Nu är julen slut

Igår var vi på sista stället och firade jul så nu är det avklarat för den här gången. Jag är sjukt nöjd med både mina och Elvins julklappar, inte en enda sak att bli minsta lilla besviken för. Vilket jag tycker att man inte ska vara annars heller.

Fattas en person att fira med i år. Kändes så fel att åka på den vägen på jul men åka FÖRBI hennes hus. Orkar inte tänka mer på det.

Nu ska jag byta en gosblöja sen ska vi leka med alla julklappar ♡Härlig jul

Julen var jättebra! Elvin sov ju hos Daniel så saknade honom på morgonen och förmiddagen men han hade det bra! Jag och Jocke började med att åka till hans Mormor och firade lite där med mat och grejer.
Efter det fick jag tillbaka lillprinsen så åkte vi vidare mot min käre far och co. Där blev det en läskig tomte (enl elvin), julklappsutdelning, massa mat och mys! Är supernöjd med alla våra klappar.
Åkte hem sen och la Elvin pch kollade på Tomtn är far till alla barnen, riktig kult!

Idag far vi mot mamma min för julfirande där och imorgon är det firande hos Jockes pappa. Haha det tar aldrig slut!


Den här julklappen av Morfar och Åsa var mycket populär. Följ mig på insta (@aggehh) för att se en video med den!

Uppesittarkväll

Spelar ni bingolotto ikväll? Vinner ni? Vi sitter hos pappa och spelar :)Viktigt inför julen

"Hej jag heter Hampus, jag är 7 år gammal.
Idag är det julafton. Det ligger jättemånga julklappar under granen, många av dom är till mig. Men just nu sitter jag under bordet för mamma, pappa, morfar och farbror är så jobbiga. Dom dricker den där vuxendrickan och äter illaluktande ostar. Dom pratar högt och när dom skrattar gör det ont i öronen. Sen ska pappa alltid skoja om jobbiga saker om mig. Mamma vill inte lyssna på det jag har att berätta heller. Det känns som jag har en klump i magen för att det blir som mamma och pappa försvinner när dom dricker vuxendrickan. Nu vill jag bara öppna mina julklappar sen vill jag att det ska bli en ny dag. Jag hatar klumpen i magen."

Den här historen är påhittad. Men den är nog mycket lik den som många barn har att berätta.
Tänk på barnen i jul. Det är barnens dag. Det krävs inte mycket alkohol för att barnen ska känna sig otrygga och nedstämda. Att ni blir roligare är inte ett bra argument.
Barnen vill fira sin jul med sin familj och släkt. Inte med några lätt berusade eller dyngraka människor. Då är ni inte en familj.
Alkohol och barn hör inte ihop.

Snälla, snälla, snälla! Håll er nykter i jul. För barnens skull. För våran framtid.

Bra helg

I fredags sov Elvin hos Daniel så jag och Jocke stack iväg och käkade middag på Napoleon med två kompisar, mycket trevligt. Kass servitris bara. Fattade ingenting. Beställde bland annat en smirnoff och det jag fick var ett tomt glas. Frågar "Jag beställde en smirnoff ice, vart är den? " då röck hon bara på axlarna och sa "jag förstår inte va du säger". Sen frågade Patrik om något kött, om det var gott. Fick till svar "vet inte, tycker inte om".... Eh?...

Iallafall så hade vi trevligt, åkte hem till dom sen och spelade lite spel och umgicks.

Igår var jag och Jocke i Gävle men det är vidrigt med folk på stan nu innan jul. fattar inte varför alla måste göra allt i sista sekunden alltså....

Stackars hund


Utbränd jäkel

Nyårslöfte

Jag har tänkt på ett nyårslöfte. Har aldrig haft något riktigt sånt vad jag kan minnas men en sak jag tycker att jag och många andra är dåliga på är att berömma varandra, att berätta att vi tycker om varandra. Sånt kommer oftast fram när man pratar med någon annan. Man glömmer lätt att säga det direkt till personen i fråga fast alla människor ibland behöver höra vad dom gör bra eller att dom är omtyckta och betydelsefulla för någon.
Alla tjänar i längden på sånt här.

Så jag ska alltså bli bättre på att visa min tacksamhet mer.
Bli bättre på det ni med!

Få vara hemma allihopa

Tog mig genom dagen trots tröttheten. Både jag, Jocke och Elvin var lediga idag, har varit hur mysigt som helst att få umgås allihopa, tyvärr är Elvin jätteförkyld så vi kunde inte göra vad som helst men vi uträttade några ärenden på stan, sen i Gävle. På kvällen fick Elvin umgås med sin käre far, jag och Jocke hade turen att bli bjuden på mat av min pappa och hans sambo.
Nu håller vi tummarna för en bra natt! Pleeeease!♡Föredrar örat istället för rumpan

Jag är en mycket, mycket trött kvinna... Jag ska försöka hitta ett sätt att leva hela dagen. Min stackars Elvin är väldigt förkyld, tror han hade lite feber igårkväll också, vet inte eftersom den där förbannade termometern försvinner när man behöver den. Han är iallafall på ganska bra humör min grabb det blir nog en prommis ner till stan sen kanske och införskaffa sig en dyr jäkla örontemp. Rumptempen bara försvinner sen on jag ska kolla febern på mig eller Jocke så känns inte rumpisen som ett alternativ haha.
Sen måste jag komma ihåg att åka förbi skolan och lämna in en uppgift.

En gammal bild på mig, jag är inte i fotoskick så...
Har färgat håret i den färgen igen..

Minitok

Elvin har varit speedad hela måndag eftermiddag/kväll. Han somnade ganska enkelt på kvällen. MEN sov ca 3 timmar sen vaknade grabben och vill kliva upp. Vi har snart hållt på 3 timmar nu fick Jocke ta över och testa om han kan få honom att sova. Han är go och gla iallafall. Skrattar åt ingenting och pratar på. Men älskade unge DET ÄR FEL TID PÅ DYGNET. Haha.

Iallafall så är vi lediga imorgon allihopa som tur är, så det här gör väl inte så mycket förutom att Elvins rutiner förmodligen blir rubbade...


Gör väl ett halvhjärtat försök till att liva opp bloggen med en bild och det här är väl den enda jag kan lägga ut haha. En mysgran vi fick av pappa och Åsa :)

vi mår bra nu :)

Elvin är frisk och jag och Jocke väntar nu bara på att bli sjuka. om vi blir det. vilket risken är stor för.

skulle inte skrivit det där.

Tillbaka på ruta ett. Elvin klara sig utan att spy hela dagen fram till nu. jag som trodde det var lugnt nu!

Bättre för stunden

Elvin har inte spytt sedan 9 imorse ungefär... peppar peppar. Men det kan ju komma tillbaka till kvällen/natten men han har fått i sig lite macka, vatten och sen svepte han en heeel festis i ett enda nafs. så just nu skulle jag inte bli förvånad om han lägger av en spya. Han gnyr lite så. Menmen vi får hålla tummarna. Jag och jocke mår fortfarande bra, men vi räknar med magsjuka båda två. Hoppas den kommer snabbt och i omgångar så vi slipper spy i kors. Amen.Magsjuka

Elvins första magsjuka har gjort intrång i hans lilla kropp.. Sedan klockan 1 inatt har jag varit vaken nu. sovit 1 timme. Elvin har sovit 5. Inte bra. Jag har ju även världens fobi för denna vidriga sjukdom. idag kommer jag inte våga äta någonting. är 99% säker på att även jag och Jocke kommer bli drabbade. Jag hatar det så mycket att jag skakar. Hoppas det går över fort!
Ge mig era bästa tips inom detta område!

Snön faller

Har varit en seg dag i skolan idag faktiskt, gäspat mest hela tiden men kämpat på. Det rejäla snöfallet piggade opp iallafall. Hämtade min älskade unge sen på dagis och åkte hem till syster som tog lite julkort. Byggde snögubbe gjorde vi också, eller jag byggde, hunden och Elvin raserade...


Nu har vi käkat ceasarsallad som Elvin ÄLSKADE!


Detta har vi roat oss med


kollat tidningar från 70-talet


varit på IKEA

Varit på 80-talsfest..
Varit ute och lekt