Ny blogg?

Jag har ju alltid sagt att jag inte ska vara en sådan som krånglar med nya bloggar hit och dit. Men jag känner nog att tiden är inne nu. Vill ha en nystart. Kommer att spara denna isf. Men "Aggehh" känns faktiskt lite väl F14....
Vilken portal?

Sjukling yttligare en helg

Inte fick min lillprins vara frisk den här helgen heller inatt fick han över 40 grader feber och direkt slog även förkylningsastman till så han har jobbigt att andas. Han är någorlunda pigg nu iallafall. Men det skulle inte vara helt fel med en frisk helg nu. Vill hitta på saker! Har massa saker jag måste göra.
Stackars liten♡

Kojbygge häromdagen..

Nattugglor

Äntligen fick jag tillbaka min älskade son. Men nu sitter vi här. Klockan 01:15. Han vaknade för en timme sen och jag har inte hunnit somna typ. Han sover sjukt oroligt. Vi har satt oss vid tvn nu för att bryta mönstret med ngt men känner att det kommer bli en tuff natt...
Skönt att ha honom hemma iallafall♡

Made it!

Daniel fick vara frisk inatt och det är full rulle på Elvin igen! Nu saknar jag honom sjukt mycket. Har aldrig varit ifrån honom tre nätter förut, ska hämta hem honom idag :) ♡♡♡

Förbereder

Elvin har bättrat på sig under dagen tack och lov! Han kommer hit imorgon, som jag saknat knodden min♡
Men förbereder mig ändå för en tuff natt eftersom min magkänsla säger att jag kommer få hämta Elvin inatt... Känns som Daniel kommer åka på skiten. menmen sån e jag. Katastroftänkande. Håll tummarna för att alla håller sig friska nu!

Har varit och klättrat på eftermiddagen, det var flera år sedan sist! Hade glömt hur kul det var men hatar mina sjukt överrörliga fingrar som inte lyder. Men ska träna opp dem mer så blir det bättre iallafall.Fortfarande dålig?

Elvin har spytt i över 24 timmar.. Det verkar dock bli bättre nu men vågar inte hoppas för mycket. Spyr han mer så måste vi åka in till familjeläkarjouren. Nu är det bara den vidriga väntan och se om han blir bättre eller inte. Han är kvar hos Daniel iallafall som för i övrigt gjort ett grymt jobb med honom! Så jäkla duktig. Han har utvecklats som pappa de senaste månaderna något otroligt. Jag hade INTE kunnat hantera det bättre. tvärtom.

Sjuk Elvin

Elvin åkte till sin pappa igår eftersom han ska vara där varannan helg men tyvärr blev han magsjuk imorse lillpluppo. Väldigt mycket också, men Daniel gör faktiskt ett grymt jobb verkar det som! Mycket bättre än jag skulle göra som har extrem emetofobi. Har fått update om att Elvin sover iallafall och har fått i sig lite vatten så nu hoppas vi att det går mot ljusare tider och att alla andra klarar sig från den vidriga sjukan.
Får se om jag kan sova eller om jag kommer blåstirra på telefonen av oro. Så rädd att han ska få vätskebrist :( Men Daniel gör allt han kan iallafall :)

Nu har jag och Jocke tagit lite jäger (eller ja jocke tog dooleys), kollar greys sen blir det att sova!Nattblogg

Elvin har krånglat större delen av kvällen, till sist vaknade han och var jätteledsen. misstänker att han är på väg att bli sjuk. Nu har han precis somnat men sover oroligt. Jag har inte sovit en sekund. Måste vara pigg imorgon! Ge mig styrka! Ge oss sömn!

Vad glad jag blir av kommentarer förresten! Ljuset i detta varavakenhelanätternamörker. ♡

Min farmor och skola

Första skol- och dagisdagen sen före jul. Kändes både kul och segt. Är taggad men är extremt trött och har ont i lederna. Livet blir verkligen jobbigare. Menmen, det finns värre saker här i världen.
Efter skola och dagis åkte vi och hälsade på min farmor, glaaaass sa Elvin direkt haha.....Men hur fjantig tror du att jag är?

Det är väldigt roande när folk tror att dom satt dit någon fast i själva verket har dom enbart skämt ut sig själva...


För jag känner mig ju sååååååååå ditsatt :')

Smygåt godis

Jag har gjort den underbara fördelen med vändbar aittdel på vagn. När det är dags för mig att öppna den där chokladbiten Elvin helst skulle vilja ha men är för liten för så vänder jag bara bort honom... Mohahah, vad är det dom säger på reklamen? "Att vara vuxen har sina fördelar"Nytt år

Det nya året har hittils börjat bra faktiskt. Hur är ni med nyårslöften? Jag kan inte ha sånna. Funkar inte.
Mamma och hennes man kom på en bättre ide, nämligen nyårsmål, är inte det bättre att ha något att sikta på istället för att ha något att leva efter?:)

Sååååå... Om jag har några nyårsmål då? Nej... Haha...


Mysigast i världen.

Elvin sitter i soffan och tittar på bolibompa under täcket, sätter mig brevid en liten bit ifrån, då kryper han så nära mig det går och gosar in sig ordentligt. Den känslan♡ Älskade, älskade barn♡
agnzi @ ask

Enklare att svara på era frågor på ask :)Nästan bäst

Det är inte mycket jag är bra på och inget jag är bäst på. Men en sak jag är jävligt bra på det är att vara mamma. Egentligen. Fast jag jämt vill mycket mer.


Jag vill ge den här grabben allt. Jag vill att han ska bli en redig och lycklig människa, han ska respektera sina medmänniskor. Han kommer alltid komma i första hand och kommer alltid vara högst älskad i min värld. Ovillkorlig kärlek. ♡