Hetaste nappen!

Den hetaste nappen inom småbarnsvärlden är Omrios "I-close" napp! Det är en ursmart napp som alla skulle ha haft. Det som är speciellt med nappen är att den aldrig blir smutsig på silikomet tack vare "vingarna" som slås ihop  om man tappar den. Smart va? Man slipper släpa med sig 100 nappar mär man ska ut. 
Jag och Elvin fick den stora äran att testa och utvärdera dessa nappar!
 
Min utvärdering:

Positivt: Napparna funkar som de ska och fyller sin funktion. Jag som många andra trodde att vingarna skulle fungera som så att det var fjädrar i så när barnet skulle ha dom så skulle de pressa in i kinderna, men så var det inte, de  tryckte ingenting på kinderna. Men endå så slår de igen när de tappas. Jag kan inte riktigt förklara hur det funkar eftersom jag inte vet, men funkar gör det. 
Negativt: Enda nackdelen är att just Elvin inte gillar silikonnappar så mycket, han  har hellre latexnappar så han spottade ut napparna till en början, men om man lirkade en liten stund så tog han tag i nappen. Men det är förstås en väldigt individuell grej från barn till barn. Vissa gilalr silikon, vissa latex :)
 
Betyg: 4 av 5


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback