Nagelhav

Nu somnade Ärtan!  Sitter och tittar på massvis med nagelgrejer, vill köpa det mesta, men börjar inse att jag måste komma över min lätta sociala fobi och börja göra naglar och tjäna in det jag gör av med iallafall. Kommer nog aldrig kunna riktigt tjäna på det eftersom jag inte är utbildad. 
Är det någon som vill ha uvgel naglar?

BTW, funderar sen på att prova på akryl. Kanske det är mer min grej?

Fullrulle, killen spydde

Sitter och pustar ut en aning, har varit full fart hela dagen fram till nu.
Började dagen med att knalla ner i J-vallen, på vägen dit så hoppar en kille i 13-15 års åldern med sin mamma av vid busshållplatsen och tokspyr. Tack! Mår fortfarande illa. Jag har EXTREM kräkfobi. Fast, mest synd var det ju om grabben.
Jaja, J-vallen bjöd på klädbytardag, men helt ärligt var mest skit. Funderar på om de ens tittar igenom kläderna? Vissa var fortfarande nerkladdade och totalt urtvättade. Sen på vissa plagg hade de HÄFTAT fast prislappar så de var stora hål i dem :S Men efter en stund grävande hittade jag lite grejer till Elvin. Fick sedan stå i kö i en timme, insåg efteråt att det inte avr värt det. 
TACKA vet jag klädbytardagen på Polhem, där är det ordning och reda, snabba köer, dock lär man vara där max 5 min innan öppning för att få något bra. Synd att jag inte hade möjlighet att ta mig dit idag :(

Efter klädbytardagen mötte jag opp min mormor, hon bjöd mig på en välbehövlig lunch. TACK! :love:
Tog därefter en sväng på stan och köpte två mössor+ en dregglis.
 
MINA FYND:
allting blev 105:-

Aldrig mer

Aldrig mer klädbytardag på Jernvallen. segare människor än de som tar betalt finna fan inte. Inte värt det.

Vill göra naglar

Jag blev så där fjantigt sugen på att göra naglar...... Fast inte på mig själv. Visste ni att jag hatar att ha långa naglar egentligen? Jag tycker det är osmidigt och ohygieniskt. Men förbannat snyggt.
Är sugen på att prova akryl också. men det får vänta.


Naglarna Natta gjorde på mig.

gos med bästa

Gosar ner mig under täcket med denna underbara minimänniska jag då. Tack för du finns !



SKITGREJER

Vad besviken man kan bli. Jag åker sällan på nöjen nu för tiden. För några veckor sedan hittade jag en annons om Underbara barnmässan i Sthlm som jag JÄTTEGÄRNA ville gå på, pratade lite med en som eventuellt kunde åka med och skjutsa. Hon sa att hon skulle kolla upp det om hon kunde. Så bokar hon in nåt annat istället. Blir så ledsen! Det värsta av allt är att hon sitter och flinar samtidigt som hon säger det.
Jävla mammahormoner....
Skulle kunna gråta nu just för att jag i princip ALDRIG kommer ut nuförtin och tänkte att detta kunde vara en superrolig grej att göra efter allt skitjobbigt som har hänt på senaste tiden.
Nä nu lessnade jag på allt.
Som sagt jävla mammahormoner, längtar till dessa försvinner så kanske man slipper böla bara för man aldrig får göra något....
 

DAGENS BLOGG!

Kom på att "Dagens blogg" försvann mitt i allt kaos!
Men DAGENS BLOGG FÅR BLI:
http://finlandssvenska.blogg.se/
 

Förfrågan

Jag har extrem bloggtorka för tillfället. 
Jaja, har iallafall fått en spännande förfrågan. Men vi får se hur det blir med det. Ännu kan jag inte berätta.
Fortsättning följer.......................DADADADAAAAAAAAAAAAAAA,

eBay is your frienf

Sitter och blänger lite på eBay... Hittade detta: 
Item image
Mina funderingar kring detta:
  • Hur bekvämt är det där?
  • Kvävs inte ungen?
  • What´s the point?
  • Köper någon sånt här?

Grötigt duuu

Det rullar på här hemma. Igår var jag och knoddis till föräldrargruppen, där var också Monia med sin ursöta Tuvalie och Sandra med sin urcharmiga Lukas! Så roligt att titta på de två när de tar sig fram och kommunicerar med varandra (ungarna alltså), de är ungefär lika gamla! Elvin han bara satt och såg chockad ut. Både Tuva och Lukas var fram och utforskade ärtan lite, lika där, han såg enbart chockad ut. Insåg halvtid att jag ahde kameran med och "JIPPI" då kunde jag knäppa kort, typ tre stycken. Sen dog skiten.
Sen på kvällen fick Elvin smaka gröt för allra första gången. Det gick förvånansvärt bra. Till en början var det aningen läskigt i munnen, men ändå gott! Så kör på samma ikväll :)
Fick också förlossningsjournalen. Läste igenom den, men fan det är lika jobbigt fortfarande. Men vilken tur vi hade! Tänk om vi inte åkt in! Då hade Elvin kanske varit skadad för livet eller så hade han inte ens funnits! Ofattbart, nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom. MIN son :love:
 
Hade gärnat visa en av bilderna när han käkade gröt, han var så kladdig och go! Men nä ;)
 

Sjukhuset

Sitter på sjukhuset och väntar på att mamma ska sluta för att slippa gå hem själv. Man vågar fasen inte gå själv mer. Det är någon vit skåpbil häromkring som är ute efter massa stackarns brudar.
Jaja. Har varit på föräldragruppen. Mycket trevligt! Ska skriva mer sen när jag kommer hem .


Instagrambild. aggehh @ instagram

Jag pusslar varenda dag

Nu sitter jag och Elvin här, nyduschade båda två. Ni ska bara veta vilket jäkla pussel det kan vara att få sig själv och sin knoddis ren. Man måste typ planera i timmar innan man kan utföra det. Men lyckades gjorde vi.Tillsammans är vi bäst ;)
Nu blir det lite mat, sen så bär det iväg till föräldrargruppen. 
 
picasion gif maker


Pysselsug

Var pysselsugen så mitt fula tråkiga mobilskal fick bli lidande. men ännu är det inte klart. nu ser det bara rörigt och kladdigt ut.....





Barn ska leva

För några dagar sedan lämnade en föredetta kompis barn jorden. Knappt 2 veckor gammal. Orättvist och önskar jag kunde göra något. Det värsta är att man verkligen vill visa att man bryr sig. Men nu kan jag inte?! Har fått reda på detta genom omvägar och vet inget sätt att få tag på henne. Men hon har nog ändå en hel flock av människor som bryr sig så det är nog ingen big deal. Jaja. ONT gör det i mig att någon ska behöva gå igenom detta. Det som INGEN kan förstå förutom de som varit med om det själva. 
**** om du läser detta: JAG LIDER MED ER.  Jag önskar jag kunde trolla åt er.
Glöm inte att du alltid kommer vara en underbar mamma. Lillen finns med er. En dag kanske ni kan andas lite iallafall och leva livet åt denna ängel. Men smärtan kan nog ingen ta bort. 
Kram.

Charmören

Var till skolan idag, till Nattis klass. Åh vad Elvin kan charma alla tjejer, ja även killar, Samuel ska minsann hem och ta ett snack med sin brutta :) Haha.
Följde med Nattis hem sen iallafall och tillbringade eftermiddagen/kvällen hos henne. Bästa hon ♥♥♥♥
Ja, som jag nämt tidigare är jag inte superpigg därav uppdateringen...

ssh mamma sover

Elvin har fått för sig att vägra sova. han börjar gråta så fort jag lägger ner honom. så har han inte gjort förut. Grymt jobbigt.Tillslut klarade jag att lägga honom efter nattmåltiden men istället ligger han och leker (?) med filten.... ELVIN DIN MAMMA BEHÖVER SOVA ♥♥♥

uähiiiiih

Idag gjorde jag morgon före Elvin... Heltokigt. Det fick verkligen inte att sova. Jaja. Jag sitter, är bitter och dricker saft. Det är svårt att peta in vettiga update när man inte mår allt för bra.
Aja Elvin verkar lycklig iallafall, just nu ligger han i vagnen och leker med dinglisarna. Han har kommit på att man kan låta uähiiiih HÖGT haha...


Godmorgon

Natten har varit hemsk, mår skit. Bara mitt eget fel typ. Elvin har iallafall sovit.
Ligger och matar Ätran nu ( kommer ni ihåg att vi kallade Elvin för det i magen?)
Han har fått för sig att han ska hålla i något när han äter, annars blir han arg. så go han är!



Skitdag

Dagar som denna, regniga och jävliga så finner jag ingen inspiration någonstans till någonting så ett läsvärt blogginlägg är mycket jobbigt att kämpa fram känner jag.
Har bara slappat idag. Det har varit rally men orkade inte ta mig ut för att kika.
Så nu glor jag bara tv och funderar på när tv ska tröttna på alla jäkla amerikanska dokusåpor som "top model" , "Project runaway" osv. konstaterade nyss att det även finns ett program som heter "Project accessory" orka?



kan inte sova

Sömnproblem har smugit mig fram i mitt liv?! vet inte varför....
och jag irriterar mig på iPhone 5... sen har jag inget batteri FÖR JAG HAR INGEN LADDARE ....


Fredagsnöje

Medans de flesta andra i min ålder är ute och blandar groggar på HB  just nu och tror att de vet vad livet är så sitter jag här och bjuder på mjölk av högsta kvalité till själva livet ;)
Ah så leker jag med bilder..... :
 
 

Brownie

Idag har jag följt med mamma och hunden ut i skogen. Jag kopplade på Elvin på mamma och mamma kopplade på hunden på mig. Sen var jag körd. Det är en draghund så jag flög som en vante efter honom! Skulle lätt vara värt att filmas, fyfan.
Sen så har jag även klampat in på ICA med väääärsta bondoutfiten. Stövlar och största fleecen. 
Så jag har nog blivit utskrattad av både människor och djur idag.
Nej vadå? Jag har inte redigerat bilden? JAG ÄR SÅ DÄR BRUN! 
Eller inte....
 

Dagens blogg

Glömde skriva att "Dagens blogg" avslutas imorgon! :)

När vi ändå snackar lillasyster...

.... visste ni att min LILLASYSTER är längre än mig? :/ Måste erkänna att det känns lite jobbigt...
 

Shopping till mamma Agnes

Var till Gävle idag, följde med mamma som skulle på ett möte där. Jag, Elvin och systeryster, satte oss på Sibylla så länge och käkade mozarellasticks (LOOOVE) och gottade på!
Vi for sedan vidare till Valbo köpcentrum där mamma min bjöd oss på IKEA mat, upptäckte till min stora fasa att de ej har "Fri påfyllning" på dricka något mer?!?! Besviken jag blev. Nu ska man betala 10:- för påfyllning. Puckon. 
Aja, shoppade sen, äntligen vågade jag shoppa till mig själv. Har fått för mig att det är förbjudet när man har barn av någon anledning :s 
Jaja, det blev:
  • En bh
  • En foundation
  • En foundationborste
  • Ett par skor
  • En body till Elvin (har ingen bild)
Vad tycker ni om skorna? Det är tydligen inne med denna typ av skor just nu. Jag ÄLSKAR dem! Det är verkligen mig upp i dagen! 
Extra plus är att jag får några extra cm... Jag mäter endast 156 meter över havet :/

aggehh @ instagram




BLI DAGENS BLOGG!

För att delta i utlottningen om att bli dagens blogg så gå in på http://goo.gl/VznkY och gilla sidan, klicka sedan på "gilla" under bilden på Elvin.
Lämna en kommentar med ditt fbnamn och länk till din blogg!

Skiter nog i detta nu.

Det är ju så att man blir galen på dessa Mammagrupper på facebook?! Hur fan kan folk klanka ner så jävligt på varandra? Det är ju hemskt. Vi som är mammor borde stötta varandra inte leta fel hos varenda människa.
Gick nyss ur en mammagrupp där det fanns endast en admin, och denna tjej klankade ner på ALLA sina medlemmar och rent ut sagt kränkte mig helt oprovocerat. Insåg kort därefter att det var hon som ägde gruppen, gick ut på en gång. 
Märkt tidigare att inlägg där någon tyckt annorlunda än henne så har hon raderat inlägget/kommentaren på en gång. 
Bara hon fick länka sin blogg också ingen annan. 
Inga regler fanns för gruppen heller, hon skapade egna varteftersom :s 
Elaka människa.
Jag skiter nog i alla mammagrupper nu och håller mig till den på bvc.

Måste skriva av mig...

Ligger i sängen och matar Elvin... Min son... Fattar ni? MIN son! Jag fattar inte? Jag känner mig så lyckligt lottad som fick Elvin. Vad har jag gjort för bra eftersom de högre makterna (om de finns?) gav mig Elvin? Världens bästa människa har jag här bredvid mig.
Jag hade ingen aning om att man kunde älska en person så här mycket. Att någon annans liv kan vara så mycket mer värt än ens egna är tokigt. Men så är det.
Har jag sagt att jag älskar min son?



Gusåsöt

Igår var vi till specialistmödravården som jag sa. och för att svara på den puckade kommentaren "Är du gravid igen?" SÅ NEJ! Läs om, läs rätt! Den anonyma kan inte ha läst klart.
Jag var dit för att min förlossning var grymt jobbigt (akut ks) så pratade om den. Ska även få förlossningsjournalen hem på posten senare och då tror jag att jag ska uppdatera förlossningsberättelsen.

Idag har jag underhållt vagnen lite, tvättat med tandborste i varenda vrå verkligen! Den blir ganska dammig av folkracetävlingarna. Ska köpa en till vagn till nästa år att ha på folkrace och på dagis.
Det blev en prommis sen med mamma till en bekant och hälsade på henne, hon har en son som är 2 månader yngre än Elvin. 
Elvin flinade till honom hela tiden. Charmtroll! :love:
De har även skaffat en liiiiiiiiiiiten valp, hur go som helst! Den fick plats i mina små händer!

RÖSTA PÅ ELVIN!

Elvin är med i en tävling på FB  och vi skulle bli överlyckliga om ni röstade på honom genom att klicka på "Gilla" under bilden, lämna mer än gärna en kommentar också :)
 
 
Här finner ni den: http://goo.gl/VznkY 
Om ni bloggar eller delar på facebook att folk ska rösta på Elvin så får ni ett eget inlägg här på min blogg .
ALLA som gillar bilden länkar jag i en kommentar sen

Vinn valfri vara från Mysmyran.se!

Ni vet väl om att jag vann ett presentkort från Mysmyran häromdagen? Nu så har NI chansen att vinna en valfri vara därifrån!
"Jag tävlar hos Aggehh om en valfri vara från Mysmyran!"



OBLIGATORISKT:

  • Gilla Mysmyran på facebook!
    Lämna en kommentar med ditt FBnamn i!
EXTRACHANS FRIVILLIGT:
  • Dela vidare tävlingen på din blogg eller facebook. Låna gärna bild och bildtext! Länka till tävlingsinlägget och Mysmyran.
    Lämna en till separat kommentar med länk till blogg- eller facebookinlägget.

AVSLUTAS DEN 3/10 -12

Bära barn

I ett av paketen jag fick hem idag så låg det en bärsjal! 
Jag har alltså fått äran att testa en knytsjal från "Bära barn".
Sjalen var i varma härliga trendiga färger som jag snabbt fastnade för. Men det finns förstås flera olika att välja på .
Det första jag testade var att ha Elvin sittande i bärsjalen. Första gången kan det vara lite knepigt att komma underfund med hur man gör, men när det klickat så går det som på en dans! Elvin satt jättebra i den.
efter
Efter att vi testat och grejat så blev Elvin hungrig, då blev det perfekt tilfälle att testa att ha honom liggandes i bärsjalen och amma samtidigt, även det gick jättebra! Det var verkligen smidigt för då kunde jag göra annat samtidigt som han åt, tillexempel ladda in dessa mysiga bilder i datorn!
Min sammanfattning av sjalen är att den är bäst helt enkelt. Med handen på hjärtat då alltså! Från och med nu kommer den alltid finnas med! 
Jag har en bärsele här hemma som tydligen ska vara jätte ergonomisk men på grund av min sjukdom får jag ont på en gång. Bärsjalen däremot är lätt att justera så tyngden fördelas vilket gör att jag inte får ont! Fantastiskt! Helt ärligt så trodde jag från början att jag skulle få lika ont av den, men så fel man kunde ha.

Med sjalen kan man iallafall ha barnet liggandes, sittandes på höften eller sittades på ryggen. Tack vare allt detta så kan den användas redan från födseln fram tills att barnet är runt tre år. Ja, tillomed prematurbarn kan ligga i den.
 
När man inte använder sjalen så kan den lätt få plats i skötväskan, eller så kan du använda den som accessoar! 
 

Paket!

Nu var det längesedan jag fick paket kändes det som! Men idag låg det tre stycken till mig i brevlådan!
I det ena låg kläderna från Mysmyran, det andra låg en sak jag beställt från Fyndiq och i deet tredje ska ni strax få se :)


Nä nu är det dags för en tävling med Mysmyran tycker jag!

Avslöjar mitt projekt!

Nu tänkte jag avslöja vad jag pysslar med!
Jag har länge velat göra som en "Bloggtidning"  sen hittade jag ADARAS och fick ännu mer inspiration till att göra en.
Bara det att jag vet inte vad tidningen skulle handla om.... Förren nu. En mammatidning på nätet! Gratis! Härligt va?
Jag har ännu inte slängt ihop fler artiklar än en. Den första handlar om gratis saker för gravida. Men om några dagar  kommer sidan att vara i full gång. Men det är mycket jobb kvar tills den är 100% klar. Ska byta header osv...
Men ni får fakitiskt gå in och tjuvkika redan nu! ni hittar siten på http://mamamagazine.weebly.com . 
Ni får mer än göra komma med förslag på artiklar och repotage. Kanske ni själva har skrivit något intressant? Hör av er.
Jag har även gjort en FB sida till MAMA MAGAZINE som ni gärna får gilla för att följa resan med sidan. 

Morgontrött as hell

Letar ni efter Sveriges mest morgontrötta människa? Här har ni henne...
Jag har hatat morgonar så länge jag kan minnas. Man får inte röra, prata eller titta på mig när jag är nyvaken, då går jag sönder... Kan inte heller äta, får tvinga i mig mat. När jag var gravid
åt jag för Elvins skull och nu när jag ammar så försöker jag få i mig ett glas mjölk (läs: oboypulver emd någon sked mjölk) för Elvins skull. Men jag ahtar mjölk och får bubblig mage...
Den enda jag klarar av på morgonen är Elvin, bara för att han är så go! När han flinar så smälter man..
Iallafall, vissa har åsikter om att jag kanske tar lite för mycket oboypulver?



Vinn en bubbelpool!

Som ni såg i tidigare inlägg så håller mamma och Lasse på att göra ett nytt badrum... MEN DET GÅR SEGT! Hittills har det tagit ca 4 år.... SUCK, men iallafall hittade denna fantastiska tävling där man kan vinna ett bubbelbadkar! Det skulle kännas bra att få ge det till dem.
 

ÅKPÅSE!

Tävlar om en åkpåse från Buppa hos SPIDERCHICK
Om jag skulle vinna så hade det inte kunnat komma lägligare måste jag säga! Buppa har nog Sveriges snyggaste åkpåsar också, klart även grabben ska ha snygga grejer ;)
Den jag är ute efter är:
 White Circle
Hur snygg är den inte då? Skulle passa perfekt med vagnen också.

Ögonsten???

Egentligen vad är "ögonsten" för jäkla ord?  Man säger så till något som är fint... Stenar är för mig fula.... Inte ädelstenat kanske men då borde man säga "ögonädelsten".

Studentkryssning

Nu är studentkrysssningen äntligen bokad den 26/2! TJOHOOOOOOOO! 
Jag och Helena ska dela hytt, lika bra att hon och jag är sjävla kanske eftersom båda har ganska höga krav haha! Tillexempel: spyr någon elelr mår illa då är inte den personen välkommen in i hytten....
Jaja, nu till nästa problem: HUR KLARAR JAG MIG UTAN ELVIN?!

NI HAR ORDET

Har börjat med mitt ena projekt! Det ser bra ut so far. Ni ska så småning om få ta del av grejen.
Så länge önskar jag att ni kan berätta om erat PINSAMMASTE minne som mamma!
Det kommer sedan att publiceras, ni kan få välja om ni vill vara anonyma elller om ni vill att eran blogg/hemsida ska bli länkad. 
Skriv erat minne här som kommentar eller maila [email protected]
 

Datorn som gäller...

Har försökt sova sedan Elvin somnade, men fryser som en idiot.Tror jag såg en isbjörn nyss. Idag tänker jag bara vara inne med Elvin och mysa, vädret kan ta sig någonstans...
Imorgon ska vi till specialistmödravården iallafall (shit vilket långt ord!) vi ska gåbihenom förlossningen som jag fortfarande tycker är jobbig att tänka på.....


Godmorgon

Jag och Elvin har legat i sängen och lekt, myst, pratat. Älskar dessa stunder! De får aldrig försvinna!
Han har varit helbusig. Sprattlat som bara den. Han vände sig även från mage till rygg, min grymma grabb!



Godnatt




blogg.se via android !

Ääääääntligen har blogg.se skaffat ett app även för oss androidare !! Pluspoäng för en gångs skull.
Ligger i sängen nu, har nyss fått en grinig Elvin att somna om, lillprinsen ♥♥
Jaja, Daniel ska upp klockan 3 och förmodligen Kmr jag också vakna då och inte kunna somna om -.-
Jag är lite irriterad på Daniel också som glömde min laddare ppm skolan förut så är utan mobilladdare, får springa runt och låna andras. SUCK.

jaja, vi håller på att bygga nytt badrum här hemma iallafall och jag vågar inte gå på toa på nätterna, har fått för mig att någon ska komma bakifrån och attackera mig när jag sitter och kissar....



Sponsorer hit och dit

Funderar på att ta en paus med samarbeten med företag nu. Jag vet inte, eller ja, om något företag hör av sig med ett riktigt bra erbjudande så hakar jag självklart på det :) 
En tävling till ska jag ha iallafall :)
Känner att tiden inte riktigt räcker till mer. När Elvin är vaken vill jag leka med honom, när han sover vill jag mysa med honom... Hur hinner man?
Men iallafal, JAG har faktiskt också sponsrat! det trodde ni inte vaaaa ;)

Mysmyran

Jag vann en tävling på Emilias blogg för några dagar sedan. Vinsten var ett presentkort värt 250:- att handla för på Mysmyran! Härligt, jag visar vad jag beställde när jag får hem grejerna. :)
Tänkte ha en tävling i samarbete med den webshopen jag med! Håll utkik ;)
www.mysmyran.se

sjukt

sitter i bilen på väg till Elvins farmor. Igår var vi på folkrace, det fick bra. Elvin sover och sover så fort man kommer dit. efter folkracen åkte vi hem till några klubbkompisar från gestrike och åt kräftor! har jag berättat att jag älskar kräftor?:) jaja. bjuder på en bild på en bil som voltade igår. killen fick tyvärr åka pling plong taxi till plåsterhuset men hoppas d gick bra.

När du röker dödar du även andra

Åter igen... Sitter i en sån där mammagrupp på FB och det diskuteras hejvilt om rökning under graviditet och när man har barn....
 
Ok att röka när man har barn, man kan då undvika att barnet får kontakt med röken.... Men under graviditet?! Jag förstår verkligen inte.... Det som retar upp mig mest är deras urkassa ursäkter. Hade accepterat det bättre om de stått för det de gjort och hållt med om att det var jävligt dumt...
Jag har enda sedan jag var liten avskytt rökning eftersom så fort någon i min närhet rökte så kliade det hysteriskt i ansiktet och ögonen på mig, tårarna bara rann okontrollerat, det var HEMSKT. Jag blev överlycklig när rökning förbjöds inomhus på offentliga platser. Jag kunde äntligen se glädjen med att gå på tillexempel restaurang!
Varför förbjuder de inte rökning på allmänna platser även utomhus också för?
Eller förbjuder rökning helt. Enda positivsa med det är att företagen tjänar äckligt med pengar på att folk förstör sin och andras kroppar... Tragiskt egentligen?

Vinnaren av presentkortet

Nu är vinnaren av presentkortet värd 250kr hos Prylgrossen avgjord! Och den lyckliga vinnaren blev....
GRATTIS! Maila mig på [email protected] så får du info där!

STORT tack till alla läsare! Det var väldigt många som ville vara med i denna tävling och det förstår jag :)
Ett MEGASTORT tack till Prylgrossen som sponsrade med den härliga vinsten :love:

japp


Kläder

Mammas kompis var förbi med några kassar kläder i strl 74 som hennes son haft, superbra! Jättefina kläder faktiskt. Overall och grejer, skönt då slipper jag köpa en vinteroverall som annars är jättedyrt.
Här är några av kläderna:
Jaja, Elvin är ialalfall fortfarande hängig men börjar vandra på bättringsvägen. Jag känner mig inte så pigg heller, sovit som en kratta de senaste nätterna. Som tur var så är mamma min ledig idag så hon tog Elvin någon timme på morgonen så jag fick sova och ladda mina mammabatterier. 
Jaja, ikväll så ska jag dra vinnare av presentkortet hos Prylgrossen. Men avslutar inte tävlingen förren klockan 21.00 så ni hinner delta :) Kolla under kategorin "Pågående tävlingar" så hittar ni den!

Starta eget?

Elvin sover och ögonen står i kors på mig, har inte haft tiden till att blogga idag när min plutt varit så sjuk :love: Nu sitter jag här och har den überviktiga ensamstunden iallafall som jag inte klarar mig utan.
Jaja, jag har massa planer i mitt huvud faktiskt, dels så vill jag starta en till blogg/hemsida, sen vill jag starta ett eget litet företag, har en affärsidé som jag tror skulle funka helt ok. (gud så naiv jag låter haha) Jaja, ni kommer förstå så småningom, Sen är det väl mycket snack liten verkstad.

Hälsocentralen

Ringde 1177 imorse eftersom Elvin fått feber också, så fick komma till HC sen. Träffade en jättehärlig läkare, han var noga och duktig samtidigt som han hade humor! Han tyckte det var mycket trevligt att träffa en med samma kroppsform haha...
De tog även stick i fingret och temp, hans snabbsänka låg på 9 vilket va helt ok. Det var fortfarande lite tidigt och säga om det var ngt speciellt, men i nuläget verkar det bara vara en jävlig herrförkylning. Stackarns pojk!
Plåster efter det hemska sticket i fingret :love:

Orka

Godmorgon! Fick inte många timmar sövda inatt. Jag är dötrött och svag, känns som hela kroppen ska vika sig. Stackarns Elvin är hostig och snorig, ska ringa BVC idag, superrädd att det ska vara RS!
Jag är inte heller nå pigg, var jättehängig igår kväll och det ble inte bättre av en sömnlös natt.
Tur att pappa min ska bjuda på lunch iallafall så slipper jag fixa den biten. Får se hur jag överlever den här dagen.
Jag har lust att bara åka typ 50 mil härifrån 1 vecka eller två, bara jag och Elvin, synd att jag inte har körkort.
Förutom det är det inget som hindrar.

Aja i brist på annat visar jag Pungen som han kallas... Haha, vet ni varför? Jag tänker inte berätta ;) En keps har han införskaffat iallafall ;)


Försöker hitta balans i en jobbig dag

Jag orkar inte skriva då det har varit en jobbig dag, så försöker muntra opp mig själv med roliga bilder!
Foto: le donne :)
Foto: True? :p

Bloggtips #3

En viktig sak med bloggar är mycket uppdatering. Helst ska det vara abslut MINST 1 inlägg om dagen, ju fler desto bättre. Kom ihåg att ha innehållsrika inlägg bara.
Men det är inte alltid man har tid, det jag brukar göra då är när jag har tid över så kan jag slänga ihop flera inlägg samtidigt men tidsinställer dem så att de publiceras senare. Så vet du att du har fullt upp dagen efetr elelr känenr för en bloggpaus? Ladda upp ett lager med vettiga inlägg.
 
Mobilblogga
Sen så kan man självklart mobilblogga också! Det finns lite olika sätt att göra detta. Vissa bloggportaler har iPhone och android appar.
Men tänkte berätta hur man mobilbloggar med Blogg.se!
Ni som har iPhone kan ladda ner blogg.se appen som finns!
Vi med android kan antingen "smsblogga" , mer info om det hittar ni här på blogg.se. Eller blogga via en webbläsare i mobilen.
Oftast klarar inte standard webläsaren i mobilerna av att blogga på blogg.se men bild osv så det ni kan göra då är att gå in på "Google play" och ladda ner Firefox.
När ni gjort detta så är det bara att slå in blogg.se, det kommer då en fråga upp om du ska gå in på deras mobilanpassade sida, tryck "ja", logga in, och sen är det bara att tuta och köra!

Prylgrossen presentkort

Ni glömmer väl inte tävlingen jag har igång i samarbete med Prylgrossen? Den avslutas om endast 2 DAGAR!! Har du inte deltagit så är det hög tid nu :)
DELTA HÄR
När vi endå har Prylgrossen på tråden tänkte jag visa er lite roliga saker ni kan köpa i webshopen!
Kanske ett skyddande mobilskal med plats för dina kort?
Eller kanske en vacker mössa från Lundmyr of Sweden så här till kommande kyliga årstiden?
En Gravid/amningskudde? JAg önskar verkligen att jag hade en sån här när jag var gravid!
Snygga klockor har de också!
 
SkötväskorVecka 37 så lanserar de även skötväskor! TJOHOOO jag vill ha, våran skötväska är alldeles för sliten och liten..!

Yber pigg kille mobilblogg

har suttit vaken sedan halv 5 med en kille som vaknade helt plötsligt och var superpigg och bara låg och flinade åt varenda rörelse jag gjorde. han vägrar fortfarande sova, han blitt flrbannadvom jag släckerboch försöker natta honom och när jag tänder så flinar och pratar han bara... godbiten... Men nu vill mamma sova Elvin!! bjuder iallafall på bilden jag skulle visa tidigare men inte lyckades. Elvin snackar med Andreas.
 

För mycket tankar om fel

Mobilblogg
Kan inte sova för jag ligger och tänker ppm kejsarsnittet. både den den bästa och en av de värsta dagen i mitt liv. Dum som jag är försöker jag glömma själva snittet och hur allt gick till. Det är så extremt känsligt och jobbigt. det är inte så det ska vara ju! Allt gick för fort  och var alldeles för oväntat. minst lika chockande som när käglor fick reda på att det låg en liten i magen.  men det jobbigaste med snittet var nog att jag inte fick vara med min sen direkt efter. Att hög fick ligga helt själv på uppvaket. Usch. men jag är lycklig över att jag fick en frisk underbar sen. Det bästa som finns.
 massa stavfel nu för jag ser bara halva inlägget :s

Skit

Nog för att den är gammal nu... Men denna låt och video kommer alltid ha stor betydelse för mig.

MMJDAJ

Har varit lugn dag idag, var först på möte, sedan hälsade vi på mamma på jobbet, mycket uppskattad av både henne och hennes arbtskompisar :) efetr det skjutsade vi Andreas och Jennifer till donken, Andreas bjöd oss på mat :) Nu på kvällen har vi bara slappat typ...
Ingen av er vet vad rubriken står för heller tjohooo!
Jaja, har försökt skrivti detta inlägg hela dagen typ.. Och bilden jag hade laddat opp med funakde inte. Skitsaker.

trött på snuskgubbar

Blev trött på desperata okända grabbar som skrev att jag var asheeeet (jag är förmodligen inte den enda tjejen denna typ av killar skrivit till). Men ok, så länge de är mellan 18-25 år så är det ok, raderar, ignorerar, men när typ 40 åriga gubbar skriver så känns det så fel! Jag är ju fortfarande bara en liten oskyldig flicka typ, känns så iallafall.
Jaja, bytte profilbild på FB iallafall till en på mig och Elvin, tror att själva grejen att jag har barn skrämmer bort en del grabbar :)
Eller vad säger ni killar om läser bloggen min? ;)
Typ 40 år?!

Diska stekpannan tack

Goddag!
Har nys käkat mat och jag får något fel. HELA tiden skiter "någon" i detta hus att diska stekpannan så JAG måste göra det ÅT den BLÄ idag fick jag nog..
Inspererad av dessa patetiska kejdebrev som cirkulerar på bla FB.

Folkrace igår

Folkracen igår var helt ok! Jag stoppade in fetvadd i öronen på Elvin och knöt en mössa runt så han inte hörde någonting i princip, han tyckte det var lite märkligt tror jag. Sen sov han ganska mycket, tror det dova brummandet från bilarna var lugnande.
Han fick även mysa lite med Pillan som för i övrigt hade sin lillebror Jack med sig. URHÄRLIG unge :) Elvin verkar gilla både Pillan och hennes pappa väldigt mycket :) Roliga prickar det!
En annan rolig sak var att en fö mig främmande tjej kom fram och hälsade på mig som läser min blogg,  hon presenterade sig och så där, DET ÄR ROLIGT! Fick beröm. Jag som har så svårt att emot beröm, vet inte vad jag ska säga men blir grymt glad!
Iallafall bjuder på en bild från Pillan.

Sjuuukt sjuk, lite sjukligt..

Godmorrn! Blev en jobbig natt, Både jg och Elvin vaknade mycket, har skitont i kroppen och känner mig hängig, VILL INTE BLI SJUK IGEN! Vill VERKLIGEN INTE att Elvin ska bli sjuk igen heller, fyy!
Jaja, kom iallafall på hur man bloggade från telefonen igår (inte via sms, det har jag kunnat läänge) så det kännbs som bloggen skulle kunna bli mer levade igen!
I brist på annat så bjuder jag på en bild på mig själv från förra året :) Jag som äääälskar att visa bilder på mig själv.....Eller inte...


finaler

Sitter och tittar på finalerna just nu @Skutskärs ms

Fler doppresenter

(Tidsinställt inlägg)
Stolen fick vi av min pappa och Åsa, Det är Åsa som målat den. Fick även vanligt vitt litet bort och en till vanlig vit stol till :)
Skylten fick Elvin av min mamma :)

på väg

sitter i bilen på väg till folkracen. Är mest irriterad dock... avskyr när människor är olika från dag till dag. typ som en sjukdom. aja bjuder på en bild från framtiden. det är alltså jag om typ 50 år...

önskar

Har spanat in detta babygym så länge nu! Behöver ett nytt till Evlin då det vi har nu är så tråkigt.
Detta är perfekt med lekmatta och allt, mycket roligare att ligga på mage då också. Så fint! Ångrar att "jag" inte önskade mig det i doppresent till Elvin.
Babygymmet finns hos Prylgrossen.. i har iallafall turen så ni kan vinna ett presentkort att handla för på den sidan :)

Bättre bild

Här får ni en bättre bild på gelenaglarna jag gjorde på syster min!

Dagen

Babysimmet gick sjukt bra idag! Denna gång var vattnet lagom tempererat så alla ungar var också mycket nöjdare. Älskar babysim iallafall, så mysigt! Så härlig stämmning! Perfekt sätt att starta dagen på.
Efter babysimmet så drog vi iväg till IKEA för lunch och köpa hylla till Daniels pokaler, därefter blev det köpcentret för lite impuls köp (fast nödvändiga köp) från min sida. Köper aldrig något till mig själv mer känns det som...





Och detta är typ bara hälften av Daniels pokaler.....

Naglar

Suttit halva kvällen och gjort gelenaglar på lillasyster, efter mycket krångel blev det ett par nails iallafall, allt skulle jävlas...
Jaja, tippar+gele+svart/silver glitter+vita stickers! Snygg kombo! (men en orättvis mobilbild)
Har en känsla av att de inte kommer hålla så bra dock...
Längtar tills mina nya grejer komemr hem i postlådan så ska det flyta på bättre.

I helgen?

Imorgon är det folkrace i Skutskär. Känner mig ganska sugen att åka och titta. Vädret ser ganska lovande ut också!
Otroligt, i vanliga fall brukar det antingen vara 35+ grader och steknde sol ELLER typ 35- och två meter vatten..... Typ....
Denna bild på mig är från Skutskär 2009, bilen stannade i djupaste vattenpölen! Ser jag sugen ut? Ska jag köra där igen så ska jag fan ha gummistövlar och paraply i beredskap i bilen om den skulle stanna på banan.
Fick även hjärnskakning den tävlingen........

Bubbelpool

Sitter och laddar för babysim, mys! Hoppas VERKLIGEN att dom hållt det dom lovade och höja temperaturen i vattnet.
Iallafall sitter det ett glas oboy så det finns risk för att det kan bli bubbelpool... Eftersom jag är lite laktosintolerant.... Fattar inte varför jag envisas med att dricka mjölk fast det är äckligt, fast det blir disko i magen.. Så bra som jag mådde i magen den veckan då jag undvek alla slags mjölkprodukter, så bra har min magealdrig mått :o
Meeeeen, hellre disko i magen än att leva utan typ marabou!
Attbero på disko, det är nog precis vad Elvin har i babysittern just nu! Senaste dagarna har han börjat "prata" oavbrutet och sprattla, överlycklig kille! Man får inte en syl i vädret ;)



Det får bli en fjortisbild!

Doppresenter

Tänkte visa lite doppresenter vareftersom, lite i taget :)
Den underbara servisen fick vi av min kompis Natalie, ÄLSKAR Elsa Beskov!
De virkade converseskorna fick vi av Daniels mamma, hennes kompis har gjort dem.
Fårskinnstofflorna fick vi av Daniels faster med familj, urhärliga! Det är hon själv som gjort dem.

Hur hinner ni blogga?

Har nyss duschat ur bensinen jag hade i håret... (Fråga inte)... Så bloggar lite snabbt.
Jag fattar inte hur alla andra mammor hinner blogga så mycket?! Jag har världens snällaste och goaste kille men känner endå att jag inte finner lika mycket tid för bloggen som andra mammor? Hur gör ni?
 

Kock

Det blev skola även idag, ett kort besök, fått lite uppgifter jag ska öra! Skönt att ha något att pyssla med :)
 
Sen på kvällen så bjöd jag the family på mat! Det blev pasta, kyckling, bacon och någon pestoblandning, mmmmmmmums!
 

Hur går det egentligen?

Jag vet att många av er som läser min blogg gör det i ren nyfikenhet, ni kanske vet vem jag är, gått på samma skola eller liknande och är som alla blir i sånna här fall: nyfikna. 
Det ni vill veta är kanske hur det egentligen går att vara mamma? Så tänkte mata er den den infon.

Till att börja med: Jag har världens drömbebis! Han skriker bara om det är nödvändigt, han sover nästan hela nätter, han är nöjd i de flesta lägen osv osv, världens finaste pojke!
Och det här med mammarollen går galant! Det känns som jag alltid varit mamma, det är verkligen min grej! Jag älskar det!
Var orolig för massor i början, men allt gick till sig, jag blev en bra mamma, tänk att jag som haft/har uselt självförtroende faktiskt tycker att jag är en bra mamma. Jävlar vad bra mamma jag är!
Jag hoppas att Elvin kommer tycka detsamma när han blir äldre, för huvudsaken i slutet är trots allt hur han upplever mig som mamma.
 

STÖRRE

Var till pappa min för en till omgång med kräftor, dundergott! Knäppte kort med kameran för att ni skulle slippa mobilbilder, men ja... Vart är kameran då? Det kan man fråga sig... Skitsaker...
Jaja, nu händer inte så mycket.... Sitter och önskar mig en STOR lägenhet eller hus, det förjar bli trångt här hemma trots mina två egna rum, typiskt. När vi endå håller på att tänka på trånga saker så tänkte jag tipsa om denna:
Det är alltså ett ihopfällbart badkar man kan ha i duschen! PERFEKT för de som har trångt och endå vill låta sina barn bada!
Ni hittar badkaret hos Prylgrossen.
När vi ändå snackar prylgrossen så måste jag påminna er om att jag lottar ut ett presentkort som ni kan handla för hos dem! Va me i utlottningen HÄR


Underbara linje

Hej! Kom nyss hem från skolan, var dit och pratade med syo och med mentor. Allt känns så bra när det gäller just skolan, har underbara mentorer, rektor och syo, de gör allt för att det ska flyta på, är så tacksam att de tar sig tid att hjälpa mig med min studiegång! Helt underbart! :love:

Nu ska jag packa ihop min lilla familj och åka ut till pappa min för att sedan äta kräftor senare ikväll.

Bilder från skolan idag (har bara suddiga mobilbilder att bjuda på)
:
 

Min älskade skatt

Jag visar sällan bilder här på Elvin eftersom jag är så rädd om honom, men tänkte faktiskt bjuda på två stycken nu från gårdagen då vi var in till Gävle till barnenshus för att få två nya däck till vagnen och till biltema för att...? Ja, fråga Daniel :)
Det är helt sjukt hur mycket man kan älska en sådan liten minimänniska :love:
 

UV gel lampa tillsalu!

Gjorde gelenaglar på träningsfinger idag, känner mig klumpig när jag gör dem, och alla mina penslar är kladdiga av gelen tack vare att en burk läckte... Ska nog beställa nya saker så fort det passar. Att bero på det, tänkte sälja min UV lampa för att köpa en annan som passar mig och den andra gelen jag ska köpabättre, så om någon av er vill köpa en UV lampa som är perfekt att bygga med så hör av er! 500:- ! Den enda nackdelen med den är att timerknappen inte funkar, men den använder man sällan endå.


Dessa naglar är iallafall byggda med den lampan :)
Gel osv finns att köpa på bland annat maros.nu

Dopet

Ja, jag ska berätta lite om dopet!
Det blev mycket, mycket lyckat! Elvin sa inte ett ljud i kyrkan trots att han har supertrött, jag var så stolt över honom!
Jag fick läsa en kort text, mamma läste en text och Daniels mamma läste en liten text. Daniels bror fick hälla upp dopvattnet och min syster fick tända dopljuset. Hela dopet blev mycket mysigt och kändes personligt.
Efteråt träffades vi på Birgittagården som ligger precis brevid kyrkan och fikade. Först bjöd vi på matpaj buffé som en liten lunch, det avr mycket uppskattat! Därefter blev det fikabröd och tårta!
Vi fick jättemycket härliga presenter också! Jag ska visa dem lite vart eftersom här i bloggen! Mycket nöjd emd allt iallafall, vi fick inte en enda dublett av någonting!  Inte en enda skitsak, bara bra saker :)
Det var många som hjälpte till att få iordning allt och jag har absolut inget att klaga på, allt flöt på alldeles underbart och jag är så tacksam för alla som var med den dagen!

Bjuder på några få bilder, ska få flera sen av syster och låtsassyster :)



Reklam!

Ibland lönar det sig att ha starka åsikter, en tjej länkade mitt tidigare inlägg och genast ökade statistiken och jag fick fler läsare. Och fler läsare=mer pengar och grejer...

Tjejen som jämt missuppfattas

Sitter här med Sveriges elakaste huvudvärk. Inte snällt. Elvin somnade nyss i sin gunga, gofisen, vi ska försöka pallra oss till skolan sen för möte, får hoppas det går bra trots att man inte är tipptopp.
Jaja, annars sitter jag och bråkar med några kontiga mammor i en mammagrupp på fb som försvarar en cancerpinne (cigaretter) Jag får ju något rus.. Jag råkade skriva i all hast "jag respekterar inte rökare" och herregud vilket liv helt plötsligt var jag en hemsk människa som inte respekterar människor. Såklart menade jag inte så... Jag menade att jag respekterar människorna i sig men inte själva rökningen.. Har både vänner och släkt som röker men jag älskar dem endå. Men de för gärna hopppa över den biten. Eftersom jag är rädd om dem....
Är så trött på rökning nu, varje gång man är ute på stan så är det någon som absolu ska stå brevid barnvagnen och röka.
Såg i tidningen om att det pratas om att förbjuda rökning på allmänna platser i Gävle. Jag kan hålla med om det..... Eller att de iallafall sätter upp rökkurer..

Nagelhuvve

Adhd Agnes kan inte sova. När jag väl kommit på något jag vill och det blir stor aktivitet i min hjärna så bara går det inte att sova... Nu så har jag fått för mig att jag ska börja fixa naglar lite mer på allvar. Ska beställa hem lite nya grejer osv... Värsta planerna, så ja... Det är kaos i mitt huvud...
Vill inte bara göra konstnaglar utan jag skulle kunna tänka mig att även göra manikyrer, nailart osv...
Jag skulle behöva vara rik också.
Snälla jultomten?(A)
Vill ha:
Utrustning Set nr.2(Pink)NG Combi Tester Kit

Nagelkväll

Blev inte mkt bloggat idag heller, har varit skittrött. Sen på kvällen kom Natalie och Pernilla hit, Natta gjorde naglar på mig och Pillan, fick lära mig lite mer om gelnaglar, mycket bra och trevligt! Så nu har vi finfina naglar.
Blev grymt sugen på att köpa in lite fler nagelgrjer och börja fixa mer..


Två halvtaskiga mobilbilder är det enda jag kan bjuda på just nu på mina naglar :)
 

TRÖTTA!

Hej! Igår blev en mycket lyckad dag som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg.
Iallafall vi var tvärsluta när vi kom hem! Det blev ett donkenmeal och sedan soffläge.
Från en sak till en annan; Elvin verkar livit lite trotsig, när han blir trött så har han fått för sig att vägra sova :o Han har gjort så 3 dagar nu. Han kämpar in i det sista för att hålla sig vaken... Busunge... :love:
Så här blev vi däckade på soffan :)
Kläderna Elvin har på sig på bilden kommer faktiskt från Prylgrossen!
Har en tävling i samarbete med dem där du kan vinna presentkort! KLICKA HÄR

~Tidsinställt inlägg~

Just nu står vi i kyrkan och döper våran älskade son. Får se om det blir någon bloggning idag...


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på

Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej