6 saker som redan är uttjatade 2014

Jag är en sån slags person som ofta reagerar, iakttar och funderar. Börjar blir aningen less på vissa saker. JAg älskar att göra listor. Så här kommer en.
 
  1. På första plats finner vi hysterin över facebookgrupper. Dom har alltid funntis där men inte upptäckts för hela världen förren nu. Vilket också har resulterat i många människor på samma ställe, oftast en ynklig mänsklig stackars admin = KAOS. Mobbing, bråk och onödigt vetande.

  2. Dessa jävla lastpallar. Kom igen, snart har hela Sverige minst en lastpall i sitt hem. Okej när man bygger soffor och liknande av dem, då kan de se så individuella ut, då syns inte ens dessa fulingar men när alla har en lastpall som sänggavel eller vardagsrumsbord?! Hur kul är det?
    P.s visste ni att i princip vad som helst kan ha fraktats på era lastpallar? Allt ifrån sjukhusavfall, bajstunnor till farliga kemikalier. Jag som är in om branchen skulle då aldrig lägga min macka på dom eller sova med en ;)

  3. Vi fortsätter på samma tråd... Kabeltrummor som bord. Eh. Grattis, du målade en kabeltrumma vit och.... Eh.... IKEA nästa?

  4. Pysselgrupper på facebook. Numera är vi alla med i minst en pyssel- eller återbruksgrupp. Dom var skitroliga fram tills vi blev så förbannat många, för det enda jag ser nu är "hej jag köpte en kista på loppis, målade den vit och skrev carpe diem"

  5. Och det leder oss till just Carpe Diem. Kan vi snälla, snälla komma på något nytt citat nu?

  6. Likadana tatueringar. Sjukt modernt med tatueringar idag. Helst en fjäder, drömfångare, evighetstecken. Typ som ALLA andra. Kul. Nej.

Intressant läsning?

Oj vad statistiken höjdes när jag la ut rökinlägget haha... Standard.
Har försökt blogga via Blogg.se's android app i två dagar nu men så fort jag ska lägga opp en bild kraschar hela appen och allt jag skrivit försvinner. Då blir jag förbannad. Fixa appen eller ta bort den FFS!
 
Vi har haft kanondagar de senaste dagarna. Varit i skogen, tittat på djuren i Högbo bruk, Elvin var hos Daniel en stund igår, då följde jag med Jocke till garaget där han bygger en rallybil.
 
Ska skriva ett inlägg senare tänkte jag angående några nyheter inom folkracen där det är en jävla storm just nu.
 
Men nu ska vi sticka ut och leka. Puss och kram.

Jag valde bort rökning från sonens liv. Låt oss få slippa det då också.

Jag är riktigt less måste jag säga.
OBS! Innan ni kommenterar, läs HELA inlägget. Detta inlägg är inte riktat mot alla rökare. Det är enbart riktat mot de korkade rökarna.
 
Vid ingången till ICA, ingången till gallerian, ingången till station, ja tillomed vid ingången till sjukhuset står det folk och bolmar på och i sig denna jävla cancerpinne. Där kommer jag och går med min son på snart ynka 2 år som har förkylningsastma. När det bara är jag så bryr jag mig inte särskilt mycket om det här, men när det handlar om min lilla oskyldiga son (och alla andra oskyldiga små sköra barn också) så blir jag förbannad. Jag har valt bort rökning från min sons liv. Kan vi inte få slippa det då också? Det finns så mycket farliga grejer vi får i oss i dagens samhälle, låt oss då få slippa EN ENDA JÄVLA GREJ iallafall.
Jag förväntar mig faktiskt att slippa SPRINGA in i sjukhuset pga rökmoln från er respektlösa rökare (observera att detta endast är riktat mot just de RESPEKTLÖSA rökarna) det står stora skyltar om rökförbud och det finns en rökkur en bit bort, men likt förbannat så VARJE gång jag varit där senaste gångerna har det alltid stått någon precis vid ingången och rökt. Vad är problemet?
Jag rent ut sagt skiter i om du har lungcancer och dör snart, jag skiter i om du brytit båda benen, JAG SKITER I OM DU ÄR LAT och inte orkar gå till den jävla rökkuren, min son ska inte behöva andas in skiten bara för att du har problem.
Samma problem på stan, i folksamlingar, utanför ICA osv. ALLTID står ni precis vid ingången.

Så nu BER jag er snälla, snälla, när ni ska inandas dessa gifter, förkorta era liv, förstöra era lungor, ge er själva lungcancer och kol, gå bort en bit. För min son har inte möjlighet att välja ännu om han vill utsätta sig för detta eller inte. Till dess att han själv kan välja kan vi väl skona honom från detta? Alla andra barn också för den delen. Förhoppningsvis så kommer våra barn inte att vilja utsätta sig för detta i framtiden heller.
Vi har också så många barn runtom oss med luftvägssjukdomar, nedsatt immunförsvar och andra allvarliga åkommor. Ni vill väl inte skada ett litet barn? Tänk en gång till innan du ställer dig bland folk och röker.
 
Jag hoppas innerligt att rökning blir förbjudet på offentliga platser en vacker dag. Oskyldiga, sjuka  och små ska inte behöva utsättas för detta.
 
Bild lånad härifrån
 

Underbar dag

Igår hade vi en kanondag! 
 På förmiddagen var vi till barnkliniken och fick mer medicin mot Elvins förkylningsastma.  
Sen efter dagis och skola tog jag grabben och åkte till Högbo där vi tittade på getter, kaniner, alpackor och änder. Sen plockade vi upp Jocke och Alva, skjutsade Alva till stallet och vi for till Tallberget för att leka lite med kottar,  klättra på stockar och springa i skogen. Elvin älskar skogen! 
Sen hade vi tur att bli bjudna på mat av min käre far och Åsa. 
 

Pancakes och alborgen

Tjobba! Idag så har vi eget arbete vilket innebär att jag inte behöver åka till skolan utan jag gör det jag ska hemma när det passar mig!
 
Jag och Elvin vaknade ganska tidigt men gick hem till min mamma för frukost eftersom mina yngre kusiner är här på besök. Elvin ääälskar dom! Han har varit hur nöjd som helst hela morgonen, jag har tillomed hunnit skriva ett CV, gjort amerikanska pannkakor till hela klanen och nu bloggar jag!
 
Det är ju Danielhelg den här helgen så han ska dit senare idag, då åker jag och klanen till Alborgen. 
 
 
 

Vill ha en nystart

Jag vill verkligen ta upp bloggandet igen men är så trött på den här bloggen, den är så ful, oredig, design är inte min grej mer, blir inte som jag vill ha det. Vad ska jag göra?! Ska jag starta en helt ny? Ska jag bara byta design? Hatar namnet också "Aggehh" känns lite.... F14 typ....... Är ni ens några som läser? Vill ni att jag ska börja blogga regelbundet igen? Ha massa tävlingar till er? Recensioner?
HJÄLP MIG ATT KOMMA IGÅNG IGEN.
 
 
Så länge finns jag på
Instagram: aggehh
Ask: ask.fm/Agnzi <----- Här kan ni enklast ställa frågor både anonymt och inte.
Kik: agnzi

Fortsättning!

Förlåt för att jag inte uppdaterade. Elvin blev sämre och allt slutade på akuten osv. Vi fick iallafall det underbara beskedet att Elvin INTE hade glutenintolerans. Sån lättnad! Förmodligen så var det en extrem förstoppning han åkte på. Efter detta dagar var jag totalt slutkörd, oron och alla läkarbesök tog hårt på mig. Daniel har varit grym, så glad nu att vi är två om Elvin. Allting slutade gott iallafall. Jag och Jocke hade ju fjällen inbokad på torsdagen där, visste inte om vi ens skulle kunna åka men det kunde vi! Elvin var hos Daniel en natt sen hos mamma min två nätter.
Vi hade det sjukt bra jag och Jocke. Vi var i en kompis stuga, supermysig var den. Det blev skoteråkning, sällskapsspel, ölspel, pulkaåkning och slalomåkning. Men jag saknade min plutto något enormt så att få träffa honom sen var underbart!