Oaktiv

Att jag är oartig här är ett faktum. Men vill ni fråga något så startade jag en ny Ask : 
ask.fm/Agnzi
 
Sen finner ni mig på insta: aggehh

Äcklig morgon

Är sjukt trött, var vaken ganska mkt inatt med lillgrabben som nu självklart sover som en stock?!
Så typiskt.
Ska dra oss iväg till dagis och sen skola för lite lärande.

Igår hann jag med att se hela två filmer, jag som aldrig har tid med det annars. "Studentfesten" och "bitchkram" gillade båda. Jocke tyckte huvudrollen i den sistnämnda var lik mig i humöret, hnnmm?En liten hylla hos migSen jag flyttade hemifrån har jag börjat intressera mig för inredning, små detaljer som gör stor skillnad. Dessa saker står i en värdelös hylla i min minimala Hall. Alla grejer kommer efter min mormor... Hyllan blev plötsligt mycket värdefull.

lite uppdatering

Jag har haft slut på fri surf, mobilen vill inte koppla upp sig på Wifi av någon anledning och mitt bredband hemma har sagt upp sig. Nu sitter jag hos mamma och pluggar och då hux flux ville telefon ansluta så passar på att uppdatera.
Bilder från dagarna.

Men visst, lämna sjuka barn, GÖR DET!

Har precis lämnat Elvin på dagis, blev lite putt faktiskt, samtidigt när jag lämnade kom en mamma som bara räckte över en liten förstörd stackarns tjej på 1 år till dagisfröken och säger "Hon sjuk, bajsar, magen, inte bra" Eh..... Dagisfröken såg chockad ut, jag blev chockad med. Såklart fick kvinnan gå hem med barnet igen.
Men endå undrar jag:
1. Varför vill man lämna bort sitt barn när det är sjukt och behöver sin mamma? 
2. Bryr denna mamma sig inte om andra barn? Dom blir ju smittade?
3. Undra hur många som lämnar sina barn utan att berätta att de är sjuka?
 
Tankarna snurrar, jag blir lite förbannad faktiskt. Hon har inget jobb heller så såg verkligen ingen vits med att lämna barnet. På hennes svenska lät det som hon nyss kommit till Sverige, kanske man får lämna sjuka barn på dagis där hon kommer ifrån, vad vet jag. Hon kanske helt enekelt inte vet. Men samtidigt, inte lämnar man iväg sitt sjuka barn när man ändå bara ska vara hemma? 
 
(Observera att jag tror att en helsvensk skulle kunnat göra likadant)

Att lämna på dagis

Sitter i skolan och har rast, är lite kluven.. Lämnade Elvin på dagis imorse i vanlig ordning men denna gång grät han inte?! Alla tidigare gånger har jag lämnat honom, han varit jätteledsen och jag gått runt hörnet och bölat lika mycket jag med som den hårding jag är. Men idag då?! HAN GRÄT INTE?! Hatar han mig nu? Jag grät även dnna gång bakom hörnet. Men nu för att han inte grät. När i helvete är jag nöjd?!
Ioförsig sov han hos morfar igår så då var det han som lämnade på dagis, kan det bero på det? 
Åh, dessa mammakänslor.
 
 

Mobilblogga?

Jag har inte så mycket tid för blogg nu för tiden. Men laddade ner appen nu och funderar på att mobilblogga lite då och då iallafall. Bättre än inget för jag ser ju att ett 50-tal unika ramlar in hör fortfarande varje dag!
Men har även en till fundering och det är om jag ska starta en ny blogg på ny portal.. Denna har ju hängt med så otroligt länge nu..
Vad tycker ni?
Bjuder på en bild från helgen då min älskade son skulle hjälpa morfar sin med folkracebilen :)