Facebook life. FACERAPES

Denna är väldigt gammal, har faktiskt ingen aning om hur denna printscreen kunde hamna bland mina bilder, kommer inte ens ihåg detta, men, men :S Skitsamma, ett bra exempel är det iallafall...
Iallafall så är jag sjukt trött på facerapes, dom är alltid så uppenbara (oftast) och dessutom är a omogna...

NY KATERGORI


Idag så har ALLA facebook, och här i denna kanske tråkiga kategori så tar jag upp mina tankar kring facebook och det folk skriver där :)

Dehär med facebook nu då.

Sjukt många har addat mig på facebook sedan jag gick ut med att jag är gravid som sagt. Och snälla, jag accepterar bara dom jag känner eller får ut något av att vara vän med. Resten orkar jag inte med. Så ta det inte personligt om jag aldrig accar eran förfrågan.

Bättre än facerape

Haha om man trycker på länken i inlägget så blir man länkad till sin egen facebook profil. Ni anar inte hur kul jag hade. Det var folk som skrev på både sms och i PM och frågade vafan jag höll på med och dom hade minsan inte smsat och ringt! Vad tid det tog innan folk förstod att alla blev länkade till sin egen profil :)

Spjälsäng

Nu snart ska jag åka och hämta en spjälsäng, ingen aning om hur den ser ut men den är typ inte använd och så FÅR vi den :)

Rally SM (m)Uppsala

Igår var jag iväg och kollade på rally SM i Uppsala, trevligt trevligt. Fick se ngn avåkning också och snygga kurvtagningar :) Om ngra veckor är det rally SM även här i lilla Sandviken :)
Bild som lillasyster tog igår.

Disneylåtar

Äldre disneylåtar är ju hur vackra som helst! Nya deisneylåtarna (och filmerna för den delen) har ju förstört allt med disney... Näni, det ska vara Askungen, Lilla sjöjungfrun, Lejonkungen, Tarzan, Kalle Anka osv UTAN några värdelösa uppföljare. Eller hur?
Jätte vacker kort låt.

Ny bättre rättvis magbild

Nu får ni en bättre bild, med nya mammatröjan :)

SNYGGO

Jag har aldrig varit en sån där som faller för kändisar och blir galet kär typ. Men det finns en. En kille som jag allvarligt fortfarande är kär i (skrev om honom tidigare) och det är MOHOMBI! Sättet han rör sig, hur han ser ut, allt liksom... GE MIG! Denna video gör mig galen...

Insåg att dom där kläderna var knäpp

Såg nu att kläderna jag hade på mig i förra inlägget gjorde inte rättvisa, springer och fixar ny bild med nya kläder ;)

Magbild vecka 22+1

Bjuder på en magbild som sorry för min dåliga dag...
---TOG BORT BILDEN!!! MINA BYXOR GJORDE ATT JAG SÅG CRAZY UT! TITTA I SENARE INLÄGG FÖR NY BILD---
Som ni ser så ser jag väldigt rolig ut just nu men en svullen rumpa och en gravidmage som ligger väldigt högt upp.... Haha Måste tillägga att jag bara är 156 cm lång också på det :)

Försöker att hålla bloggen på en lagom nivå

Varit på sjukt dåligt humör idag, och för att bloggen inte ska likna facebook så låter jag istället bli att uppdatera mer eller mindre :) Facebook borde byta texten till status rutan till " Vilka är dina problem idag?"

Ikväll går mina tankar till...

...denna stackare som heter Pucko i efternamn

Kraftiga sparkar :)

Idag har min lilla son (känner mig stolt som kan skriva så) sparkat som aldrig förr. Jag tycker detta är sjukt mysigt, jag älskar det! Nu syns det tillomed utanpå magen när han sparkar. Kanske ska filma någon gång och visa er? :)
Google bilden alla gravida lägger ut i sina bebis spark inlägg :)

Ikväll är en förbannadkväll

Jag är bara förbannad ikväll känns det som. Först det där inlägget under, det gör att det kokar i mig, sen så nu fick jag fan bekräftat, har man en fysisk sjukdom eller handikapp så är det omöjligt att få ett godkänt i idrott. FYFAN! Fått kämpat med detta enda sedan jag gick i lågstadiet! Kan ni fatta, I LÅGSTADIET! Då var jag bara en liten flicka. Jag gör alltid så gott jag kan på idrotten just för att det är svårare för mig att få ett G än andra. Blir grymt ledsen när allt man kämpar för inte lönar sig. Detta är en sak som jag hört flera ungdomar med en sjukdom eller handikapp sagt. Vad är det för fel på folk liksom?  Ska det verkligen vara så? Om man har ngt fysiskt fel då är det IG som gäller trots slit?
SKA DET VARA SÅ?


Helt seriöst, detta är något jag tänker gå vidare med.

JAG BLIR FÖRBANNAD, alla mammor är inte bra mammor

Visst jag är ung och ska bli mamma, folk har åsikter om det, men det kan faktiskt hända vem som helst, inget preventivmedel i världen är 100% säkert faktiskt.... Jag valde att behålla pga av bland annat medicinska skäl, jag har ju en bindvävssjukdom, och jag ansåg att jag och Daniel skulle klara detta eftersom vi har ett stadigt förhållande, stadig ekonomi, Daniel jobbar, jag jobbade i sommras och har ngra tusenlappar därifrån och sparpengar. Vi kommer inte behöva ngra socialbidrag. Jag tar allt detta på väldigt stort allvar.

Men nu till saken! Jag blir förbannad på folk som väljer att behålla "bara för att" när dom inte sköter skolan, ligger efter i skolan, fått gått om skolan, har skitdåligt med pengar och ingen koll på sitt eget liv. Det är tragiskt. HEMSKT! Hur fan kan man ha hjärta att sätta ett barn, en människa till världen i en sådan situation?

Sen jag gick ut med att jag väntade barn har även två stycken berättat till mig att dom också vill ha barn.
Den ena tjejen är två år yngre än mig och skrev "Jag vill också ha barn men har ingen kille just nu, men ska skaffa så fort jag får en" Alltså?

Den andra tjejen är ett år yngre än mig blev jag också chockad över. Hon går på iv eftersom hon inte sköter skolan och hennes pojkvän har gått om skolan två år och ligger efter i skolan endå och skiter fullständigt i den. Hon skrev så här: "Jag vill också ha barn jag och *piiip* har väl inte försökt direkt men vi tänker liksom händer det så händer det, jag hoppas varje månad att mensen inte ska komma"
Då blir jag också liksom VAAA PLANERA ett barn till världen?


Tro det eller ej men det är ingen lek att vara mamma eller pappa. Jag vet dock inte än eftersom jag inte blivit mamma än men jag är medveten om att det är fan svåraste jobben i hela världen. Och det är fan inte gratis om ni trodde det.
Nej jag blir verkligen arg.

Har inte vågat ställa mig på vågen dom sen...

Har inte vågat ställa mig på vågen dom senaste månaderna. Och idag gjorde jag det endå. Det skulle jag inte gjort, går redan gått upp alldeles för mkt. Gått halva grav och om jag kommer gå upp lika mycket till då har jag gått upp14 kg! Egentligen skiter jag i hur fet jag blir efter men är det verkligen bra att gå upp så mkt för bebis? Orolig :/


Undra vilka alla är..... :)


Raka av er håret?


Skulle ni kunna raka av er håret för pengar? Såg att hon som spelar Miranda i "Sex and the city" gjort det för en filmroll. Antar att hon kommer få miljoner för filmrollen. Är nyfiken, skulle ni kunna göra det? Jag skulle nog kunna göra det, håret liksom, det växer ju ut efter några år igen. Och när man fått pengarna kan man köpa extensions och shit :)
Om det vore för välgörenhet så skulle jag göra det om det räddade liv, tillexempel svältande barn i Afrika, dock inte om det var välgörenhet för uteliggare i Sverige typ.

Nytt boende

Detta är det nya boendet till mina smågrisar :)

Logistik

Idag i skolan har vi logistik, vet inte riktigt vad det är än, eller kan inte förklara det... Vi fick iallafall börja med att göra ett valfritt studiebesök på typ en halvtimme, haha vi tog kranbolaget och stack dit, snackade skit och stack hit.
Det är äcklig mat i skolan idag. Korvstroganoff, det smakar ju kattmat, sitter och funderar på att käka på donken, men det är fasen inte bra att ära det varje vecka Agnes! :@

Kan det vara en sådan bebis?


J*kla barnvagnar

När det kommer till barnvagnar är jag helt lost alltså, läst på och läst på, vet endå inte vad som är bäst. Jag lovar det är fasen mycket krångligare att hitta en passande barnvagn än en bil. Jag skojar inte. Det är verkligen inte så enkelt som det verkar. Tror jag ska anställa någon som bestämmer barnvagn åt mig och Daniel :) 
Emmaljunga verkar iallafall bra..... SUCK!

Folkrace i sommar?

Folkracen kommer jag att lägga på hyllan denna sommar så klart. All tid åt lillgrabben <3  Självklart kommer jag sakna att få göra det jag älskar, men vad gör väl det när jag får en son? Det är miljardermiljonerobeskrivligt mycket mer värt! Kanske får jag köra nån tävling i slutet på sommaren iallafall :)

Gårdagen busigheter

Gårdagen tillbringade jag i garaget med pappa och Danii, jag skruvade bort lite småsaker på en fulsaab som ska skrotas, sen byggde vi på en ny bur som mina smågrisar (marsvin) ska få flytta in i... Tänkte visa er sen när den e klar :)
Mina rosa fina arbetsbyxor funkade den här veckan iallafall, men det var förjäkla trångt, får nog lägga undan dom ett tag framöver och använda mjukisbyxor i garaget haha :)

Haft saker att göra hela dagen, uppdaterar imorgon, kram! <3

..

Nyårslöfte

Kom nyss på mitt första nyårslöfte i mitt liv. Att ge f*n i att provocera som jag gör. Ibland måste jag lära mig att ge fan i att det finns korkade människor, att saker och ting är korkat. Men kan ju inte låta bli. Har enda sedan jag var liten älskat att provocera och vara kaxig. Kaxig är jag inte lika mycket nå mer iallafall, hoppas jag, det är vara värdelöst och pinsamt. Men provocerar gör jag, omedvetet ibland. Just för att jag älskar när folk reagerar och jag älskar att argumentera.
Jag har dåligt självförtroende och har svårt att komma på saker jag är bra på, men det vet jag att jag är bra på. Argumentera. Oftast ger sig folk tillslut, faast det kanske är för att dom bara inte orkar med mig, haha, vad vet jag.
Borde kanske bli advokat?
Gammal bild

Tydligare inlägg om illegal biltävling

Som vanligt förstår inte folk vad man vill komma fram till. Men jag tror själv att det har mycket att göra med att jag är kass på att förklara hur jag tänker. Detdär inlägget med olaglig biltävling då menade jag inte att det inte var ok att köra bil och leka på isen? Hur ska jag kunna säga det när jag själv gjorde det hela förra vintern? Så dum är jag inte, även om jag kan vara lite korkad.
Jag tycker att det är helt ok att köra bil på isen så länge det inte är på allvar. Hur ska man annars kunna träna om man tillexempel kör rally eller liknande? Och dom som inte kör hur ska dom annars kunna köra av sig, bättre att dom sladdar på isen än i trafiken absolut.
DET JAG TYCKTE VAR KORKAT var att någon skapade ett evengemang på facebook, kallade det tävling, anordnade det som en tävling osv helt utan tillstånd med helt random bilar med helt random folk på isen. Man kanske kunde förstå att det skulle ju inte slutat på annat vis?
Dom hade varit lite smartare om dom kallat det "familjedag" eller liknande eller kanske bara hållt det ute från facebook.
Hade säkert blivit en jätte härlig dag där ute om folk bara tänkte steget längre....
Hade super härliga dagar förra året på isen!
Förresten så är straffen förmodligen värre (om man ska tänka logiskt) om man deltar i en illegal tävling på isen än bara leker på isen. På isen får man ju faktiskt köra bil. Dock bara besiktigade men endå.  Tror även att det blir mer krångel emd försäkringar och skit om någor skulle hända.

Idag har jag namnsdag

Natalie påminde mig om att jag har namnsdag idag!  :)

Olaglig biltävling. Pinsamt. Och farligt.

Idag så hade folk anordnat en olaglig biltävling på Hålldammen som det heter, en liten sjö... Men polisen kom och avbröt. Hade varit kul att kolla på men:
Till att börja med: HUR PUCKADE FÅR MAN VARA?! Jag skulle aldrig anordna en sådan och skulle aldrig delta i en sådan tävling. Vill inte riskera min folkracelicens, kartläsarlicens, AM körkort, lämpen, få böter osv osv. Jag personligen tycker det är helt puckat. Om något skulle hända, om någon skulle göra illa sig så gäller inte heller några försäkringar.

I tävlingen så skulle dom åka massa (kanske ett 10-tal bilar, inte säker) runt, runt på isen på en liten sjö, vissa med ISDÄCK i flera timmar! På isdäck är dubbarna skitlånga så hade tävlingen fullföljts hade isen varit borta tillslut, det sliter som fan med bara rallydubb. Sen när man åker många bilar längre tid på isen så bildas det vågor under vattnet som kan i värsta fall slå sönder isen. USCH riktigt obehagligt.

Nu vet jag att det finns massor av folk som vill tävla med bilar och likande men kanske inte har råd eller behöver hjälp, så dom deltar i sånna här tävlingar. Men nu för tiden finns faktiskt tillexempel "Drivers open" som vissa klubbar omkring anordnar LAGLIGT, där du inte riskerar ditt körkort, dina pengar och din försäkring. Där har man en bessad bil och det går ut på att köra en sträcka så fort som möjligt på tid, efteråt får man pokaler och grejer.Vänta tills det kommer en till sådan tävling istället är mitt tips till er. Mycket mer proffsigt.

Nu kommer folk bli arga och tjuriga på detta inlägg men kom igen, ibland måste man tänka steget längre.... Att åka och leka och träna på isen och åkrar på vintern tycker jag är ok, det gjorde jag ju själv förra vintern. Men då var vi försiktiga och var inte så många bilar, kanske 5 bilar som mest och vi var rädda om varandra.
Att anordna en olaglig TÄVLING där man bjuder in massvis med folk det är inte ok.
Bilden är från förra vintern då vi åkte i Årsunda på isen, skit roligt hade vi, men denna gång gick isen sönder och då var vi endast två bilar på isen...

Bio ikväll, bra film?

Ikväll blir det bio med Terese. det var ett tag sedan jag var på bio nu.
Haha ett tag var jag, Daniel, Robin och en annan Therese på bio ganska ofta kändes det som.
Men iallafall så blir det The girl with the dragon tattoo... Spännane och se om den är lika bra som svenska filmen ;)

Svar från frågestunden

Frågestund är inte min grej... Blir nog inga fler sånna om jag tror rätt, om man undrar någor så får man fråga i en kommentar, har man blogg så svarar jag där, har man inte, svarar jag i ett inlägg.
1.Hur känns det att bli mamma?
Just nu känns det jätte spännande och helt underbart! Bästa äventyret jag varit med om.

2.vad tycker pappan om att han ska bli pappa, är han lika lycklig som dej? :)
Han är licka lycklig som mig och längtar.

3.tror du att du klarar av mamma rollen?
Ja annars skulle jag inte sätta ett barn till världen :)

4.vad heter dina bästa vänner?
Hmm, kallar nog inte folk för det precis, men den jag umgås mest med just nu och som vet mest om mig förutom Daniel är nog Natalie och Helena :)

5.vad sa dina föreldrar när du sa att du var gravid?
"Jaha, jaja men visst skulle vi handla mjölk också?" Haha ne inte riktigt. Kommer inte ihåg vad dom sa...


(Personliga frågor från Alicia)
6.Kommer du ihåg när vi träffades? Klart jag gör det! :)
7.Vet du vilket sätt vi är släkt på? Vi är inte släkt, men båda är släkt med Linnea och Johannes, lite krångligt kanske :)
8.Läser du min blogg? Ibland kikar jag in där, jätte fin!


9. vilka bloggar läser du?
Det är väldigt olika, jag har liksom perioder, det finns ingen blogg som jag alltid följt tror jag. Just nu läser jag knappt någon blogg alls, kikar in på någon nån enstaka gång men följer inte :)


10. vad fick dig att börja blogga?
Jag var trött på bilddagboken och ville kunna skriva av mig lite och gå tillbaka i tiden och titta "vad gjorde jag den dagen?" Jag började enbart för min egen skull...


11. om du fick en önskning och du skulle få önska vad du ville vad skulle de då vara ? (du får inte önska om mer önskningar)
Att mitt barn får vara helt frisk livet ut!


12. vad skulle du göra om du vann 1 miljon kronor?
Spara, och använda snålt, rätt som det är behöver man en större summa pengar, men just nu så det enda jag tänker på är barnvagn haha. Jag är lite bebisskadad ':)


13. vad är din favoritmaträtt ?
Schnitslar (stavning?) med potatismos, MUMS!


14. Vad är godast - cola eller pepsi?
Pepsi, utan tvekan!


15. hur går det med skolan, har du bra betyg ?
Det går jätte bra med skolan, har medelbetyg och ligger inte efter :) Snart komemr jag att ligga före så att jag blir klar med årskurs 2 redan till påsk :)


16. vad är den konstigaste drömmen som du har haft?
Den har jag faktiskt skrivit om i ett inlägg på bloggen:


17. har du gått i sömnen? om ja, vad gjorde du?
När jag var liten gjorde jag det, men oftast gick jag bara in till mamma och pappa och yrade sen gick och la mig igen :)


18. ser du fram emot slutet av maj? :)
Ja, hela mitt liv förändras då! Då verkligen börjar äventyret jag komemr att få vara med om resten av mitt liv <3


19. Hur kändes de då du fick reda på att du var med barn ? en självklarig het att behålla ?
Det kändes konstigt, jag kände mig vilsen och helt borta, inte en självklarhet från början men sedan dök det upp grejer som gjorde det till en självklarhet att jag ska bli mamma. Nu är det helt underbart!


20. Hur reagerade dina föräldrar?
Lite som mig, Chockade, kände sig nog lite vilsna. Jag är ju fortfarande deras lilla tjej :) Fastd et kommer jag nog alltid att vara endå.

Och så var det ju namn då.

Det här med namn tycker jag är supersvårt.

Till att börja med, vilket efternamn ska lillen ha? Mitt eller Daniels? Åsberg eller Othzén? Det är så fruktansvärt fult med två efternamn tycker jag, iallafall om dom inte alls passar ihop som Åsberg och Othzén. Men Åsberg tycker jag är lite för vanligt och tråkigt, Othzén är ju bättre på det viset, väldigt super ovanligt. Men endå... Suck.

Förnamn då? Har några namn vi gillar på lager, tänker dock hålla dom lite hemliga här :)  Men jag gillar oftast korta och helst ovanliga namn med någon speciell betydelse, Daniel vet nog inte riktgit vad han gillar, men det namnet han är mest inne på är fint men långt. GUD VAD SVÅRT!
Kom gärna med förslag på den fronten!

Mellannamn? Inte så viktigt just nu kanske men klart grabben måste ha ett redigt mellannamn också.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH blir galen vad ska du heta lilla ärtan? <3

Om man väntar barn blir alla nyfikna....

En sak som jag upptäckte endast någon timme efter att jag gått ut på facebook med att jag var gravid var hur vänförfrågningarna började att strömma in. (har min facebook låst för dom som ej är vänner) Väldigt roande endå. Man förstår ju att (oftast) det är för deras nyfikenhet. Flera av dom var även sånna som man känt tidigare tex gått samma skola som osv men inte haft kontakt med och inte velat haft kontakt med dom, (dom har säkert inte velat haft kontakt med mig heller). Svårt att förklara med ni kanske kan tänka er?
Accepterar dom inte, har endast sånna jag känner på facebook... Dom som vill veta mer får läsa bloggen.

Rumpbilder också?

Min rumpa växer i takt med magen... Haha, likadant var det för mamma min när hon väntade mig och min syster. Så här ungeför kommer jag se ut:
Faaast, skitsamma, bara jag får en frisk son ...<3

Magbild vecka 21+2

Ni kanske inte ser så stor skillnad, MEN JAG GÖR! haha För mig är den suuperstor.

Kommentar

Jag också faktiskt! Jag går och fixar en nu med en gång! :)

Hur kommer lillen att se ut?

SVAR:
HAHA, söta öron :)

Frågestunden

Ställ minst 20 frågor sen så svarar jag på dom i ett inlägg.

Min blogg nu......

Många är kanske oroliga att detta kommer att bli en trökig "ung mamma blogg" (vissa kanske vill det?) Men nej då. Denna blogg kommer aldrig få ett speciellt ämne förutom MIG. Detta är en blogg som faktiskt passar alla tror jag. Jag skriver om det som berör mig och folk omkring mig. Det är alltså allt ifrån det lilla livet i min mage, till rally och folkrace till smink till skola osv osv, den passar alltså både killar och tjejer unga som gamla (dock inte för unga och för gamla kanske.....)


Men som sagt, var inte orolig, detta är inte en mammablogg, inte en folkraceblogg, inte en modeblogg, det är en AGNESblogg!

Rally i Ilsbo...

I Helgen är det rally i Ilsbo, förra vintern åkte jag rally där med pappa, i vinter kan jag inte åka rally pga gradiviteten :) Men pappa ska åka :) Tänkte först följa med men tror inte det, är kissnödig HELA tiden och lätt frysen. Haha, that´s life :) Iallafall, om ni har vägarna förbi så sväng in å kolla lite, fint för publik!

Frågestund

Jobbigt med alla dumma och braiga frågor utspridda överallt, nu leker jag storbloggare och kör på en FRÅGESTUND! Avslutar den när jag känner för't :)
Svarar på frågorna i ett inlägg sen :)

TÄVLING HOS MONIA!

Jag är med och tävlar om en valfri vara från uffessakerochting.se :D Gå in och tävla du också på Monias blogg: http://moniasundgrenjansson.blogg.se

21+0


Vem är du? <3

Jag är så grymt nyfiken på vem du där inne är! Hur du ser ut, vad du tycker om, hur du låter, hur du rör dig. Jaglängtar efter dig. MAMMA längtar efter dig PAPPA också <3
Helt otroligt att det är någon som växer i mig, en helt egen individ som rätt som det är rör sig och det känns helt underbart :)

Vill att tiden ska gå lite fortare, även fast den redan gått extremt fort, känns som att det var igår jag fick reda på att du fanns där inne, men det var liksom 3 månader sedan! I Oktober.

Längtar efter dig.

Tänk på det.

Tyvärr dömer även dom närmaste..... :/

Beeebis!

Idag har vi haft ADR-kurs i skolan hela dagen. Ganska segt faktiskt, svårt att förstå, men jätte bra grej att ha i bagaget sen! :) ADR- kurs är typ en kurs för farligt gods om man ska köra sådant sen :)
Malin kom med sin lilla dotter Elsa också, fick hålla och gud så fin liten tjej! Nu längtar jag till maj.... <3

Just nu vill jag bara gå i ide.... legat v...

Just nu vill jag bara gå i ide.... legat vaken i princip hela natten och idag har vi ADR kurs på skolan. Riktigt illa. Och jag kan säga att när man är gravid så är detta 100 gånger värre än i vanliga fall ...


Frågor och svar på det

Svar på fråga 1: Han ville inte vara med på bild där fast jag o Natalie försökte övertala honom, isåfall ville han bara att hans folkracebil skulle vara med och det tyckte inte jag :) Sen varför undrar du det?

Svar på fråga 2: Haha vad vill du att jag ska skriva? Om du är intresserad av vad han gör om dagarna kan du alltid bli vän med honom på facebook eller övertala honom att skaffa sig en blogg. Detta är ju trots allt MIN blogg :)

(Såg på ip-numret att det var samma person som ställt frågorna. Hmmm någon som är intresserad utav Daniel.. ;)

MOBILBLOGG

Jag har kommit på en sak..... när jag är stressad så sover jag ganska oroligt och drömmer mycket. En dröm som ofta dyker upp då är att jag ska köra folkrace och är på väg att missa att köra ett heat av olika anledningar. Skit löjligt och konstigt, ja vet... inatt drömde jag liknande fast att jag skulle köra i Motala och glömde vilken dag jag skulle köra....


Blogga som tusan!

Inte trodde jag att så många skulle besöka min blogg. Vad kul! Statistiken va ganska hög igår hehe :) iförsig var det första gången jag ens la ut bloggen på facebook och jag ändrade så att den nu syns i sökmotorer. Har haft den lite mini hemlig tidigare eftersom att jag skrev den endast för min egna skull och inte var ute efter statistik. Men nu ska jag blogga lite mer för allas skull!
Känns mycket roligare att blogga också när man har en fungerande riktigt snygg blogg! :)

Nämen! En bebis?!

Jajuste! ni som bara läser min bloggoch inte följer mig någon annanstans kanske undrar varför det är en ultraljudsbild i headern? Thihi :) Det är nämligen så att lilla jag ska bli mamma till en liten pojke som är beräknad till den 29:e maj! :) Helt underbart faktiskt! <3


NYYY DESIGN!

Överlycklig! Har ny design! tryck F5 om ni inte ser den! :) Nu känns det roligt att blogga igen!
Det var bästa Natalie som fixade den! Gå in på hennes blogg http://natalieermeryd.blogg.se Där skriver hon om sitt liv och hennes skitsnygga naglar som hon gör. Hon har gjort naglar på bland annat mig!
Naglarna Natalie gjort på mig :)

Bloggen bara krånglar

Funderar på att lägga denna blogg bakom mig. Skäms ganska mkt över inlägg jag skrev för ngra år sedan och har märkt att yngre personer läser den och jag själv tycker inte att det är lämpligt.  Endå så gillar jag att ha allt samlat på ett ställe och jag har ju samlat så enormt mycket på denna blogg som man både kan skratta och gråta till...
Men på sista tiden så har bloggen krånglat, inlägg kommer inte upp som som ska, ÅÄÖ blir konstiga krusiduller och vissa kommer inte ens in på den.
Nu är jag desperat... En gång för alla: någon som vill hjälpa mig att fixa den eller ska jag bara sätta lösen på den och starta en ny?

Året var 2011

Vad var höjdpunkten 2011? Alla härliga folkracetävlingar med allt härligt folk!
Var var botten 2011? Beskedet jag fick i början på oktober, men det ändrade sig sedan och belv världens bästa. Sen alla bråk med en viss person.
Vem var din kärlek 2011? ......................
Vem var din sista kyss 2011? Dani
Vem var din första kyss 2012? Har inte hunnit med den biten jag e.....
Vad var ditt största misstag 2011? Stod inte alltid på mig som jag borde gjort.. Sen mitt bästa misstag var detdär i oktober.
Vad var din största framgång 2011? Jag lärde mig att även jag kan om jag vill.
Hur skulle du beskriva 2011 med två meningar? Bra folkracesäsong
Hur vill du förändras under 2012? Bli mognare, våga säga ifrån (vet att jag gör det men det finns saker som jag inte klarar av att säga ifrån) orka kämpa mer.
Dom bästa människorna du träffade 2011? Oj, vill inte favorisera någon :)
Vem kom du närmare under 2011? Många! Min egen mamma tillexempel.
Vad önskar du att du hade gjort mer 2011? Stått på mig, tänkt efter före.
Vad önskar du att du hade gjort mindre 2011? Bråkat med D, lyssnat på dom två idioterna .
Fatta dig kort om hur 2012 kommer se ut. En jävla massa hårdplugg inför det underbara som kommer att ske i början på juni :)
Vilken vän är du gladast över att du har haft 2011? Men så kan man väl inte säga? Jag älskar ALLA som ställt upp för mig och som ser sig vara mina vänner :)
-
Under 2011 har du:
Spytt? Nej jag tror faktiskt inte det :O har spyfobi så gör ALLT för att slippa.
Druckit? Yes.
Rökt? Ja...
Snusat? Näe, usch.
Åkt moppe? Ja, och jag HATAR det.
Kört bil? Det enda jag gjort känns det som...
Varit med om en olycka? Yesbox..
Legat på sjukhus? Ja, sjukt tråkigt.
Dumpat nån? Ja, både frivilligt och inte frivilligt...
Varit kär? Ja...
Blivit krossad? Jepp...
Fått den du vill ha? nä... Fast hade chansen
Knarkat? Jag är ingen tattarpundare! Skulle aldrig ens få för mig att prova.
Legat runt? Nejje...
Kört en tvådagars? HAHa tänkte så klart på folkrace det första jag gjorde, men ett seriöst svar på frågan: Nej tror inte dt.
Åkt båt? Japp, både stora och små
ÅKt flygplan? Näe. Tack och lov :)
Gjort något galet på sanning eller konka? Nja sist jag körde den grejen var jag nog 12 år...
Börjat hata någon? Hata är ett starkt ord och trodde jag hatat flera personer tidigare men i år fick jag verkligen känna riktigt hat.
Slagits? Ja, men det är inget jag är stolt över...
Älskat någon? Ja
Varit otrogen? Nej. I don't do that stuff.
Varit olycklig? Lite för mycket, ja
Varit lycklig? För lite men ja.
Ångrat något? Ja, men försöker att acceptera.
Lärt dig något? Sjukt mycket! Fiskar kissar faktiskt tillexempel!

När man har tråkigt får facebookvänner lida :)

Nu skiter jag i hur bloggen ser ut, har mycket att skriva om så uppdaterar endå :)
Iallafall idag har det varit segaste dagen på sjukt länge. Det slutade med att några facebookvänenr fick lida :) Tog bara slumpvis några som nyss uppdaterat eller liknande, snodde en bild och lekte :)
Klicka på dom mindre bilderna för att få se resultatet större...
www.pillson.blogg.se 
www.alinaaho.devote.seMadde :)www.elinbergsman.blogg.se
Har fler bjuder kanske på dom senare :)

Samarbeten 2012

Här är de företag jag samarbetat med 2012:

DE SOM SPONSRAT TÄVLINGAR:

*Runns och Erikas Gaderob
Valfri vara värd 250:-

*Prylgrossen
Presentkort värt 350:-

*Happy Eco
Ekologiskt lekklosshus
 
*4mom
Valfri ThermoBaby body
 
*Runns och Erikas Gaderob igen
Valfri vara värd 300:-

*Krusell
1 SEaLABox

*1177.se
Solskyddskit

*Balorina
Valfri väggdekor

*Hafva
Väggklocka
 
*MAM
Nappflaska

ANDRA SAMARBETEN:
 
* 4mom
 
* Kramdjursbutiken
 
* Blue Illume
 
* Familjehäftet

* Krusell

* Omrio

* OneTex

* Hafva

* MAM

* 1177

* Eleven

SPONSORER TILL MAMMA- OCH TJEJGOODIEBAGARN KLICKA HÄR