JIIHOOOO intressant blogg!

Har massor med blogg ideer nu! Ska bli så roligt att dela med sig. Men som ni ser är min blogg lite fucked up. Så ska se om någon kan hjälpa mig att fixa det sen så sätter vi fart på denna skit igen :D
Kan någon av er veta vad det e för fel?

Tappade lusten.

Hade världens lust att börja blogga regelbundet igen, men eftersom att designen dampar så jäkla mkt så blir jag sur. Jag kan ju ingenting om sånt... SUCK!

Lycklig

Just nu känner jag mig extremt lycklig. Men jag får inte visa det för vissa personer. För för dom får jag inte vara lycklig. Jag hoppas dom en dag låter mig att vara det. Det är faktiskt min tur att få vara lycklig nu. Och nu har jag alla anledningar att få vara lycklig.
Låt mig få vara lycklig nu. Snälla.

Öh schyssta läsare + Folkracebild

Ni är då la roliga ni. Ni besöker min blogg dagligen trots min kassa update (Gulligt värre). Sen när jag väl uppdaterar då sticker ni? då sjunker statistiken? Trevliga ni är. Ska jag komma ihåg :/
Bild från folkracen i somras :)

Blogg design damp.

Fan vad jag hatar dessa bloggmallar stilmallar htlmkoder kod mallar siffror BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ blogg.så suger verkligen på det viset man fattar ju fan ingenting!

Piggelin, min nya kåååmpiz

Har aldrig i hela mitt liv varit särskilt förtjust i piggelin, men typ i förrgår blev jag verkligen dösugen på piggelin och inte räckte det  med en e, utan köpte ett paket med 15 stycken :)
Dock måste jag skriva mitt namn på förpackningen för att det bor 2 andra glasssugna tonåringar och en glassugen gubbe här som inte kan ge fan i sakerna :)

Blogg död! Jag oxå i princip


Trött, sliten död. Av olika anledningar, sen har jag faktiskt glömt bort att det kan vara rätt kul att blogga! Hah. Får väl la se hur länge jag orkar uppdatera nu :)
Iallafall har jag bytt hårfärg IGEN. Det är typ en del av min personlighet liksom, att jag aldrig kan ha exakt samma hårfärg en längre tid. Det går liksom inte.

Agges favorit kläder i höst :)

Dame De Paris Push Up Bra SEK 999, Marlies Dekkers - NELLY.COMNight Out Dress SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COMLoose Top SEK 299, Sisters Point - NELLY.COMLoli Sweater SEK 1195, Diesel - NELLY.COMZip Pants SEK 479, Rebecca Stella For Nelly - NELLY.COMLuma Dress SEK 499, Ichi - NELLY.COM
Här är lite av de kläder från Nelly.com jag tycker är sjukt heta i höst. Vill se dessa kläder på er tack :D
Insåg nu att det bara blev svart men jag gillart :)