Akuten

Sitter på akuten i Gävle. Jag hatar det. Elvin är rosslig och har fått luftrörsvidgande och kortison av en läkare. Just nu väntar vi på en barnläkare. Jag HATAR när mitt gohjärta är sjuk. Det förtjänar han inte. Och inte nog med det så alla dessa syresmättnadsmätningarna och maskerna ger mig massa flashbacks. Det var inte längesedan jag satt på samma sjukhus och tog farväl av en mycket älskad person i mitt liv. Hon avled ju pga lungfibros så dessa apparater var vardag för henne och oss runtomkring de sista veckorna. Det gör ont i hela mig. Rädslan att elvin ska råka ut för samma är enorm trots att risken är minimal. Han sover nu iallafall. Kan inte sluta titta på honom.

Barnvagnstokig

Är det något jag blivit så är det barnvagnstokig. Elvin har för tillfället tre stycken vagnar, en Emmaljunga citycross, en Emmaljunga scooter och en Silver cross sulky. Men det räcker inte! Eller jag skulle kunna byta ut scootern och sulkyn. Men helst skulle jag vilja ha alla!
Devagnar jag vill ha är: 
*Bugaboo Buffalo
*Bugaboo bee+
*Babyzen yoyo
*Emmaljunga ozone
Så om ni någon av dessa och vill sälja så är jag intresserad ;)
Jag skulle kunna strunta i och köpa saker till mig själv bara för att få dessa gudingar<3

Sjuk som fn

Feber och skit är och hälsar på. Helt utslagen. Elvin är med sin pappa idag.! Jag som skulle på folkrace och allting... Jaha hoppas detta är värsta dagen och att det sedan bara blir bättre.
Skaffat ask iallafall där ni enkelt kan ställa frågor. http://ask.fm/AgnesAsberg

Sjukling

Hej! Ärligt så trodde jag att det skulle bli regelbunden bloggning igen men så fel man kan ha... 
Imorse vaknade jag halvt död typ. Kändes så. Jag hostar som ett as, lederna skriker och mår allmänt blä. Elvis morfar kom nyss och hämtade honom så Elvin får aktiveras idag eftersom jag inte har speciellt mycket ork. Så hinner jag vila och ta hand om det stöket som min älskade son fixat :)
 

Hur gick det?

Hej allihopa! Allt på sista april hade gått jättebra! Elvin trivdes som fisken i vattnet hos sin morfar och hade sovit bra. Alltså var jag den enda som led haha. Jag hade nästan separationsångest och det var sjukt svårt att sova men om han ska sova där igen i framtiden så kommer jag vara mycket lugnare nu när jag vet att det faktiskt går bra :)