Min jobbiga dag

Sjukt skönt var det iallafall att få låna Daniels stora sköna tröja när man mår som man mår :)

Vad jag köpte i Valbo igår

En body,
Två pyamasar (det räcker nog, risk för att det blir varmt i sommar då får han sova i bara blöjan :)
En pyamas/onepice, eller vad man nu vill ha det till.
Köpte även ansiktsmask till mig, man glömmer ganska lätt bort sig själv när man väntar barn.

Dålig dag=Dålig uppdatering

Hoppas ni har förståelse för min urkassa uppdatering idag! Mår inge bra alls, kroppen är verkligen tvärslut! Men kanske slänger in ett inlägg senare! Vi får se :) Imorgon lovar jag nya bilder bland annat på det jag köpt osv.

Dumma dag

Det är sjukt fint väder här. ca 12-13 grader och sol, värsta vårvädret. Men självklart ska jag ha en sån där jobbig gravid-dag idag.... Ont överallt och kan inte sitta, ligga, stå eller gå på något bra sätt känns det som. Börjar misstänka foglossning lite lätt men peppar peppar. Får hoppas att jag mår bättre imorgon! :)

Jag skulle inte hata att tälta med detta tält!

Jag avskyr vanligen att tälta. Men om jag fick detta tält: http://www.coolstuff.se/Volkswagen-Campingtalt så skulle jag nog inte säga nej endå... Haha bara för att få visa opp det typ...
Alltså om jag nu ska ha ett tält så ska det vara ett sånt här!

"Vad ska han heta?"

Den frågan får jag oxh Daniel extremt ofta och vi vet inte! Ingen aning! Så sjukt svårt, visst finns det några vi gillar men inget riktigt "JAAA DET SKA HAN HETA" Känns som att vi kollat på alla namnhemsidor som går nu. Nästa steg är väl att fixa namnböcker eller något. Men det är ju så grymt tråkigt att läsa om sånt också.
Kanske man ska besöka en kyrkogård och titta på fina namn på gravstenarna? JAAAA smart!

(Namnen på bilden är lite lätt slumpvalda)

Vagnen.

Tänkte vänta med att visa vilken vagn vi ska ha men äsch.
Denna vagn ska vi ha (på bilden är det med sittdelen, den kommer vi inte kunna använda förren Ärtan är ca 5-6 månader gammal), visst var den snygg?
Och så blir det som sagt denna liggdel till:
Man klickar bara på ligg eller sittdelen på chassit så är det klart :) Den är så bra också för den väger inte så mycket och är inte så stor så den går tillochmed in i min bils baklucka!

Dum mobil

Min mobiltelefon börjar säga opp sig tror jag. Signalen är trasig så hör sällan när det ringer eller när jag får sms. Men den är trots allt mer än ett år gammal, vilket är rekord för mig. (om man inte räknar med min första mobil NOKIA 3310 som jag hade ett bra tag, typ två år)
Jag har tappat räkningen för hur många mobiler jag har haft i mitt liv... Men nu har jag verkligen ingen lust att köpa en ny telefon så jag hoppas att det går till sig på något vis!
Min slitna gamla HTC wildfire, tyvärr har den krånglat redan från första gången jag startade den....

Juice

Ikväll så sticker jag till Valbo köpcentrum med Helena. Kanske ska passa på att titta efter en pyamas till Ärtan? Och lite annat smått och gott om hon orkar att gå och titta på babygrejor :)  Vi ska iallafall äta på IKEA, gå på Kicks och Gina tricot för dom affärerna har dom ingenstans på Gotland! :o Haha stackarns lilla Nena.
Nu tycker jag att någon kan komma och laga lite mat till mig? :)

Vinn en goodiebag!

Jag tävlar inne hos Zasata om en Goodiebag med produkter från:

Meandi.se
MyKidoo.se
Mecco.se
Dagispåsen.se
Amvina.se
Pierrerobert.se
Dermoshop.se
StickIn.se
Libero.se
Pino.se
DonkenDesign.se
Mecco.se
Babybarn.se
Tefrossa.se

Naglar

En sak som dom flesta kanske inte visste om mig är att jag gillar att pilla med naglar. Tyvärr har jag lite fel andra intressen för att det ska gå ihop eftersom att om jag fixar världens finaste naglar så är dom förstörda efter bara någon dag. Menmen, jag gillar det iallafall. Kanske ska börja visa hur jag målar mina naglar? Jag vet inte vad ni tycker?
Jag vet att det även är en hel del killar som läser bloggen men ni kan ju bara bläddra förbi nagelinläggen isf?:)

Inte så långt kvar

Egentligen  känns det inte så långt till slutet på maj när man tittar här... Eller jo, när man tittar på hur många dagar det är kvar, men å andra sidan har tiden från vecka 6 till 27 gått otroligt snabbt! Jag vill att tiden ska gå i räcer fart nu, sen när ärtan kommer kan den få gå hur sakta den vill!

Rally i helgen?

Det ska vara rally här i trakterna i helgen, men jag är tveksam om det kommer att bli av och om det blir av kommer jag tycka synd om förarnas plånböcker för dom kommer defenetivt behöva köpa nya däck sen. Fyf*n vad vägarna oppe i Järbo/Kungsberg såg ut. Grus på vissa ställen och lite is på vissa, men den isen försvinner nog efter max 5-10 bilar och det är över 100 anmälda. Hoppas på världens snöstorm och super mycket minusgrader innan helgen då.
Det gör inget om det blir svinkallt nu för mig, jag ska endå bara vara hemma hela lovet :)
Pappa ska köra iallfall, men som ni vet kan jag inte vara kartläsare nu när jag är gravid :) Så jag får nöja mig med att vara åskådare! :D
En liten del av rallybilen :)

Bebisgrejor.... ÖVERALLT...100 saker....

Alltså, jag orkar inte.... Vad grejer det finns till barn och bebisar idag?! Kom igen, pysventiler, andningslarm, babysitter som vaggar viberar, pratar, sjunger, låter, 100 olika vitaminer, madrasser som andas. Tyder detta på att folk inte riktigt har tid för sina barn egentligen, liksom en babysitter som är som en tredje förälder? Eller vad? Förr i tiden föddes det barn i grottor, dom levde först på bröstmjölk, sen på typ blåbär? Visst då överlevde inte lika många barn som dom gör idag, men arten människan lever ju trots allt kvar. Behöver man verkligen allt? Har svårt att tro det.

Räääcervagn beställd

Så, nu har vi varit till specMVC allt såg bra ut, fick se min lilla son som vanligt, sprallig var han :) läkaren sa även att jag var perfekt för ultraljud för jag var så smal.... Haha.
Åkte till barnenshus sen iallafall och beställde vagnen :)

Barnvagnen

Vi har nu bestämt till 100% vilken barnvagn vi ska ha! :) Men ni får bara se liggdelen än så länge, har faktiskt redan köpt den. Men sittdelen kommer att vara i andra färger! Den ska vi förmodligen beställa inom dom närmsta veckorna!
Våran husky inspekterar.....

Nja inga bilder på mig själv.

Som ni kanske själva märkt så lägger jag inte ut riktigt lika många bilder som andra bloggare gör kanske, jag ritar hellre en ful paint bild!. Det beror mest på mitt dåliga självförtroende tror jag... Undra om jag endå ska lägga ut lite fler bilder så ni vet hur jag ser ut iallafall!
På dom flesta bilder som tas på mig så kan jag inte låta bli att lipa eller göra en ful min. Men det är ju så jag är trots allt! Men här får ni en kanske lite normal bild iallafall...
Så, nu ska jag fixa lite mat sen ska jag och Daniel vidare till Gävle till SpecMVC :) Hoppas det går braa!

Grattis Monia och Love till Tuvalie!

Ett par i min föräldragrupp har nu fått sin lilla dotter! Skriv gärna grattis till Monia på hennes blogg: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Dumma Petronella.

Ett inlägg som endast intresserar big brother tittare:
Att Juliana ens existerade var inget jag lagt märke till typ så det gjorde ingenting att hon åkte ur. Men att Petronella dissade BB gjorde mig ledsen, hon var störtskön ju! Ärlig, tjej med stark och schysst personlighet. Tyypiskt..... Aja, goa Joe är kvar iallafall <3

Big brother 24/7

Bänkar mig framför big brother live nu efter en dag med fullt opp :) Tänk det krävs inte mycket för att köra slut på mig nu e :)

Söndag

Idag så är det en väldigt seg dag like always, ska bara göra lite små ärenden som inte är intressanta för er. Skriver om morgondagen istället. Då ska jag först till specialistmödravården och sen eventuellt till Valbo med min bästa Helena som är hemma och hälsar på (hon har ju flyttat till Gotland)
Eftersom att jag inte har ett skit intressant att skriva om så tror jag att jag avrundar här. Får se om fantasin ser bättre ut senare idag.

DIN BLOGG?

Kom igen två stycken skrev sin bloggadress och jag vet att det är fler med blogg som läser, lite tid kan ni väl avsätta och dela med er utav den? :) Jag vill ju ha lite fler bloggar att läsa!
SKRIV ERAN BLOGGADRESS!

Melodifestivalen vilket skit...

När jag var liten ÄLSKADE jag melodifestivalen, fick inte missa ett enda program. Nu har jag inte följt det på flera år, kanske sett någon final. Men nu har jag faktiskt sett två stycken deltävlingar på rad. Förra helgen för mina kusiners skull och jag höll med en av mina småkusiners åsikt om Ranelid.... "det låter som att han rappar på gubbiska" .... Bara massa skit låtar, ha rinte fastnat för någon. Aja skitsamma, kan ju faktiskt låta bli att titta istället för att klaga också. Haha det har jag inte tänkt på!

Dagens mamma och pappa mage


Tävlar hos Monia till min ärta

Jag tävlar hos Monia, om en valfri vara från Mykidoo - till ett maxvärde av 250 kr. Tävla HÄR du också!
Om du inte vill tävls så är bloggen värd att gå in och titta på iallafall! :)

Huvudvärken näeä

Har gått runt med världens huvudvärk heeeela dagen, men ska sluta klaga redan nu innan ni tröttnar på att läsa :)n
Var på en lektion i skolan men var tvungen att gå hem pga huvudvärken tog över. Menmne, sen senare blev det ett möte på stan och nu väntar jag på att vi ska laga min favoriträtt; schnitzlar och potatismos och MASSOR med citron :)
Iallafall, igår fick jag och Daniel (egentligen ärtan) ett paket av min pappas sambo och det innehöll detta:
Superfina och superbra grejer! :)

Om jag lutar mig fram så ser jag fötterna :)


Min dag

Idag så hade vi "tunga fordon" i skolan, sjukt segt om man frågar mig eftersom att jag är helt ny på det området och läraren tar för givet att alla redan kan massa.... Dåligt. Menmen. Efter det var det dags för föräldraguppen där det bara pratades om cigg och snus i princip, inget som berörde oss eftersom varken jag eller Daniel röker eller snusar och ingen i våran familj gör det, så kunde lika gärna stannat på skolan och pluggat lite till.
Men efter det var det barnmorske besök, mätte magen, tog blodtryck och lyssnade på bebishjärtat, allt såg bra ut :)
På måndag får jag även se lillgrabben igen då jag ska till specialist mödravården igen och göra ultraljud :)

Vill ha en bränna...

Jag har dåligt självförtroende när det kommer till mitt utseende, men känner mig alltid snyggare när jag är solbränd. Förra vintern solade jag solarium 1 gång i veckan och hade en rätt lagomt fin bränna. Men när man är gravid och solar så är det risk att man får pigmentfläckar osv, så står över det. Dom säger att det inte ska vara någon fara för barnet, men undra ja om det är sant... När Människor får tillexempel hudcancer av det liksom? Skitsamma. Får väl införskaffa mig en brun utan sol istället för att klaga :)
Snacka om i-lands problem...
Ungefär så här brun skulle vara lagomt :)

Älska att leka med bilder!

Min fina Nattis :)

Dagens...

Dagens vill ha: Maj
Dagens klädsel: Gravidjeans, blåvitrandig tröja
Dagens frisyr: Utsläppt as always... Slitet och oplattat...
Dagens händelse: Åkte till Gävle/IKEA för att titta/köpa lite grejer till lillgrabben
Dagens låt: Ingen alls..
Dagens planer: Gå och lägga mig.
Dagens saknad: Sommar
Dagens dummaste: Min lathet
Dagens sjuka: Att invandrare ska få gratis körkort.... Varför? Alla människor ska väl behandlas lika?
Dagens drog: Bloggen
Dagens roligaste: Ett mail jag fick!
Dagens favorit: Mina byxor
Dagens köp: Grejer till ärtan
Dagens godis: Gofika på IKEA
Dagens humör: Halvsjuk men kämpar på
Dagens ord: Suck

Din bloggadress?

Det skulle vara jättekul om några av er kunde dela med er av eran bloggadress då jag är trött på dom flesta bloggar som finns på min bevaka lista, så kanske det är så att just du har den slags bloggen jag gillar?
Aja snälla skriv eran bloggadress i komentarsfältet så jag får läsa den :)

Nyårslöfte brytet ...

Jag hade för första gången i mitt liv ett nyårslöfte.... Som jag berättade om tidigare i bloggen.... Att inte provocera så mycket! Men det är så sjukt svårt. Jag gillar attt vara den där "lilla oskydliga Agnes som rätt som det är blir en bitch med stora åsikter" Jag har alltid haft starka åsikter och har alltid haft svårt att hålla dom för mig själv. Men det känns som att jag måste lära mig att inte alltid berätta vad jag tycker och tänker och reta opp folk så som jag gör. Men på något sätt så går jag igång på när jag får folk att reagera. Men jag måste nåste MÅSTE sluta!
Men som ni själva märkt så har jag inte lyckats sluta med detta beteende.
Vissa inlägg (som bland annat facebook inläggen här på bloggen) gör jag endast för att få en reaktion, nästan omedvetet gör jag det. Men i efterhand är det också roligt eftersom att statistiken alltid höjs efter att jag delat med mig av mina åsikter. Det är ju alltid roligt.
Men nu måste jag ge mig innan jag gör någon ledsen... Det vill jag ju faktiskt inte...
Observera att bilden bara är ett exempel som INTE stämmer ;)

"Saknar du folkrace och att åka rally?"

Det är en vanlig fråga jag får och jag tror att det är dags för ett riktigt svar :)
Svar: Nej det gör jag inte. Folkrace har jag kört tre sommrar i rad nu massor och juniortiden är dessutom slut, nu har jag gått upp i klass eftersom jag fyller 18 år så numera är jag dam/senior och det kommer jag att vara resten av livet.
Att vara kartläsare i rally är inget jag varit jättemycket bara några tävlingar men tyckte det var ganska roligt. Och om  jag ska vara ärlig så saknar jag det lite, men jag tycker självklart inte att man ska utsätta sig för sådant när man väntar barn så står över det denna vinter, inget att ens fundera på! Och egentligen är det miljarder gånger mer underbart att få en son (eller en dotter?) än att åka rally!

Frågan är om jag kommer att våga köra folkrace och rally sen då jag är rädd att skada mig så illa att jag försvinner från mitt barns liv eller gör illa mig mycket och inte kan ta hand om mitt barn tillräckligt. Å andra sidan så kan det hända i vilken situation som helst också. Men tror att man ser på livet på ett helt annat sätt efter att man haft barn ett tag. Har redan börjat se livet ur en annan vinkel och då har jag inte fått mitt barn än.
Några av mina pokaler jag fått i folkrace och rally.... Just nu är dom nerplockade eftersom dom var i vägen men på bilden (som är tagen för ett bra tag sedan) så användes dom mest som smyckeshållare och förvaring haha!

Joe Rovik

JAAAAAAA Joe Rovik var den som fick komma in i huset, äntligen blev BigBrother värt att se igen :)

Vecka 26+0 (27)

Guuud vad tiden går fort! Idag går jag in i vecka 27! Det var nu ca 21 veckor sedan jag fick reda på att det låg en liten i min mage. Det känns som igår. Men endå känns det som att tiden går oändligt sakta. Åååååh!
Bild från idag. Knubbis :)
Jag antar att jag kommer se sjukt rolig ut höggravid eftersom att jag endast är 156cm lång! Och kommer nog ha en normalstor bebis i magen eftersom att Daniel är väldigt lång istället!

Svar på tal igen

Ja, jag tror nog ärligt jag kommer bli likadan eftersom att jag redan nästan är så trots att jag inte ens har min son i famnen... MEN ENDÅ! Så stör jag mig, jag vet faktiskt inte varför.... Men jag vet att jag inte är ensam, å andra sidan så dom som jag vet som håller med mig har inga egna barn eller så har dom stora barn så antar att vi som ännu inte fått upplevt det / upplevt det för många år sedan inte förstår.

Svar på tal :)

Hej Sandra, förstod inte riiiiiktigt din kommentar vad du ville komma fram till menmen, kom ihåg att detta var MIN åsikt och det är så JAG tycker därför skriver jag så i MIN blogg :)
Och nej, jag var inte där, för jag visste innan att den var olaglig. Så jag har inte gjort något något annat än vad jag sagt i det fallet faktiskt.
Det var verkligen inte jag som satt dit dom eftersom att jag har då annat och tänka på och tycker synd om polisen som ska åka på sånna grejer, men tyvärr så måste dom det är ju bättre än att någon råkar illa ut även fast jag tycker det då skulle vara rätt åt dom...
Jag står för vad jag säger, men det kanske inte var mig du menade? Som sagt antingen är det jag som är trögfattad eller du som är otydlig för jag förstod inte din kommentar riktigt fullt ut :)
Jag har aldrig varit i Hålldammen på vintern.

Facebook life. MITT BARN MITT BARN MITT BARN

Ni vet dom här som har barn och skriver ALLT dom gör? Och dom som skriver att just DERAS barn är vackrast och bäst i världen? ÅÅh jag dör. Klart som f*n att alla mammor och pappor tycker det? Men måste alla på facebook få veta hur mycket bröstmjölk lilla Maja drack idag och vilken färg hennes bajs hade? Kom igen. Vem är intresserad?
Jag kommer säkert bli lika själv sen och är det nästan redan nu,  skulle vilja berätta om varenda barnmorske besök, varenda köpta sak, varenda spark, ja ALLT! Men alltså... Man kanske ska tänka på andra?

Kissar på mig

Herregud. Nös alldeles nyss och jag lovar jag fick spriiiiiiiiinga till toan för jag höll på att kissa på mig! Knipövningarna måste tas mer på allvar haha!
Älska att vara gravid! <3

Jag lovar, jag kommer att kissa på mig innan detta e klart...

Stolt över min kusin!

På lördagen hoppade jag på tåget mot Huddik för att träffa mina älskade kusiner! Den äldsta utav dom tävlade för första gången i konståkning och så VANN hela kalaset, hon är bara 11 år!. Gissa om jag blev stolt!

Rally SM

I lördags var det rally SM här i lilla Sandviken. Kände några som körde. Pappa var efteråkare, Det var jag och pappa förra året också på SM men jag kan ju självklart inte åka med nu när jag väntar barn :)
Var och kollade på SS1 på jervallen, ganska kul faktiskt att dom gör något där vid Göransson.... Sen var jag ut på SS5 på lördagen och kollade. Hann inte så mkt mer då jag skulle med tåget till Huddik...
Följande bilder är det min syster som tagit. http://alvaasberg.weebly.com

Vecka 25+6 (26)

Okej det ser ut som att jag trycker opp tuttarna men aja. Ni får fantisera ihop det hur ni vill :)
Ser ni vad högt min mage ligger??
STORA mjukisar är det som är som skönast nu förutom mina gravid-jeans och gravid-leggins. Gick tillomed i mjukisbyxor till skolan för någon vecka sedan för första gången på flera år. Men ångrade mig som fan när jag kom dit. haha...
Sen så måste jag även försvara mig till denna bild, det är sjukt STORA mjukisbrallor, SÅ stor rumpa har jag inte... Men stor är den haha....

Nu startar jag igen på allvar :)

FöLÅT för att jag inte höll det jag lovade! Sticker och tar en magbild då jaaoooooo kjaaam!

BÄSTA VIDEON AV DOM ALLA EN VAR ....

http://www.youtube.com/watch?v=TYbJKJgThO8
(Det går en att bädda in videon, men klicka på länken)
Det är Enanders bröder som gjort videon, störtsköna grabbar! Även en störtskön tjej så ni ska absolut ta en titt in på hennes blogg nu med detsamma!
http://enander.blogg.se/
Som ni ser så handlar den om folkrace, bilar och lite annat, tror nog även dom som inte är intresserad utav folkrace skulle gilla bloggen faktiskt så alltid värt att kolla! :)

I'm back!

Imorgon kommer nya fina inlägg! Har dessutom hittat min kamera nu :) OCh mycket roligt har hänt i helgen, KRAM!

Bloggpaus i helgen och en minimini tävling på det :)

Denna helg väljer jag att ta en bloggpaus. Ska vara på rally hela dagen imorgon och sen har det hänt lite grejer som gör att jag bara måste ta en paus från vissa saker. Men jag är tillbaka på söndag kväll och då LOVAR jag er mycket härliga bilder och saftiga inlägg :)


Den som länkat det roligaste youtube-klippet till mig innan söndag klockan 18.00 får ett heeeelt eget inlägg här på bloggen med valfritt innehåll och länk till eran blogg/hemsida :)
(lämna en kommentar eller maila [email protected])


Ska även se om det går att dra igång en tävling senare här på bloggen :)

Stor skillnad?

Där svarta strecket går, där var min mage förut ungefär. Har alltid haft kurvig kropp förutom midjan som alltid varit ganska liten. Nu är min kropp jättespännande när mina kurvor växer och dessutom har jag fått en till fin kurva :) Mysigt eller hur?:D

Magbild vecka 25+1

Det börjar ta sig va? :)
Än så länge inga bristningar på magen... Hoppas så sjukt mycket att jag slipper då jag redan har massa bristningar på brösten och fula ärr osv... :) Fast får hellre bristningar och ett friskt barn än tvärtom :)

Stipendium

Det var årsmöte med klubben idag. Fick stipendium för det gångna årets reslutat (i folkrace) :) Väldigt trevligt! Alltid roligare att köra när man får bra respons :)

Tänk att jag kommer få vara med om att sätta ett liv till världen. Tack <3


Vilka bloggar jag läser...?

Vilka bloggar läser ni? Själv så följer jag faktiskt ingen blogg. När jag blir sugen att läsa bloggar (vilket egentligen är varje dag, haha) så bara tittar jag runt bland storbloggarna typ, några enstaka småbloggar eller vad man nu ska kalla det. --->Småbloggar som spammar sin bloggadress minst 3 ggr om dagen på facebook är otroligt trökigt tycker jag.<--- Det skriker ointressant blogg då dom är tvungen att påminna folk att läsa den. Så dom brukar jag oftast hoppa över. Menmen...
Har iallafall min lilla lista på bloggar jag går in på när jag e läsa-blogg-sugen :)
"Storbloggarna" jag tittar in på:

"Småbloggarna" jag tittar in på:
Haha det var dom enda som jag alltid går in på dom stunder jag vill läsa bloggar. Sen brukar jag sitta och bläddra bland lite olika så där men det är iallafall dessa jag alltid går in på innan jag börjar kolla nå andra random bloggar.

Om jag skulle haft en hund.

Vi har ju en hund, en Alaskan husky, jättefin, jättesöt, men jag är hundrädd egentligen. Sen så gillar jag inte stora hundar...
<--- Våran hund när han var LITEN

Men om jag någon gång i framtiden ska ha en hund så vill jag faktiskt ha en BULLDOG! Haha, dom är supertuffa ju! Och inte så stora, men ser endå farliga ut...
http://www.blocket.se/goteborg/Engelsk_bulldog_stamtavla_2_valpar_kvar_37859479.htm?ca=5&w=3 <--- titta vilka fina!


Tröjorna krymper

Skulle måla för ngra dagar sedan, slängde på mig nå kläder, men tröjorna börjar verkligen bli små nu... Borde införskaffa mig större tröjor NU

Min kamera borta...

Är det ngt jag ALLTID slarvar bort så ere kameran... Minneskortet har jag iallafall i datan, men kameran då? Inte en blekaste....
SÅÅÅÅ bjuder på mobilbilder idag! Denna är på Daniel goa hund! 

Köpa lista innan bebis kommer.

Jag gillar att ha saker klara i tid eftersom att jag oftast är en sån som skjuter upp på saker HELA tiden. Men nu har jag varit ganska duktig.
Kläder:
(x) startpaker kläder
(x) set byxa tröja i strl 56
(x) 2 tröja i strl 56
(x) 2 byxor i strl 56
( ) 1 pyjamas i strl 50
(x) 3 par strumpor
( ) 1 st kortarmade bodies
(x) 1 st långarmad bodies
( ) 1 st halvvarm overall

Åka:
(/) Barnvagn - ska beställa vilken dag som helst men har iallafall liggdelen
( ) Skötväska
( ) Varm filt
( ) Regnskydd
( ) Plastad frotté
(x) Barnvagnsleksak
(x) Bärsele
( ) Täcke
( ) Kudde
(x) Bilbarnsstol
(x) Reflexer

Sköta:
( ) Tvättlappar
( ) Våtservetter  - vet dock inte om jag ska använda detta då det torkar ut bebis hud nå otoligt, då är det bättre att blöta tvättlappar med olja och ha med sig i en låda...
( ) Blöjor
( ) Frottélappar
( ) Rumpsalva (Inotyol)
( ) Barnolja  - Det sägs att rapsolja är bättre för bebis än bebisolja pga av alla tillsatser så kanske nöjer mig med det :)
( ) Febertermometer
( ) Alvedon
(x) Tops
(x) Bomullsrondeller
(x) Skötbord
(x) Blöjhink
( ) Badbalja
( ) Bad-cape
(x) Småhanddukar

Sova:
(x) Spjälsäng
( ) Madrass
( ) 2 dra på lakan
( ) Plastad frotté/ Madrassskydd
( ) Mobil
(x) Flera filtar
( ) Resesäng  - det väntar jag med ngn månad eftersom i början går det lika bra att sova i vagnen borta.
( ) Täcke
( ) Kudde
( ) Spjälskydd
( ) Snuttefilt
(x) Påslakanset

Möbler & Prylar:
(x) Förvaringsmöjligheter
(x) Babysitter
( ) Skallra
(x) Baby-gym
(x) Barnstol

Till mamma:
( ) 2 amnings-bh
( ) Amningsinlägg
( ) Bindor  strl XXXXXXXXXXXXL typ
( ) Minst 2 amningströjor
( ) Bröstpump
( ) Bröstvårtsalva - duger med inotyol som man har till bebisrumpor också
(x) Amningskudde

Övrigt:
( ) nappflaskor (minst två)
( ) haklappar
(x) nappar


Jag har säkert glömt något osv...

Ingen skola.

Har varit hemma från skolan ganska mycket dom senaste veckorna. Är fruktansvärt trött och sliten i kroppen, går ju dessutom med konstant ledvärk. Många kanske tycker kanske att det är skönt att vara hemma, men jag blir galen. Det är skittråkigt och så får jag så fruktansvärt dåligt samvete för min utbildning, nu tror jag ju att det kommer lösa sig endå, men jag är verkligen SKITRÄDD att hamna mer efter än nödvändigt.
Det är minsann ingen dans på rosor att vara gravid inte.
Du min lilla grabb, kan inte tiden gå lite fortare? Vill inte vara gravidtrött mer, vill vara trött efter alla nätter jag suttit och försökt trösta och mata dig...
Fyfan vad jag längtar!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Jag, groda, Helena

Alla <3 dag

Jag brukar inte göra någon stor grej av alla hjärtans dag egentligen, men aja, jag har tillbringat den med alla dom jag älskar iallafall :) Först var jag ut och fikade på Waynes med bästa Natalie, Carro och Samuel, och nu stack jag och Daniel iväg och skulle hyra EN film men vi kom istället hem med TIO köpta filmer... Haha...
Mys på mitt rum (ett av dom, har ju två) med film, citronvatten, gelehjärtan och värmeljusljus.

Snälla bli inte bästa vänner när ni dör.

I helgen var det en tjej, ngt år äldre än mig som valde att inte leva mer. (Inte säker på att det var hon som valde det men hon finns iallafall inte på jorden nå mer) och man märker DIREKT att när hon gått bort skriver alla på facebook och det verkar nästan som att alla var bästa vän med henne fastän dom knappt haft en konversation med henne.
Så har det varit dom gånger någon avlidit, alla bara helt plötsligt älskade sönder den personen osv osv... Jag gick i samma klass som denna tjej, kanske bytte ut ett par enstaka ord, om ens det. hon var dock nästan aldrig i skolan men jag låtsas inte att jag varit bästa vän med henne för det. För att det är försent för allt sådant nu! Fattar inte folk det? Snälla nån.... Detta är en sjukt tråkig och sorglig sak, jag hoppas verkligen att hon får vila i frid och har det bättre där hon är nu. Men ni måste tamejfan ge er. Vad är det för jävla respekt egentligen mot den som gått bort?


Kom ihåg att ALLA ni träffar kan vara borta ngn timme senare bara så var rädda om varandra... Och om ni skaälska varandra, gör det INNAN någon går bort....
Blir så arg att folk inte fattar att när som helst kan personen man just rört, sett, pratat med kan vara borta föralltid. Och då är det fan försent att ge alla sina kärleksförklaringar osv...


I vilket fall som helst, vila i frid, kände inte dig för 5 öre men vet att du inte mådde bra. Hoppas det är bättre där.

Agnes 11 år

På dessa bilder var jag 11 år. Är det någon skillnad? :)
Terese till vänster, jag till höger. Saknar den tiden, jag och Terese hade skitkul tillsammans.
Liten bild....

Segt, gofika

Idag är jag hemma eftersom att min ordniraie klass är på praktik och den klassen jag brukar vara med är på friluftsdag. Den kan jag inte vara med på :/ Segt att vara hemma också men finns lite småsaker jag kan jobba med iallafall :)
Senare bär det av mot Kungsgården hem till pappa min för att hans sambo fyller år. Lite gofika där :)


Att bero på gofika... Visste ni att jag INTE tycker om kanelbullar?
Fin bulle jag ritade va?

Gammalt men bra


Fyfan vad jag går mig själv på nerverna......

Fyfan vad jag går mig själv på nerverna.... nu tillexempel, kan verkligen inte sova och vad gör jag då? Jo jag tänker på alla gånger i mitt liv jag gjort bort mig... så nu ligger jag här och skäms som 17 över saker jag gjort för ngt/ngra år sedan... typiskt... ångest.... inte kan jag sova nu eller...


Känslig Agnes

Nu bara så där känner jag mig helt fylld av känslor! Helt plötsligt ville jag bara gråta av lycka! Lyckan över att JAG ska få bli mamma. JAG ska få vara med om livets största äventyr och utmaning. Helt otroligt vad vackert allting känns! För spelar det ingen roll om bebis kommer att ha downs syndrom, ngn personlighets störning eller missbildning, jag kommer att älska detta barn lika mycket endå. Alla är värda att bli älskade. Längtar så!
Kram!
En av de få bilder på mig själv från det gångna året.... Mitt självförtroende har varit på botten sen ngt år tillbaka...

Namn?!?!?!?!?!

Jag blir galen! vad ska han heta? Ni är verkligen jättesnälla om ni delar med er av dom pojknamn ni gillar (dom måste inte finnas med på listan)! Snälla lämna en kommentar om era favorit killnamn :)
Var in på någon app där det kom upp ca 100 slumpade namn så kryssar man i favoriterna av dom och dessa var de som blev kvar för mig: (detta är inte dom namn vi funderat på det fattas namn på listan isåfall)
Mina favoritnamn är:
Alvin
Aron
Dag
Elvin
Gabriel
Leo
Liam
Love
Matteus
Maximilian
Melvin
Milo
Mio
Neo
Noel
Samuel
Sixten
Tage
Teo
Viggo
Vincent
William

Massa babygrejer

Har varit ute heeela dagen nlite överallt och handlat åt bebis. Tänkte visa er grejerna sen.. Är sjukt slut nu, att vara gravid är inte bara rosor inte så intar soffläge nu. KRAM

Fullt opp!

Idag blir det att åka till Valbo och köpa barnvagnliggdel (förmodligen) sen till Gävle köpa skötbord, sen gå i massa affärer och köpa lite saker som behövs :)  Får se hur de blir med uppdatering, det märker ni :)

Vem är du min lilla extramamma? :)

Någon som vill ha koll här, man skulle kunna tro att det är min mamma, men hon är inte så teknisk att hon kan kommentera inlägg här :) Och jag som alltid är så jävla nyfiken!
Berätta för mig lilla du vad heter du?
Du måste ju vara någon jag känner eftersom att du inte vågar skriva ditt namn :)
Tror du jag ska bli arg?:O
Du är ju bara go ju :
Enligt min dator är du iallafall från Lima i Dalarna.... Stämmer det? :)

En liten konstig fråga och mitt svar

Nämen tänk att det lilla du Anonyma människa har jag redan tänkt :) Barnvangen som vi ska ha passar i den bakluckan :) Sen så är vi ju två om denna lilla människa och Daniel ska ju faktiskt också ha en bil!

Smörgåstårta, bästa som finns!

Är det något jag ÄLSKAR så är det då smörgåstårta! Och det ska jag få idag! Jiiiihoooooo <3
(och för er som ska påpeka att man inte ska äta gravad lax när man är gravid så kan jag påpeka tillbaka att den varit fryst i en vecka, laxen alltså)

Facebook sommarbilder som jag är taggad i

Sitter  och kikar igenom bilder som jag är taggad på facebook i från sommaren 2011, gud vad härligt med sommar! Lägger ut några av bilderna här!
!!! Om det är någon annan som tagit bilden som inte jag har koll på, säg till så länkar jag på en gång i ett nytt inlägg för nu kopierade jag bara rakt av !!!


Sommaren 2011
Börjar att kopiera en bild från när jag, Mathias, Eddie, Ekman och han som jag glömt vad han heter hoppade in i Thias 740 och drog mot västerås på Power big meet, kul var det, bara det att jag hade feber där och var allmänt seg, haha. Det är jag som sitter i framsätet och jag har inte en blekaste om vem som tagir bilden
En till bild från Power big meet i Västerås.
Bild från Motalafolkracefestivalen, jag sitter i bilen och väntar på att få köra mitt första heat som också blev det värsta jag varit med om.. Rullat har jag gjort 3 gånger, men där rullade jag inte, jag blev inputtad i Sveriges hårdaste vall med en bil i röven som hjälpte till att panga i mig och hela min rygg knäcktes och nacken sved till. Värsta smällen jag varit med om i folkrace. Hela bilen blev tvärslut, lite synd eftersom den var helt nybyggd utav mig och pappa. Ont i nacken har jag ibland fortfarande sedan dess, antar att det blev något fel på den också.
En till bild från Motalafestivalen. Jag och min lilla pappa.
Våran folkraceklubb Gestrike Racing Team i Motala. Även jag sitter där i backen, ser ut som att jag sitter och sover eller gråter haha.
Även denna bild från Motala, springer på stranden och gör det jag är sämst på - spelar fotboll...
Här kan man även lägga märke till hur mullig jag var denna sommar...
Denna bild togs i Uppsala, jag och mamma åkte på sån där fotografering i studio som alla gör nuförtin, jag personligen hatade det eftersom att vara med på bild seriös är inte jag duktig på. Men det var kul att se bilderna efteråt endå.

Denna bild är från när man fyllde 17 år, fick en bil av pappa, en Opel Calibra som ska fixas till, vet dock inte när jag ska ha tid med det nu när det kommer en liten knodd till världen.
Jag och min Helena, som sedan flyttade till Gotland i slutet på sommarn, min lilla Helena som jag växt upp med!
Lite onödig fakta: Helena sa att det var en ko som vi pussade på den bilden, fast det i själva verket är en groda :)
Lisa och jag
Bada är inte min grej, såvida det inte är 35 grader i luften och 30 i vattnet. Men det var det inte där kan jag säga, endå blev jag som ni ser blöt mot min vilja...
Denna bild är från när jag och pappa åkte rally i somras, jag var kartläsare, vi kom tvåa, det är jag längst till höger.
Det var en riktig folkracesomamr i sommras, folkrace nästan varenda helg, det bästa som finns :) Här sitter jag och laddar i bilen och ska snart ut och köra.
Fick stå högst upp på pallen för första gången. Fick faktiskt göra det hela TRE gånger i sommras, haha ganska skapligt för mig emd tanke på att 95% av dom i min klass är grabbar som är grymma på att ratta bil dock var det bara c-final :)
Högst upp på pallen...
Denna tävling älskade jag! Jag vann c-finalen och som grädden på moset tog jag även alternativspåret tre gånger, bara för att liksom! Skitkul hade jag! Sen i b-finalen låg jag etta igen men mina bromsar var döheta sen c-finalen, körde rätt i en grop och drivaxel, bärarm och däcket gick sönder men tog mig runt iallafall :)
Här kom jag näst sist i någon final, komemr inte ihåg om det var b eller c final, men blev avputtad iallafall och fastnade i starten. Jag till vänster.
Min favoritbild! Jag ligger etta (dock inte så länge till för proffsiga Jocke Jonsson kör ngn sekund senare om mig). Men vi kan ju njuta av stunden haha!
Här ligger jag tvåa efter Daniel! mamma Agnes och pappa Daniel ligger först, :)
Den gamla rosa pärlan var så sleeeten så målade om den svart och ngn stackare köpte den, haha den fick vara med om 2 rullningar, en vickning, massa heat och massa finaler, den var förjäkla trött mot slutet...
Körde Åsas bil (den svarta med röd och gul rand och gråa lysen) i Söderhamn på x-cupfinalen.. Dock gick det inte så bra, kom etta första heatet, sen rullade jag och i sista fick jag svartflagg...




Det var dom bilderna det. ca 90 % av bilderna jag var taggad i var folkracebilder och eftersom att alla som läser min blogg inte är intresserad så tog jag bara dom bästa :)

Sover en timme kissa, sover en timme, kissa

Somna gjorde jag snabbt, men har varit upp och kissat fyra gånger inatt. Guuuud så jobbigt det varit, värre kommer det nog att bli. Min lilla grabb trycker nog på som tusan kan jag tänka mig! Numera planerar jag mitt liv efter vart det finns toaletter.

Sooova

Sova har det varit dåligt emd denna vecka pga olika orsaker, men ju jäklar är jag taggad på att sova som en stock.. Ska nog slänga mig i sängen och slå på en film eller zappa runt på tv:n med ett glas iskallt vatten och sen soooooooova läääääääääänge.
Fast okej kanske inte länge, har börja att vara duktig och vara uppe i tid, inga tonårsfasoner här nå mer inte och sova hela förmiddagarna...
Imon får jag smörgåstårta :)

Fråga och ett svar


Jag kommer att bli klar med tvåan eftersom att jag jobbar i lite snabbare takt än dom andra i min klass så kommer att vara klar med tvåan till påsk ungefär.
Sen så beror det lite på om jag får en supersnäll liten son eller en som med speciella behov. Vi kommer att ha ett möte efter sommaren med skolan och se om det kanske finns några lektioner jag kan gå på osv. Men iallafall vi får se, tänker absolut inte hoppa av skolan iallafall, troligtvis kommer jag bara att få gå ut skolan ett år senare än dom flesta andra 94:or bara :)

Barnvagns h*)¤(¤)¤%"=¤Ie

Magvärken gick över, sikken tur säger jag bara! :)
Nu sitter jag och känner mig som en vilsen kattunge i Sahara öknen typ.... Jag letar barnvagn... JAG DÖR!  Trodde vi bestämt oss men nja, jag känner mig osäker. Det finns två som vi väljer mellan.
Vi har ju ganska högt krav på vagnen med tanke på alla konstiga underlag och väder den kommer att få vara med om...
Våran bebisbudget räcker till en ny vagn i en medel prisklass, men om det dyker upp något begangnat så är ju det skiiitbra...
KAN NÅGON HJÄLPA MIG?!

Vill låna pengar öppet BLÄ!

En sak jag tycker är fruktansvärt pinsamt är när folk lägger ut statusar på facebook och frågar om dom får låna pengar! Alltså finns det något mer pinsamt? Speciellt när det är små summor som 20:- eller liknande! Det ju ju förstås knäppt att skriva att man vill låna 1000 spänn också, men alltså herregud, jag skäms allvarligt när någon skriver på facebook att dom måste låna pengar.
PINSAMT

Sego dag...

Idag är en sego-dag, har två lektioner på hela dagen med värsta mellanrummet... Den första lektionen är avklarad iallafall.
Sen ska jag iväg på ett litet möte på stan, ska fika lite :)
Ingen aning om vad som händer ikväll.. Sjukt trött är jag, en gradivitet kan verkligen göra en trött och slut.
Har dessutom ont i nedre delen av magen :S ingen aning om varför men känns ungefär som en fis på tvären så väntar hoppfullt på den fisen, annars kanske man ska ringa och fråga sjukrådgivningen eller något? ME today :)

Nageldekorationer

Har ett parti nagelstickers ark här hemma.  Helt nya, undrar om någon är intresserad av att köpa? Ska fixa bild på dom, 1 ark för 10:- eller 3 för 20:- mkt billigare än i affär :) Pris kan variera lite också mellan de olika arken... Men vill veta först om ngn är intresserad innan jag fixar bild? Ni ska helst bo häromkring då jag inte håller på med internetbank osv...

Föräldragrupp

Idag så var jag och Daniel iväg till föräldragruppen igen, vi blev ensamma denna gång eftersom att dom andra paren fick förhinder :)
Det kom iallafall en BVC sköterska dit och vi pratade lite om första tiden hemma med bebis osv. Inget nytt egentligen.. Men alltid bra att höra igen :)

Sovit så dåligt att jag mår illa... fick i...

Sovit så dåligt att jag mår illa... fick iallafall sova någon timme nu på morgonen men då drömde jag att jag träffade nalle puh så börjar tro att jag är galen... allvarligt!


Barnmorskebesök + veckans pappa o mamma mage vecka 24+0 (25)

Var som sagt hos barnmorskan idag, där tog hon ett litet stick i fingret och kolla blodsocker och blodvärde, måste börja äta järntabletter, men det måste dom flesta gravida så det var inget konstigt med det :) Sen lyssnade hon på hjärtat på den lilla, det lät super bra. Hon kollade även sf-måttet alltså mäter magen från blygdbenet till livmoderns topp med måttband.
Här har ni även veckans mamma och pappa mage, fin kjol jag ritade va? Mycket snyggare än trosorna jag hade så kände att det skulle bli lite finare med en kjol idag. Sen tyvärr är Daniel ett huvud längre än mig så stog på en låda haha!

En fråga med svar

Hej där Hanna :) Som dom flesta andra så märkte jag det igenom att min mens inte kom som den skulle, dock så var jag 99% säker på att det var på grund av stress så gradiviteten kom som en chock eftersom att så stressad jag var under den tiden jag var gravid har jag aldrig varit i hela mitt liv och det sägs att man inte kan bli gravid under stress och speciellt inte när man käkar piller :) Men så fel man kunde ha! Vilken tur att jag endå kollade upp det!
Ja med tankte på allt som hände runt omkring mig just då och sen är jag osäker på hur min kropp skulle klara en gradivitet när jag blir äldre med tanke på mina ledproblem och denna bindvävssjukdom jag har. Det kändes ganska självklart efter allt det.

Mulliga jag... Satsa på badboll 2012 istället för beach 2012!

I sommras var jag mulligare än någonsin, jag sket faktiskt totalt i vad jag åt och jag bara levde livet, fast jag vet inte om det var någon som la märke till att jag var mulligare än vanligt? Det syndes iallafall tydligt i mitt ansikte och på mina lår och rumpa. Det var en härlig sommar i sommras iallafall, satsa på badboll 2012 ni också istället för beach 2012 så ska ni se vad mycket roligare det är! Haha :) Kram på er!

Barnmorskan

Daniel kom nyss, om ngn timme ska vi till barnmorskan, tror att hon ska börja mäta magen idag :) Tror också att hon skulle ta massa blodprov, buhu!

Stormagen

Titta vilken stor mage jag får när jag sitter ner!

Gravid frågor

När fick du veta att du var gravid? 5 oktober 2011
Hur gammal var du? 17år
I vilken vecka var du? 5-6  någor sånt.
Hur tog din partner det? Fråga honom för att få korrekt svar :)
Mådde du mycket illa i början? Nästan ingenting!
Har du mycket halsbränna? Ingenting där heller
Är du känslig? Ja, men jag är det mer eller mindre annars också :)
När kände du bebisens första sparkar? Väldigt tidigt för att vara första gradiviteten, i vecka 16 :) Kändes som bubblor!
Är du ofta orolig? Nästan hela tiden!

Sparkar bebisen mycket?
Ja, lillgrabben är super livlig :)
När började du läcka bröstmjölk? För ngn vecka sedan :)
Har du fått bristningar? Bara på brösten hittils men vet att jag kommer få massvis sen på grund av min sjukdom....
Blödde du någon gång? Nope
Hur många UL har du gjort? Ojoj, väldigt många! 6 stycken redan! fast dom 3 första var väldigt tidigt i grav så man såg inte så mycket :)
Hur vill du att din förlossning skall se ut? Jag vill helst slippa kejsarsnitt och vill helst bara ha lustgas, men här spelar min sjukdom roll igen, risken för kejsarsnitt e större än vanligt för mig, sen så är jag inge smärttålig alls...
Vet du vad det blir för kön? Ja, en liten pojke!
Vad ska han/hon heta? DEt är sjukt svårt! Jag vet inte!
Om det varit det motsatta könet? Samma här!
Hur gammal kommer du och din partner vara när den lille kommer? 17 och  17, Daniel fyller 18 den 6:e juni :)
Ska barnet få några syskon? Det är verkligen ingenting jag ens tänker fundera på nu :)
I så fall när? -


Såld på gravidbloggar!

När man blir gravid så känns det som att man går in i en bubbla, det finns inget annat än jag och bebisen nästan. Har iallafall börjat läsa massa olika gravidbloggar men har faktiskt inte fastnat för någon ännu, men har varit inne på denna sida nu och läst, det fanns massvis med spännande bloggar där :) Gravidbloggar, bloggar om barn och graviditet <---- KLICKA

Jag känner mig pysslig! MEN SÅ SKET DET SIG!

Ni vet dom där små gosedjuren IKEA haft i alla tider som bara kostar 5 kr? "JA" liksom så tänkte jag att då kan jag göra en egen liten mobil till min lilla son och hänga över sängen med några sånna. Sen insåg jag att det skulle bli billigare om jag köpte en färdig mobil från IKEA... ÅÅÅH Jag som tänkte vara lite ekonomisk men så är IKEA mer ekonomisk......HAha jäkla billiga ikea...

Finns gravidmigrän?

Dom senaste veckorna så har det hänt vissa dagar att jag vaknar med Sveriges värsta huvudvärk typ. Det är så illa så att jag vill spy. Ljuskänslig är jag dessa dagar också, iallafall så brukar det sluta med ett sms till skolan att jag är sjuk och somnar om och vaknar runt 11 men det är precis lika illa då. Ligger i mörkret ett tag tillslut kravlar man sig upp och så känns det som att man sprungit ett helt maraton lopp typ, tvärslut resten av dagen. Finns det något som heter gravidmigrän?

Sparka mamma på kissblåsan, det bästa som finns!

Något som lillkillen börjat göra regelbundet är iallafall att sparka på min kissblåsa så jag blir akut kissnödig, haha ganska jobbigt :)
Jag planerar typ hela livet efter vart det finns toaletter nuförtiden :)

Blir så förbannad på mig själv så att jag ...

Blir så förbannad på mig själv så att jag inte ens kan sova. Att kan aldrig kan ge fan i andra?! Åh, jag verkligen måste sluta provocera med folk hur mkt jag än älskar att trigga upp människor. Jag gör mig ju själv ogillad... varför ska det vara så svårt???


Äckliga Breivik

ÅÅÅÅÅÅÅH Blir så jävla irriterad, jag är så jävla trött på alla rubriker om Anders Bering Breivik han är så äcklig och sjuk och störd, han är inte värd all den uppmärksamhet han får, ge honom värsta straffet som finns i Norge och var sedan tyst om honom, han förtjänar inte bättre, han är så sjuk.

Min carving

Jag har alltid valt nästan vilken restaurang som helst framför donken för att jag tycker det är fettigt och äckligt.  Men efter att jag blev gravid så vet jag fan inget bättre än McDonalds, helt galet, vill bara ha donken hela tiden! Dyrt och onyttigt Agnes.... BLÄÄÄÄÄ...
Bild från bloggarkivet :)

Barnvagn

Jag och Daniel har hittat en barnvagn nu som vi ska köpa :) Det gäller bara att bestämma färg sen ska vi beställa den. MEn jag tänker inte visa bild än, ni får se sen :) Kram!

Krasslig som attan, får betala nu för min ...

Krasslig som attan, får betala nu för min aktiva helg. Ska försöka att pallra mig ur sängen och stoppa lite mat i magen och sen bädda ner mig igen vid någon kass film ... kram på er.


Gofisar

Kom nyss hem, eller aa, för en stund sedan. Har varit hos Natta, tog med mig vovven, hon har ju Hugos (som hunden heter) bäääbis, Hugo är alltså pappa till hennes hund :)
Hugo är Daniels hund. Haha intressant? :)
Iallafall kollade på första avsnittet av "Äkta människor" andra gången SVT gör en riktigt bra serie (Andra avenyn var också skiiitbra)! Måste se andra avsnittet imorgon! Finns på SVT play för er som vill se :)

En dikt om ADHD

Missförstådd, hånad och skör
Du går genom livet och stör

Koncentrationssvårigheter och DAMP,
ger en inre ständig kamp,

Intrycken flödar i aldrig sinande ström,
trots otaliga försök, får du aldrig beröm.

Din attityd kan verka kaxig och tuff,
men är din osäkerhets bedrägliga bluff,

Inuti ett vilset barn med ömhetstörst,
söker bekräftelse när oredan är som störst.

Se min kreativitet och glöd,
istället för att banna mig i nöd.

När ska andra någonsin förstå,
De säger- Du kan bättre än så

Om du bara lägger manken till och
försöker sitta still.

Att just detta är ditt problem,
ger födseln till detta poem.

Från gryende morgon till slumrande kväll,
Du gör ditt yttersta för att vara snäll.

Din levnadsram behöver vara stram,
din oro lugnas av värmande kram.

Missförstådd, hånad och skör, du går genom livet och stör....

Vovvevakt :)


Specialistmödravården.

Jag var till Spec MVC idag, jag kommer ju att få gå dit också regelbundet för att extrakollas. Det dom gör då är att kolla på bebis på ultraljud och kollar om allt låter som det ska, om allt ser ut som det ska, mäter lite olika grejer på bebis och på mig via ultraljudet

Lite tur har jag väl som får se bebis lite oftare än andra :)
Allt såg iallafall jättefint ut med min livliga lilla son. Jätteskönt :)

Magen vecka 22+1 (23)

Det får bli en fjortismagbild so long, imorgon får ni en bättre bild!  Ansiktet ficvk inte vara med idag kände jag...  Haha förresten detta har blitt mig magbild tröja! :)

Facebook life. GILLA SÅ SKRIVER JAG... I DIN LOGG

Men å andra sidan, är vi inte trött på alla dessa jävla gilla statusar? Snacka om att missbruka gillaknappen...

Vad vill ni läsa i min blogg?

Jag trodde folk var totalt ointresserad utav vad jag gjorde om dagarna, men kanske ska börja att berätta det :)
Vad mina kompisar nära oc kära tycker om gradiviteten, hmmm det får bli ett inlägg om det! :)

Berätta gärna mer om ni önskar att jag ska skriva om någonting!
Svarar gärna på frågor också, svarar på ALLT, men det är en annan sak om det är ett bra svar :) Är ni anonyma så svarar jag i ett inlägg på frågor :)

Kläder!

Jag har inte orkar brytt mig om kläder till den lilla än, har inte så stora krav på den fronten liksom, billigt och bra duger för mig, helst tyger utan massa konstiga ämnen som kliar och irriterar huden. Men nu så har jag kollat runt lite, helt otroligt vad fina babykläder det finns, det finns ju nästan lika kläder som till vuxna! Haha :) Tråkigt att dom växer ut allt på en gång, känns lite hopplöst då att lägga ut en förmögenhet på kläder :)
KappAhl online shop - JeansKappAhl online shop - Joggingbyxa KappAhl online shop - Body
KappAhl online shop - TröjaKappAhl online shop - SkjortaKappAhl online shop - Tröja
Alla kläder är från KappAhl. Bilderna är klickbara.
Tänk er tillexempel som där jeansen med tryck och med den röd skjortan, vilken kille! Haha :)

Vad vill ni läsa?

`Jag är jättenyfiken, kan ni inte berätta vad ni vill att jag ska skriva om? Kommentera! Gör det anonymt om det är jobbigt! :)
Älskar bilden förresten, mitt lillhjärta <3

118 dagar kvar tills resten utav mitt liv.

Allt känns jätte spännande just nu, men jag har alltid känslan av att något kommer gå fel med lilla pojken i min mage. Men det är så typiskt mig, jag målar alltid upp värsta skräck scenariot inför ALLT! Tror att allt ska gå åt helvete. Men jag ber till alla gudar som finns just nu att jag ska få föda en frisk liten pojke. Jag längtar så hemskt mycket.
MAMMA längtar efter dig...

Vecka 24


Grattis Pappa

Idag fyller min käre far år! Grattis till honom!

Varför är sängen alltid skönast just när k...

Varför är sängen alltid skönast just när klockan ringer??