Jaaaaaaaaaaa

Klockan 01:45 fick Elvin ipren och klockan 08:40 hade han INGEN FEBER! Första gången på flera dagar, jaaaaaaaaa! Lycka! Hoppas stenhårt att han blir frisk nu

aldrig sova

Elvin sover en halvtimme i taget jag går sönder.... Skulle kunna ge va som helst för att få sova en 2-3 timmar.... Men de är väl bara å glömma.... Nu sover han i min famn... Han får väl sova där oxh jag sitta vaken, huvussaken är att han mår bra..

5 timmar

Hej. Det är skitjobbigt just nu. Elvin blev sämre och har nu fått penicillin. 40,2 grader feber har han haft som högst, han kan inte ligga eller ens halvligga för han är så slemmig och snorig. Då spyr han. Han kan inte sova för han mår inge bra, han är helt slapp och jag har sovit sammanlagt 5 timmar på 2,5 dygn, även jag har feber och är sjuk. Lite halvpanik.....
Går på sista soppan just nu. Be för oss att vi får en bra natt och vaknar friska! Eller iallafall mår bättre.


Älskade älskling, bli frisk! Det gör så förbannat ont i mammahjärtat! <3

Sov vi?

Natten gick faktiskt ganska bra för Elvin. första halvan så va de synd om honom, så fort jag la honom ner så spydde han slem och blev igentäppt, så han fick sova i bilstolen och då jäklar sov han från 03 till 07, vaknade bara en gång och då va de bara att gunga lite på stolen :)

Om jag kunde sova? Nej :/



blä

Elvin sover i min famn och jag vågar inte röra mig alls. vill inte att han ska vakna och känna hur dåligt han mår. Jag själv är sjuk nu också, näsan och ögonen rinner värre än niagarafallet, ser typ ingenting. Ganska säker på att jag har feber också men har inte haft tiden att kolla. Skulle kunna betala dyrt för at få so a och betala allt för bat Elvin ska bli frisk!

Helvete

Elvin hade feber igårkväll igen, 38 grader, jaja tänder tänkte väl jag... Men så vaknar pluttennu i ren panik vid 00 och var kokhet, 39,7 hade han! febern måste stigit rekordsnabbt och han va så slö att han inte ens orkade gråta ordentligt. Ringde 1177 eftersom han har haft feber till o från 1 vecka nu men det var en surtant som svarade idag och hon ville bara sova lät det som....
nu är klockan 05 och jag har inte sovit sen 00... Elvin har somnat 3 ggr men bara i 5 minuter. Nu har han somnat igen och jag sitter opp och vågar inte röra mig....
Blir ett besök till HC imon, så här kan vi inte ha det!
Stackarns älsklingsgrabben <3

Åkt rally idag






EFIT- 11.00



Gör lite marsipangodis :)

Ett foto i timmen - 10.00

Vi kör igen!


Tittar på reprisen av Hollywoodfruar och andra ögat ligger på lillbus som roar sig själv :)

gjöt?

Var hem till pappa min och gjöt ( heter det så? gjut, gjuter.....gjöt?) fler tvålar. ni ska få se de färdiga resultatet sen :)
ställde även in bälten i rallybilen inför imorgon :)



Nu vaknade lillbus :)


Ett foto i timmen sammanfattning

Nu på kvällen blev de inga foton men tycker de var bra gjort ändå :)

Vad tyckte ni om dagens bravader "Ett foto i timmen" ?
Var det irriterande?
Roligt?
Ska jag fortsätta med det?
Hur ofta isåfall?


Ett foto i timmen - 20.00



Sitter på möte och planerar juniorläger och junior/damtävling i april! (folkrace)

Ett foto i timmen - 18.00




Gjuter tvålar :) Jäklar jag pysslig jag är idag.

Ett foto i timmen - 17.00



Pyssel :)

Ett foto i timmen - 16.00



I bilen på väg hem till min kära far.

Ett foto i timmen - 15.00



Hamnade i djuraffären, fyndade öite till vovven på utförsäljning ;)

Ett foto i timmen - 14.00



Sitter hos optikern, Elvins morfar behöver nya glasögon och jag bokade tid för synundersökning :)

Ett foto i timmen - 13.00

Självklart tog min fri surf slut så nu kmr bilderna.


Åker bilen mot köpis ;)

Ett foto i timmen - 12.00



Klockan 12.00 stod jag och bytte en redig bajsblöja, för erat egna bästa väntade jag med att ta kort tills kiosken blev stängd. Nu är de dags för makaroner och korv.

Ett foto i timmen - 11.00



Lillbus sitter och leker och jag startade nyss tvn. Så nu lutar jag mej tillbaka och njuter av min fina gosse och urdåliga förmiddagstvprogram.

Fick för i övrigt sovmorgon idag! Till 10?! Helt otroligt. :)

Ett foto i timmen

Idag för att sätta lite fart på bloggen så tänkte jag köra på ett foto i timmen. Varje heltimme tar jag ett foto på vad jag gör/tittar på just då. Kör igång klockan 11 fran till ca 21-22 ikväll.
Skulle vara kul om jag så småningom kunde göra detta varje dag:)

WTW? (What To Wear)

Nu har jag tagit bort inläggen om "kompisen" som önskade livet ur mitt barn, känner att det är inte ens värt en plats här i min blogg. 
Ni är underbara iallafall och stöttar med era fina ord! Gofisar hela bunten! <3
 
Anyway så sitter jag här och kollar på kläder inför studentkryssningen som är om en månad, men jag vet då verkligen inte vad jag ska ha på mig? Tycker inte det finns någonting som är snyggt i affärerna. Jag är inte snygg. BLÄ! Aja, det får bli som det blir, jag lär ju inte ha mindre kul för det. Fast.... Jag kommer sakna Elvin. Inte lite heller. Min lilla Bus <3
 
La till några kläder i min Love basket eller vad sjuttsingen det heter, 
Chi-Chi | Dress
 

Tänder och spiral som gick snett.

Elvin har ännu inte fått en enda tand, men nu två kvällar i rad har han haft feber och inatt skrek kan i två timmar, mammahjärtat går sönder och man känenr sig värdelös och hjälplös, han skriker ALDRIG annars, världens gladaste son har jag ju. Idag har han varit lite smågnällig igen hla dagen och vägrat sova, nu äntligen somnade han i min famn. Kan det vara tänder tror ni?

Aja idag var jag till barnmorskan för andra gången för att försöka sätta in den där förbannade spiralen. Det är något sjukt med min livmoder, den far och slänger så det var ett helvete att få in den, jag som redan låg och svettades och skakade för jag hatade att ligga och bresa med benen speciellt när de skulle göra något tokläskigt. BM fick kalla in förstärkning och byta verktyg och ta till extragrejer, efter 45-50 min satt den iallafall. Var helt gråt och svimfärdig och nu vågar jag knappt röra mig. BLÄ. Ska jag göra detta igen i framtiden så ska jag inte vara vaken. Men nu sitter den där, och jag hoppas den kommer funka kanonbra.
 

Mer om inlägget igår

Det är ytterst sällan jag skriver om så pass personliga saker som jag gjorde igår när jag visade delar av konversationen med min FD barndomsvän. 
Jag tycker det är helt sjukt och chockerande hur en människa kan spåra ur livet så totalt, jag tar inte åt min av det hon skrivit, jag bara funderar på vad det är som gör att hon känenr behov av att skriva så?  Mentala problem? Avundsjuka? Eller vad är fel? 
Så vitt jag vet skulle aldrig en normal människa uttrycka sig på liknande sätt. det är inget annat än tragiskt och synd om bruden. 
Hur som helst lär hon inte få tillbaka mig i sitt liv igen. Någonsin, finns ingen ursäkt som täcker det där. Jag hoppas hon får hjälp med det som tynger henne. 
Detta fick jag på sms lite senare igår.

Skötväskor

Är även på jakt efter en ny skötväska, men är lika vilsen som jag var när jag skulle köpa barnvagn haha... Just nu har jag en från Stadium och en från Gaia & Ko. 
Fick tips om dessa: 

Plötsligt

Igårkväll fick Elvin feber jätteplötsligt, han kräktes och hade 39 grader, bara så där, rindge 1177, *orolig förstagångsmamma* sköterskan där berättade att de kunde kräkas när feber kommer plötsligt och att jag skulle avvakta lite, för han hade inga andra symptom, lite smågnällig bara. Han fick en alvedon att sova på och idag evrkar allt vara bra igen, lite trött bara? Läskigt tycker jag...
Nu sover han och jag ska nog internetshoppa lite nödvändigheter, gud så bekvämt det är!
Såg bland annat att det var superbra pris på Lära-gå vagnen från brio så slår nog till på den!

Önskar livet ur barn?!

Kan en normal männsika skriva detta?

Det hela handlar om att jag har blivit tråkig sedan jag fick barn, ehm, ja? Okej? Det struntar jag i, Elvin betyder allt för mig så det gör ingenting för mig om jag är dötråkig.
Personen i fråga fann det väldigt roande att skämta om barn som blir sjuka och dör, vilket jag inte tolererade och sade ifrån.
Det är en väldigt lång konversation men jag visar bara det mest chockerande.
 
Denna tjej var tidigare min kompis, hon är aldrig någonsin välkommen tillbaka i mitt liv. Det hade varit en sak om hon sa att jag skulle dö, men när hon drar in min son som jag älskar över allt annat då blir jag tokig! Skulle vilja säga både det ena och det andra men vill inte sjunka till samma nivå. Jag önskar inte ens att min värsta fiendes barn ska dö.
Vad gör man? 

VINNAREN AV PRESENTKORT VÄRDE 200:- PÅ HAPPYSTORE

Grattis till.....
Sandra - mamma till Molly
http://surrovich.blogg.se
 
 
Maila [email protected] och skriv vilka saker du vill ha för presentkortet plus din adress! Kram!

Busunge

Jag börjar få en riktig busunge här hemma kan jag lova. Elvin har lärt sig vad nej betyder. Nu är det så att han älskar kablar och när han tar sig runt på golvet och siktar in sig på kablarna så säger jag "NEJ Elvin" då gapskrattar han och hasar sig fram ännu fortare! Sen blir han sur bör jag tar bort honom.
Likaså vid matbordet när han ska äta lunch, det är jätteroligt att spruta ut maten ur munnen, speciellt när morsan säger nej. Haha herregud, tror jag kommer få en riktig vildbatting här ja. Fullt opp!

Nä nu lär jag gå för hunden tungkysser Elvin. USCH.



Elvins snygga bralls

Byxorna Elvin fick idag



Jan. 17, 2013

Godag gott folk!
Hur mår ni? (det skulle vara kul om ni faktiskt svarade också)
Själv är jag förkyld. Lite tråkigt men hellre det än magsjuka :)

Igår ghorde jag naglar på Sandra, dum som jag är glömmer jag ALLTID knäppa kort. Typiskt. Men snart ska jag göra naglar på min bästa stamkund Mickis, då ska jag komma ihåg det :)

Iallafall idag har jag hunnit med att rasta mitt barn och min farmor. Vi drog en vända på stan och jag handlade två par bralls åt Elvin.
Min hjärna berättade även att det var lördag idag så jag går ju på det och köpte lite gotta också.



Ny människa

Vaknade imorse och läste det glädjande beskedet att Elvins första tremenning kommit! Jättekul, jag önskar hela familjen all lycka!

Nu ska jag och elvin göra iordning oss då vi har massor att göra idag..
*Jag ska träffa sjukgymnasten
*Dpringa in på Kappahl
*Göra naglar på Sandra
*Gå på möte om hanskragar.

Höres!



Tatuering

Många tjatar om tatueringar, verkar vara grymt inne. Jag vet ialalfall att jag vill ha två, ganska diskreta men betydelsefulla tatueringar, en på foten (se bild) där jag ska skriva en fin text, ahr några att välja bland, men något i stil med: "Att våga är att förlora fotfästet en stund... Att inte våga är att förlora sig själv..." passande?
 
Sen vill jag ha något som symboliserar Elvin såklart, men det ska jag verkligen fundera ut något finurligt och vackert, jag vet inte om jag vill ha hans namn eller kanske något motiv, kanske hans handavtryck? Jag vet inte, känns som det är viktigast iallafall eftersom det MÅSTE bli perfekt.
 
Inspirationsbild.

Skuuter

Dagen har spenderats ute i skogen, har faktiskt åkt och kört skoter med Elvins pappa! 
Elvin fick under tiden mysa med sin morfar och hans sambo (bonusmormor) Åsa.
Jag är inte så mycket för att åka skoter egentligen men idag var det riktigt skönt!
 
Nu sitter jag iallafall och har lite ensamtid vilket är väldigt VÄLDIGT ovanligt. Nog för att jag älskar Elvin mer än allt annat men alla människor behöver nog vila hjärnan ibland, fast för mig räcker det med 30-60 minuter så är jag fit for fight igen :) 
Man uppskattar verkligen dessa stunder mycket mer nu än innan, vilket jag ser som en väldigt positiv sak då jag bara satt och gjorde meningslösa saker förut känns det som. Jag vet inte när jag sist klagade på att jag inte hade något att göra faktiskt...
Elvin har räddat mitt liv så är det bara, min lilla ängel! 
 

Åkt rally

Idag har jag, pappa och syster varit på rallyträning och tittat, jag hade sådan tur att jag fick åka med massa vändor med Håkan Björkman i hans rallbil, skitkul! Det var nog nästan 2 år sedan nu jag åkte rally. Den 26:e januari ska jag åka som föråkare på Rallysprint SM i Falun med pappa dock. Längtar.
Nu är jag iallafall som en ny människa igen! Fysatan vad kul det är!
Bjuder på en bild syster tagit på mig och Håkan.
Dunderhärlig känsla över det "hoppet", kanske inte lika skönt för bilen dock.
 
Fotograf: Alva Åsberg 

Thermogele

Nagelfix. Idag hann jag faktiskt slänga ihop ett par naglar på mig själv! Otroligt :)
Använde thermogelen som ändrar färg efter temperaturen.
blev inte nöjd dock, hade alldeles för bråttom.....


Gelen när det är varmt. Innan filningen därför de är så ojämna.


Gelen när det är varmt.

Blev av med dig

Minns ni min "stalker" på min blogg?
Det slutade efter mitt sista inlägg och efter att jag rensat bland mina vänner på facebook! Gjorde en totalrensning, ser nu i efterhand att jag kanske rensade lite väl mycket..... Men de som saknar mig får väl skicka vänförfrågan igen. (Inte de som jag inte känner)
Iallafall, det är nog den enda terroristen, i princip jag haft på min blogg. Annars har jag sällan haft några elaka kommentarer. Tror de flesta vet att det som skrivs på internet tar jag sällan åt mig av. SPECIELLT inte om de är anonyma.

Från en sak till en annan, undrar ni nu varför jag helt plötsligt bloggar igen? Kommer jag komma tillbaka? 
Ja det tror jag, man kan inte låta bli när man får fina förfrågningar från mysiga företag och goa läsare som saknar en!
 

Måttsydda balklänningar för alla!

Snart är det vår, och vår innebär studenten för en del, och många går på studentbal. Jag skulle tagit studenten i vår men det kommer att ske nästa år istället eftersom jag fick min son. 
Iallafall, häromdagen så kom jag i kontakt med sidan SOFIA MOORE, där kan man hitta måttsydda bal- och aftonklänningar online, det finns även supersnygga väskor för alla festliga tillfällen! 
Perfekt med måttsytt för mig som bara är 156 cm och lite kurvig :)
sofiamoore
Trots att jag har ett år kvar innan jag får gå på bal så kan jag inte låta bli att titta på klänningar! Det har jag ioförsig gjort sedan jag var mycket liten. Kanske något slags behov vi tjejiga tjejer har? 
Ialalfall sidan är absolut värt ett besök, oavsett om du bara vill drömma dig bort eller om du faktiskt har en bal, ett bröllop eller annan fin tillställning inbokad.
Prague Dress
Min favorit ur sortimentet, skulle mer än gärna vilja bärna denna!

Tillbaka

Jag får frågor om jvaröfr jag inte bloggar. Ja ni. Jag finner ingen tid riktigt.
Men vi alla mår bra iallafall. Elvin växer och utvecklas, han väger 9,2 kg nu. Min älskade unge! Han har äntligen börjat somna tidigare på kvällarna också. Det tackar vi för. Kanske får jag mer tid nu igen.
Har varit sjuk också så.
Bilder från gångna dagar:










Fobi

Jag och Elvin inviger det nys året at att försöka bota min bussfobi.
Jag har ju som jag tidigare nämt en fobi för även bussjävlar. Har vögrat satt Elvin på en buss tidigare, men det är bara och inse. Kan inte skydda honom från allt.


Ryser bara av att vänta på bussen.

John?

Sitter här med feberfrossa tror jag.... Jag orkar inte. Elvin har varit trött i flera timmar men vägrar att sova. Aja snäll som han är så skriker han iallafall inte. bara flinar.
Har haft en kompis här så funderar på om lilleman vill retas lite ;) men det gör inget. Han fick titta på film med oss :)
John Blund, glömde du min son?

Dags för att sova?

Nu somnade min fina minimänniska. Har fått reda på att det inte är helt ovanligt att barnen får denna konstiga dygnsrytm i denna ålder. Undra varför. Måste googla.
Ioförsig gör det inget nu så långe vi båda får sömn men måste räta till detta så snart som möjligt. Man får inte sova bort förmiddgarna såvida man inte är 14 år och det är söndag....


Iallafall har ont i magen nu för jag har proppat i mig allt på bilden... Eller ja. Vällingen proppade Elvin i sig :)

Luktar Agnes illa?

Sitter med en superpigg bebbe. Jag kommer inte på sova på ett bra tag har jag insett nu. Hej fel dygnsrytm... Haha. Det lär väl räta till sig förr eller senare.

Iallafall fick tid att se över mina julklappar. Jag insåg att jag fått väldigt mycket "lukta gott" prylar.... Hur tolkar man det? Luktar jag illa? Vavavava?
Nej hoppas inte.
Men det är bra för jag älskar nämligen sånna grejer! Haha men jag måste lära mig att använda upp dem också. Jag sparar alltid på dem då jag inte vill att de ska ta slut!



Sammanfattning av mitt 2012 - DEL 1

Ärtan pärtan har sovit större delen av dagen, jag är rätt säker på att han är inne i en växaperiod eftersom han äter som en häst och sover som en björn. Eller så laddar han bara inför att hålla mamma sin vaken typ hela natten? Det återstår att se :)
NU ska jag försöka sammanfatta det gångna året 2012.
Denna månad var otroligt spännande. Jag var gravid i vecka 20 ungefär men ingen förutom de nära och kära visste om det. Det var alltså dags att gå ut med det. Den 9 januari var det dags för rutinultraljudet. Allt såg bra ut, jag var en vecka längre gången än vad jag trodde och det var en pojke som låg där inne! 
Samma dag gick jag ut med det till allmänheten, och i dagens samhälle betyder allmänneheten facebook.
Jag hade förberett mig för alla slags påhopp och starka åsikter på grund av min låga ålder, men endast EN människa pikade mig, och det var en väldigt mild kommentar jag fick, dessutom såg jag nu när jag gick tillbaka till det kända inlägget att han raderat kommentaren. Alla trodde på mig! Lyckan var total. Säkert snackade massa folk bakom min rygg men det jag inte vet mår jag inte dåligt av heller. Jag visste ändå att detta skulle gå bra!
 
Denna månad började jag även blogga mer på allvar för att jag hade så mycket att dela med mig utav. Statistiken skjöt i höjden. Mer än vad jag planerat och hoppats. Bloggen blev snabbt en av Gävleborgs största bloggar. Jag antar att det drar besökare att bli på smällen.... Därför vägrar jag döpa bloggen till "Ung mamma" eller liknande.
Första bilden på Elvin (förutom de tre VUL före)
Magen i vecka 21
Graviditeten började göra sig allt mer påminnd, jag hade tidigare knappt märkt av att jag var preggo. Fick lite craving på McDonalds. Måste.... Ha.... Donken.... Typ... Huvudvärk var något jag stötte på ofta. Ärtan (som Elvin kallades i magen) lärde sig att sparka mamma på kissblåsan. Tjohoooo!
Jag hade vid detta laget även hunnit med hela 6 ultraljud. 
 
Haha juste sen började jag drömma helsjuka drömmar också. Jag minns att jag drömde att jag körde rally... Med Nalle Puh som kartläsare. Alltså... Vill inte prata om det ens haha.
 
Hade även namnpanik. VAD SJUTTON SKA PARVELN HETA?!
 
Det var även årsmöte med motorklubben. Jag fick stipendie och diplom för mian prestationer folkracesommaren 2011.
 
Jag åkte även till Hudiksvall för att titta på när två av mina kusiner tävlade i konståkning, och gissa! En av dem vann och båda två gick upp en grad (eller vad det heter?) *Stolt storkusin*
 
Stipendie
Magen i vecka 25+1
Denna månad blev ajg tokberoende av Big Brother, följde flitigt...
Fick ännu ett besöksrekord på bloggen.
Åkte på en del rallytävlingar och kikade på när lite vänenr och familj rattade.
Tokdrömmarna fortsatte bomba mig om nätterna... Jag drömde bland annat att jag svalde fiskbajs.
Bebislängtan var total. Satt på föräldrargruppen som den enda som inte fått min knoddis.
Det blev några trippar till Stockholm. Bland annat för en plåtning och intervju för tidningen "Föräldrar och barn GRAVID"
Hade extremt många sammandragningar, varje rörelse så envisades min livmoder med att dra ihop sig. Rädslan för prematurfödsel var extrem.
 
Var även mycket sjuk och frustrerad på allt.
 
Gick in i vecka 30.
 
Försökte ligga i så hårt det gick i skolan trots alla jävliga sammandragningar.
 
Fick ännu ett besöksrekord på bloggen.
Minns ni alla mina paintbilder? Detta är en av dem.
Kör truck i skolan.
Magen växte
 
Elvin levde om.
Första april lurade jag mina facebookvänner att jag väntade tvillingar, usch klarade inte av att hålla mig så länge eftersom jag fick så dåligt samvete. De flesta trodde ju på mig!
 
Jag var extremt hungrig.
 
Vid denna tidpunkten hann även dessa jävla fordon skörda en ung mans liv här i Sandviken. Mycket tråkigt, kände inte killen i fråga men många av mina vänner gjorde det. 
Senare samma dag skördades ännu två liv här, men denna gång var även alkohol inblandat. Kände inte personen men tråkigt är det. Det blev mycket snack kring detta.
 
Jag blev halvkär i Joe i Big brother.
 
Boade mer och mer.
 
Sömnproblemen fortsatte.
 
Hämtade ut vagnen, det var så mysigt!
 
Hjälpte motorklubben att arrangera en dam och juniordag, mycket kul! Marcus Grönholm (en världskänd rallyförare) kom dit, jag stod i kiosken och han handlade av mig TRE gånger! Shit pommes, blev nervös, hörde inte va han sa heller. Pinsamma mig. 
"Påtår tack"
"Står du på tå?"
typ.....
 
Tuttarna växte.
make an animated gif
Joe <3
Bebisgrejer
Sömnproblem
Magen gjorde nytta.
Denna månad betyder otroligt mycket för mig. 
Jag längtade efter "Ärtan" något extremt vid det här laget. Jag grät nästan varje dag för det var så tungt att vara gravid, sov så EXTREMT dåligt också.
Fixade allt det sista förutom att packa BBväskan (den glömde jag) inför Elvins ankomst.
 
Jag orkade inte åstadkomma så mycket så försökte fixa naglarna mina. Det slutade med en glitterburk över hela mig.
Gjorde mitt livs första gelenaglar, bara det var en prestation.
 
Gick ner på cruising, med alla jävla sammandragningar.
 
Åkte på tvådagars folkracetävling, totalt höggravid, trodde typ att ärtan skulle hoppa ur mig hela tiden, sprang upp o ner för en backe typ 30 gånger och alla tjatade om hur tjock jag va och frågade "HAR HAN INTE KOMMIT ÄN?!" 
Daniel körde och slog världens rull. Inte snällt mot en höggravid kvinna att skrämmas så jävligt.
 
Sist men absolut störst för hela 2012. Den 30 maj rörde sig min son inte något mycket i magen. En orolig mamma ringde till FL och fick komma in. Några timmar senare, klockan 00:44 den 31 maj var han ute via akut kejsarsnitt, men han mådde bra tack och lov. Min Son. Jag blev mamma. Ni anar inte känslan. JAG blev mamma!
Världens finaste son fick jag. Lyckan var och är fortfarande total.
Förlossningen blev inte alls rolig, den delen vill jag nästan glömma emellanåt, jag avr verkligen i chock, allt skedde så snabbt och oväntat. Men jag fick en FRISK son!
Utan min vetskap så gjordes det en artikel om mig och bloggen i Annonsbladet. Förvånad tjej? Ja....
Mammans och pappans gravidmagar.
Glitter.
En bild över hur jag sov. Det lilla jag kunde sova. Det behövdes en hel del kuddar för att palla upp min höggravida kropp.
 
Försökte uppfostra våran hund i brist på annat.
Gigantisk Agnes
Daniels bil efter rullen.
Känsliga bilder. Gråter, både jobbigt och härligt.


Säligt hasa fram

Elvin har för några dagar sedan lärt sig ta sig framåt! Mycket roligt för både honom och mig. Även läskigt!
Han typ hasar sig framåt med armarna. Just nu nybadad i sin morgonrock, han ser ut som en säl korsat med en isbjörn! Skitsöt! Så man fäller en tår!