Studentkryssning

Hemma efter en helt underbar studentkryssning! Jag har haft galet kul.
Lite statistik:
Antal besök/förfester/fester i olika hytter: Typ 30?
Antal människor jag umgåtts med: Typ 100?
Antal människor jag pratat med: Typ 200?
Antal timmar på dansgolvet: Typ 5?
Antal timmar sövda: Max 1

Skitsamma kul vare!
Såg även henne som skulle åkt med mig egentligen men jag tappade lusten när hon önskade livet ur min son (vilket är det lägsta en människa kan göra) fast hon satt helt själv med sin pojkvän i ett hörn och såg redigt uttråkade ut. Karma is a bitch ;)

Anyway, det var ändå galet skönt att få komma hem och pussa på min älskade, älskade Elvin. Saknade honom som sjutton på hemresan. Då hade ungefär hälften forsatt dricka men det klarar inte min kropp och så ville jag vara nykter när jag kom hem (såklart?!)

Till Julia

Svarar på kommentarer: Min mail funkar för tillfället inte men ska absolut se till att det ordnar sig omgående!

Fjortis in tha house

Vet ni vad? Idag ska jag på studentkryssning. Det är väldigt blandade känslor. Jag kommer att vara från Elvin i ett dygn. ETT HELT DYGN ! Jag hoppas att jag överlever.
Iallafall så har jag ägnat två timmar till att försöka få mitt skatbo likna hår. Det blev bara värre. Åh vad drygt! Lite smart är jag iallafall som börjar fixa det hemma.Problem

Har hunnit med massor idag faktiskt, bland annat en promenad med min kusin och hennes alldeles nykläckla lilla Felix, SÅ LITEN! Så himla fin. 
Elvin har utan tvekan en helt underbart vacker tremänning, snart kommer en till! Sen kommer ännu en till fast på Elvins pappas sida, babyboom! <3


Sen har jag röjt en del men finns mycket kvar, gör så gott jag kan trots ledvärk...

Men nu till problemet, jag ska på studentkryssning den 26:e, men vad i helvete ska jag ha på mig?! Kommer inte hinna köpa något?! Hjälp....
 
Aja försöker tagga lite nu.

När man tror att det ör för bra för att vara sant. Då ÄR det för bra för att vara sant.

Magkänsla kallas det.

Gråter

Sitter och tittar på "En unge i minuten" innan jag fick barn så grät jag aldrig till sånt. Men nu när kag vet hur det känns så slutar tårarna aldrig rinna. Fast det är lite blandade känslor. Jag blir jag över att se de lyckliga föräldrarna och det nya fantastiska livet. Men samtidigt ör jag öite egoistisk och tycker synd om mig själv som aldrig fick en riktig förlossning. Aja iallafall nu ska jag mysa lite mer med min älskade son som sover i mitt knä <3

En blir två

Idag sprack den andra tanden upp<3Bekännelse

Jag har en sak att berätta för er läsare. En jobbig grej. Det är nämligen så att jag, Agnes Åsberg, är beroende av en sak. en vit sak man snortar in i näsan. Nämligen nässpray. Detta började för ngra veckor sedan när Herr Förkylning kom på besök sedan dess är jag fast. Det står max 10 dagar på förpackningen. Jag är maktlös.
Haha nej men allvarligt, hur fasiken vänjer man av sig med den förbannade nässprayen?!

Omöjlig knasboll

Har försökt att få Elvin och sova en bra stund, det var en kamp må jag säga. Busungen skulle krypa, stå på huvudet, åla, klättra, prata, nypas, ja allt förutom sova. Trots ledvärken som är värre idag än vanligt så måste man försöka ha tålamod. Men de var inga problem, när jag drog världens suck tillslut så stannade han upp, tittade på mig med sina blå och flinade det vackraste leendet. Jag smälte och tålamodet fylldes på till fulltank på bara en sekund. Det är de underbara med sina barn. Det krävs så lite för att dom ska få en att må bra. Helt underbart.
Nu ligger han och sover iallafall. Han somnade med handen på min kind. Guuuu vad jag älskar dig min lilla minimänniska!Med livet som insats

Tittar på dokumentären "Rally - med livet som insats" som går på kanal 10 just nu. Väldigt intressant. Det är inte förren nu på senare år man börjat fokusera på säkerheten inom rally. Allt handlade om effekt på motorn på 80-talet. Många liv skördades :/
Ganska ironiskt också att många hade reklam för alkohol på bilarna.

Publiken stod PÅ vägen och hade som mål att nudda bilarna.

Många klagar nu idag på alla regler och krav om säkerhet som kommer idag. det är så förbannat dyrt tjatar alla om. Men jag börjar inse nu att livet är mer värt...Nyhetsmorgon

Satt nyss och kikade med ett öga på Nyhetsmorgon så började dom snacka om det här med att lägga ut bilder på sina bebisar offentligt, på tillexempel offentliga facebookprofiler, bloggar, öppen instagram och twitter. Jag står fast vid att JAG inte ska lägga ut bild på sonen så här. Jag lägger ut på min facebook men ser alltid till att bara vänner kan se den och har valt mina facebookvänner med omsorg. 
Mina vänner får även lägga upp bild på honom på facebook eller blogg om de frågar först. Familj och släkt (bonussläkt inräknad) får lägga upp bild på Elvin om de vill, dom litar jag på. Men speciellt min blogg har jag valt att inte visa Elvins ansikte på. 
Nu är ju detta förstås upp till varje förälder vad man väljer att göra och jag ser inte ner på dom som lägger ut bilder offentligt på sina barn, det kliar i mina fingrar också, jag vill verkligen visa sonen för hela världen. Men min blogg har för många besökare. 
Men kom ihåg, en gång på internet - alltid på internet. Oavsett. Så tänk efter en extra gång. Barnet är en egen individ och det är omöjligt för dig att veta om hon/han vill synas eller inte på internet om 15 år.

Gnällspikis

Vi har haft det lite smågnälligt igårkväll och nu på morgonen. Jag är ganska säker på att det är för att den andra tanden är på väg att spricka upp. man kan ana den där under. Stackarns plutt.
nu blev han ledsen igen. hejdå

Sötunge

Som jag sa förut. När jag hade Elvin på mitt bröst för första gången så tänkte jag "nu älskar jag så mycket som en människa kan" otroligt mäktig känsla :) Men ENDÅ så älskar jag det vackra barnet mer och mer för varje stund som går! Är jag ifrån honom bara en timme så är saknaden enorm. jag gör allt för min son.

Min stora pojke
Första tanden har ÄNTLIGEN tittat upp! Stolt mamma vill visa världen!

2h tidigare

Tack och lov för att jag har blogg. Många har nu förklarat för mig att bugaboo donkey är känd för att vara en skitvagn egentligen. SKÖNT!
Aja. Idag fick lillprupp för sig att vakna typ 2 timmar tidigare än avnligt avbokänd anledning. Så just nu är han jättetrött och gosar med sina gosedjur.


(Svar på kommentar till "Malin" i tidigare inlägg: Skaffa en egen dissarlista! Det där var MIN!)Ge mig en förmögenhet

Jag har alltid varit emot Bugaboo (barnvagnsmärke) För att jag tycker de ser så klena och ostadiga ut och dessutom kostar mer än en folkracebil.... Men nu mina vänner, jag har gått och kärat ner mig totalt i Bugaboo donkey, den som man KAN använda för två eller ett barn ( och nej jag ska inte ha en till på LÄÄÄNGE, om jag ens ska ha en till)
Den ser dessutom REJÄL ut och har mycket förvaring vilket jag gillar!
Man kunde designa sin egna donkey, och så här skulle Elvins *hostminhost* drömvagn se ut. 
Den skulle gå på från 11 000:- ny...Jag dör. Nästan det dubbla mot våran nya city cross med PP färg och vitt chassi...

Nyyyyy

Har varit lite dött här ett tag igen, men jag och elvin har haft det bra :)
Superhärlig helg och nu försöker jag ladda för en ny vecka.
Idag så ska Elvin få umgås ngra timmar med sin morfar och bonusmormor så ska jag plugga körkort så hårt det bara går! ligger efter ett halvår för sjutton!
Aja nu låter plutto trött så ska nog klä på honom och ta en tupplur ute i vagnen :)Tack ;-)

If it wasn't for all that you tried to do, I wouldn't know
Just how capable I am to pull through
So I want to say thank you;

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Skönhetsmissar

Har tittat och läst massor om smink och annat krifs krafs idag så tänkte skriva ett blogginlägg om det. Vi börjar med att dra opp en del skönhetsmissar:

Agnes DISSAR
 • Olika långa naglar.
  Det är ofta man ser små F13 med naglar där pekringernageln är avbiten, långfingernageln är ca 2 cm, ringfingernageln avslagen och lillfingernageln infekterad och 2 cm typ. Handen på hjärtat, är det snygg? NEJ? Mitt bästa tips här är att ha naglarna i samma längd för att undvika att se trashig ut.
  Visste ni förresten att tillexempel MÄN i vissa kulturer sparar ut sin lillfingernagel. I Thailand gör de det eftersom det funkar utmärkt som en kokainsked. I Mellanöstern gör de det för att skryta över att de inte behöver jobba med händerna för att tjäna pengar och i Mexico där andvänder de den för att peta ut diverse kroppsklet ur olika hål. 
  SÅ FÖR GUDS SKULL HA NAGLARNA LIKA LÅNGA!

 • Dessa ögonbrynsmissar.
  Det finns inte bara en sak att ta upp här... Jag totaldissar bortrakade, ditritade, minimala, gigantiska ögonbryn. Alltså, snälla ögonbryn är det bara några få som kan få till snygga. Gå till salong.

 • Fel foundation.
  Behöver jag ens förklara? Skit hellre i att ha foundation än att kleta på en i fel färg.

Krattan

Godmorgon folket. Jag har sovit som en kratta. Det är mycket som snurrar i bollen, irriterande, när är det min tur att få ha ett liv som bara flyter någorlunda? När är det min tur att få njuta av att bara vara mamma? Känns väldigt långt bort just nu. Den lilla energin jag har måste gå till Elvin så går på extrabatterierna utöver det. Tråkigt.
Elvin mår bra iallafall, han har lärt sig vinka, vart lampan och vovven är, han daddar heeeeeela tiden!


Elvin och Moster Alva

The fairytale gone bad

This is the end, you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your girl
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realize there's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears, we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don't look back, I won't follow
We have nothing left, it's the end of our time

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life, out of my mind
Out of the tears, we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Out of my life, out of my mind
Out of the tears, we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Tell them the fairytale gone bad
Tell them the fairytale gone bad
 

Mamma & son mys

Elvin somnade i min famn för en gångs skull! Finns det något mysigare? Näe! Älskade lilla barn <3
Sen ska vi till Valbo och därefter Gävle ;)Hur det ligger till

Många har frågat hur allt ligger till med Elvins pappa egentligen.
Sedan en tid tillbaka la vi undan vårat förhållande på grund av olika anledningar. Det är tufft att vara 18 och föräldrar och ett par. Han träffade sin son ett tag osv men nu gör han knappt det tyvärr. Men förhoppningsvis kommer det med tiden igen.
Så ni behöver ni inte fråga och snacka mer gurka. Undrar ni något så fråga istället för spekulera och snacka goja...

Jag tänker dock inte berätta om varför osv osv. är rädd om vårat privatliv.

*Tittar på instagram*

Sitter och rullar igenom instagram...


Blir tokigt motiverad att ta tag i fläsket och börja gymma!

*bläddrar till nästa bild*


Blev hungrig. Och motivationen borta. Haha vafan det är goare att käka donken än svettdroppar ju! :D Tack Lisa för att du fick mig å inse att vara fet är faktiskt min grej :D

Godnatt :)