Jäklit bra humor

Elvin ligger fortfarande i pyamas trots att vi klev upp för ett braaaaaaa tag sedan. Oh No nu kommer FL mammorna attackera mig :'(
Ligger och berättar Bellmanhistorier och Elvin skrattar innan jag ens sagt klart dem... Kanske är tur eftersom jag inte kan så mycket mer än "Det var en gång en rysk, en tysk och en Bellman"


En lättroad pyamasbebis

Fula bhar

Godmorgon. Är fortfarande sur på bloggappen som lyckades ta bort det långa inlägget jag skrev igår. Vi är inte kompisar nu.

Igårkväll var vi till Elvins morfar och myste där. Ganska skönt. Var typ bara jag och Elvin i huset.
Pappa min hade varit på kryssning i helgen också, söt och go som jagr....typ.... så hade han köpt en STOR toblerone åt mig! Om jag är en bortskämd skitunge fortfarande? Näje!
Lagade mat åt far min faktiskt.
Han har fullt upp nu med däck eftersom folk alltid kommer på att " oj jävlar det blev visst vinter i år också" när första snön kommer.

Nu ligger jag iallafall och tänker på hur skönt det ska bli sen och slippa de fula amningsbharna och slippa sova med bh sen. Men ser inte fram emot att sluta amma.......



FAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanta

Ok. skrev ett akitlångt inlägg. med bilder. allt försvann. jag är jävligt arg nu. Godnatt och åt helvete med blogg.se appen.

Potatis=Vidrigt

Elvin hatar allt som innehåller potatis, verkligen avskyr, han tillomed kräks och får kväljningar! Stackarns pojk! Det enda som riktigt duger i fastföda-väg är banangröt, det är grejer det! Resten är sådär eller vidrigt. 
Igår fick han smaka fruktjuice också, blä även det. Men jag antar väl att det är väl bara och nöta på försiktigt med smakportionerna så går det väl till sig.
 
Aja iallafall, detta inlägg har nu tagit en timme att skriva haha... Hörde hur det brakade till i Elvins brallor och mja, han hade gosigt bajs ända opp på ryggen, goooos! Blev ett snabbbad i diskhon och nu sover han så gott så :) Nyskiten, nybadad och nyäten, kan de bli bättre?
 
Nu ska jag ta tag i den nerskitna stolen och det nerskitna badrummet. Älskar att vara mamma ;)
Bild finns det inte tid för haha...
 

Kissade på sig

Idag har det snöat nå otroligt för att det sedan skulle regna och nu har snön snart smält bort... Nödvändigt...
Iallafall, har hunnit med att göra naglar på Rebecca idag, glömde att ta bild :/ 
Sen så har jag, Elvin och mamma åkt till ICA för lite handling, där blev jag vittne till en stackrarns gravid tjej som kissade på sig! Hon skrattade och grät om vartannat nå otroligt högt, herregud vad jag tyckte synd om henne! Hem och göra knipövningar tjejen!
 
Det var väl det intressanta jag hade att säga för stunden. Nu ska jag invänta förstärkning.
 

Snö och gåstol

När vi drog upp rullgardinen imorsemöttes vi av ett ljus... Ett mindre positivt ljus enligt mig.... SNÖ! Jag orkar bara inte. Snöar mer gör det också. Bläsch. Jag är riktigt bitter, ont, fryser.... SNÖ....
Jag hade tänkt att sticka ut i jakt på en ny nappflaska åt grabben min men jag tror jag ska övertala någon vänlig själ med bil att göra det åt oss. Känner att jag inte vill sätta Elvin i en bil idag heller när det är så förbannat halt. 

Nu ska jag fortsätta leka med min älskade son som lärt sig att gå i gåstolen! Han flyyyger fram åt alla håll och kanter, min stora grabb som blir hela 5 månader imorgon! :love:

Den förbannade sjukdomen som inte syns

Idag är ingen bra dag. Jag har så sjukt ont. Ingen och inget vill samarbeta med mig. Så är det när man har en sån där förbannad sjukdomsh*vltete som inte syns. Det som männsikor inte ser tror dom inte heller finns. Så trött på det nu. 
Det får låta hur egoistiskt det vill men jag önskar att de runtikring mig fick prova på att ha så här ont en hel dag så kanske de kunde förstå?!
Jag är så trött på att behöva bevisa att jag inte mår bra, att jag går med ständig värk och svaghet från käkarna ner i tårna.
Ändå sen jag var liten måste jag bevisa, hela jäkla tiden! Men det ser bara ut som att jag är lat. 
Vill bara lägga mig ner på golvet och skrika som en treåring. 
Dagen började med att jag var tvungen att gå en ofrivillig promenad. Värsta tänkbara tidpunkten på dagen. 
Min värk blir värre på morgonen och kvällen, den blir värre när det är kallt, den blir värre när jag hållt igång dagarna före. Lyckades pricka in allt.
Värken gör mig även trött och yr. 
Stod ju ute på stan och sålde loppissaker hela dagen sen i kylan, det gick ganska bra endå trots värk. Men sen fick jag gå hem, yrslig hela vägen. Komemr hem ska hoppa in i duschen för värme hjälper lite mot värken. Så har lillasyster duschat i en evighet innan så det fanns inte varmvatten kvar, tack, frös ännu mer efter det, hann inte ens tvätta håret innan det började på att rinna isbjörnar ur duschslangen. Så nu sitter jag här, skakar, har förbannat ont och håret är ett fågelbo.
VART SKA JAG TA VÄGEN?!

Lättroad

Detta tyckte Elvin var superroligt!

Naglar idag igen

Idag ville lillasyster ha gelenaglar, och det fick hon! :) 

Livet

Somnade inte förren vid 4 inatt, från kl 5 så vaknade Elvin en gång i halvtimmen. Älskar livet just nu. Hela kroppen skakar. Men är nog på väg att bli sjuker såååååå. Aja har det snöat hos er än???

Naglarna

NUUU kommer bild på naglarna jag gjorde på Mickis!
Det blev förlängning med tippar och rosa/lila glitter som tonar ner på nagelbädden :)

Pustar ut

Äntligen kan jag sitta ner och bara vila! Full rulle heeela dagen :) babysim, rivit fram och rensat saker, packat och sen har jag gjort naglar på Mickis, ska lägga ut bild senare :)
Jag tycker verkligen det är läskigt att göra naglar på andra! Gaket rädd att de inte ska vli nöjd. Men hon blev det :)
Ska lägga ut bild senare för nu blir det film!

Babysim i 180

Idag fick vi kliva upp med buller och bång. kom på när vi låg i sängen i pyamas och myste att om 20 min börja babysimmet?! Inte ens D hade kommit ihåg det som annars är bäst på att komma ihåg tider! Iallafall vi hann! Fråga inte hur....

Han fick prova att dyka idag. Den som tycke det var läskigast var jag.....

Ska hon flytta?



Svar: Nej men på söndag ska vi på bakluckeloppis här i samdviken så vi packar just nu ihop saker att sälja. Allt ifrån babykläder till kakfat :)

Hur man får en baby att städa och leka på samma gång

Idag så försökte jag laga mat medans en surig Elvin satt i matstolen. Inget dög. Vet ni vad jag gör till sist? Jag häller vatten på Elvins matbord. Han ÄLSKAR vatten. Så jäklar var lycklig han blev. Han plaska och stoja. Haha undra om en 30+ mamma skulle tillåta detta undrar jag då....



Vart ska jag?

Nu när jag lägger ut en bild på en packad väska så här så undrar ni "Vart ska hon? Ska hon resa? Ska hon flytta? VA?!"
Nu kommer iallafall svaret: Jag ska ner i källaren och duscha.
Badrummet på övervåningen där jag bor håller på att rustas (som det gjort i typ 5 år, fast har haft dusch tidigre iallafall men inte nu mer) så vi har en tillfällig dusch nere i källaren. Jag kan tala om för er att det är ordentligt jäkla krångligt att ta sig ner dit med bebis, bebistillbehör, mina kläder, handdukar osv, så jag var så fiffig och packade ryggsäcken ;) Enkelt!
 
Fast jag erkänner...  JAG ÄR JÄVLIGT LESS PÅ DETTA NU! 
 
Hur lång tid tog det för er att göra/rusta badrum?

Oct. 24, 2012

Det gick bra att köra idag. Men alltid lika svårt att lämna ifrån mig Elvin. Jag fattar inte! Det är säkerligen jag som lider mest utav det. Separationsångest på hög nivå.
Ska på studentkryssning som jag har megaångest över redan. DET ÄR INTE FÖRREN I SLUTET PÅ FEBRUARI 2013.

På kvällen så stack jag till Madde och fick nya naglar.



Halloween?

När är det Halloween egentligen? Iallafall så leker jag lite med bilden, bara för att jag har tråkigt.....

SKOLAN, den ni!

Gomorrn! Nu är det exakt två månader kvar till julafton.
Iallafall, jag har pimpat till fejjan och slängt på kroppsdekorationer, nu är det snart dags att släpa sig till skolan faktiskt! Jag ska ha körlektion. Det där förbannade körkortet glömdes ju mer eller mindre bort nu eftersom all uppmärksamhet har varit på Elvin men jag saknar ett körkort allt mer så nu jäklar!

FRÅGA PÅ

Har fått många frågor på sista tiden... Till vanligheterna så svarar jag inte på anonyma och idiotiska kommentarer men nu är det ett litet undantag!
Svarar när jag fått 20 frågor!

Hur du slipper spelförfrågningar på Facebook

Fattar inte problemet vissa har... Många får damp på spelförfrågningarpå Facebook, även jag. Men det många inte fattar är att en FB status som säger "Sluta skicka spelförfrågningar" inte gör någon större skillnad... DÄREMOT era blonda puckon så går det att blockera dem! Herregud va? Inte är det svårt heller! 
 
SÅ HÄR GÖR DU:
Det finns flera sätt att få bort dessa förbannade spelförfrågningar.
 
METOD 1:
  1. Klicka på "Applikationscenter" som du finner långt ner i vänstra spalten på Facebook.
  2. Leta på det spel du inte vill veta av något mer och håll musen över högra hörnet så kommer ett kryss visa sig, klicka där.
  3. Klicka på "Dölj -spelets namn-
KLART!
 
METOD 2:
  1. Klicka på "Applikationscenter"
  2. Leta på knappen "Förfrågningar" i vänstra spelten som då dyker upp. Klicka.
  3. Då kommer alla förfrågningar du fått upp. Klicka på krysset på förfrågningen du ej önskar.
  4. Välj något av de två alternativen, "Blockera -spelets namn-" eller "Vill du ignorera alla förfrågningar från -Vännens namn-"
KLART!
 

Sen kan jag tycka att "Är man med i leken får man leken tåla!" alltså; om du absolut ska vara med på ansiktsboken så får du fasiken räkna med en och annan förfrågning också! 
 
TACK FÖR MIG!

Tappar bebisen men inte telefonen.

Peaches Geldof var ute och gick med barnvagnen med sin nykläckta bebbe, snacka i telefonen samtidigt och hade dålig koll (säkert tack vare telefonh*lvetet) och barnvagnen tippar. Detta kan hända vem som helst men det folk reagerat starkt på är att bruden verkar välja telefonen i första hand eftersom hon blåhåller den och fortsätter prata?! Hennes samtal pågick innan, under, och bra länge efter att hon baxat ihop allt igen. 
VAD TYCKER NI OM  DETTA BETEENDE?!

Jag tycker det är bedrövligt, jag hade slängt iväg telefonen!

Mozzamacka mumma

Har varit till Gävle för ett ärende, stannade till i Valbo för en frukost, inte helt fel! 
Varm macka med mozzarella och lufttorkad skinka.
 

Iallafall så har en hemsk huvudvärk intagit min hjärnposition. Det känns som jag har hjärnskakning (tro mig efter tre ggr vet jag hur det känns). Men jag har inte slagit i huvudet.... Vad jag vet?
 
På sista tiden har det ramlat in en del frågor angående både det ena och det andra. Så jag tror vi kör en frågestund senare, kanske ska jag svara på frågorna i ett videoinlägg tillomed?! Den som lever får se. 

Min kärlek

Jag vet inte hur intressant mina kärleksförklaringar till mitt barn är för er egentligen men åh. Jag kan inte låta bli. När Elvin kom till världens älskade jag honom från första stund så det värkte i bröstet. Då tänkte jag "Nu älskar jag en människa så mycket som det går" Men gud så fel jag hade! 
JAG ÄLSKAR JU HONOM MER FÖR VARJE DAG! En slags kärlek jag inte trodde var möjlig.
När jag ser på honom så ser jag livet. Han är mitt liv. Mitt allt. 
Jag fattar inte hur jag klarade mig innan han kom, helt otroligt att jag haft ett 17 år långt liv innan han kom till världen, det kan jag nästan inte tro!
Jag kan säga med facit i hand, att ni vet inte vad livet är förren ni själva skapat ett. 
Elvin Othzén, mamma Agnes Åsberg älskar dig oavsett vem du blir, vad du gillar och vad du älskar.

Vi mammor med en eller flera pojkar!

Har letat och letat efetr en grupp eller sida på FB som riktar in sig på oss mammor med en eller flera söner! Men hittade aldrig någon så nu har jag startat en ny sida helt enkelt. 
"Vi pojkmammor" heter den, så ni som har en eller flera söner i vilken ålder som helst: IN OCH GILLA!
Jag tänkte att vi kunde samlas där och om någon har en fråga angående eran pojke så kan vi tillsammans hjälpa till att hitta svar!
Sen är det så kul att prata om saker som är så typiskt killar!
 

Man kan inte sno någon annans partner

Sett en del på FB, instagram, bloggar osv som dissar tjejer/killar som "tar" någon annans partner. Ehm. HOST! 
HUR I H*LV*T* KAN MAN SNO NÅGON ANNAN MÄNNISKA?! 
Det är väl ändå partnern i fråga man ska fetdissa isåfall. Om en annan tjej/kille försöker (som ni kallar det) "sno" eran partner och ni är fruktansvärt kära och partnern verkligen älskar dig så behöver du inte ens vara orolig! 
Däremot om faktiskt den "idiotiska" killen/tjejen lyckas "ta" eran partner, ja, då ska ni vara glada att ni blev av med änu en falsk person ur erat liv kan jag säga. Då avr inte partnern tillräckligt kär i er ändå.
Inse fakta. 

Köp till mig!

Hej allla glada, ja hej på er andra ocskå...
Kom nyss hem från ett möte.
Iallafall funderar på att ta en riktigt redig prommis idag ner till bland annat dollarstore och köpa små klisterlapapr man kan skriva pris på. På söndag så ska vi förmodligen åka på bakluckeloppis och sälja lite grejer. 
Köpa lite fler smakportioner bör även göras. Fast det enda hittils som faktiskt är mumsigt är gröten, men det är väl bara att nöta på! :)
 
Iallafall. Vi är i behov av en rejäl åkpåse, jag har hittat några som jag kärat ner mig i.... Totalt. Om man kunde vara kär i en åkpåse alltså.
De tre övre kommer från The Buppa Brand och de tre undre från Elodie details!

Borta

Vaknade imorse och insåg till min stora besvikelse att vi var hemma = ingen hotellfrukost.
Överlevde mot alla odds. Elvins mormor var iallafall snäll och tog Elvin på morgonen så jag fick sova någon extra timme. Vaknade sen efter att jag drömt om massa mynt....Som jag förvarade i bhn... Nog om det.

Idag har jag, Elvin, min syster och Elvins morfar varit ute på vift. Vi skulle åka en tur med bilen och hamnade tillsist i Borlänge, Kupolen. Där hann vi med att luncha(pappa betalar) handla kläder, tappa bort en påse med nya kläder, hitta påsen, osv.
MYCKET nöjd med dagen iallafall.

Försökte ta kort på nya tröjan/klänningen. Resultat: BAD.
Vill inte be någon annan att fota heller. Inte min grej.



Det härliga med badhus.

När jag var mindre älskade jag att bada, men helst i badhus, lite varmare där iallafall. Ett år var jag och min kompis Helena där varenda fredag, vi fick årskort av våra föräldrar, jäklar så kul vi haft!
Men nu... Ungefär 6-8 år senare.... FYFAN VAD JAG HATAR BADHUS!
 
Mitt besök i fredags såg ut ungefär så här:
Kliver in igenom entrén, möts av klordoften och den fuktiga luften, många stressade föräldrar, mellanstadielärare och ungefär tusen skikande, snoriga mellanstadiebarn; "JAG FÖRST" skriker dem i kör, puffas och knuffas, har lust att bara plöja igenom men barnvagnen, men ja, jag älskar ju barn trots allt så näe. Men just då alltså.
När jag väl kommit igenom klumpen av de terroristliknande minimänniskorna kommer jag fram till grinden, där får man stå i 150 år innan någon öppnar (måste ta grindvägen pga barnvagnen) tack vare de stressade mellanstadielärarna i kassan.
 
Möts av den där förbannade skogränsen som ingen ändå följer, men jag är trots allt en redig morsa så det är dags att krångla av sig dem, måste ha skoskydd till vagnen. Finns det? NEJ! Får stå och vänta ungefär 150 år till på den där receptionisten. 
 
Klappat och klart, nu går vi in, byter om och badar tänker jag. Öppnar dörren, springer till vagnen och försöker springa igenom för att hinna innan den förbannade tunga dörrj*veln smäller igen. POFF. Hann jag igenom? Nej! 
Typ 30 tanter och morsor glor men ingen hjälper. Vågar jag fråga? Nej!
Tillslut efter massa tappra försök kommer jag in i omklädningsrummet som för i övrigt luktar bebisblöja, svett, billig parfym och klor, mumma!
Där står återigen massa mellanstadieklassare, men nu såklart bara tjejer vilket innebär lugnare miljö. De står och jämför vem som fått mest könshår och vem som har fått mens och inte. Tydligen är det proffsigt att ha fått mens och det köret. Skratta ni bara, ni ska stå ut med skiten typ 40 år till.
 
Hittar ett skåp som jag slänger in alla grejer i. Brevid står en gammtant och byter om, kan inte låta bli att snegla när hon tar av sig trosorna men något blöjliknande innehåll i. TACK! Fick massa bilder i huvudet om hur den där tanten nu står och läcker där, på vägen in i duschen, i duschen, på vägen till polen I POLEN. ÅH! 
 
Iallafall smäller igen skåpet och inser att det inte går att få igen det helt. Baxar ut alla jävla grejer igen och letar efetr ett nytt skåp. Hittar tillslut ett men det är ett "överskåp" och som några av er vet så är jag endast 156 cm kort så jag fick i princip klättra för att kunna hänga opp jackan.
 
In i duschen. 
Där möts jag av den läckande tanten igen. BLUÄH.... Möts även av en yngre tjej som står och rakar sig på ett mycket privat ställe. SNÄLLA KAN DU INTE GÖRA DET HEMMA?!
Går in i duschen, som för i övrigt är svinkall och luktar piss. Inbillar mig att jag har fullt med könshår mellan tårna och vätska från den läckande tanten under fötterna. 
 
För att komma ut ur omklädningsrummet till polen så krävdes samma "öppna fort som fan, springa igenom med barnvagnen" procedur, gick bättre denna gång.
 
Äntligen ute från omklädningsrummet. 
Nu lite positivt. Kommer in till träningsbassängen där babysimmet ska hållas, dämpat ljus och massa urgoa bebisar! VARMT vatten! 
Jag älskar faktiskt babysim! tro det eller ej. (De andra polerna behöver vi inte prata om)
 
Efter babysimmet har jag nästan glömt  hur jävligt det är på badhus.
 
Iallafall fick hjälp in i omklädningsrummet nu, tjohoooo!
 
In i duschen, i sällskap med 30+ mammorna och mellanstadietjejerna som för i övrigt studerar 30+ mammornas könshår och tuttar inte allt för diskret. Jag båhåller badkläderna på och duschar mer noga när jag kommer hem.
 
I omklädningsrummet nu slapp jag iallafall den läckande tanten och hamnade brevid två jättegoa tjejer i 20+ åldern med särskilda behov. 
 
Småpratade med en av dem, hon berättade att hon älskade bebisar och var jätteglad att det fanns många bebisar där! Jättetrevlig tjej. Dock hade jag kunnat tagit ett snack med deras assistent som var sjukt jävla otrevlig mot dem, Behandlade dem som ohyra. Förbannad jag blir.
 
Skyndade mig sedan ut och aldrig har friska luften varit så härlig!
 
 

PRRRRRRRRRRUTTTT

Dagen startades med baysim, mer om det i ett annat inlägg. Däfester hem och packa för en hotellövernattning endast en mil hemifrån. Haha. 
Jag och syster fick presentkort av mormor. Bästa hon.
Iallafall, vi har slappat, tittat lite i Björk & Berries butiken, blev bemötta (blev vi ens bemötta?) av Sveriges trökigaste tjej i kassan.
Sen blev det middag på en fin restaurang, och självklart när vi är där på vääärsta middagen så ska Elvin visa sina skickligheter vi lärt honom, att "prutta" med tungan. Det lät i hela restaurangen, kändes som alla sneglade på oss haha, pinsamma lilla älskade unge! Jag har ingen aning om hur länge han satt så men minst 45 minuter. 
Dessertbuffe på det sen, icke helt fel.
Nu mys i sängen, Elvin sover, vi tittar på x-factor.
 

En ammande mammas fredag :)

Jag är en viking. Knäpper första nu ja.



Hatar människor

Haha, hittade en lite ironisk FBsida häromdagen som jag bara var tvungen att gilla! "Nej tack! Till männsikor i Sverige" heter den. Bäst!
Lite roligt så här mitt i alla jävla FBsidor som tackar nej till allt ifrån gröna byxor till böneutrop.
 
Aja, när vi ändå snackar människor så måste jag säga att jag hatar människor!
Varför? Jo för att vi är så förbannat grymma på att hata varandra och behandla djur som föremål. Vi kallar djuren för olika raser men till människor för man fasen inte säga "ras". Men jo. Det finns även raser av oss männsikor. Tre stycken faktiskt;
Idioter
Lite större idioter
Största idiotera
Ni vet nog själva vilken ras ni tillhör så det behöver vi inte fördjupa oss i. 
 
Iallafall, vi människor krigar, hoppar på, mobbar, slåss, dödar, terroriserar osvosv varandra. 
Gör djuren det? Nej.
De dödar bara när de är hungriga eller känner sig hotade, inte för att det vill ha den andres mobiltelefon.
 
Djuren hjälper oss och varandra. Det är vi människor så dåliga på.
Varför kan inte vi hjälpa djuren också?
 

Grymt att amma. Eller ska vi säga Voff?

Jag blev aningen chockad när jag läste detta på MSNs sida. Alltså. Jag känner mig illa till mods. "Jag flaskmatar mina barn men bröstmatar hunden" 
Mina tankar om detta:
  • Bröstmjölken är väl anpassad för en MÄNNISKOBEBIS?!
  • Hundmat har vi i affären. Barnmat i tuttarna. 
  • Gör det inte ont?
  • VAD TÄNKER HON MED?!
Terri Graham och bilden som blivit viral på nolltid. (© Terri Graham och bilden som blivit viral på nolltid.())
Länk: http://nyheter.se.msn.com/photopage.aspx?cp-documentid=251704615
 
 
 
 
 
 

Ni är bäst.

På senaste tiden har det ramlat in kommentarer, jag blir otroligt glad! Desto fler kommentarer=Mer uppdatering och bättre blogg!
Jag har fått allt ifrån upppiggande ord till oslagbara tips! Jag verkligen älskar det och blir lika glad varje gång. Ibland blir jag försvånad och tänker "Tänk att denna människa tog sig tid att skriva allt det där TILL MIG, för att hjälpa MIG, vilken tur jag har". 
Jag försöker svara på dem, men oftast bloggar jag från androidappen nu för tiden och där går det inte att svara men gör det när jag kommer till en dator :)
Jag säger det igen. Ni är bara bäst. 

Friday Friday

När Elvin väl sover så måste vi kliva upp Tjohoooo :) Jahaha. Dags för babysim iallafall. Men vart f* n är Elvins badbrallor?!

Aja natten ska jag, mamma och Alva spendera på hotell. Vi ska spa'a, äta go mat, sova, äta go hotellfrukost.
Tjohooo igen på det!

Färgade håret igår också. Möööörkare.


Ersättning suger (inte Elvin på).

Fick tipset att ge Elvin ersättning istället så här sent på kvällen i hopp om att han ska bli mättare. Ersättning. För allra första gången. Jag fattar inte hur folk orkar blanda och värma dedär jäkla flaskorna hela tiden. Förstår att folk värmer i mikron till sist fast man inte ska det. Hörde tillomed ngn mamma i en FBgrupp som tog varmvatten direkt ur kranen, fast det är ju bara sjukt.
Iallafall, Elvin fick kväljningar av det och tillsist så struntade vi i't.
TACKA VET JA MORSANS MJÖLK! Gormade Elvin.



Parken Zoo i Kalla fakta.

Såg ni kalla fakta? Det inslaget om Parken zoo i Eskilstuna? 
Jag missade det men kollade i efterhand på tv4play. Jag är mycket upprörd, har besökt djurparken när jag var ca 10 år och jag skäms fan att min familj bidragit med pengar till dom. Fyfan vad pinsamt. 
Parkchefens lögner och sedan vidriga leende gör mig illamående. Jag tycker det borde vara nolltolerans mot liknande saker. Stäng igen parken och omplacera djuren omgående. Bort med alla vidriga människor som bara behandlar djuren som attraktioner för att de själva ska få pengar. 
VIDRIGT!
Länk till videon: http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=2229828

Svängbara

Känns som tjatet om att jag är trött och har ont börjar bli för mycket så skippar det nu. Men efter att flera frågat vad min sjukdom innebär så ska jag berätta det senare i ett inlägg.
Har iallafall hunnit med att posta små paket, umgåtts med farmor, promenerat, fått besök av mormor osv. När jag går på stan så önskar jag stt vagnen hade svängbara hjul med tanke på ledbesvären. Det måste ju vara mindre ansträngande?

Nu ligger jag i sängen brevid min älskade minimänniska. Han har sover. Herregud vad vacker han är.
Ska försöka vila jag å.



Oct. 18, 2012


Jag ger upp

Måste avreagera mig. Har ännu inte sovit en minut på denna fantastiska natt. Elvin har vaknat tre ggr sedan klockan 23. När han väl sover så kan jag inte sova. När jag väl är på väg att somna så vaknar han. Jag är rätt så säker på om den där högra makten finns så älskar han att jäklas med mig.
Känns som att jag är redo att betala en stor summa för att få sova bara EN hel natt. Shit vad sprängda mina tuttar skulle bli, haha.
Iallafall så har jag fått i mig käk från kära church street saloon. Kändes som jag var värd det. Allt går verkligen tungt just nu...


Är detta mammamisshandel?

Elvin älskar att ligga och pilla mig i ansiktet. Ja, nu ahr han kommit på att man även kan nypa, riva och vrida också. Det är inte alltid så jävla roligt. 
Känns som jag måste ladda min kamera förresten så ni blir skonade från dess urkassa mobilbilder någon gång.

Lillfammo

Har tagit en kort prommis idag, hämtade ut buzzador paketet. Stötte även på min lilla farmor, kom överens om att hon ska bjud på lite köttfärssås och spagetti imon. Härligt slipper laga mat då också, plus att man får farmorkvalitetstid :). Laga mat slapp jag även idag eftersom min käre fader kom och bjöd mig på lunch. Guldvärt när man är trött och har ont i hela kroppen!



Vill du testa Dove Colour Care gratis?

Jag är en Buzzador vilket innebär att jag och mina vänner ibland får testa saker (gratis såklart) som jag sedan recenserar.
Vem som helst kan bli en Buzzador.
Registrera er nu och ange gärna "Aggehh" som värvare, ni kommer få en härlig start!

Iallafall så har jag nu fått äran att testa Dove Colour Care intensivbalsam så jag har fått hem ett parti med sånna flaskor på 50 ml!
Iallafall vad är nu detta?
Jo det är ett vårdande intensivbalsam som håller färgen vacker i upp till hela tio veckor! 
Det fungerar som en snabbinpackning, man använder produkten dagligen istället för sitt vanliga balsamet du använder.
Jag tänkte att ni kanske ville hjälpa mig? 
Skriv i en kommentar här, eller på min facebooksida eller maila [email protected] om ni vill ha en flaska (det är ok också om ni vill ha fler till tillexempel mamma eller en kompis, men endast EN per person)! (det finns hela 37 stycken)

Det är först till kvarn som gäller och enda kravet är:
  • Att ni efter att ni testat den loggar in med en personlig kod och berättar vad ni tyckte om den ÄRLIGT! (innan den 14/11-12)
  • Att ni har färgat hår
Jag kan skicka men isåfall får du betala porto. Annars så finns dem att hämta i Sandviken, men jag är ute och åker ibland så kan lämna av dem.
 

Groda

Äsch gonatt:) om jag får sova så att säga ♥



Lillasyster provar

Jag lär min lilla lillasyster att göra gelenaglar :) går ju bra!



Tattarstyle listar

Idag har jag kommit fram till följande:
* Man blir sjukt klen av ledvärk blandat med sömnbrist.
* Elvin har inte sömnbrist.
* Det bränns jävligt mycket om man stoppar en sked som legat i en stekhet stekpanna. Skulle ju bara smaka...
* Hjärnkontoret på mig har gått i konkurs.

Bjuder på dagens outfit:
en typisk "hej jag tror jag är cool som hänger utanför donken och röker outfit"




DET GÖR SÅ JÄVLA ONT

Får jag klaga här? Ja det får jag. Det är min blogg, inte Facebook. Skriver nästan aldrig om min sjukdom annars.
Jag har så jävla ont i lederna så jag tror jag blir tokig. Smärtan går inte beskriva. Ont i varenda led i hela kroppen. Från käkarna enda ner i tårna. Jag HATAR detta. Jag hatar EDS. Jag hoppas att Elvin inte ärver den här skiten.
Det känns så fel att jag ska ha så ont att jag känner att jag inte orkar leka tillräckligt med mitt barn. Det känns verkligen så! 
Okej, nu får han grymt mycket uppmärksamhet av mig (läs: hela tiden) men sen då? Sen orkar jag inget mer, orkar inte med mig själv, typ städa och tvätta, tur att jag har min familj :love: . 
Allt blir värre när det är dåligt väder också, speciellt på hösten. Därför HATAR jag hösten.
Kanske fanns det en mening ändå att jag skulle bli mamma just precis nu (om man tror på sånt)? Nu när jag fortfarande är ung och skapligt fräsch? Med tanke på att jag bara får mer och mer ont desto äldre jag blir.
Aja.... 
Nu har jag klagat färdigt och ska inte göra det än på ett tag. Gonatt
Förresten, för att bryta av lite, har ni sett vikken snyggig choklad?

Snuskigaste gåstolen

Denna natt var faktiskt helt ok. Han vaknade "bara" 4 gånger... Sömn är överskattat! Haha, men seriöst, jag överlever, mest synd är det om honom eftersom det måste finnas någon tokig anledning till att han vaknar så ofta. Ni som läst min blogg ett tag vet säkert att han sov ju nästan hela nätter de första månaderna.

Aja iallfall, jag köpte en begangnad gåstol idag på en av "Köp och sälj" grupperna på FB. Jihoo tänkte jag den såg så fin ut på bilden och bara 200:-
Bruden som hade den var också jättegullig och kom tillomed HIT med den! (Hon hade ändå vägarna förbi typ)
Men inte förren hon öppnar bakluckan och visar den inser jag att den inte var så jävla underbar. Såg direkt att den var lortig (jaja det går att fixa) sen så var hjulen skitsega och det fattades några klossar. Jag blev lite besviken och feg som jag är så vågade jag inte säga nej. Så det fick bli den... 
Tog in den och hunden blev helt crazy i den. Tar av den här "lekbrickan" och under ligger det MASSOR av illaluktande geggiga kaksmulor. EUW. 
Knapparna på lekbrickan gick inte att trycka på heller så skruvade isär den och även den var fyllt med massa gegg och smulor. 
Kväljningar minst 3 ggr.
Tog bort sittdelen, och i kanten fanns det också fullt med massa snusk.
Tur att tjejen var så snäll och trevlig annars hade jag blitt förbannad.
Skulle skämmas om jag sålde iväg något som någon annan fick kväljningar utav!
Så nu har jag skurat hela skiten, ska desinfektera allt också.
 

Vill ha!

Surfade runt och hittade en tävling och en grym blogg på köpet! 
Meekatt lottar ut en BARNVAGN! Näe jag ljuger inte. Det är sant. Självklart har jag deltagit och siktar mot att för första gången få kamma hem storvinsten!

Jag har nu hittat vagnarnas egna cadillac
Det är självklart Meekatt som ska ha ett tack!
Vagnen är en GRACO EVO, snygg som få.
Kan fällas ihop utan att behöva vara två.
Smidig bland folk och på stan,
Med svängbara hjulen så vill man köra hela dan'.
Den har ryggstöd man kan fälla helt,
Herregud som mamma blir man helt uppspelt!
När regnet faller på så sätter du på meföljande regnskydd,
En pålitlig vagn så du slipper vara brydd.
En underbar åkpåse kommer man även att få.
Men så bra, Elvin slipper frysa då!
Nu ska jag fortsätta drömma om denna rullande gud
Drömma om att vinna så jag blir världens lyckligaste brud!


Kvällstankar

Alla bara tar bloggpauser eller lägger ner sina bloggar. Måste hitta nya bloggar att följa nu. Typiskt. Jag som knapot läser bloggar.
Iallafall.
Jag sitter och får inte ihop det här. I grundskolan får man lära sig algebra, enkla ackord på instrument, rita vaser osv. VARFÖR?!
På den tiden tycker jag att vi hade kunnat lära oss andra saker som tillexempel:
Hur man sköter barn i ren allmänhet ( inte bara hur man gör dem)?!
Det finns ännu mer man borde få lära sig som är 50 gånger vettigare än att lära sig om Mozart eller vad han nu hette.


KIIIIIIIIIIIKA PÅ KIK

Jag hänger också med i svängarna (typ) fastän jag är en bitter gammal kärring numera. JAg har alltså skaffat "kik" så om ni känner för att prata, fråga, undra, hör av er till "Agnzi" där.

Ska ni skaffa husdjur?

Det är många här i världen som funderar på att skaffa djur. De flesta som inte är så särskilt insatta i det här med husdjur brukar oftast gå till djuraffären. Jag uppmanar er att INTE göra det. De flesta djur far illa i djuraffären och sköts inte som de ska, man får även ofta felaktig information om hur djuren skall skötas och dålig support (allt för att affärerna ska få tjäna pengar).
Om ni funderar på att skaffa ett husdjur vänd er till rutinerade uppfödare eller allra bäst - omplaceringshem. 
 
Jag känner en kvinna som tar hand om marsvin (runt om i Sandviken med omnejd) och ibland kaniner som av olika anledmningar inte har kunnat stanna kvar i familjer. Hon tar emot dem och placerar sedan om dem hos bra familjer.
Så funderar ni på att skaffa marsvin eller kanin så tycker jag absolut att ni ska läsa på och sedan höra av er till denna härliga tjej! Hon svarar gärna på era frågor och funderingar.
Det är den här tjejen som tagit hand om mina marsvin :)
Gilla hennes sida på facebook!

S Ö N D A G

Det blev en tuff natt igen. I vanliga fall så gnäller han bara när han vaknar men nu jäklar var han förbannad också. Förstår inte varför? Blir nog en extratid hos bvc.
Nu tittar vi iallafall på livesändningen från NGK masters (en stor folkracetävling i karlstad) Elvin blit tokig och sprattlar när de kör. Gobit.


Annars så händer och fötter det inte så mycket. Söndagen skulle kunna beskrivas så här:
S eeeeeg
Ö kentråkig
N egativ
D um
A sfult väder
G rååå

dejt

Jag och min käre son har varit till Valbo köpcentrum, där mötte vi upp Malin och Elsa :) Mycket trevligt! Det blev lite inhandlat :)


jag trodde från början att jag skulle vara tvungen att ta bussen hem. Jag har extrem bussfobi. men slapp!;)
Nu ska jag göra naglar på en brutta.



Blåvaken

Ligger och laddar för en vakennatt.... Elvin har sovit olovligt mycket idag. Har haft många ärenden att uträtta vilket leder till mycket bil/vagnglidande vilket i sin tur leder till en sussande bebbe.
Jaja för i övrigt så funderar jag på hur mycket man kan frysa innan man fryser ihjäl. Känns som det är jävligt nära nu alltså..
Från en sak till en annan; åt Sveriges torraste vaniljbulle idag. Bläsch. Köp inte vaniljbullarna på ICA maxi i Sandviken....



Oct. 12, 2012

Ute och glider gammal sunkig 240 :) ska ut och lämna lite proviant till två hungriga hårt arbetande grabbar mitt ute i skogaaa. Elvin sover tungt i den grymt vibererande (se suddig bild) bilen.

SVAR TILL EN LÄSARE

Kära du Anonyma läsare som inte kan stava till "Annorlunda" (du stavade det så här: annorlundare) du skriver ditt namn i detta inlägg omgående annars kommer din IP adress att blockeras från min blogg. Trött på dina frågor du inte har något med att göra. TACK
 
Kan ditt namn kanske vara Linnéa H****** ??? 
 

Får idiotiska frågor på bloggen


Bloggtips #4 - Bidra med fakta

Vi fortsätter på ämnet hur man får en läsare att stanna. För egentligen är det inte svårt att få läsare till sin blogg. Det svåra är att få dem att stanna. Allting handlar om innehållet på din blogg i detta fall. 
Jag säger bara en sak: FAKTA, FAKTA och åter igen FAKTA
Omedvetet söker vi människor efter fakta, nästan hela tiden!
Försök att tänka:
  • Vad kan jag mycket om?
    Det kan vara allt ifrån ditt vardag med ett handikapp till hur celler förökar sig. 

  • Vilken av den fakta jag vet vill också mina läsare veta?
    Nog för att du kan allt om ditt liv, men vill dina läsare verkligen veta tillexempel om du nyss var på toa, har pluggat matte, naturkunskap och engelska i skolan idag? Ja, kanske om du är världskändis, men tänk efter en gång till. För mycket ointressant info får läsare att tröttna och känna att deras tid är bortkastad. I dagens läge är tid viktigt.

  • Vad snackas det om i världen just nu?
    Är det något ämne som det snackas hett om just nu? Vad skrivs det om i tidningarna och vad googlas det mest på? Skriv din egen åsikt om sakerna så är du med i spelet.

  • Skulle du vilja läsa det du nyss skrev?
    Läs igenom inlägget du nyss skrev och tänk efter en gång till. Skulle du vilja läsa detta på en annan blogg utan och känna att din tid är bortkastad?

Helgens meny


Morgondagen bjuder på en lägenhetsvisning, inte säkert att jag ska flytta men går på lite visningar och hålelr ögonen uppe för att få en liten insikt.
Helgen önskade jag att den bjöd mig på Underbara barn mässan. Men jag kommer inte dit vilekt jag är nå otroligt ledsen över. Skulle kunna betala mycket för att få komma dit. Men får sitta i min ensamhet och tjura.
Iallafall en rolig grej är att jag ska ut med Malin och hennes dotter Elsa för en fika, imorgon eller på lördag, DET är roligt.
Sen eventuellt om Elvin och allt annat tillåter ska jag göra naglar på två tjejer.

Nu ska jag krypa ner brevid lillprinsen (fast bilden är från imorse) hoppas iallafall att han sover någorlunda bra inatt. 

 
Kopierade en sån här jobbig sak man gjorde 24/7 på Bilddagbokstiden :)
(Man ska skriva det första man tänker på)
Visste du...
att jag just nu tänker påbilar
att jag vill ha - en katt
att jag pratar - innan jag tänker
att jag inte gillar - hål i strumpan
att min första riktiga kyss - minns jag inte
att kärlek är - underbart när det funkar
att jag gillar att - köra folkrace
att jag alltid kommer att - älska min son
att sist jag grät var - när jag blev ledsen
att min mobiltelefon är - väldigt bra
att när jag vaknar på morgonen - är jag trött
att innan jag går och lägger mig - tittar jag på mobilen
att idag har jag - frysit
att i kväll ska jag - sova
att i morgon kommer jag - gå på visning på en lägenhet
att jag hoppas - på en ljus framtid


VARFÖR FUNKAR INTE FACEBOOK?!

Är det bara jag som inte kommer in på facebook någonstans? PANIK typ....... Inser nu hur löjligt facebookberoende jag är. Tragiskt.
 

Prommis

Ute och hämtar lite frisk luft, Elvin och jag ♥

Lite avis faktiskt. Ser förjäkla mysigt ut där i vagnen:)

Ny nagel

Leker förfullt med naglar nu. Övar och övar. Skulle verkligen vilja gå en riktig utbildning. Någon som känner sig sugen på att betala den? Fritt fram :)
Dessa naglar har gjorts senaste dagarna :)





Nackdelen med mjölksprängda tuttar

VARNAR KÄNSLIGA MORALKÄRRINGAR TILL LÄSARE, SPRÄNGDFYLLA MJÖLKTUTTAR KAN KOMMA ATT VISA SIG I DETTA INLÄGG.


Börjar bli ganska trött på mina tuttar. Många tjejer strävar efter en stor och stadig hylla, även jag gjorde det en gång i tiden, men nu med facit i hand. Det är bara skit. Kan inte ens ha vissa tröjor något mer?! Har strl XS på de flesta tröjor, förutom de allra tightaste för så spräcker brösten sönder tröjan. Inte kul. Ont i ryggen har jag också. 
Trött på fula amningsbhar. 
Meeeeeen vad gör man inte för sin knodd liksom?!  Tänker amma så länge det går för hans skull. Fast mindre och lättare bröst hade inte skadat faktiskt.  När man springar ner för trappan så är det inte långt ifrån att man blir daskad i ansiktet av sin egen patte....
Vinner jag på lotto eller något i framtiden så ska jag iallafall pröjsa för en bröstförminskning. Tack.

Nya tag i B världen

Har fått ny ork att blogga nu, BloggAgnes är i farten igen! Har haft en tuff period med mycket vakennätter och andra små motgångar. 
Fortfarande så är vakennätterna i full gång, "men man är väl en norrlänning" som en god vän till mig en gång sa.

Iallafall har gjort ett beök på föräldrargruppen, tråkigt att Monia och Sandra inte var där, men fick iallafall se Emmas nykläcka bebbe och sen var det två nya där. Spännande!
 
Sitter och klurar på om jag ska starta en ny utlottning snart eftersom för första gången på kanske 8 månader så har jag INTE någon tävling igång för er fina läsare?! Helt fjukt. 
Sen klurar jag på om jag ska våga videoblogga. Tycker bloggen för närvarande känns platt och tråkig, så varför inte? Jo för att är feg och har kasst självförtroende. Jaja. 
 

Toksnål. På vissa fronter.

Jag är verkligen dösnål när det gäller visa saker.
Alla mina leksaker från min barndom tillexempel är fortfarande i nyskick eftersom att jag var löjligt försiktig med allting. Var så rädd att de skulle bli slitna. Många av mina kritor, tuschpennor och vattenfärger ligger fortfarande oanvända eftersom att jag var rädd att de skulle ta slut.
En parfymflaska jag köpte i Egypten år 2006 står fortfarande full..
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska våga använda dessa produkter jag fick i födelsedagspresent?
Tänk om de tar slut....




GRATTIS TILL VINNAREN

Tävlingen i samarbete med Mysmyran är avslutad (för någon vecka sedan) och nu är en vinnare utsedd!
Vinnaren blev.......................*Trummvirvel*..................................................
Du kommer bli kontaktad.

Som sagt. Rökning DÖDAR

Inte konstigt att många får en felvriden bild av unga mammor:
"
På ett sett är det mycket facinerande hur en liten cigarett kan styra en människas liv och få människan att bli så "egoistisk" (kanske fel ord, men kan inte sätta rätt ord på det) Tycker det borde forskas vidare på detta för att se hur långt en nikotionberoende människa kan gå för en cigarett. 
Jag har då iallafall märkt att de är villiga att riskera sitt ofödda barns liv för att röka. Om man röker under graviditeten ökar risken för PSD stort. 

Kopierat från Vårdguiden: 

"Rökning ökar risken för
Hur mycket du röker/snusar står i direkt proportion till riskerna för fostret. Så fort du slutar kommer det fostret till godo."


Är detta värt det?
Jag skulle kunna tänka mig att starta värsta kampanjen för att få fler människor att sluta röka för deras egna, deras nära, och alla andras skull. 
Det finns mycket som är farligt men för att få bort allt ohälsosamt måste man börja i någon ända.

SKITGREJER igen

Går det nå bra eller?
Hade precis fått Elvin att sova sin förmiddagslur. Går mot kylskåpet för att hämta den där pizzabiten som blev kvar av min underbart goda american pizza place pizza igår. Letar som en tok i kylen, fanns den där? NEJ! Min mamma hade tagit med den till jobbet och ska äta upp den själv! SÅ HIMLA FEL DAG ATT GÖRA DET PÅ! Jag är skittrött och orkar verkligen inte ställa mig och laga mat. Åt h*lv*t* med allt. 
Nu struntar jag i att äta helt enkelt. Smart? Näe, men vill sova.

Mammatest

Morgonmys med en pigg bebis och trött Agnes. Den lille mannen sätter mig på prov tror jag eller så tycker han helt enkelt inte om att sova! Aja tur att han är så söt!
Han tar sig nog fram snart, man märker att han verkligen vill och kämpar. Så snart kanske han ålar sig fram :)



Öron är fula

Sitter och studerar mig själv. Något man inte bör göra. Hittar något nytt fel på mig varenda dag. Inte bra. kom nyss fram till att mina ögon ser ut som golfbollar när jag är osminkad. Sen är öron jäkligt fula. Har nog aldrig sett vackra öron. Elvins är söta men ja.....
Nä fy, måste skaffa mig en annan sysselsättning nu.
Godnatt, om Elvin tillåter det så att säga.



Tröttsamma jäkla årstid

Hösten är inte min årstid. Det är då jag känner av min sjukdom som mest, den lilla energi jag har lägger jag givetvis på Elvin. Sen är jag slut. Tänk vad lite smärta kan sno energi. Tröttsamt. Nu ska jag leta på Elvin strumpa som är spårlöst försvunnen. BRB.

Tröttsamma jäkla årstid

Hösten är inte min årstid. Det är då jag känner av min sjukdom som mest, den lilla energi jag har lägger jag givetvis på Elvin. Sen är jag slut. Tänk vad lite smärta kan sno energi. Tröttsamt. Nu ska jag leta på Elvin strumpa som är spårlöst försvunnen. BRB.

Oct. 07, 2012




Ont överallt

Men gud vilken kass bloggning. inte har jag något vettigt att dela med mig av heller. Ligger i sängen och funderar på att bli religiös spännande jag kan be till gud då han gör att Elvin sover hela nätter:) Iallafall nu har han somnat och jag ska väl dra ner rullgardinen jag å.

Bästa dagen på länge

Det blir lite snabbbloggning från mobilen nu. Har varit på folkracebanan hela dagen på familjedag och KM. Det var så enormt härligt att få köra igen! Blev nästan tokig! Synd bara att bilen gick så dåligt. Men jag lyckades ta mig till en andraplats i damklassen. Helt ok men tanke på att det är första gången jag tävlar som dam, har inte kört på ett år och med krasslig bil (haha ursäkter) men såklart, jag ville ju komma först. Nu laddar jag inför årets klubbfest med bästa motorklubben - Gestrike Racing Team! Jag tänker inte dricka och Elvin har barnvakt av högsta klass. Så nu vet alla det. Känns dock jobbigt att vara ifrån Elvin några timmar men någon gång måste jag väl vara det också.

Ett år sedan

Är det något jag hatar så är det iallafall att sova själv. Meeeen, det är bara att bita ihop. Elvin VÅGAR jag inte ha i min säng. Är fruktansvärt rädd att jag ska lägga täcket eller mig själv över honom, när han väl får sova med mig så sover inte jag, uscha!
Men nu blidde godnatt ändå. Bara att tagga till imorgon då jag ska få köra folkracebil! Var ganska precis ett år sedan jag gjorde det sist!
 
Förresten, har glömt att berätta: idag (5/10-12) så är det EXAKT ett år sedan jag fick reda på att jag väntade barn. Det är äckligt otroligt hur fort tiden kan gå! Känns som det var igår.

Hunden ska också sitta i soffan

.Våran hund har fått för sig att han också är en människa, han ska också sitta i soffan, men på ryggstödet?
Han är så ful när han gör så haha!

Svälj aldrig remover

Har nyss kommit hem från Valbo köpcentrum, har handlat lite saker till mig själv faktiskt. Bland annat nagellacksremover som jag råkade själva en klunk av (fråga inte).
Nu är jag i full gång med att städa eftersom jag eventuellt får besök senare, om man får tag på honom. Fast ja. Städa behövs verkligen ändå.





Dagens tips

När ni har ont någonstans: GOOGLA INTE. Jag vaknade och hade skitont på höger sida på magen och ut i ryggen. Kunde inte stå rakt för en stund. Känns bättre nu men som den hypokondriker jag är så googlade jag "ont i mage och rygg" och det jag fick fram var att jag hade gallsten, magsjuka, cancer och tarmvred. Så mina vänner vi får se hur detta går. En sak är säker : jag måste ge fan i google.....Google is NOT my friend.

Kaoooos

Det var en tuff natt igen. Men hade sån tur imorse, mamma jobbar kväll så hon tog Elvin en stund så jag fick ladda mina batterier lite till. Guldvärt så här när man bara fått någon timmes sömn. Försöker nu göra allt för att hitta energi. Det går inte så bra.


För i övrigt tänkte jag höra med Pillan om hon kan klippa mig snart för mitt hår är kaos.

Ladda batterier

Efter en hemsk dag säger vi godnatt. Elvin ville bara sova så nära mig som det gick och helst hålla i ett finger. Älskade vän! Lika bra att njuta, det dröjer väl inte länge tills han ligger på sitt rum och pussas med sin tjej, eller kanske pojkvän ? Man vet aldrig, oavsett så kommer jag nog tänka tillbaka på denna tid då :)


Android appen jag redigerar bilder i från telefunken heter "LINE camera"

Säkra hemmet

Idag trillade detta ner i brevlådan. Ett säkerhetskit. Perfekt sen när Elvin börjar ta sig omkring. är så rädd om plutten min.
Har ni barnsäkrat?



Så är det nu.

godmorgon

Nya naglar

Slängde ihop ett par naglar på mig idag.


bild till inlägg

bilden dök aldrig upp i förra inlägget, här Kmr den:


Oct. 02, 2012

Det blir mycket bloggande från mobilen nu för tiden. Men vad gör det ;)
Ligger och är skitnödig men vill inte lämna Elvin själv som ligger och sussar. Aja, ni mammor vet hur d är.
Iallafall, det är dom sagt ett jäkla pusslande att vara mamma. Men när man tvättar kan msn iallafall lösa det på detta vis:

Vad tycker ni om henne?


Elvin chillar.

Bara jag som tycker att min unge har skön stil när han sover i vagnen?



Den nu!


Jag ska äntligen få sitta bakom ratten igen

Trött och sliten, precis som en småbarnsmamma ska vara alltså :)
De senaste nätterna har inte varit de bästa må jag säga. Men nog om det.
Elvin har försökt hållt sig vaken nu trots att han varit megatrött, men till sist somnade han. 
Mysigt, har tv:n på och tittade nyss opp, de håller på att joxa och operera i en kvinnas underliv. Och medans jag skrev detta insåg jag också att det inte var en kvinna utan att det var en man de skulle operera om till kvinna, de tog ut bollarna, eller nåt? I vilket fall som helst ser det vidrigt ut och jag vetefan om jag får i mig någon lunch nu. 
 
För att byta samtalsämne så tänkte jag berätta att på lördag ska jag KÖRA FOLKRACE! Dock är det bara familjedag och tidtagning så vi åker en och en på banan, men ändå, bara att få gasa folkräcer känns underbart! Dock ska jag köra Åsas bil och enligt henne lyder den inte riktigt, vi får väl se om den lyder mig, men ja, gud vad ovant det kommer att vara!
Längtar iallafall.

Mobil logg. Värdelöst.

Funderar. Kan inte sova. Är arg, ledsen, glad, olycklig, lycklig, vilsen, säker, osäker, osv osv.... Är detta också dessa jävla mammahormoner?! Less på dem. Vill ha mina vanliga hormoner nu.
för i övrigt så har vi varit till bvc idag. Elvin väger snart 8 kg! Kan ni förstå? 8 kg underbar minimänniska. Stora killen.

Nu går vi tillbaka till den bittra delen i detta inlägg; jag är för tillfället en riktig bittermorsa.

Ja sen vågar jag inte sov heller efter nyckelpige incidenten från inatt.

Oslagbar känsla

Bästa känslan just nu är när man lyckats få en megapigg bebis att somna efter 2, 5 timmar mitt i natten. GODNATT!

Pyckelniga

Har nu fått för mig att nyckelpigan har förökat sig i mig säng och att nästa gång jag vaknar så har jag sällskap av typ 50 äckliga nyckelpigor till. Har visiterat säng och kropp nu för säkerhetsskull.
Tror ni jag kan sova?
Nä.
Allvarligaste graden av i-landsproblem.



I-landsproblem.

Äcklig panik.

Fick panik nyss. hittade en stor krypande sak på mig. Fick direkt för mig att det var en fästing. PANIIIIIK. Kollade lite närmre, det var en nyckelpiga. Vadfan gjorde den i min säng?
Aja, dags för tid hos optiker? Såg ju en ekorrunge förra veckan också...... Fast egentligen var det ett löv vinden.