyl du skulle vilja ha om du vann. Länka dekoren i kommentaren.
 
Frivilligt, gör följande för att få fler lotter i tävlingen, varje punkt ger en extra lott:
  • Blogga om tävlingen eller skriv ett inlägg om den på facebook, låna bilden i detta inlägg ock texten under.
  • Gilla Aggehh på facebook för att inte missa framtida tävlingar!

Avslutas den 16 augusti,

Ny design!

Som ni ser har jag nu en ny design. Det är lite småfix kvar men jag var så taggad på att visa designen så :)
Det är en mall som Adaras.se gjort som jag sedan kodat om  :)
Om ni ser några fel eller något i designen, kommentera gärna det! Jag har inte tittat igenom den så noga ännu.
 
Nu måste jag skynda mig in i duschen och sedan vidare för att inhandla massa tråkiga grejer!

Ny

Igårkväll blev vi bjudna på middag så jag hade inte tillgågnt till en dator på hela kvällen som ni givetvis märkte :)
Jaja, god mat och trevligt folk, verkligen inte helt fel måste jag säga!


 Idag ska jag städa dom ett as tänkte jag. Sen vet jag inte riktigt vad som komma skall, kanske en liten utflykt någonstans? :)

Anyway, i veckan kommer nya tävlingar, håll utkik! 

Ny vinnare!

Eftersom vinnaren av SEaLABox aldrig hörde av sig så drog jag en ny vinnare som blev.........................
 
 
Maila mig dina uppgifter på [email protected] innan fredag den 4:e augusti.

Asperger Agnes

Något jag har extremt svårt för är när folk jag knappt känner kommer och kramar mig och kallar mig saker som "Gumman" och liknande. Eller jag har svårt med all slags närhet med folk ibland. Jag är mycket väl medveten om att jag har en (eller flera?) bokstavsdiagnoser. Haha jag har fått höra meningen "Du har ju alla bokstäver förutom "I" och "Q") 
EGENTLIGEN älskar jag närhet, kramar och att umgås med folk, efter ett tag. Det är bara det där att man ska komma igång, komma iväg som är extremt svårt! 
Om jag har bestämt att jag ska träffa någon så kan jag gå och gruva mig och ibland tillomed gå runt och fundera på en ursäkt att få stanna hemma. Det beror mycket sällan på personen i sig utan det är jag som bara är störd typ.
Iallafall, JÄMT när jag väl tagit tummen ur röven och träffat den där personen så är jag ju skitnöjd, då är det inga problem egentligen.
Det var grymt bra där innan jag blev gravid när grabbkompisarna drog med mig ut väldigt spontant, man kunde höra en bil stanna utanför så ringde telefonen "Släng på dig kläder och kom ut" Ja det var bara att göra som de sa, då behövde jag aldrig fundera och hann aldrig gruva mig. 
Jag kan självklart fortfarande träffa folk men inte lika spontant eftersom det krävs planering när man har barn :)
 
 

Röd bröstmjölk

Varit på BVC idag, nu väger lillärtan 6185 g och är 57 cm lång, eller ska man säga kort? Hoppas han inte blir lika kort som mig!
Iallafall, nästa gång vi går dit är han 3 månader och då är det dags för första sprutan, jag har redan ont i magen på grund av den! Enda sedan jag varit liten så har jag varit hysteriskt rädd för nålar. Det har blivit bättre dock tack vare alla miljoner blodprover jag gjort i mitt liv men rädslan sitter kvar.
Daniel kommer få gå in själv med Elvin, risken är att Elvin blir räddare om jag också är det.

Iallafall nu ska jag äta "Pittianna" och rödbetor, ska testa om bröstmjölken verkligen blir röd av det ;)

All about Elvin

Fått önskningar om att jag ska skriva mer om Elvin... Hmm det här är ju MIN blogg den handlar om MIG! Nejdå, men jag är lite rädd om honom, jag menar, när han är 15 år kanske han är skitarg på mig för att jag skrivit om honom på internet, en gång internet.... Alltid internet..... Nu i dagens läge kan han ju inte säga vad han vill. (Observera att jag respekterar alla mammors och pappors beslut om DERAS barn ska synas på internet, det är upp till var och en, man är inte sämre förälder för att man visar upp sitt barn, endast föräldrarna vet vad som är bäst för just SITT barn)

Men hans utvecklig kan jag nog berätta lite om endå. Han blir två månader den 31:a :) 

Elvin tycker om:
  • Att bada, blir alltid nöjd när han får bada!

  • Att åka bil, båt och vagn, då somnar han direkt!

  • När man sjunger "Lilla snigel akta dig" då storflinar han.

  • Att SITTA i knäet.

  • Att STÅ i knäet (med stöd förstås).
Elvin tycker inte om:
  • Att ligga på mage, då blir han arg.

  • Att ha hicka, då blir han förbannad.

  • Att ligga ner i famnen/vagnen när han är pigg, då ska han bara vara med och se allt som händer!

Elvin kan:
  • Flina, nästan så att han skrattar snart, det kommer små ljud ibland.

  • Stödja nacken väldigt bra, man behöver knappt hålla i den något mer.

  • Han har börjat kontrollera sina händer, han kliar i ögonen när han är trött och på näsan när en snorbuse kittlas, Ibland suger han på händerna :)

  • Han svarar när man pratar med honom. "Aoooo" "äääh" "haaaaa".

  • Följer föremål/människor med blicken.

  • När man står bakom/brevid och pratar så kollar han efter en.
 
Elvin har:
  • Storlek 56 i kläder men det börjar bli för litet :(

  • Storlek 3 i blöjor, även det börjar bli förlitet.
 
 
Har alldeles säkert glömt något...

Sooooooooooooova

Inatt vaknade Elvin endast EN gång! Urläskigt men samtidigt skönt :) Vid nio klev vi opp iallafall, han fick mat sen ville han fortsätta sova, så sov han fram till en halvtimme sedan (mitt ena bröst var sprängfyllt kan jag lova), då blev det mat och nu sover grabben IGEN. Tröttfis <3
Han sov nästan ingenting igår på dagen så..
 

Bilder från kejsarsnittet

Okej, jag kan inte fatta att jag visar dessa, jag själv tycker att dom är hur jobbiga som helst att titta på, sjukt känsligt. Men kanske känns bättre sen?
Bild 1: Lyckligt ovetande om vad som inom en snar framtid ska ske. Var vid det här laget säker på att få åka hem igen.
Bild 2: De kom in och satte emla (bedövningssalva) på handen "utifall att" som jag fick till svar, Började på att bli orollig här.
Bild 3: Här har jag kommit in i operationssalen och är i chock, men lyckas iallafall ge kameran en "tummen upp"
Bild 4: På uppvaket, första gången jag har min älskade Elvin på bröstet, helt sjuk känsla, helt underbart.

Jag har MYCKET bättre bilder men de tänker jag ALDRIG dela miéd mig utav. Bara dessa är på gränsen till för personliga enl mig.

Veckans vara på MiniMango

Minimango.se är en liten webshop med barnprylar, de var även med och sponsrade goodiebagtävlingen som jag hade! 
Varje vecka har de något som kallas "Veckans vara" där de säljer en utvald vara till ett dunderpris!
Denna vecka är det "StapelZoo" som säljs för endast 199:- (ord. pris 299:-)
StapelZoo är en påhittig och rolig leksak för de minstqa minimänniskorna. Det innehåller 6 stycken stapelklossar och 6 snyggt designade mjuka plastdjur.
Varje kloss har en ingång där man kan placera de små djuren.
Den här leksaken är perfekt för barnets utveckling! Den hjälper barnet att utveckla sin koordination och sitt språk.
Dessutom är det en snygg leksak som man inte vill plocka ner i lådan!

Träningsfinger

Beställde hem träningsfingrar för uvgel tidigare, nu har de kommit! Fick även hem tippar igår så nu ska jag börja träna på att göra naglar som sjutton! Lägger ut bild sen på resultat, är supersugen på att prova redan nu, så ska nog riva fram allt och börja! Kanske prova göra en stilettonail? Fast det är skitfult men vara för att :)

5 saker som borde vara gratis

  1. Blöjor

  2. Ammningsinlägg

  3. Bindor/tamponger

  4. Frukt och grönsaker

  5. Internet


Dessa fem saker borde vara gratis, kan dom inte ta pengar från skatten till det istället? Utan att höja skatten.... På något vis.... Haha.... 

Konversation.

Jag: Det är hårt att vara första barnet... (syftar på att lillasyster Alva är lite bortskämd enl. mig)
Alva: Hur kan du då utsätta Elvin för det?!
Jag: Hmpf........

VAD SVARAR MAN PÅ DET?!

Börja med flaska?

Har försökt få Elvin att sova lite middag hur länge som helst nu, men han ville inte även fast han var supertrött, men efter en stund när jag bäddat om honom ordentligt så slog han igen ögonlocken. Lillplutt <3
Iallafall så är jag lite sugen på att prova och mata Elvin med flaska idag, har lite bröstmjölk som jag fryst in, men är SKITRÄDD att han ska rata bröstet sen, men det skulle vara skönt om han kunde lära sig att ta både och så han kanske kan ha barnvakt kortare stunder inom en snar framtid. Det är ju dags för körkort för mig, då kan inte Elvin följa med....

Hugo har hittat ny sovplats. Han trivs så bra under vagnen :)

Blind

Jag och Daniel tog hund och barn på en prommis ner till Natalie och hälsade på en stund, trevligt, men Elvin började gallskrika (endast andra gången i hela hans liv han gallskriker) så vi gick hem ganska snabbt igen, men han blev lugn så fort vi kom ut.
På vägen hem precis utanför huset så såg jag en bil med en tjej i som vinkade, jag, blind som vanligt såg inte vem det var och vinkade osäkert tillbaka haha men det var ju Monia med familj, de stannade och vi pratade en kort stund. Gud vad söt Tuvalie är, även fast jag knappt såg henne där i sitt babyskydd, så såg jag minsann att hon är en riktig gobit :)
 
a

Vinnare av tävlingarna

Vinnaren av en SEaLABox är....

 
Vinnaren av solskyddskit är....

Maila mig era uppgifter på [email protected] innan fredag den 27/7 

Vilken kyrka?

Elvin ska döpas i Ovansjö kyrka (se bild)
Där döptes även jag. Har även haft skolavslutningar där när jag gick på skolan i Kungsgården. Haha, fast kommer ihåg när jag var mindre så tyckte jag det var läskigt att vara där inne, jag fick för mig att den skulle rasa (det finns någon spricka i taket) så jag ville bara ut jämt när vi var där inne på skolavslutingarna.
Jag älskar iallafall den kyrkan, den är supervacker både utanpå och inuti.
 

Förändring

En helt ny design på bloggen kommer att dyka upp inom kort. Spännande va? ;)

Hugo

Som sagt vi e hundvakt fortfarande... Hunden e väldigt go men lite dryg. Imorse så la  han sig så nära min rygg det gick och började rulla och gosa in sig haha. Mysigt, men jag är inte så mycket för vovvar i sängen, man vet aldrig vart de har varit.

Hugo

Som sagt vi e hundvakt fortfarande... Hunden e väldigt go men lite dryg. Imorse så la  han sig så nära min rygg det gick och började rulla och gosa in sig haha. Mysigt, men jag är inte så mycket för vovvar i sängen, man vet aldrig vart de har varit.

Mohombi in your bed

Ni vet min andra pojkvän Mohombi som jag tar fram när Daniel är ute på annat?
Han har tydligten släppt en ny låt (hur kunde jag missa det?)
Refrängen har han iallafall lånat av The cranberries - "Zombie" fast iställer för "In your head zombie" så sjunger han "In your head Mohombi" och ja, han har gjort TVÅ versioner, han har gjort en låt när han sjunger "In your bed Mohombi" också! Hahah han e så skön :)

Fixa M*INA naglar?

 Jag undrar om det är någon där ute som vill fixa uv gel naglar på mig mot reklam i bloggen? En länk bland "Länkar" är värd ca 600:- i ett halvår, det kan du få och ett inlägg på min blogg som är värt massa pengar det med! Såååååå, någon där ute som fixar mina naglar för lite reklam? Pm:a mig på min facebooksida eller maila! 
KRAM

"Nya" nageltrenden.

Det nyaste och hetaste inom naglar är något som heter Caviar manicure. Det är en trend som började i början på året men Sverige ligger mycket efter när det gäller naglar. 
Man målar först vanligt nagellack och sedan applicerar man små runda pärlor på nageln, därefter topcoat i kanterna.
Jag själv har inte provat det ännu men ska göra :)
Det finns färdiga kit att köpa men det funkar jättebra att använta sitt vanliga nagellack. Pärlor finns att köpa på bland annat ebay och pysselaffären Panduro.


Hetaste nappen!

Den hetaste nappen inom småbarnsvärlden är Omrios "I-close" napp! Det är en ursmart napp som alla skulle ha haft. Det som är speciellt med nappen är att den aldrig blir smutsig på silikomet tack vare "vingarna" som slås ihop  om man tappar den. Smart va? Man slipper släpa med sig 100 nappar mär man ska ut. 
Jag och Elvin fick den stora äran att testa och utvärdera dessa nappar!
 
Min utvärdering:

Positivt: Napparna funkar som de ska och fyller sin funktion. Jag som många andra trodde att vingarna skulle fungera som så att det var fjädrar i så när barnet skulle ha dom så skulle de pressa in i kinderna, men så var det inte, de  tryckte ingenting på kinderna. Men endå så slår de igen när de tappas. Jag kan inte riktigt förklara hur det funkar eftersom jag inte vet, men funkar gör det. 
Negativt: Enda nackdelen är att just Elvin inte gillar silikonnappar så mycket, han  har hellre latexnappar så han spottade ut napparna till en början, men om man lirkade en liten stund så tog han tag i nappen. Men det är förstås en väldigt individuell grej från barn till barn. Vissa gilalr silikon, vissa latex :)
 
Betyg: 4 av 5

Inge sjuk

Inte blev vi sjuk inte, nu ska vi till Årsunda, tjohejj ! <3
 

mobilblogg

Jag och Daniel vaknade av att Elvin ville ha mat, jag kände direkt att jag mådde illa men det försvann efter ett glas vatten. men nu kom daniel o sa att jan mådde illa så nu sitter jag här på helspänn och hoppas att han inte ska spy. Har världens spyfobi
:'(

Barn får inte dö.

Läser hela tiden om föräldrar som förlorat sina barn känns det som, det är väl bara det man ser när man är nybliven förälder. Jag är så jävla rädd att förlora Elvin. Vill säga att jag själv skulle ta livet av mig om det skulle hända men man kan inte göra det heller, även om det verkligen känns så nu, man måste leva vidare. Man måste leva för sitt barn.
Jag hatar när folk säger till föräldrar som förlorat sitt barn "Vad stark du är, jag hade inte klarat det, jag hade dött själv" liksom, är ni dumma i huvudet?! Tänk själv hur fan det låter i den drabbades öron, det låter då som den personen är dålig som lever vidare, det är den personen verkligen inte, man har inget val, man måste leva vidare. Sen så dör man nog själv inombords när man förlorar sitt barn, jag kan verkligen inte sätta mig in i situationen hur det känns. Jag hoppas jag aldrig någonsin behöver känna den känslan heller, jag älskar mitt barn, min Elvin mer än allt annat i hela världen, jag kan döda för honom, jag ÄLSKAR honom, det är läskigt att vilken dag som helst kan han tas ifrån mig om jag har otur! 
 
Jag lider med er som förlorat era barn, jag gråter för er, jag kan inte beskriva mitt medlidande för det är så starkt. Jag tycker så jävla synd om er och era barn. Barn får inte dö, Barn ska inte dö. Det är så jävla fel. 




Mimmi är en tjej som förlorat sitt barn i PSD, på hennes blogg kan ni läsa lite om livet som änglamamma till en av världens finaste ängel.
Snart så skulle hennes lilla Lilly fylla ett år och jag vill att alla ni tänder ett ljus och skänker en tänke åt Lilly och alla hennes anhöriga den 27:e juli! 

5 generationer

Hej alla goa och glada!
Idag var det segt här, shit va tråkigt vaaaaa? Äsch det är semester! <3 Men håller på med värsta inlägget som  ni gravida kan ha nytta utav :)
Idag har jag iallafall varit till ålderdomshemmet med lite släkt och hälsat på pappas farmor. Vi tog lite kort, det är klart man måste h det när man är hela FEM GENERATIONER. 

Dopdekorationer

Som ni ser finns det nu en ny kategori, "Elvins dop" där skriver jag om förberedelserna inför dopet :)
Idag hämtade jag ut paketet med lite dopdekorationer jag fått beställa från partytajm.se, jag vann ju ett presentkort där.
*En 3,5 meter lång tygvimpel
*Ett paket ballonger
*Två paket confetti

Så jäkla jobbigt.

Sitter med Elvin i famnen och tittar på sjukhuset på tv:n. men snart slår jag av, det går inte.... Först var det en vaginal förlossning då började jag gråta för att jag aldrig fick vara med om det! Sen började jag gråta när hon fick upp barnet på bröstet, finns inget vackrare.
Lite senare i programmet var det en tjej som fick göra akut kejsarsnitt, då jäklar gjorde dety ont i hela mig! Ma hörde rädslan i tjejens röst, hur förvirrad hon var, jag kände igen mig så jäkla mycket och alla bilder och känslor från mitt snitt kom upp igen. Men det gick över till glädjetårar igen när även hon fick se sitt barn. 

Även fast den stunden Elvin kom var den bästa i hela mitt liv så vill jag nästan förtränga just snittet och allt före, det är sjukt känsligt för mig, det var otroligt jäkla omtumlande. Jag hann inte ens få känna hur en värk kändes. Jag hann inte ens tänka "snart blir jag mamma".

Men jag är glad att själva snittet gick så bra det kunde och att min älskade son mådde bra från första stund.

Fyndiq så fyndigt!

Nu tänker jag berätta för er om min absoluta favorit webshop när det gäller shopar som har ALLT! Den heter inget annat Fyndiq.se
Vad är det som är så speciellt med Fyndiq då? 
Jo det är ett fyndvaruhus direkt på nätet där det dyker upp nya fynd hela tiden till otoligt härliga priser. Dom har allt verkligen!
Barnartiklar, smink, kläder, friluftsgrejer, elektroniktillbehör och MYCKET, mycket mer!





Jag klickade hem lite nagelgrejer iallafall. Jag fick allt det här för en 100 lapp (se nedan), är det inte otroligt?
*Nagelstämpeln gör man fina mönster med, det blir nästan som på salong!
*2 stycken naglefilar. Det får man aldrig för mycket av!
*Korrigeringspenna som man fyller på med sitt egna nagellackremover och sen kan fixa till skavanker. Perfekt för mig som ofta målar utanför naglen.
*Luddfria pads, ett måste för de som pysslar med naglar, finns inget värre än när ludd fastnar på naglarna.

(Observera att specifika produkter ibland tar slut snabbt så några av produkterna jag köpt kanske inte finns kvar om 1 vecka tillexempel)


Men så klart, dom har otroligt mycket mer än bara nagelgrejer! Så innan ni handlar något, kolla alltid på fyndiq.se först, vem vet kanske finns varan där till värsta brakpriset? 
Alla har råd att shoppa där.
 

Vovve

Gomorgon! (lite sent dock) 
Har faktiskt varit vaken en bra stund, men fick sova längre än vanligt då Daniel tog Elvin och gick till vårat lilla tvrum med honom ngra timmar så jag fick sova, välbehövligt! Även fast Elvin är en snäll kille som inte skriker mycket så är det klart man blir trött av att mata och byta på nätterna. Även om Elvin sover så kan jag inte riktigt sova tungt för jag vaknar hela tiden och lyssnar om han andas, hemskt!

Jaja, nog om det, jag och Daniel blir hundvakt i några dagar till lilla Hugo, Daniels pappas vovve.

Ni glömmer väl inte...

Ni glömmer väl inte tävlingarna jag har igång?
Det är lätt att delta i bådatvå. Det enda som krävs är ett svar på en enkel fråga.
 Vinn ett vattentätt mobilskal. Du kan då knäppa kort och använda mobilen under vattnet. Klicka HÄR för att delta.
Vinn ett solskyddsset innehållande bland annat en smart UV-mätare som mäter solens styrka, temperatur, och har klocka.
Kläcka HÄR för att delta.

Dragkrok i stjärten

Stackarns pappan.

Nytt lack!


Det här lacket köpte jag idag! Ett genomskilningt lack med guldglitter i olika storlekar i. Egentligen ogillar jag färgen guld men det kändes bara rätt med det här lacket. Målade vit bas och sedan glitterlacket över.
Tror detta lack skulle passa bra till "rymdnaglar"

Kläder åt mig

Hej! 
Idag har jag ängnat all tid åt mig själv och Elvin. Vi har myst, varit ner på stan, fikade med mamma och min mormor, shoppade ett linne och ett nagellack (Jag får aldrig nog av lack!) 
Under tiden Elvin har sovit så håller jag på att knåda på en ny design skulle försöka göra en egen från grunden men det slutade med att jag tog en färdig stilmall som jag just nu kodar om så den blir mer Agnes :)

Minisemseter

Som ni aksnke märker så har jag tagit minisemester från bloggen en stund. Det är mycket nu. Men jag uppdaterar varje dag, men kanske inte lika många inlägg. Osäkert hur länge jag tänker ha denna "mimisemester" men inte mer än en vecka iallafall  ;) Jag har en hel del projekt på g till bloggen vill jag lova ;)
 
Iallafall så är det bara en unge här hemme just nu, the one and only Elvin <3 
Lilltjejen har fått åka till sin mormor nu.

3 barn

Idag fick jag helt plötsligt 3 barn! Elvin så klart, sen fick jag bli barnvakt år en liten tjej vars mamma åkt på havandeskapsförgiftning (hon har såklart en bebis i magen) så hon fick bli inlagd. Ja och sen så har vi Daniel förstås, han räknas som ett barn ibland..
Så nu på förmiddagen har jag lekt med barbiedockor, målat massa naglar i olika färger och myst.
Jag saknar att leka med barbiedockor! Skulle kunna plocka fram dom när jag är ensam och bara sitta och byta kläder på dom i flera timmar haha! Hoppas Elvin vill leka med dom sen :)

Tipsar om nagellackNaglar

Måste bara visa mitt favoritnagellack igen! Egentligen är jag inget stort fan av rött men detta nagellack älskar jag! Trots att man måste måla tre lager för att det ska bli snyggt. Lacket kommer från China Glaze och heter "Ruby pumps"
Det innehåller supermycket små, små glitter grejer men känns endå inte glittrigt. 
Tack vare glittret blir det ett slags djup i färgen så man kan sitta och stirra på den hur länge som helst.
 
Bilden gör dock ingen rättvisa

Nageltips

Okej, nu är inte detta tips 100% men tänkte berätta att sedan jag fick barn och håller på mycket med babyolja så har mina nagelband blivit MYCKET finare och och starkare. Är osäker på om det verkligen är babyoljan som gör det, men vet ju att naglar mår bra av Myrraolja så helt omöjligt är det ju inte. 
Iallafall när jag pysslar om Elvin med oljan passar jag på att smörja in mina nagelband också :)

Den här oljan använder jag för tillfället:
Apoteket Babyolja
Så om ni har barn och använder olja, passa på att smörja in även dina nagelband :)

Vart tog naglarna vägen?

Sitter och försöker pressa ner goodiebaggrejerna i paket som ska skickas till de två vinnarna, men jag har för små paket! VADSJUTTON! Jaja, jag får kanske lägga ut extrapengar endå på att skicka paketen, ååååååååååh!
 
Iallafall så har folk funderat vad som hände med "Veckans nageldesign" "Veckans nagelmyt" osv, och JA det undrar tamejtusan jag också... Så därför drar jag igång det igen, bra va? Kör lite naglemyter, nageltips och nagelskola då och då.
Jag är ingen expert på naglar men har lärt mig väldigt mycket så om ni undrar något så är det bara att fråga, jag svarar om jag vet svaret :)

Här har ni dagens slitna, bleka, osminkade Agnes med dagens enkla men otrooooooligt snygga naglar, ska visa bättre bild på dom sen, har visat lacket tidigare men måste visa igen.

Arg!

Titta vad min pappa hittade igår! Någon har målat sin folkracebil exakt lika som jag brukar måla mina! FAN VAD LESS JAG BLIR :'( Skulle skaffat patent på det ju.. JA jag är egoistisk och INGEN får härma det! Speciellt inte på en Saab! USCH!
Foto
 

Älskade sommar?

Ja ni, den här sommaren kan man nog inte kalla riktig sommar.... Det regnar och regnar och är svinkallt. Jag har inte ens badat i år, eller det hatar jag att göra i vilket fall som helst så det gör inget men endå! 
Sitter här just nu (se bild) för att jag är svensk och envisas med att sitta ute vilket jävla väder det än är. Det regnar här alltså, ganska mycket, men vafan jag är torr iallafall!:)
Daniel, pappa och två till bygger garage så sitter här och myser själv. Ska nog börja knåda på en ny design, den här gången ska jag nog göra en egen från grunden tror jag, hur jäkla kass jag än är! ;)

Tur jag ska byta design

Haha jag måste skaffa glasögon.. Eller börja använda dom jag faktiskt har). Inte förren NU upptäckte jag att jag stavat fel på headern... Aggehh med två h stavas det egentligen :)

Mobilbloggar?

Mobilbloggade massor igår trodde jag, men såg nu att inläggen inte kommi in? Fan vad irriterande! Lagomt trött på blogg esse nu.

Landet

Hejho.
Sitter hos min pappa, vi åkte direkt hit efter att firat Åsas mamma. Lilla låtsaskusinen Elin som är megakär i Daniel ska sova över hos pappa inatt och då fick hon åka i Daniels bil hit, gud vad lycklig hon var över att få sitta i framsätet brevid "sin" Daniel <3
 
Jaja, nu så åker Daniel, andra låtsaskusinen Oscar och Elin fyrhjuling medans jag sitter här och klickar hem nagelgrejor :)
Hade gärna bjudit på några bilder men pappas dator är skitkass ;)

Blixtrar,rökt böckling och IKEA

Tjoho, kom nyss hem, var till Bönan med mamma (en liten fiskeort vid havet utanför Gävle) enligt väderrapporten skulle det vara sol och mys där, men jäklar så det regnade och åskade! Inte lite heller! Det gick bra endå, snor min bonussyrras citat och säger "Man är väl en norrlänning" så vi klarade det utan problem, vi köpte lite rökt pepparlax och rökt böckling som vi strax ska stoppa i våra huvuden! Vi stannade på ett fik där också.
Efter det så åkte vi förbi Valbo köpcentrum och kikade väldigt snabbt, sprang in på IKEA och så :)

Plans of the day


Vinnare

 
Tjoho! Loggade nyss in här på blogg.se i vanlig ordning, kollade igenom kommentarer och såg att jag vunnit en bloggtävling! Den vinsten kom verkligen lägligt! Jag vann ett presentkort värt 250:- att handla för på partytajm.se!
Jag ska handla dekorationer till dopet :)
TACK CAROLINA!
454107F_full

NaNaNaglar

JA, ni får se naglarna trots att det blev kladdigt och jävligt....
a

Nagel stuff

Sitter och fixar naglarna, hade värsta idén å jäklar vad snygga dom skulle bli, men resultatet? Ja, det ser ut som någon på 4 år smetat på allt, less jag blir.. Jaja, passar på att visa mina nagelgrejor!

50:- Balorina

En till rabattkod här va!
Ni vet Balorina som sponsrade goodiebagtävlingen med en valfri väggdekor från deras stora utbud? Dom erbjuder nu 50:- att handla för om ni anger koden FB50 i kassan :)
Väggord, väggtexter och väggdekorationer

Sovmorgon

Idag tog Elvin sovmorgon :o Tack!
Sov skitdåligt inatt eftersom mitt knä värkte som f*n! Samma nu på morgonen..... Avundsjuk på Daniel och Elvin som sover....
 
Jaja, glöm inte tävlingarna som avslutas nästa helg:
Vinn vattentätt mobilskal:http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-en-sealabox-vattentatt-fodral.html
Vinn sommarkit: http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-sommarkit-fran-1177.html

ÅÅÅÅÅÅH

Bokade in en tid för dop (trodde jag) klockan 14.00 på dagen tyckte jag var PERFEKT! Men så får jag mail tillbaka att på den lilla tiden jag inte svarade hann någon annan ta den tiden! Gud vad irriterande! Så då återstod klockan 10.00, 12.00 och 16.00.  Klockan 10 var för tidigt då vissa måste åka en bit, klockan 12, aj då måste man bjuda på lunch, klockan 16 då måste man bjuda på middag och eftersom det är en lördag så vill dom säkert ha alkohol då också... Klockan 14.00 var ju perfekt! Då hade man bara behövt bjuda på fika, haft lagom med tid att förbereda sig innan, men självklart så gick inte det. 
Istället blir det klockan 12.00 som vi får stressa oss till och sen lägga ut massa pengar på lunch. SUCK!!!!!!!!!!!! Tack ni som tog min tid :'(
 

Doptankar...

Nu har vi bokat tid och kyrka för Elvins dop, det är med skräckblandad förtjusning som vi nu ska börja planera, det är så mycket man ska tänka på!
Har ni några som helst tips, ge mig dom!
 

pakeeet

Det var ett tag sedan det låg paket till mig i blevlådan men idag så fick jag massor äntligen! 
 
På första bilden är det en smart UV-mätare som mäter solens styrka sen visar den temperaturen, perfekt att ha i barnvagnen! Ni kan vinna ett sånt här: http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-sommarkit-fran-1177.html

Andra bilden ett armband jag fått

Tredje bilden armband och örhängen som Signerat AJ har sponsrat mig med. Kolla in deras SUPERSOMMARREA FÖRRESTEN

Fjärde bilden en sparkdräkt jag vann hos http://beabofink.blogg.se

Elvins gosefamilj

En till sak förutom kläder som Elvin har gott om är gosedjur! Men det brukar alltid vara uppskattat när han blir äldre endå, undra vilken som blir hans favorit? 
Skulle vilja ha en hylla ovanför hans säng med alla gosedjur men nojig som jag är ska alltid tänka det värsta; "Tänk om hyllan av någon anledning ramlar ner på honom"
Suck...

Fått känna på att vara riktig morsa


LÄS INTE OM DU ÄR KÄNSLIG

Japp idag fick jag vara med om det som alla berättat för mig under graviditeten "Bajs, kiss, kräka, skrik"
Elvin har tidigare varit otroligt lugn och nöjd mest hela tiden, bara skrikit kortare perioder, men idag tametusan så har han skrikit nästan hela dagen, försökt med allt! Tack vare det blev rummet bara halvstädat och orkar inte städa klart nu.
Jaja, sen skulle jag byta blöja och sätta på honom pyamas, på något vis lyckas han bajsa I MIN HAND! Mmmm Gosigt, tvättar av mig supernoga, är ganska bakterierädd av mig. När jag gjort det så lägger han av en riktigt blöt brakare som flyger rätt på min arm (vet ni hur jäkla långt en bebis kan bajsa eller? otroligt!) Jag tänkte "Nu fattas det bara att han ska kissa på mig" ....Mm mycket riktigt, känner hur det blir varmt på magen, den lilla rackar ungen kissar på mamma sin. JIPPI!
Får på honom blöjan och ska precis sätta på honom den nytvättade mysiga pyamasen som jag lagt tillfälligt brevid hans huvud, men hinner inte förren han lagt av en riktig kräka på den. 
Kunde inte låta bli att skratta för mig själv då och då vips såg jag världens storflin från Elvin också. GUD VAD JAG ÄLSKAR HONOM ENDÅ!

Rens

Shit pommes, jag rensar kläder osm en tok! Allt får inte plats! Tidigare har de flesta av Elvins kläder stått osorterat i kassar på golvet, snyggt huh?
Nu rensar jag och tänkte sortera MEN ALLT FÅR INTE PLATS så har rensat ur massa kläder så lägger ut det på bloppisen sen :'(
Sen så kände jag redan vad tiden gått fort, har liksom rensat ur kläder som Elvin vuxit ur! Sjukt....

Jaja, jag har glömt visa er en sak som jag INTE ska rensa ur som jag ska spara även till eventuella syskon till Elvin. Den här bodyn har min kusin på 12 år sytt helt själv till Elvin! Hur fin som helst!

Bloppis

Nu har jag startat ännu en underblogg till denna blogg. http://aggehh.blogg.se/bloppis heter den. Där tänkte jag sälja liter saker, förmodligen mest bebiskläder, ibland skänker jag även bort saker så det är en sida värd att hålla koll på! Ska lägga in lite bebiskläder som Elvin vuxit ur eller inte behöver redan nu!

Städar

Nu blidde ett sånt här döroligt inlägg som jag älskar att läsa om hos andra bloggar....Not.... 
Städning vet ni. Fysatan vad jag hatar att städa när man inte har plats för allting, Elvin har sjukt mycket kläder! Han har så mycket att han skulle kunna använda varje plagg en gång och sen kasta det. Han har typ 5 gånger mer kläder än vad jag har... Orättvist :) Det roliga är att jag och Daniel har bara köpt något enstaka plagg och några strumpor resten har vi fått av jättesnälla människor!
En hög med bebiskläder i storlek 68 och uppåt, herregud... Högen med 50-62 är minst lika stor.

En fundering

  • Om man äter tillexempel en korv den 7 oktober som går ut samma dag, då ligger den förmodligen kvar i magen den 8 oktober, då har den ju nått sitt bäst-före datum. Ska man avstå så?
 
Skämt åsido, har ju faktiskt hört uttycket "Bäst före, bra efter" men kom å tänka på det när jag åt turkisk youhurt till maten en gång så var den möglig dagen efter, blev extremt äcklad av tanken att det kunde ligga kvar lite turkyoghurt i magen min!
 

Bad update

Förlåt för urkass uppdatering idag men Daniel fick för sig att vi prompt skulle till Valbo/Gävle så jag hann knappt andas haha... Jaja, vi gick i massa affärer och sedan åkte vi vidare till Biltema och Barnens hus. Jag handlade ingenting, Daniel fick med sig nå fiskeskit och en spegel man har i bilen så han ser Elvin i baksätet fast han kör..

Anyway, såg ni nya utlottningen jag har här på bloggen? Absolut värd att vara med i! Man ska vara rädd om sig och sina barn nu i soltider.
Vinn sommarkit från 1177

Glöm inte andra riktigt sommriga tävlingen om ett vattentätt mobilskal.
Men den där J*VLA kossan dyker ju fan opp hela tiden! Så trött på Blogg.se´s krångel nu alltså!
 
 

Vinn sommarkit från 1177!

Nu så drar vi igång en viktig tävling här på bloggen. 
Det är ju sommar nu och man måste skydda sina barn (och sig själv) NOGA i solen för att undvika hudsjukdomar. På 1177.se inofrmerar dom hur man gör detta på bästa sätt.

Visste ni tillexempel att barn under två år har i princip inget skydd mot solen i huvudtaget och ska inte vistas i solen ens korta stunder?
Barn i åldern två till fyra år kan vistas i solen i kortare stunder med skyddande kläder och solhatt.

Iallafall, det du kan vinna är en solskyddskit från sjukvårdsrådgivningen innehållande en praktisk strandbag, en solhatt och en UV-mätare!
 
  • Gå in på 1177.se´s sommargudie och svara på denna fråga: Mellan vilka tider är solen som starkast? Svaret finner du HÄR i texten.

    Skriv svaret i en kommentar så är det med i utlottningen!
 

KOMMENTARERNA HÅLLS DOLDA FRAM TILLS TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Eftersom det är en viktig tävling så får ni mer än gärna tipsa vidare om den på era bloggar/facebook men det är inget krav.
AVSLUTAS DEN 22 JULI
 

20% billigare

 
Ni vet "Mer Attityd" som var med och sponsrade goodiebagarna med ett par valfria solglasögn vadera? Tycker verkligen ni ska kika in där, dom har djukt många modeller solglasögon och till grymt bra priser, och mycket annat hittar du i deras webshop :)
Om ni anger rabattkoden "agnes" i kassan så får ni dessutom 20% rabatt på allt ni handlat! Underbart va? 
Rabattkoden funkar juli ut :)
Billiga solglasögon online| MerAttityd.se

Bästa morgonen

Den här morgonen har varit otroligt bra! 
Daniel tog Elvin runt 8 så jag fick sova, sen kom han in med honom 10 typ när han ville ha mat, efter maten så var han toknöjd! Han låg i sängen mellan mig och Daniel, han sprattlade, skrattade och jollrade, hur mysigt som helst! Han tittade på mig några sekunder sen bytte han sida och tittade på Daniel och höll på så tills han var alldeles trött :)

Sen lagade jag och Daniel en  av mina favvorätter - Laxwrap med citruskeso, sjukt gott! Daniel tyckte dessvärre inte lika (det var första gången han åt det) men för honom är det bara IKEA köttbullar och Big Mac som duger haha...

Recept på laxwrap hittar ni HÄR om ni också är sugen på att prova. Det är mega gott och mega nyttigt, äter man GI kan man hoppa över tortilla brödet och bara äta laxen och keson + grönsaker, väldigt gott det också :)
Bild lånad från recept.nu

Goodiebag till mig?

Idag sloog det mig, FAN VA MÅNGA TIMMAR JAG LAGT NER PÅ GOODIEBAGARNA! Helt sjukt, skulle vilja veta  exakt hur många timmar... Allt för eran skull :) Men det har varit kul, jag gillar att samarbeta med företag, speciellt när dom också blir nöjda. Men gud vad avundsjuk jag blev på vinnarna måste jag säga! Men det förtjänade dom :)


Men hade lite tur idag, Daniels moster var i Sandviken på besök och då fick Elvin en liten "Goodiebag" skulle man kunna säga!
Det fattas en body och ett par conversestrumpor som Elvin hade på sig just då :)

Goodiebag till mig?

Idag sloog det mig, FAN VA MÅNGA TIMMAR JAG LAGT NER PÅ GOODIEBAGARNA! Helt sjukt, skulle vilja veta  exakt hur många timmar... Allt för eran skull :) Men det har varit kul, jag gillar att samarbeta med företag, speciellt när dom också blir nöjda. Men gud vad avundsjuk jag blev på vinnarna måste jag säga! Men det förtjänade dom :)


Men hade lite tur idag, Daniels moster var i Sandviken på besök och då fick Elvin en liten "Goodiebag" skulle man kunna säga!
Det fattas en body och ett par conversestrumpor som Elvin hade på sig just då :)

Cheesecake

Idag har vi varit iväg en sväng till pappa min för Daniel skulle snickra och jag hade inget för mig så följde med. Det blev att jag och pappas sambo Åsa bakade lite cheesecake för hennes mamma fyller snart år! 
Sjukt fina blev dom och säkert sjukt goa!
 

Fort

Det känns lite sorgligt nu att goodiebagtävlingarna jag lagt ner flera timmar på nu är avslutade, allt gick så fort! Typiskt.
För er som inte vann så kommer jag att ordna några tävlingar i samarbete med flera av förestagen som var med och sponsrade, det låter väl kul? :)
 
Så länge kan ni delta i utlottningen om det vattentäta skalet från Krusell!
http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-en-sealabox-vattentatt-fodral.html

Mamma duger inte?

Tjoho.
Sitter i soffan och glor på "Teen mom" haha inte konstigt att folk (även jag) får sånna konstiga bilder av unga mammor när dom visar sånt... Herregud vilka fall alltså. Lika med Danska "Unga mödrar" alla är ju värsta socialfallen där? Jag har alltid haft fördomar om unga föräldrar tack vare de där skitprogrammen, har fortfarande det konstigt nog trots att jag själv är ung mamma. Fast jag känner mig inte som en ung mamma, jag känner mig som vilken mamma som helst.

Jaja, Elvin är gnällig idag med. Stackarns lillplupp. Försökte få honom att mysa med mig i soffan men det dög inte, la honom i vagnen, då blev det bra?! TACK FÖR DEN :(

GOODIEBAGVINNARE

Se videon för att se vinnarna av de två fantastiska goodiebagarna! 


DU SOM VANN TJEJBAGEN FYLL I DETTA skicka till [email protected] :
Postadress:
Mobilnummer:
Länk till väggdekoren du vill ha (välj här: http://www.balorina.se/sv/5-vaggord-i-vinyl) :
Länk till solglasögonen du vill ha (välj här: http://www.merattityd.se/kategori/Solglasogon) :

DU SOM VANN MAMMABAGEN FYLL I DETTA skicka till [email protected]
Postadress:
Mobilnummer:
Länk till väggdekoren du vill ha (välj här: http://www.balorina.se/sv/5-vaggord-i-vinyl) :är 
Länk till solglasögonen du vill ha (välj här: http://www.merattityd.se/kategori/Solglasogon) :
Länk till godedjurshunden du vill ha (välj här: http://www.kramdjursbutiken.se/husdjur/gosedjur-mjukisdjur-hund/): 
Länk till mammaklänningen du vill ha (välj här: http://mammafint.se/) :
 


Ger er två mer info när ni mailat mig. STORT GRATTIS!


Tack till alla goa läsare som deltog, var inte ledsen om ni inte vann, det kommer upp nya supertävlingar här på bloggen hela tiden.


STOOORT tack till ALLA fantastiska företag som var med och sponsrade!
 
 

Väntan

Det var lite klurigare att utse vinnaren till mammabagen verkar det som. Många motiveringar att gå igenom också. Så de tog en tårtpaus, syster Alva bakade ju tårta bara så där, vi firar inget, men ibland får man unna sig lite tårta endå :)

Gud vad varmt och kvavt det är idag förresten, det är hemskt! Elvin bara gnäller, förmodligen för att det är varmt. Tror  han fått värmeutslag på magen också, trots att han bara ligger i blöja. Hur gör ni med era små när det är varmt?
Bjuder på en bild på våran fina hund också.

En vinnare

Nu har vi en vinnare till tjejbagen iallafall, men hålller på det tills båda vinnarna är utsedda. Till slut blev det mamma och syster som fick vara jury och välja.
Mamma sitter med iPaden och läser upp, Alva hjälper till att tycka medans hon bakar tårta:)

Det här med Justin Bieber

Haha jag kan inte sluta fnissa för mig själv alltså. Till att börja med ska jag berätta att jag har medvetet inte ens hört någon låt från Justin Bieber så jag har ingen uppfattning om honom förutom att en massa småtjejor älskar honom och han ser aningen yngre ut än vad han är.
Men nu ska ha tydligen ha konsert här i Sverige och det har varit ett jävla liv om alla som "förstör" biljetter...

Nu till det andra. Jag vet inte vad som får mig att skratta mest alltså.

*Alla 15 åriga grabbar som lägger timmar på att förklara hur mycket de hatar Justin Bieber och photoshoppar biljetter och skapar fejk biljetter och spolar ner/bränner. Om man verkligen hatar en person då lägger man inte ens sekund på människan, här handlar det enbart om avundsjuka.

eller

*Sen så blir jag knäpp på alla stackarns brudar som faktiskt TROR PÅ att dessa avundsjuka grabbar köper biljetter för flera hundra och bränner opp skiten. Sen får dom världens rus och facebookar och bloggar om det, dummingar, fattar ni inte att ni ger dessa grabbar det dom vill ha då? En reaktion, BARA SKIT I DET och tänk logiskt. 



Och måste bara berätta att jag fick ett till ord i mitt ordförråd igårkväll, "Beliber" haha vad fjantigt det låter, men å andra sidan är väl det någon av hans fans som kommit på det. Majoriteten av dom är som jag fattar det under 15 år....

REN(a) RAM(a) tavlan

Nu har jag överlämnat alla motiveringarna till lilla minijuryn här hemma som ska välja vinnarna. Dom ser inga namn och inga bloddadresser eller någonting ENDAST motiveringarna för att det ska bli så rättvist som möjligt. 

Elvin han ligger i babysittern som står i soffan och tittar på sitt favoritmotiv - en tavla med en ren på. Jag fattar inte vad det är med honom och den tavlan, redan när han bara var någon vecka gammal så fort man kom nära tavlan så kunde han inte slita sig från den! Det är fortfarande likadant. Det är inte ens några intressanta färger på tavlan..... Mysko....

Vad händer idag?

Nu är goodiebagtävlingarna stängda! Senare idag eller imorgon utses vinnarna så ni måste hålla koll. Det är min mammas man som kommer att välja de två lyckliga vinnarna utifrån motiveringarna. 
Jag är så spänd på att få berätta vilka vinnarna är :)

Seg datadag

Nu är det bara 1,5 timme kvar tills goodiebagtävlingarna stänger. Spännande.
Idag har jag knappt orkat sitta vid datorn, det har varit så bra väder så. 
Jag, Daniel och Lars har varit ute på ett litet miniäventyr, Elvin var med sin mormor medans, sen mötte jag upp Elvin, mamma och syrran min på stan så fikade vi. Efter det har vi tagit en promenix.
Min lilla ärta har varit gnällig hela natten och dagen, vet inte varför, kanske för det är varmt? Lillpluppen <3
Iallafall imorgon blir det en hel del dator för mig, men det ska ju endå regna så det gör ingenting :)Regn.  Gjelder for: kl 0–6


Nu så har jag bara suttit och lekt med webcamen, vuxen poäng? Nä... :)
 

Tanken slog mig

Stoppar man in ungarna där så växer dom?

skyyynda

Iiiiih idag avslutas goodiebagtävlingarna! Är ni lika spänd som mig? Jag är sjukt avundsjuk på de två lyckliga vinnarna!
Klockan 23:59 ikväll avslutas de och imorgon utses vinnarna.
Om du inte redan deltagit, gör det nu! Sista chansen!

Vinn tjejgoodiebag värd ca 4500kr : http://aggehh.blogg.se/2012/june/vinn-tjejgoodiebag.html

Vinn mammabag värd ca 5700kr : http://aggehh.blogg.se/2012/june/vinn-mammagoodiebag-1.html


OBS! JAG HAR SETT ATT NÅGRA INTE GILLAT ALLA FÖRETAG! GÖR NI INTE DET SÅ BLIR NI UTESLUTNA FRÅN TÄVLINGEN! KOLLA EN EXTRA GÅNG ATT NI GILLAT ALLA FÖRETAG PÅ FACEBOOK!


Kvällsmete

Jag och Daniel orkade inte engagera oss så mycket i fisket, fick bara en mört eller vad det heter, vi myste mest Daniel, jag och Elvin. På vägen dit hade vi även stannat och köpt rostbiff, potatissallad, köttbullar och dricka så vi satt där och mumsade :) Jag hade med mig kameran men minneskortet satt så fint kvar i datorn hemma...

ROSA

Det är dövarmt idag, Elvin och jag svettas ikapp, stackarns lilla... 
Vi var ner på stan iallafall och fikade med en kompis till mig, trevligt! :D Så kul med kompisar som vågar ta upp kontakten igen fast det var jättelängesen man träffades, och att dom faktiskt tar upp kontakten igen, LOVE IT :)
 
Köpte en liten solhatt åt mig grabb också. 
 
Nu funderar jag och Daniel på att åka till G-Hammarby och meta lite, Daniboi har köpt en metspö till mig, hihi väldigt gulligt. 
Att bero på fiska så har jag nästan börjat bli sugen på att börja göra det jag också, det kan vara lite långtråkigt ibland att bara titta på när Daniel gör det. MEN BARA OM JAG FÅR ETT ROSA SPÖ! (Såg ett sånt i Ockelbo..)

Dagens status

Nu har Västerås Power Big Meet dragit igång, en skitstor bilträff som håller på ca en vecka, med asmycket fylla, slagsmål och äckliga gubbar. Var där förra året med några grabbar och åkte i en sunkig 740 (förlåt Mathias).
Men såg denna status som lätt fick bli dagens facebookstatus.

Goodiebagtävlingarna avgörs imon

Hej och godmorgon vaaa.. Innan jag babblar på om något annat ointressant så måste jag påminna om goodiebagtävlingarna som avslutas IMORGON! Gud vad spännande eller hur?!?!?! Ni hittar tävlingarna i övermenyn, eller klicka här: Mammagoodiebag Tjejgoodiebag
 
Sen så ville jag bara berätta lite stolt att 177 stycken nu gillar min facebooksida, sjukt trevligt, ska börja uppdatera den mer och hitta på lite aktiviteter där så den är värd att följas :)

Mänsklig tusenfoting

Sitter med låtsassyster och hennes kusin och har precis börjat kika på filmen "The human centipede" Har inte sett den. Dens ka tydligen vara så äcklig att den förbjudits i vissa länder, skapligt, får se hur mitt psyke är efter filmen, men jag ÄLSKAR skräckfilmer.

Vovven hittad!

Nu har dom hittat vovven! Så skönt för dom! :)

sukkervadddd

Visst var det en bra tävling jag fixade? Måste säga att jag älskar den! Min blogg är lite rolig som inte fixar smma tävlingar som alla andra bloggar, ni har väl märkt det att det är samma tävlingar överallt? Tråkigt. Fast nu kommer väl de också sno min ide, typiskt, fast nu kanske jag är egoistisk? Ja, det är jag.
 
Ingen hund är funnen ännu, senaste livstecknet från henne var igår morse. Hon befinner sig i Gävle trakterna iallafall.
 
Titta här då, igår gjorde jag lite sockervadd med m in sockervaddsmaskin jag hittade på ÖoB :D 

På mall

Ingen hund hittad ännu. 
I brist på annat fixade jag Alvas naglar. Gjorde gelenaglar på mall. glömde ta bild när allt var klart men får göra d imorgon :) Det var lite pilligt men det gick.
 

Vinn en SEaLABox

Det här med SEaLABox gillade jag otroligt mycket så nu har jag fixat en tävling till er läsare där ni har chansen att vinna en egen SEaLABox så ni kan ta med eran telefon överallt hädanefter!  Tänk er själva att sitta och facebooka i bubbelpoolen, elelr varför inte filma fiskarna under vattnet?
Det är Krusell som sponsrar med den här underbara prylen!
 
Läs inlägget där jag testade skalet och skrev om det HÄR.
"Jag tävlar om det vattentäta skalet SEaLABox från Krusell hos aggehh.blogg.se. Vill du också kunna facebooka i bubbelpoolen eller filma när du dyker? TÄVLA HÄR: http://aggehh.blogg.se/2012/july/vinn-en-sealabox-vattentatt-fodral.html "





OBS LÄS DETTA FÖRST: Fodralet lottas ut bland de som svarat rätt på tävlingsfrågan. Endast första punkten är obligatorisk resten av punkterna är frivilliga, Ju fler punkter du gjort desto större chans att vinna har du. Varje punkt ger en "lott". Vinnaren dras sedan med random.org.
 

Det enda du behöver göra är:
  • (Obligatoriskt) Svara på den här frågan: Hur många storlekar finns SEaLABox i? Du hittar svaret HÄR.

Fler lotter (frivilligt men större chans):
  • Tipsa om tävlingen i din blogg eller facebook, använd bilden och texten under bilden.

  • Gilla Krusell på facebook för att inte missa något om deras fantastiska prylar.

  • Gilla Aggehh.blogg.se på facebook för att inte missa fler spännande saker i bloggen.


 KOMMENTARERNA FÖR DETTA INLÄGG KOMMER ATT VARA DOLDA FRAM TILLS DET ATT TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD
 
 
 
AVSLUTAS DEN 21 JULI.

FR naglar

Tjoho.
Mycket tid går åt att söka efter hund just nu, eller ja, jag har inte varit ute och letat men försöker dela allt på facebook. 
Iallafall så har ingen vovve kommit hem än och inget nytt har vi hört. 
Men det är väl bara att vänta och se. 


Iallafall igår ville jag måla mina naglar som min älskade folkracebil:)
Mina nagelband censuerade jag en aning eftersom ni annars får ont i ögonen, dom är SVINTORRA! Har slarvat med att smörja dem.

SEaLABox

Häromdagen låg det en extremt uppskattad grej i min brevlåda som jag väntat spänt på, något som heter SEaLABox, det är ett vattentätt fodral till telefonen! Ni tänker "Ja men sånna finns det redan" och ja det gör det men grejen med detta fodral är att man kan använda det trots att skalet är på. Tänk er att sitta och messa i bubbelpoolen på badhuset eller filma under vattnet! Tufft, eller hur?!  Jag och Lukas har testat skalet nu med både min och mammas telefon.
Jag testade att hälla vatten på den och att lägga den i vatten och grejade. Inte en droppe kom in! Kommer ha detta på när vi är och fiskar, badar åker båt, ja allt! Längtar tills det blir babysim med Elvin, då kan jag filma och knäppa kort under vattnet :)
Fodralet kommer från mitt favvo märke när det gäller mobil tillbehör - Krusell som jag skrev om tidigare.
Här kan du hitta fodralen

Ingen vovve

Vovven har ännu inte kommit tillrätta, hon sågs senast inatt runt 2-tiden i Hille utanför Gävle. Jag blir jätteglad om ni sprider bilden på era bloggar/facebook var ni än bor, denna hund kan springa otroligt långt så hon kan vara vart som helst nu.
Om ni hört eller sett något hör av er till 0706049287
 

Imorgon blidde tävling

Sorry tävlingen kommer opp imorgon, mitt fel! Men den e värd att vänta på :)
Just nu är vi ute hos min pappa, jag är aningen uttråkad, Daniel är ute och snickrar med pappa. Elvin ligger här brevid och sprattlar och är nöjd :)
 
Jaja, jag har egentligen en hel del jag skulle kunna göra men det går tungt... Vill mest hem nu och titta på film tror jag.

Tävling ikväll!

Förlåt för den halvkassa uppdateringen, blev lite mycket när vovven stack, hon har fortfarande inte kommit tillrätta tyvärr.. Men förmodligen är hon på väg hem till sitt ursprungliga hem, för sist hon sågs var hon på väg åt det hållet. Vi får se hur det går.
Iallafall för er läsare så ska ni hålla utkik. Ikväll kommer en tävling upp med ett superhärligt pris som alla skulle haft nu i sommar!

Sett en vovve?

Jahapp, igår så lånade mamma och hennes man hem en hund på 9 år som skulle bo här i en vecka. Men nu har hundstackarn rymt och jag sitter hemma utifall hon skulle hitta hit medans resten av familjen+utomstående är ute och letar. Tråkigt :/ 
Men om ni ser denna hund, hör gärna av er. Man vet ju aldrig...

Nya polarna

Det blev inga handavtryck, istället åkte vi till en tjärn och fiskade, eller ja, Daniel och Simon fiskade, jag pysslar inte med sånt ja :)
Fast någon fisk blev det inte, Daniel tröttnade och skaffade sig några nya polers istället, ett helt gäng med änder...

Grabbarna grus

Daniboi och Ärtan ligger i sängen och steker med en biltidning.

Mysmorgon

Nu på morgon låg vi lilla familjen och bara myste, Elvin låg mellan mig och Daniel, han sprattlade för fullt och lät "ah" "aao" och var supernöjd :)
Nu ligger han i gungan och är minst lika nöjd.
Det är så härligt att han har börjat "prata", jollra, just nu pratar han med fiskarna som hänger övanför i gungan.
 
Vad händer idag då? Jadu, Vi ska nog iallafall gjuta av Elvins hand och fot :)

Gästblogg - Fanny skriver

Jag fick chansen att gästblogga här. 
Och vad är mitt ämne? Jo. mitt ämne är agnes ! 
Jag tycker det är otroligt starkt , att klara av att vara mamma när man är född 94.
Det är en sån otrolig omställning man borde gå igenom, Jag tycker det är otroligt modigt och verkligen starkt av henne att ta hand om ett annat liv, hon uppfostrar ett barn , och ser de växa varje dag.
Hon är en mamma , men också en tonåring , och bara det måste va svårt o balansera ! att ställa om sitt liv för ett annat liv, det är vad jag tycker är starkt.
//http://fannynnilsson.blogg.se/