Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Var in till Gävle till den där narkosläkaren, eller två stycken var det faktiskt. Vi pratade lite. Hon berättade hur det skulle bli vid akut kejsarsnitt om jag skulle behöva sövas, min nacke tex måste man tydligen vara extra, extra rädd om när jag sövs pga min sjukdom, hade jag ingen aning om, men bra att veta.
Sen fick vi svar på något vi knappt undrat med som varit skönt att veta! Det är nämligen så att bedövningar som lokalbedövning, alvedon osv tar inte lika bra på mig (oxå det pga min sjukdom) som det gör på andra! Jag som trodde jag bara var kinkig dom där gångerna jag opererat bort födelsenärken med lokalbedövning när dom fått ge mig mer, och mer, och mer och att jag har låg smärtgräns att det är därför alvedon och ipren inte hjälpt mig vid smärtor. Men så var det tydligen inte!
Hon kollade även med ultraljud på ryggen, förstod inte riktigt varför men tror det hade med att göra om jag ska ha ryggbedövning sen.

Så alltså vid förlossningen så kommer jag förmodligen behöva högre dos av epiduralen om jag väljer att ha det.
Sen om jag skulle behöva sövas så måste dom vara dunderförsiktiga med min nacke.
Och att sätta EDA ska gå bra enligt UL.

Känns bra med allt nu faktiskt. Det är bra med alla extrakoller jag fått göra trots att jag är extremt trött på sjukhus efter alla sjukhusbesök jag gjort i mitt liv.
Färgade håret lite mörkare igår också, mest bara för att fräscha opp det en aning.
how do you make gifs
Webbcam is the shit u know....



KOMMENTARER
Sara - Sebastians mamma & snart lillasyster

Nu är svaren ifrån frågestunden uppe! :D

2012-04-26 13:46:00
URL: http://saraeedstrom.blogg.se/
Felicia - mamma till Liam

:) Jag vet hur det är, har själv stora somsagt och är 160cm lång haha. Men tänk på att magen också belastar ryggen just nu - efter den är borta så är ett par bröst ingenting haha ;) Jag har den som jag skrev om i detta inlägget, tycker den är superbra. Anita har generellt jättebra bra bh'ar :) Men ett tips är också att gå till en bh butik och be dem mäta och välja kupa till dig. Så många som har för liten kupa en vad de egentligen bör ha! http://sachiko.se/2011/october/tips-en-bra-amningsbh.html#comment

2012-04-26 13:56:38
URL: http://sachiko.se/
Isabelle Johansson

Fin blogg du har!

Allt bra med dig?

2012-04-26 15:17:55
URL: http://ijjohansson.blogg.se/
Amanda

Lite nyfiken på vad du har för sjukdom, skulle vara intressant att läsa om :)

2012-04-26 16:37:49
URL: http://amandatillenius.blogg.se/
Elin

Coolt att det bilden ändrar sig. Hur gör man det?

2012-04-27 15:18:28
URL: http://papperochpenna.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback