Hur tycker ni?

Jag och Elvin ligger vakna. Lilleman är pigg och ligger i sin säng och leker med täcket. Han får väl gört tills han somnar. Jag själv har varit vaken några timmar. Vääääärk....
Iallafall.
Jag har funderat på en sak.... Ni som aldrig träffat mig, hur har ni fått för er att jag är? Vad för slags person verkar jag vara om man utgår från bloggen? Svara gärna .


Nattlampa.


KOMMENTARER
Maja

Tja, har inte läst bloggen så jättelänge men tycker du verkar va en riktigt tuff brud med en jävla massa humor. Tack för en bra blogg å grattis till en skitfin liten son!

2012-11-07 06:39:07
URL: http://vartalskadelillaliv.blogspot.se
Sonja

Från bloggen en väldigt duktigt och insprierande tjej. Du verkar vara jätte trevlig och omtänksam:)

Tycker väldigt mycket om att läsa din blogg oavsett om det står dåliga eller bra saker för alla har vi både dåliga och bra dagar i våra liv!:)/ Sonja

2012-11-07 09:05:25
M

Trevlig tjej men med starka åsikter :)

2012-11-07 10:20:12
Linnea

Tycker att du verkar vara en snäll tjej som ställer upp för många. Men du är samtidigt inte rädd för att säga vad du tycker till dom som du kanske inte går så bra ihop med. Tycker också det verkar som att du tar på dig för mycket och försöker vara spindeln i nätet för att hålla ihop allt. När det inte lyckas blir du väldigt påverkad av det och mycket blir negativt och lite halvdeppigt.

Kanske skriver såhär för att jag själv är lite så och därför ser såna sidor hos
dig? Vet inte. Men jag gillar dig iaf!

Började faktiskt läsa din blogg under perioden efter mitt MA. Tyckte det var så mysigt att se dig förbereda dig inför att bli mamma med allt vad det innebär. (ingen bitterhet eller så alls från min sida - längtade bara mer tills det var min tur). Nu är jag gravid i vecka 24 och längtar mer än någonsin efter den lilla där inne. Har dock inte slutat läsa bloggen utan känns lite som att jag följt dig så länge nu så att jag inte riktigt kan sluta undra hur det går för dig och hur du har det.

2012-11-07 10:23:04
Elin 23

Hmmm... ja mitt första intryck innan Elvin föddes var att du var en härlig glad person som gillade adrenalinkickar och att pyssla. Och efter att Elvin föddes har iaf jag kunnat se en ... ja absolut inte en bitterhet, men kanske att du har vänt taggarna utåt lite mer än innan? Du reflekterar mkt och har starka tydliga åsikter om vissa ämnen. Samtidigt som du verkar vara väldigt rädd om den tid du har med Elvin och tar vara på den, och har vuxit in i din mammaroll ordentligt. Och med det sagt menar jag inget elakt eller dåligt, jag gillar din blogg annars skulle jag ju inte läsa. Men rent spontant skulle jag nog beskriva dig och din blogg för en annan som inte läst det :)

Svar: Tack för du tig dig tid att berätta! Jag håller med dig faktiskt :) Kanske jag är lite FÖR mycket mamma ibland får jag höra av många :)
Aggeh

2012-11-07 11:13:17
Linnea

Hej!

Kul att du var med i min tävling om en valfri mössa från ida.p design!
Vinnaren är nu dragen.
Spana in på http://hjarternio.blogspot.se och kolla om det var du! :)

/Linnea

2012-11-07 13:58:18
URL: http://hjarternio.blogspot.se
josefina

en grymt snäll, trevlig och självsäker tjej/mamma.
Är bestämd över hur du tycker och tänker! :)

2012-11-07 14:08:01
lovis

hej, jag tycker du verkar jättesnäll. har fått en känsla av att du är väldigt försiktig med vilka människor du umgås med, och att du är en person som verkligen vågar säga vad du tycker. vilket jag tycker är jättebra! du verkar också väldig lugn och ordentlig. och framförallt väldigt överbeskyddande mot Elvin, och det gillar jag verkligen. för det är ju helt rätt gillar inte de som bara slänger ut bilder på deras barn och skiter i allt sånt som vilka som hellst får hålla i ens barn osv.
du verkar vara en toppenbra person och en toppenbra mamma! du är faktiskt en av mina förebilder tillochmed :)<3 kram

2012-11-08 19:28:48


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback