Word


Majkase och raketer i all ära. ELLER?!

Idag är det valborg, vilket jag faktiskt skiter fullständigt i. Jag tycker det är mysigt med kase och raketer, men hatar smällare och skitungar så att ta med Elvin till en majkase är inte ens att tänka på enligt mig. Så sjukt synd att vem som helst får köpa raketer och smällare, önskar det vore speciella tillstånd och att personerna i fråga måste genomgå en kortare utbildning för att få skjuta, dom är ju livsfarliga dessa bomber... Dessutom är det sjukt att alkoholpåverkade personer kan smälla. Vart är logiken? Jag hade kunnat klara mig helt utan smällare och raketer, bara onödigt, även om de är mysiga att titta på.


Iallafall så ska Elvin få sova hos sin morfar och låtsasmormor inatt för allra första gången och jag är sjukt nervös, han har tidigare bara sovit hemma så vi får se hur det här går. Han är ju i goda händer iallafall och de bor i en liten by så det är inge livat alls där inatt. Jag själv då? Jag ska vara spiknykter ikväll iallafall och finnas till hands snabbt om Elvin skulle vilja hem, så ska jag skjutsa några till och från festligheter här å där :)
 
Vad ska ni göra ikväll?
 

Pottträning

Vet ni vad Elvin gör just nu? Han flyger runt utan blöja :)
Det är nämligen så att jag börjat pottträna honom med hjälp av EC-metoden. Så försöker lära mig att läsa av hans signaler när han blir nödig. Det går väl sådär men med lite mer tid och tålamod så!
Har någon av er använt er av ECmetoden? :)

aggehh @ instagram


Tuffa dagar

Efter denna helg är jag rätt slut så det blir en lugn måndag för mig och Elvin.
I fredags var det begravning, gjorde ont att säga Hejdå en sista gång. Jag förstår fortfarande inte att hon är borta. Kommer på mig själv att vilja slänga iväg ett mess till henne, eller att jag hoppas att hon ska komma där på stan som hon kunde göra. Varje gång jag går in i hennes hus hoppas jag att hob ska sitta där. Men det kommer hon aldrig mer göra. Livet är bra orättvist. ..


På lördagen var jag trött å seg. Men på kvällen så åkte Elvin till sin mormor och sov där, då kom ett par kompisar hit så stack vi ut på krogen sen en sväng. Skönt att tänka på ngt annat en stund.

Dagen efter längtade jag så efter Elvin så jag åkte tidigare och hämtade honom. Egentligen skulle mamma komma med honom. Min lilla gounge <3

Just nu leker han på golvet, tar några steg rätt som det är. Så otroligt mäktigt att se hur han utvecklas.
Trots allt hemskt som hänt på sista tiden så kan jag inte säga att livet är en pest. För jag har då livets gåva här brevid mig :)

Bilder feån lägenheten

Nu kommer det lite fler bilder på min ochh Elvins ur mysiga lägenhet :)


Glömde sovrummet men fixar bild på det sen.
Lite småpill kvar här å där :)

InflyttningspresentFick en stor present av pappa och Åsa idag. En typ goodiebag med massor av härliga saker!

Konstig kommentar?Jag förstår inte riktigt? Vem pratar du om?
Mina föräldrar betalar inget?
Maila mig istället så tar vi ett snack du Anonyma lilla människa :)
Du verkar ändå inte ha något bättre för dig...

Puckoläsare

Jag har tänkt på en sak (vilket några av mina läsare tror att jag inte kan :s)
Det är att några av er är puckade. Faktiskt. Men ni roar mig :)
Det har hänt ett flertal ggr att en person, eller flera (?) kommenterar konstiga kommentarer som att jag är helt bombad och aldrig tänker steget framåt? Exempelvis denna anonyma personen som gaggade om min ekonomi. Det lät precis som att jag inte tänk på det utan tagit mitt flyttlass å bara flyttat. Typ skitit i framtiden haha...

Sen var det någon som kommenterade min bil. Att jag var tvungen och köpa ny för att vagnen inte skulle få plats. Liksom VAAAAA Vagn?! Nä fan det har jag inte tänkt på ska man få in en sån också?
Herregud. Ni kan inte ha mycket problem i livet om ni försöker lösa andras redan lösta problem...

Gå och lägg dig :)

Nyfikna själarJag vet inte om dessa kommentarer handlar om ren nyfikenhet eller om det är några i liknande situation som vill ha råd om ekonomin?
Hur som helst så finner jag ingen anledning att dela med mig om min ekonomi så här på bloggen.
Men iallafall som svar på andra kommentaren:
Min föräldrarpenning tar inte slut "om några månader".....
Jag kommer inte sitta hemma i flera år och leva på bidrag heller.
Jag kommer spara en hel del dagar tills Elvin blir äldre. Man kan ju ta ut dem tills de blir 7 år.
Jag får det gå ihop iallafall. Utan socbidrag!


Vill ni veta mer får ni maila. aggehh.blogg@hotmail.se

Apr. 25, 2013

En sak är då säker. Min son älskar bilar. Jag har försökt att vara neutral så han kan känna att han får tycka om vad han vill. Men både jag, hans pappa, morfar, farfar, farbror osv är mer eller mindre biltokiga så helt oväntat var det inte att knoddas skulle haka på.
Men ja, jag har gett honom både dockor, gosedjur, bilar och allt däremellan. Det han alltid gräver ur leksakslådan är då förstås bilarna. Så åker han runt och brummar hur länge som helst med dom där.

Idag var vi på stan iallafall och han fick nya bilar. Överlycklig blev han! Som grädden på moset så satt vi oss på en bänk och tittade på förbipasserande stora riktiga bilar. Elvin hade kunnat stå där hela dagen. Goa unge!

Apr. 24, 2013

Tjoba! Vi mår bra och trivs super i lägenheten. Elvin har sovit lite knaggligt bara men det är ju ett helt nytt ställe så inte så konstigt.
Fick frågan om jag kunde lägga upp fler bilder på lägenheten och det kan jag fixa senare idag :)


Allt går galet fort

Det är snart 1 år sedan Elvin kom (31 maj). Förra året i den här tiden har jag smälltjock och tung, längtade som sjutton att "Ärtan" skulle komma ut. Tänk... Nu är han här och stor har han blivit också!  Så duktig! 
 
Han har börjat knalla lite, men bara om någon lockar på honom. Jag är så stolt! MIN lilla kille går snart!
Snackar gör han också, ett ord i taget. 
 
Världens gladaste grabb har jag, har verkligen fått en lättskött busunge och dessa 10,5 månader har flytit på bra på den fronten. Jag kunde inte fått en bättre son! KÄRLEK till ELVIN <3
Elvin för 1 år sedan.

Det tar sig

Har hållt på att flytta sedan i måndags å nu är det dags för första natten här. Allt känns faktiskt jättebra å Elvin sover som en stock.

Idag köpte jag en tv iallafall, fick släpa med mig en kompis eftersom jag är helt lost på den biten. Men det fixade han! Så nu har jag nog allt. Eller ja inga gardimer i kök å sovrum...


kommer fler bilder imon denna bild är från igår då va inte allt klart :)

Undersökning förhållande i olika åldrar.

Jag har tre tjejer här i tre olika åldrar och de började snacka om pojkvänner. Jag kunde inte låta bli att fråga vad man gör när man är ihop i deras åldrar och fick detta till svar:
9:åringen svarade att de slåss.
11:åringen svarade att de sitter brevid varandra
13:åringen svarade att de åker flakmoppe med varandra.

Nu vet ni :)

Apr. 13, 2013


Hur gör man vid en jävlig förlust?

Det jobbiga nu är att veta hur jag ska hantera sorgen. Jag har aldrig förlorat någon jag älskar tidigare. Hur gör man? Första dagarna kändes det som att jag inte skulle kunna glädjas åt något annat än Elvin. Någonsin. Jag fattade inte hur folk på stan kunde skratta och vara lyckliga? Hurfan kan fåglarna fortfarande kvittra? Jag har alltid varit omöjlig i jobbiga situationer. Stänger allt inne och FÖRSÖKER leva vidare. Det har ju aldrig funkat bra egentligen allra minst nu. Detta är så otroligt jobbigt. Men jag är inte den som klarar av att sitta öga mot öga och prata om sånt här. Jag HATAR att visa mig svag inför andra.
Jag har dock en vän som själv varit med om en förlust av en älskad människa. Den tjejen har varit otroligt stöd nu måste jag säga. Det har räckt med några få ord från henne så har det varit lite skönare att le. Du vet vem du är och du ska ha ett sånt stort tack!

Det har imorgon klockan 22.45 gått 2 veckor sedan jag förlorade en av de viktigaste personerna i mitt liv. Det känns långt ifrån uthärdligt. Jag kan inte riktigt andas än. Men jag vet att jag måste leva vidare. Jag måste nu leva för hennes skull. Det vill hon.

Tack för alla era fina ord och omtakar. Tack!

Gjort stan

Idag har jag, Elvin och Elvins mormor gjort stan. Var en sån där värdelös markad. I värdelösa Sandviken. Köpte iallafall en mössa med Elvins namn på :)
Fikade också på ett fik, Elvin charmade och pratade med alla som gick förbi, alla föll för honom. Mammas gounge.


Se så stor han blivit. Så galet stolt över denna goa skapelse!

Flyttar snart

Hej alla fina! Hur har ni det?
Jag försöker planera för fullt inför flytten som sker på måndag. Det ska bli så roligt och skönt (säkert jobbigt också vissa stunder). Det är faktiskt inte så mycket jag behöver nu, soffa har jag köpt, ni ska få se den sen när vi packat upp och byggt ihop den, sen är det mest köksprylar som behövs.
Ser fram emot det här!Hittade faktiskt en bild från lägenheten. På köket. Visst är det snyggt?

Elvin 10 månader

Det är i skrivande stund över 10 månader sedan Elvin kom med en ilfart till världen. Min älskade lilla gounge. Han utvecklas varenda dag och skiner upp vardagen för oss alla runtomkring.

Elvin kan nu...
*Sedan mååånga månader tillbaka sitta riktigt stadigt.

*Resa sig mot saker.

*Gå längs saker.

*Gå med gåvagnen.

*Säga "dää"=där "titta, ta!"=titta "tah"=borta "aowa"=mamma och ibland andra personer.

*Krypa

*Åla

*Peka

*Lär sig snabbt vart saker är om man frågar (tillexempel: "vart är vovven? " så pekar han på vovven och säger "däää"

*Sova hela nätter

*Klättra upp för trappen

*Om han ser en bil så låter han "brrrrrrr"

Har säkert glömt massa men måste sova nu. Godnatt!


*


Tillbaka!

Hej! Många har frågat varför jag låste min blogg, många har tjatat om att jag ska börja igen osv, trodde ärligt inte att någon ens skulle märka det. Men nu är jag tillbaka!
Anledningen till att jag låste bloggen var att det som tyngt ner mig så otroligt mycket dessa veckor (ni har märkt på mina deppiga inlägg) slutade så som ingen ville. Jag har varit med om det värsta hittils i mitt liv, jag förlorade en mycket älskad släkting alldeles för tidigt. Allt gick alldeles för fort. Saknaden är stor och detta har tagit hårt på mig.
Hur som helst, jag kände för att stänga ute yttre världen ett tag, men nu vill jag blogga igen, jag älskar ju att blogga och dela med mig utav mina starka åsikter!
Elvin mår superbra iallafall och han är den som gör att jag orkar upp ur sängen på morgonen. Han växer så fort nu! Ska berätta i ett annat inlägg om allt han lärt sig göra.
 
Hoppas ni haft en bra påsk och allt, min blev åt helvete :/