B R B

Nu går jag och syster ut och roar hunden. Stackarns mamma har gjort illa ryggen och mannen hennes är i Norge så det är jag och Alva som har i uppdrag att roa våran hyperakriva husky. Mamma agerar barnvakt. tjohej!




Man får en skit sexig rumpa i dessa brallor!

GLÖM INTE!

iPhone 5 TPU Skal Rock + Skärmskydd
Dessa skal och mååånga fler kan du vinna HÄR skyyynda! 

6 månader

Min son är nu 6 månader. Det är helt otroligt! Det känns som attd et var igår jag satt på UM och fick reda på det chockande beskedet - jag väntade barn. Något jag inte ens hade tanken på då, jag har nog fortfarande inte smält det, ofattbart. Nu lite mer än ett år senare sitter jag och tittar på MIN son som SITTER själv där på golvet och leker samtidigt som han gojjar något i stil med "dadadadadada". Hur gick detta till?! Fantastiskt!
 

Snökaos i Gästrikland

Ååååh det snöar som om detta vore nordpolen. Skulle inte bli förvånad om det vandrade förbi en isbjörn faktiskt.. Snart blir jag en isbjörn. Jag börjar seriöst tvivla på mig själv. Kommer jag överleva detta?
Ge mig sommar.


Jaja. En sak att se fram emot för eran del är att imorgon drar jag igång julkalendern! Tjollahopp!

Alla sladdkåta människor läs:

Förut tyckte jag det var skitkul när snön la sig på backen och vägarna blev isiga. Det innebar ju ut och sladda bil med kompisarna. Nu är det inte kul mer. Nu har jag tänkt om.
Det jag inte tänkte på då var att bakom nästa kurva som vi låg med brehas i kunde en bil med små barn komma. Att krascha med en sån bil vill ni inte.
Jag vet det är vidrigt roligt att sladda och busa. Men jag ber er. Snälla, snälla gör det på inhängnade områden eller på isen. Bilen ni möter kan innehålla min eller någon annans son eller dotter. Som inte ens börjat sitt liv.

och för den delen. Ni har inte heller det. Ni ska också vara rädda om er.

Ödsliga grusvägar är inte ett säkert kort.



Nov. 29, 2012


Livet r*vkn*ll*r en åsna just nu....

Livet är väldigt omständigt när man har barn, det krävs planering!
Iallafall, hade en körtid bokad idag kl 10. Så flera dagar i förväg har jag planerat, fixat barnvakt, ordnat med skjuts osv. Allt fixat. Så var tvungen att skynda imorse för att åka redan kl 9 eftersom pappa skulle besikta släpet, så jag å Elvin fick följa med dit, hann inte få i mig frukost så det blev en dyr frukost på donken. Kommer till skolan och får höra att körläraren är sjuk. UNDERBART! Nu har liksom Elvins morfar tagit ledigt från jobbet osv för min skull så får jag inte reda på detta förren kl 5 i 10 när jag står redo på skolan?! SKITGREJER! 
Gammal fjortisbild jag hittade i arkivet. Passar bra nu.

ModeAgnes? Nä.

Alltså, jag har typ noll koll på mode nuförtin.... Men en sak vet jag säkert... Jag måste uppdatera min gaderob, detta går bara inte mer!
Så jag har väl hittat lite jag vill ha men inte plånboken...
VILA Femme Lace Skirt Black Bubbleroom.seVILA Memory Top Black Bubbleroom.se
Har en sån där basketkorg eller va de nu heter som ni kan kolla in :P http://aggehh.mylovebasket.com/
 

Op sluta amma.

Kikar på film. Ska snart åka ut till mormor, gosa med katten Trigger osv. Elvin har för tillfället däckat på soffan.
Vi håller på att sluta amma. det går faktiskt ganska bra, även om tuttarna inte hängt med på den biten ännu.



Jag är inte så rysch pyschig

Köpte julkläder åt sonen min! Tänkte knäppa julkort nu och sen får han ha dem på julafton :) Tycker dessa var mycket finare än alla de vanliga rysch pysch tomtekläderna.




Elvins första julkappar!

Nu har jag julklapparna klara från mitt håll till Elvin! Skönt :) Det blev ett gungdjur och en uggla från Skip Hop (ääääälskar det märket).
Eftersom Elvin har så stor släkt kommer han få en hel drös med klappar så jag tänker inte handla något mer. Det räcker gott och väl :)
Han har en snuttefilt från samma märke också i form av en giraff som han ääälskar.
 

Handla inte från Evas underkläder

Sånt här får mig att må illa. Evas underkläder lade nyss ut denna bild (se nedan) på sin facebooksida! Så äckligt mycket redigerad kvinna. Varför?!  Det får mig bara att vilja köpa kläderna ännu mindre eftersom tydligen var hon tvungen att bli så jävla sönderredigerad så måste kläderna suttit som en hösäck typ? HUR SITTER DOM DÅ PÅ MIG?!
DISS TILL EVAS UNDERKLÄDER!
 

Pucko

Alva: Vad heter Batmans farmors katt?
Jag: Men han har väl ingen farmor?
Alva: Jag menade Bamse!

Ah.... det var ju samma sak?

Nu vet jag vad jag vill bli

Jag vet vad jag vill bli när jag blir stor nu! Jag vill bli programledare i tvprogrammet Kalla fakta. Det skulle verkligen vara min grej att ställa idioter mot väggen och rota fram sanningen. Shit vad kul!
Hmmm undrar ja om jag valt fel inriktning....

Kan inte, orkar inte

Gud vad jag önskar att jag kunde skriva ut allt som hände i mitt liv just nu. Skulle vara så skönt att få lufta. Men jag tänker efter före. Är så rädd om mitt privatliv.



Världens bästa sjukvård? ALDRIG

Bra gjort Gävleborgs sjukvård. Ställa diagnoser och sedan GLÖMMA berätta det för patienten. Det var droppen.

Buffe till djuren!

Min pappa och hans sambo är duktiga på att skämma bort sina katter. Haha de får buffe varje dag tillexempel....



Öppet hus trots ONT

Idag är en sån dag när jag har fruktansvärt ont i kroppen igen. En sån dag jag verkligen måste bita ihop. En sån dag då det är grymt svårt att låtsas som ingenting.
Vi har iallafall trotsat min värk och tagit oss till öppet hus på skolan. Där släppte de bland annat en bil med en lyftkran. Lite onödigt coolt sådär. Lägger upö en video på det senare.








Sen har jag varit till sjukhuset igen och hälsat på min stackarns nära släkting där. Inte kul alls att se henne där. Annars så pigg, inte ens gammal!

Elvin håller humöret uppe

Var in till Gävle på Barnens hus, Jula och Stadium outlet. Fick med oss lite smått och gott. Bland annat en vinterjacka. Visar sen.
Elvin var glad hela tiden som vanligt :) speciellt på Stadium outlet när vi löste släpandet på honom så här:

Kan säga att allt har blivit 100ggr lättare nu när han sittet själv utan problem!

Allt och alla bara jävlas.



Det är INTE min dag idag.


Inte D's heller.

Bitterfitta

Vi håller på att göra oss iordning för babysim.
Idag vaknade vi av en jäääärda smäll. Hantverkare i badrummet som aldrig blir klart. Vi har alltså ett rum här i huset som varit tomt i ca 4 år nu. Det rummet ska bli nytt badrum. Men om de går bra? Nja. Men nu händer det något här 2 h varannan vecka iallafall så om vi har tur är det färdigt om 2 år.
Om jag är less? JA!
Over and out.

Baaaarnsligt

Äh vad tusan. Klarar inte av när inget händer så struntade i att vila pch fick ett adhd ryck. Jag installerade bland annat en ny boxer och viasat play för ingen annan här i huset får tummen ur röven och gör det. Sen har jag målat naglarna. Barnsligt sött.


Jag ska ta bort det. (typ....)

full rulle kanelbulle

Full rulle hela dagen har det varit för oss! Först blev det körlektion, och eftersom jag hörde en viss tjej som viskade "undra vart fan hon gjort av ungen nu då?" jaaa du bruden, du vet den där lådan jag pratade om i tidigare inlägg?
Haha nä då, han var med sin morfar:) efter körlektionen blev jag bjuden på lunch hos farmor .
Sen var det bara att flyga iväg på föräldrargruppen, denna gång var iallafall en till tjej där med sin dotter.
Hann knappt där innan vi for till sjukhuset för att hälsa på en nära släkting. INTE kul. Hann knappt fätdigt där heller förren vi var på födelsedagskalas, därefter hämtade vi en bil. Tvärslut nu.




Elvin och min låtsaskusin Alice på Alice's mammas kalas :)

Elvin har hittat nya ljud också! "DADADADADADADADABÖBÖBÖBÖNANANA"

Besviken på att kämpa själv

Jag är INTE på bra humör. Jag känner mig lika mycket värd aom en fis i rymden. Det är så jag blir behandlad. Jag är så jävla ledsen.

Som jag sa, stoppa dem i lådan

Skit i att köpa allt som tillexempel babysitter, babygym, leksaker osv. Köp en enkel låda från typ ÖoB. Den här lilla mannen är nämligen toknöjd när han får sitta i dessa lådor (?)





EXTRALOTTER TILL TÄVLINGAR!

Ni kommer nu att få vissa alternativ för att kunna samla in extralotter till kommande tävlingar här i min blogg! ALLA* tävlingar, inte bara julkalendertävlingarna!
(*om inte annat anges)
  1. Du kommer nu att få lösenord från mig, ett för varje lott. 
    EXEMPEL: Bert har bjudit in 30 vänner, alltså samlat ihop 3 lotter. Han får då 3 lösenord av mig, Banan1, Banan2 och Banan3. 

  2. När du ska använda lotten/lotterna så skriver du bara en ny lott med lösenordet.
 
 METOD 1:
Bjud in personer till detta evenemang på facebook, för varje 10:e person du bjuder in så får du 1 lott. Dvs 30 personer = 3 lotter som du sedan får använda och fördela hur du vill. 

Så här gör du steg för steg:
    1. Klicka i att du kommer på detta evenemang på facebook LÄNK

    2. Bjud in dina vänner till evenemanget

    3. Skicka privatmeddelande till Aggehh.blogg.se på facebook innehållande information om hur många du bjudit in. Du får då lösenord av mig. (Detta kommer dubbelkollas, förkommer fusk så är du diskad fråna alla framtida tävlingar hos mig)


METOD 2:

Du kan även blogga och få extralotter redan nu! För detta får du 5 extralotter!
Så här gör du steg för steg:

  1. Kopiera bilden. Klistra in i inlägget
  2. Kopiera denna text: Från och med den 1:a december kommer Agnes att ha massor av jultävlingar på sin blogg, du har chansen att vinna fina priser VARJE DAG fram till julafton, gå in redan nu och anmäl dig till nyhetsbrev och samla extralotter! 
    Klistra in detta i inlägget under elelr över bilden. Se till att länken hit fungerar.

  3. Skriv meddelande till min sida på facebook och länka inlägget så får du lösenord.

METOD 3:
Delta i denna tävling så får du 5 extralotter att använda i andra tävlingar!
Så här gör du steg för steg:
  1. Delta i tävlingen om en valfri vara från Blingskal, följ tävlingsreglerna i det inlägget.

  2. Skriv ett meddelande till min på facebook om att du deltagit så får du dina lösenord.

Brudspan

Nu va han igång igen. Elvin sitter på IKEA och kikar ut genom fönstret på brudar ;)


Ser ni tjejen?

Julskinka

Vaknade med ett extremt sug efter IKEA mat. Så nu är vi på väg dit för att stoppa lite mat i huvvet. Vad som händer sen vet jag inte, jag borde ut och motionera fläsket till jul så folk inte förväxlar rumpen min med julskinkan. Det vore ju tragiskt...


Ni har ju säkert frågor angående bilden så svarar på dem:
*Ja jag håller i en kanelbulle
*Nej jag kommer aldrig sluta med fjortisbilder
* Jag vet skorna matchar inte bra

Nov. 21, 2012

Sen godmorgon! Mamma börjar sent idag och D med. Elvin vaknade 5 då tog D honom och mamma tog honom 8 tills nu, snacka om lyx! Typiskt bara att jag inte lyckas slappna av och somna... Jag fick för mig att det var den 1:a december idag också, eeeh???
Aja Elvin är inne på sin förmiddagslur nu så jag skulle också kunna slänga huvvet i kudden, men näe, jag måste ju vara lite omöjlig jag å :)




Goshänder!

Besökt skolan

Idag har jag och Elvin tagit oss iväg till skolan, först till fordon där han fick titta på busiga fordonssluskar, det avr skitkul, grababrna gick runt med honom i vagnen, pratade med honom och grejade, Elvin var toknöjd! Därefter besökte vi Nattis och hennes klass, lika uppskattat där, hon går ju i en riktig tjejklass, typ bara tjejer. Uppskattat även det. De sjöng för honom och lekte med honom. Så han har nog mått som en prins!
Jag känner att det finns ingen vidare ork till mycket mer bloggning just idag pga mycket jobbigt som hänt. 
Delta i pågående tävling så länge där du kan vinna skal till bland annat iPhone 5, iPhone 4/4s och samsung.
iPhone 5 Skal Switcheasy Blossom + Skärmskydd

Sämsta mamman

Nu har jag fått tillbaka MIN unge (okej, våran) så skönt! Haha kanske jag borde söka hjälp? Elvin hade haft det bra iallafall och herregud så lycklig jag blev att se honom!
Men en mindre bra sak. Jag lyckades ge min son vatten som stått framme 1,5 dygn. Alltså VADFAN. Skuldkänslor så det skriker om det.
För att glömma det för en stund så bjuder jag på en bild på bästisarna här i huset, dessa två kommer bli ett omöjligt team för mig om ett år typ.
Ja min mage syns också.




JULKALENDER 2012

Det kommer att bli en julkalender här! Jag kommer att lotta ut något (förhoppningsvis) varje dag från den 1-24 december till er läsare! 
Varje tävling kommer endast pågå i 24 timmar så det gälelr att hänga med! 
Om ni är rädda att missa något så lämna eran mailadress här för att få påminnelser. 
Några av spikade sponsorerna hittills är: 
Dam & KnektBarnkalasetnamnnappenKoalaplanMyHeartFrozzypackBarnmatsburken, Jag
 
MEN SÅ LÄNGE! DELTA I DENNA TÄVLING

Elvin borta ikväll

Elvin åkte nyss iväg med sin pappa, de ska hälsa på Elvins farmor och jag har lite separationsångest som vanligt. Jag har verkligen kontrollbehov när det gäller Elvin. Men ja. Jag tror jag är den som lider mest av detta faktiskt, Elvin verkar då inte bry sig.
Nu måste jag göra något för att dämpa saknaden, typ handla.


Här stoppar vi ungen i leksakslådan

Toknöjd är han också ;)



Utmärkelse

Jag blev vald till en av My's favoritbloggar! Så nu har jag fått i uppgift att länka mina 5 favvisar.
Reglerna för utmärkelsen är 
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
Eftersom jag knappt läser några bloggar så länkar jag de fem senaste jag gick in på.
  • http://forthereading.blogg.se/ - En kompis som bor i Sthlm, saknar henne!  Hon brukar lägga ut massa fina bilder och texter hon hittat på nätet.
  • http://moniasundgrenjansson.blogg.se/ - En tjej från min föräldrargrupp, fast hon har bloggpaus nu, typiskt.....
  • http://www.nattstad.se/wictoriaheurlin - Någon random tjej som bor här i närheten tror jag, klickade mig in för hon spammar dessa bloggFBgrupper med sin blogg, den första spammande bloggaren som faktiskt har en bra blogg ;)
  • http://platslagaregatan.blogspot.se/ - Pappas kompis sambo, eller något sånt, kul att läsa om lilla vackra Eskil iallafall!
  • http://eemijji.blogg.se/ - En tjej som var gravid samtidigt som mig, eller ja hon fick barn några månader tidigare men ändå, följt henne ett bra tag, dock har även hon "halvbloggpaus" kmr något inlägg då och då.
 
 
 
 

Dagens

Godmorgon! Drar igång dagen med dagens facebook kommentar:)


Köpa kartbok...

Familjen här är inte bara usel på att prata, vi kan inte geografi heller. Några delar av dagens diskussion:
Mamma: Han brukar åka till Singapore
Jag: Det ligger i Italien va?
M och Alva skrattar.
Alva: Det ligger i Asien.
M: Men vet du vart Urugay ligger då?
Jag: typ vid USA?
M: typ vid Brasilien.
A: det är väl där den där gubben står ( *sträcker ut armarna*)
Jag: Men den finns väl i Rio de janeiro?
A och M: ja?
Jag: det ligger väl i Asien?

M: Vad heter hon den där statyn då?
Jag: men hallå han har ju skägg!
A: det är jesus -.-

A: Andorra är lika stort som Storvik va? (en liten by utanför Sandviken)
Jag: ALDRIG! Det är skitlitet ju. Eller kanske.... STORvik....
M: men är det verkligen en vik?



Nu börjas det




B-rudar i B-orlänge

Nej, jag är inte död. Vi har varit på folkrace hela dagen, Elvin har raggat brudar, jag kollat på bilar, men seriöst, inte mycket att se. Fast klubben arrangerade det riktigt bra!
Iallafall, Pillan och Jonas är bäst som lät mig och Elvin åka med och hjälpte mig med vagn och hela köret!



Nu är det klippt...

Pernilla kom hit och klippte topparna i mitt hår, TACK OCH LOV! Hon är bäst. Nu sitter jag och letar efter någon snygg hårfärg så ska jag boka tid så Pillan får fixa det ;) Varför kom jag inte på förren nu att jag ahr en kompis som utbildar sig till frisör?! Förbannat efter man ska vara då.
Imorgon blir det folkrace, även där är det Pernilla som gäller, haha det var mycket Pillan nu...
Nä nu ska jag leta mer inspiration. Vill ha fiiin färg i håret...

Byta ut cheese mot storvinst?

Imorse blev det babysim, Elvin älskar det som vanligt, vi tog med kameran och filmade lite :)
Jag blir alltid så förbannat sugen på pommes frites efter att jag badat :o så det blev ett mål från Sibylla, helt ok.
Nu sitter jag och funderar på hur många cheeseburgare jag kan ha ätit i mitt liv. Det var ju rutin så fort man var ute och åkte på kvällarna tillexempel. Tänk om jag köpt en tialott varje gång istället för tjockisklumpen. Då kanske jag tagit hem storvinsten och varit rik nu....


Annars då? Jo jag är trött oå mitt hästhår. Förmodligen så ryker skitn' ikväll :)

RESPEKTERA DJUR

Jag älskar djur. Något jag kommer vara stenhård på när det gäller uppfostran så är det att lära Elvin att respektera djur. Jag har sett alldeles för många föräldrar som låter sina barn leka med djuren som om de vore en materiell sak, det gillas inte alls av mig. Jag har grym respekt för djur och de ska behandlas BRA. Detta är en av mina egenskaper jag verkligen hoppas Elvin tar efter. Jag hoppas även ni som läser detta alltid tänker efter en gång extra innan ni kilar iväg till djuraffären och köper en hamster till era barn och låter dem få ansvaret. Gör inte det. Snälla, snälla SNÄLLA!

Jag saknar mina marsvin förresten, måste åka och hälsa på dem någon dag.

Sover i mammas trygga famn

Tur jag har min Ärta iallafall. Min guldklimp, mitt liv <3



Gräver ner mig idag

Jag är så less idag som sagt. Det känns som att alla tror att jag är värsta supermänniskan och kan allt. Helst samtidigt. Folk förväntar sig att jag ska fixa, ordna och dona allt. Nog gör jag det men ändå är ingen nöjd. Detta gör att jag ställer orimligt höga krav på mig själv. I det hela glömmer både jag och alla andra bort MIG! Jag har liksom runnit ut i sanden, jag har tydligen nått mitt bäst före datum. Vill bara gå och lägga mig. Vart finns de där vuxna människorna som gör livet lättare och inte bara ger mig motgångar?

Sjukan

Sitter på hälsocentralen. Inte Elvin denna gång iallafall. Det är inte min dag idag. VERKLIGEN INTE. Så känns som att vad jag än bloggar om så märks det hur jävla less jag är. Ni får kalla mig bitterfitta. Det är lugnt.

Brum

Ligger i sängen (haha ni tror väl att jag inte gör annat).
Har haft en tuff dag och kväll av olika skäl.
Men nu är det bättre :)


Snygga kläder som vanligt har han å. Min snygga son. Som för tillfället pyser (?) i sömnen.
Vi har tittat på barnprogram idag. På BRUM som jag älskade när jag var liten :) Kommer ni också ihåg det?:)


Satt som ett smack

Sitter och kontaktar massa företag inför alla tävlingar som ska hållas i december här på bloggen.. Elvin ligger och sover.... Och bajsar? Kan man sova och bajsa samtidigt? Ärligt? Även "vuxna" ? Hjälp....

Aja bjuder på en bild från igår, Elvin lånar pappas keps, passa Perfekt!

Sjukhuset?

Inatt har Elvin skrikit 3 timmar/ sträck. När HAN skriker. Då ni är det inte bra. Han skriker aldrig i onödan, vilket gör att jag får megaont i mammahjärtat när han väl gör det. Stackarn låter som en gammal sketen saab. Rossel, rossel.
Men pigg på dagen är han ändå... Har ringt hälsocentralen och ska kräva att få komma dit, är så orolig.




För sista gången

JAG ACCEPTERAR BARA DEM JAG KÄNNER PÅ MIN PRIVATA FACEBOOK!

En av alla dåliga förklaringar jag fått av okända människor till varför de vill bli vön med mig -.-

Perfekta mammor, bara på facebook.

Har kommit på en sak.... Perfekta mammor existerar bara på internet. Det är så simpelt att få allt att låta så lätt! Som här tillexempel. En av mina facebookvänner som gar en dotter var lite less för hon aldrig ville somna och skrev något i stil med "varför sover du inte?!" Pang så kom direkt en perfekt (eller kanske inte) mamma fram från ingenstans. Frågan är ju då om denna morsa verkligen är så perfekt. Hon verkar inte ha någon vidare verklighetsuppfattning iallafall. Stackarn...


Bökis spökis

Tjoho.
Ligger i sängen med en sovandes nymatad bebbe. Stackarn är så snorig att hela min tutte var grön och kletig sen.... Typ.......
Annars då? Jag har fan inget vettigt att skriva så det är lika bra att jag låter bli :)
Bjuder på en bild:


En Elvin som lyckats böka av filten. Det dröjer nogbinte lönge förren denna grabb ålar/kryper framåt!

Platt mage PÅ EN DAG!

På sista tiden har jag börjat störa mig på min putmage men inte orkat engagera mig i den. Det var inte svårt alls att få bort den kan jag säga. Det gick över en dag ( ja det är fel på mig)
Igår levde jag bara på liiiite soppa, lite fil och pyttelite lasange. Idag när jag rittade mig i spegeln möttes jag av en platt mage. WTF?!



Still frisk

Klockan är kvart i 6 och vi börjar vakna till här. Eller jag iallafall. Elvin har inte riktigt bestämt än om han ska sova eller vakna. Jag har fortfarande inte blivit sjuk *peppar peppar *
Har lovat mig själv att om jag inte blir sjuk så ska jag gå ut och gå varje dag nästa vecka!

Familjens ordlista

Det känns som vi här i familjen har talproblem. Det liksom har smittat ut sig bland allihopa. 
Här är några felsägningar som förekommit i familjen:
 
  • Kicklar och nudling
    =Kyckling och nudlar

  • Allemansrätten
    =Högerregeln

  • Cocalola
    =Coca cola

  • PENISilin
    =Penicillin

  • Ballarna
    =Babblarna

  • Kupongen
    =Kupolen i Borlänge


  • Niagrafallen
    =Niagarafallen
Kanske vi borde se en talpedagog.....

Fan om jag blir sjuk nu!

Har nu sanerat rummet, mig själv och Elvin. Svalt vitpepparkorn, druckit en tesked rom, ätit hälsofil. Fan om jag ska bli sjuk nu!
Har jag berättat att jag har magsjukefobi?
Iallafall just nu sitter jag och gruvar mig för natten. Jag vill inte sova. Är superrädd för att vakna och vilja spy. Fan alltså. Men jag uppdaterar väl sen om hur det gick. Eftersom ni förmodligen är intresserad av om jag fått upp middagen menar jag ;)
Det värsta är väl att jag måste hålla på så här minst en vecka nu...

Dammsugare och ett skinande rent golv och en obäddad säng (täcken ute på vädring)

Skonad ännu

Fortfarande har ingen vidrig magsjuka brytit ut här. Jag är alltså så rädd att jag har inte vågat äta fast mat på hela dagen, lite soppa och fil har jag fått i mig. Jag är livrädd för natten också, inbillar mig att man oftast blir sjuk då. Jag mår inte ens dåligt ju! ÅÅÅH....
Vad gör ni när någon får magsjuka/vinterkräksjuka? 

Galning



När ni ser den här bilden tänker ni säkert något av följande:
* "Ååh nej vem har varit förbannad nu då?"
*"Har det varit jordbävning?"
*"Har katten varit framme igen?"

Och herregud så fel ni har! Vi har inte ens katt.
Detta är nämligen 5 månader gamla Elvins verk!
Haha. Jag satt med Elvin i knät Brevid fönstret och reser mig upp så åker krukan i golvet men jag såg ingen blomma. Den hade Elvin i handen! Hur kunde jag missa det? Haha!

Skakar av skräck

Fick nyss reda på att Daniel är MAGSJUK. Det värsta som finns enligt mig. Extrem magsjukefobi. Träffade han igårmorse och inatt blev han sjuk. Sitter och skakar så rädd är jag. Nu ska jag köpa vitpepparkorn. Hjälp :'( hemsk jag är som nästan tycker mer synd om mig själv!

Sova 2 timmar på ett dygn... Ja varför inte?

Godmorgon. Iallafall vad Elvin tycker. Lite elakt bara eftersom han hållt mig vaken sen typ 4. och innan det kunde inte jah sova.
Aja jag var på fest iallafall för andra gången på typ..... Över ett år... Carro fyllde 18!


Nä nu ska jag prata med Elvin om hur det vore att sova någon timme till.



Ångest.

Jag har haft mysdag halva dagen och inte mysdag andra halvan. Har varit på stan och fixat lite ärenden bland annat.
Nu ska jag ut och lämna Elvin hemma med sin mormor. Känns väl la sådär.... Fast jag vet att han har världens bästa barnvakt... Åååååh separationsångest! För vad kan hända liksom? Jo kanske en mördare kommer in och styckar mig i bitar så jag inte kan ta hand om Elvin. Eller att han gör illa sig och jag inte är där och kan trösta. Jag knäpp? Näe....


Mysoutfiten..

Halväcklig

Sitter upp i sängen med en Elvin i famnen. Vågar inte röra mig med risk för att han ska vakna.... Trökigt det är när vi ska vara sjuka :(
Iallafall så undrar jag hur länge det är pk med chokladkalendrar. Känner mig sugen på en. Så mysigt att räkna ner till jul med en liten halväcklig choklad varje morgon! Barnslig?Jag? Kan du hoppa på en ko och klappa dig på huvvet att jag är...


Nattlampan jag köpte till Elvin *hostMIGhost*

Sjukt samhälle

Alltså. Jag slår kullerbyttor ibland. Minns när jag hade praktik på dagis och FEMÅRINGAR sprang runt med smartphones, okej max två stycken, men det är två för mycket enligt mig. Jag ogillar tidig telefonanvändning. Klart man kan LÅNA UT en telefon när ungarna ska ut och leka med kompisar el liknande, men när de tas med överallt ( på dagis, skola osv) så är det bara konstigt. Hur ska en sån stackarns liten kunna ta ansvar för en sådan grej?
Hur hälsosamt är det att en liten fjomp sitter och petar på en iPhone på rasterna?
NI SKA FASEN HOPPA HOPPREP OCH GUNGA!

Inte nog med det. Det görs appar för småbarn också.

Vart är världen på väg?



På besök

Nu på kvällen har febern även intagit min kropp. Positivt.
Uuuusch, vad vill han där oppe mig?! Trodde det räckte med ledvärk och trötthet.
Men vad sjutton. Det man inte dör av glr dig bara starkare. Fast jsg känner mig lite döende... Herrförkylning?



TÄVLING - Vinn valfri vara från Blingskal!

Nu har jag haft tävlingsuppehåll under en längre tid så det känns som det är dags att mjukstarta lite (snart kommer massor av tävlingar)
I den här tävlingen så är vinsten inget mindre än en valfri vara (värde upp till 328 kr) från BLINGSKAL.
Blingskal erbjuder de mest unika, snyggaste och personligaste skalen, de skickar ALLTID med ett passande skärmskydd, ni hittar även hörlurar där.
Det är alltid fraktfritt.
"Jag är med och tävlar om en valfri vara från Blingskal hos Agnes. Var med och TÄVLA HÄR du med!"



VIKTIGT: Skriv en NY kommentar för varje lott, dvs om du tar fyra lotter ska du ha skrivit fyra kommentarer.
 
Foljande lotter är frivilliga men ger större vinstchans
 
  • LOTT 2: Dela den produkt du vill vinna på Facebook (knapp finns vid produktbeskrivningen) länka även tävlingen då.

  • LOTT 3: "1+:a" produkten du vill vinna på Google+ (knapp finns vid produktbeskrivningen)

  • LOTT 4: Blogga om tävlingen, låna tävlingsbild och bildtext. 

AVSLUTAS DEN 8 DECEMBER

Only for you

Idag var det föräldrargrupp. Eller ja.. Grupp och grupp... Idag var det bara jag, Elvin och Daniel som släpade fläsket dit haha. Känns nästan värdelöst då faktiskt. KOM IGEEEEN :)
Aja, några mammor här i Sandviken med omnejd som vill träffas någon dag? Släpa ut mig! TVINGA ut mig!
 
Efter gruppen så följde jag och Elvin med till skolan och hälsade på.
Nu sitter jag med ögonen i kors och fixar och grejar åt er.
Inom en snart framtid kommer jag överrösa er med tävlingar om bästa vinsterna! Hur härligt låter inte detta?! Jag säger bara en sak - NI MÅSTE HA ETT ELLER TVÅ ÖGON ÖPPNA! 
Gilla min Facebooksida för att inte missa! 

Nov. 07, 2012

Ligger i min säng nu. Haha vad tråkigt egentligen. Skriver det typ hela tiden. Tänk vad förvånade ni skulle bli om jag skrev att jag låg i typ............ Min kompis brors tjejs kusins morbrors säng.... Eller nåt..... Fast jag trivs bäst i min säng. Om jag är trött nu? JA!

Har tid att blogga nu iallafall för min plutt är helt utslagen efter många tuffa timmar.
Jag håller på att fixa en hel drös med tävlingar åt er som kommer dyka upp i december månad. JULKLAPPAR TILL ER ALLA FRÅN MIG! Ja och de fantastiska sponsrande företagen förstås. Låter inte det helt ok?

Bilder från dagen som inte ville funka i tidigare inlägg:




Kolla riktigt nära... Visst ser det ut som mitt öga kommer ploppa ut?! Det kanske blir så när man heter Agnes Åsberg och är trött.

FÖRETAGARE?!

Har du ett företag? Intresserad av att ha ett samarbete med mig i december? Kontakta [email protected] för mer info.

Info

Det har varit en mycket tuff kväll nu. Elvin har gråtit och gråtit, haft lite feber, förmodligen pga sprutan. Nu har stackarn äntligen somnat. Han som annars nästan aldrig gråter! Jobbigt.
 
Iallfall, har hållt på att skriva ett långt inlägg hela dagen men blivit avbruten och nu är energin slut så ni får ha överseende med det. Måste plugga körkort med den lilla energin jag har kvar.

BVC-besök

Idag har vi varit till BVC. 
Elvin väger nästan 8,5 kg! STORA killen! :love:
Han fick andra vaccinationen också. Jag HATAR det. Men han tog det ganska bra, grät en kort stund, men han fick titta i spegeln då blev det bra sen var han skitagla därefter. 
Jag däremot var på väg att gråta också. Inte är det kul när de gör illa min största kärlek heller. 
Fast nu några timmar senare var han ledsen, inget hjälpte så han fick en alvedon och titta på musikvideon han älskar (?!) då blev det bättre, nu tittar han på Lyxfällan i sin gåstol.  
 

Hur tycker ni?

Jag och Elvin ligger vakna. Lilleman är pigg och ligger i sin säng och leker med täcket. Han får väl gört tills han somnar. Jag själv har varit vaken några timmar. Vääääärk....
Iallafall.
Jag har funderat på en sak.... Ni som aldrig träffat mig, hur har ni fått för er att jag är? Vad för slags person verkar jag vara om man utgår från bloggen? Svara gärna .


Nattlampa.

The day of the dag

Jag har en plan. Något alldeles otroligt. Helt sjukt!
Ah. Jag överdriver.
Men ni får veta planen senare!

Idag ska jag på möte, sätta in en spiral, sova och fixa en sak åt er..

Dagens Elvin:



Dagens FBstatus




Brigt

Sitter hemma hos Elvin farfar och tittar på Lilla sportspegeln. Det var way much better när jag var mindre! Kommer ihåg att jag skickade in en teckning och vann :)
Iallafall hittade en bild på en kiööe som skulle kunna vara Elvin om några år. Tror hans pappa iallafall.



Dagens Elvin

Åååh han har så snygga kläder min grabb. Som vanligt.



Douladuladouladaaaa

En viktig sak för mig som jag missat är en riktig förlossning. Detta har gjort att jag verkligen skulle vilja vara en "doula", för er som inte vet så är det en kvinna som själv fött barn (vet ej om der räknas med ks) som ska stödja mamman innan, under och efter förlossningen. Eftersom jag själv inte riktigt fick vara med om det så skulle det vara underbart att få vara med på någon annans och hjälpa till. Kanske får vänta tills lillasyster blir gravid, då ska jag tjata om att få vara med på förlossningen hihi... Men det lär ju dröja ett bra tag. Och jag tror helt ärligt att hon inte är den som vill ha med en "doula" haha. Tusan också...



Pingvin

Har som jag tidigare nämt tillbringat denna dag i Valbo med Elvin, min pappa och hans sambo. Haft mycket trevligt! För en gångs skull handlade jag det jag behövde istället för att bara tänka " det där behöver vi". Så det blev:*Tre par tights till mig, gick på det där " tag 3 betala för 2"*Fyra par strumpor till mig. Har lånat mammas strumpor haha..... stsckarns mamma...* En nattlampa* Två par typ förklädeshaklappar till Elvin.* Två par strumpor med halkskydd till Elvin.Sen fick Elvin bland annat två blöjpaket och en pingvindress av sin morfar i typ.... 5 månaders present? Haha. Innan jag fick barn kunde jag aldrig gissa på att man kunde bli så glad över blöjpaket. Men det SKET väl Elvin i.
(Hahaaa....)

Fotar fötter

Elvin älskar sina fötter.



Babyrumpa

Har slängt på mig en mask och tagit en dusch, nu väntar jag på pappa och Åsa. Vi ska till IKEA en sväng.
Att bero på mask. Jag har många gånger fått beröm för min hy. Många frågar hur jag får den så mjuk, slät och din.. Eh... Jag ver inte? Jag använder något ytterst sällan på ansiktet. en mask typ en gång i halvåret, smörjt in med acos ansiktskräm en gång i veckan... max....





Påsar

Sminkat över tröttpåsarna och finnarna, skapat en illusion av längre fransar. Nu far vi mot Valbo.




Nov. 03, 2012

Är sjukligt utmattad. Vill utomlands till ett riktigt varmt ställe så ledproblemen blir lindrigare iallafall. Tröttheten är väl som den är.
Bjuder på en bild på Elvin som STÅR vid soffan och leker :)



Blind

När allt är som värst glömmer man lätt bort det som faktiskt är bra. Det är enormt tufft just nu men vadfan. Jag har ju Elvin. Och Nattis. Och Helena (Filip också på ett hörn). Och min familj. Och min släkt. Och många fler ändå. Vad dum man blir när man mår skit. Man blir "bra-blind" man glömmer allt bra.


En gammal men passande bild.

Behöver jag säga att jag älskar skräckfilm?

Näe nu är jag trött. Slänger på andra filmen för idag. Någon som sett den?


Vilken är den bästa skräckisen/rysaren ni sett?

FinFint paket!

Fick paket från Knatte & Stor idag! I paketet låg denna supersnygga jumpsuit som Elvin ska ha! Jag är grymt nöjd måste jag säga. Snabb leverans också, inget krångel. Kan varmt rekommendera!
Ni kan vinna en valfri vara från Knatte & Stor enkelt HÄR.

Uttittad

Jag och syster blev bjudna på lunch idag av vår käre far. American pizza place blev det. Det satt en föredetta klasskamrat ( från typ lågstadiet som glodde som f*n inte allt för diskret, har även hört att denna näbniska är grym på skitsnack. Kul när man ska käka mat. Var det något du ville? Suck tål inte sånt.
Anyway, bjuder på Elvins outfit som inte är allt för proffsigt matchad men ändå :)
Nu blir det filmmys med vovven och en sovande Elvin.





Min förbannade fobi

Klockan är väldigt mycket mitt i natten. Jag kan inte sova. Vaknade och mådde illa. Inte bra. Jag har emetofobi vilket gör att jag nästan får ångest när jag mår illa vilket i sin tur förstärker illamåendet. Tjohooo.... Var lika igårnatt(?).
Iallafall igår (som det är nu) så hälsade vi på min gammelmormor på sjukhuset. Hon har brutit lårbenshalsen, fy vad jobbigt, hon som annars är jättepigg, bor själv och klarar sig själv.
På vägen hem blev det tjockismat på Max och hyrfilm från Hemmakväll.





TÄÄÄVLING!

Delta här: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=461938930510971&set=a.458385374199660.101595.458214787550052&type=1&theater

SVAR från frågestunden

Ja, jag började spela in ett videoinlägg med frågorna. Inte mig grej, jag klarade en fråga sen satt och bara och gjorde supersnygga miner i kameran. Moget....
Kör på det gamla vanliga hederliga viset då.
Svar: När då?
Aw! Kul att du gör det! Puss! :love:
Svar: Jo det gör han väl, men nätterna är det jagsom står för, D jobbar och går i skolan. Min sjukdom bidrar till stor del att jag är näst intill tvärslut. Jag gör det mesta själv.

Kul att du tycker det! Snart kommer der hända lite spännande saker i gruppen också!
 
TACK! Du ska veta vad glad jag blir för de orden!
Svar: Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte. Jag hade tänkt att till & börja med tar jag det jobb jag får vilket förmodligen blir någon inom transport eller lagerarbete.
Svar: Men hallå, har jag någonsin skrivit massor om honom? Den här bloggen handlar ju om mig?! Några verkar ha missat den biten....
Självklart träffar han Elvin.
Svar: Oj... På alla sätt och vis! Det blev enklare och samtidigt svårare! Jag ser verkligen på livet på ett helt annat sätt nu. Jag har insett hur egoistisk jag var innan. Nu när Elvin finns så är det inte längre jag som kommer i första hand. Det är Elvin som är viktigast nu.Det känns faktiskt lite som att jag har hittat meningen med livet.
Innan jag fick Elvin var jag ute i stort sett varenda helg med kompisar, oftast åkte vi bil, på vardagarna gick jag i skolan, så det är väl det som förändrats mest. Det är inget jag saknar än iallafall.
Svar: Ja, självklart vill jag det så småningom (så fort jag kan), det är ibland ett pussel här hemma eftersom vi nu är två (nästan tre) familjer här hemma så ibland blir det rutin och regelkrockar, men det hanteras faktiskt väldigt bra ändå. Det är skönt att ha mamma och familj nära till hands, jag är ju faktiskt ganska liten jag också fortfarande.. haha.... Nej men jag skulle utan tvekan klara mig själv också, men det har varit bra nu när jag haft så ont med hjälp hemma, har ju fått sånt som lagad mat och kläder tvättade då och det är guldvärt när man har sån värk!
Svar: Jag ska inte börja om. Men jag ska fortsätta med skolan, alltså börja i 3:an hösten 2013.
Självklart! Varenda dag :)
Hur menar du? Jag vet inte. Jag är inte den personen som blickar framåt så värst mycket, jag försöker ta allt som det kommer. Men jag hoppas allt skall flyta på.
Vad jag vill jobba som svara jag på längre upp :)
Jag vill ha 2 barn tror jag. MAX 3. Men sånt är lite tidigt att tänka på ännu.
Vart som helst (nästan) fast inte i någon stor stad och INTE i Sandviken.
Så länge det funkar för mig ock Elvin, men misstänker tyvärr att maten börjar tunnas ut.
Ja det har jag.
Svar: Be honom starta en egen blogg om ahn nu är så intressant ;)
TACK! <3 <3 <3
Svar: Det känns som att jag alltid varit mamma faktist! Än så länge trivs jag väldigt bra som mamma!
Den är lite knagglig faktiskt, jag tror många har svårt att hantera det här med barn. De flesta av mina kompisar var ju killar också och har fått för mig att de har svårare att förstå det här då. MEN jag är fortfarande samma gamla Agnes, bara det att jag förökat mig! :)
De enda som betalar något till Elvin är jag och Daniel. Mina eller Daniels föräldrar betalar INGENTING åt honom, ja förutom presenter osv, men det är inget vi bett om :)
Just nu bor jag och Elvin på övervåningen i min mammas hus.
En, kanske två :) Dudå?
Svar: Oj vilken fråga, jag ahr ju än så länge bara varit mamma i 5 månader, men det bästa med att vara mamma är Elvin! Jag har en liten person i mitt liv som jag älskar så mycket att jag inte vert vart jag ska ta vägen. Det bästa är väl helt enkelt att han har visat mig kärleken! Det sämsta var svårt, jag vill inte vara en tråkig mamma och säga "inget", men det är väldigt svårt att få fram något just nu. 
 
Oj min dag... Ja, Elvin vill gå upp mellan 6-7, käkar frukost, leker och underhåller Elvin, lagar lunch, kanske tar en promenad, träffar någon kompis. Bloggar. Ja jag vet inte, ni får läsa min blogg så ser ni :)
 
Sommar! Om man bortser från getingar och åska då.
 
Jag orkar inte tänka på julen ännu eftersom vi förmodligen kommer få åka runt på minst 4 ställen och fira... Känns lite jobbigt. Helst skulle jag vilja åka långt bort till en liten stuga och isolera mig.
 
Nej, jag har inga tatueringar. Ibland vill jag ha och ibland inte haha... Isåfall det klassiska; Elvins namn och födelsedatum, vart vet jag dock inte.
 
Jag tycker det är hemskt, onödigt och sjukt. Saft ska det va!
Åååh har han? Jag har faktiskt köpt väldigt få kläder eftersom vi fått massor av min mammas kompis vars son vuxit ur sina kläder, men de kläder jag köpt har jag alltid tvättat för användning.
 
 
 
Elvin sov oroligt medans jag svarade så blev lite hattiga svar :)

Elvin 5 månader

Jag fattar inte att det REDAN har gått 5 månader sedan jag låg där helt själv på uppvaket, skakade och var i chock, kunde fortfarande inte röra mig pga ryggbedövningen. De hade skurit ut mitt barn ur min mage, den var alldeles tom, kände inga sparkar mer, i en annan del på sjukhuset fanns min son. MIN SON. Han fanns på riktigt!
Nu 5 månader senare så sitter jag här och sneglar på en pigg och kry liten glad tjockis som lärt sig ta sig fram i gåstolen, superlycklig.  Jag är superlycklig. För han är här. Min Elvin som jag ska dela resten av mitt liv med. 

Elvin kan/gör detta:
  • Greppar saker utan problem
  • Skickar saker mellan sina händer
  • Börjat visa tendenser till "pincettgreppet"
  • Skratta högt
  • Prutta med tungen så det sprutar saliv, gobit!
  • Låta "höh" "ööö" "aaaaih" osv.
  • Hoppa i hoppgungan som en tok
  • Gå och ibland tillomed springa i gåstolen
  • Sitta stadigt kortare stunder
  • Äta gröt varje kväll med god aptit
  • Smakar på smakportioner
  • Ammas fortfarande
  • Resa sig till sittande från halvliggande position
  • Vända sig från mage till rygg
  • Vända sig från rygg till mage
  • Försöker ta sig fram men snurrar bara
Elvin älskar detta:
  • Sitta i matstolen vid bordet, då får man vara med!
  • Hoppa hoppgunga
  • Gåstolen
  • Banangröt
  • Bada, han plaskar som en tok
  • Uppmärksamhet (helst av mååånga människor samtidigt)
  • Dra mamma i håret
  • Att vara glad
Elvin ogillar detta:
  • Att vara trött
  • När mormor nyser (andra går bra :S)
  • Att vara i någon annans knä än mammas på kvällarna. Mammagrisen :love:
Jag har med all säkerhet glömt att skriva något...
 
För att fira Elvin 5 månadersdag så bjuder jag faktiskt på en bild på honom i sin nya mössa.
 Visst är han fin min lilla son?
Är annars MYCKET sparsam med bilder på min sons ansikte.
 

ofrivilligt väckt

Godmorgon! Blev väckt av Gobokens telefonförsäljare. Det är 4:e gången de ringer. De har öven smsat, mailat och skickat brev. Tjatar de till sig kunder eller vad f*n håller de på med?! Googlade lite och tydligen är det inte vara deras framfusiga sätt som är problemet utan ofta har folk fått betala för mycket, fått paket de ej önskat osv. Idioter rent ut sagt.

Aja ligger och leker med Elvin... Kom på att jag kanske skulle haft en "dagens outfit" på Elvin varenda dag eftersom han jämt har sååååå snygga kläder... Jag fjantig? Okej då.