Daniels rullning

Sedan landade han på taket och fick krypa ur... Ser ni också att förardörren flög upp? Jag tänkte direkt att "Snart ser vi en arm som flyger åt helvete, men han höll armarna inne!
Snart har Daniel förresten rullat lika många gånger som mej! Haha det var vad lilla Elin sa iallafall (hon som är dökär i Daniel), hur ska jag tolka det? :)
Daniel har nu rullat två gånger och jag tre och en halv. Fast Daniels rullar har varit värre än mina fjantrullningar.
Han hade lite ont i nacken idag förresten, men det är inte så konstigt?! Jag har haft skiiit ont i min nacke efter alla mina rullningar och dom har inte alls varit lika våldsamma, han känner ju aldrig någonting den där grabben, själv hade man väl bölat och fått åka ambulans haha..


KOMMENTARER
Ellen

Fy fan vad läskigt! Jag skulle dö av skräck om det var min pojkvän!

2012-05-28 17:13:38
URL: http://fotoprojekt.devote.se
Ellen

Sv: Okej ja det kan jag förstå men ändå! :P speciellt nu när du är gravid också då skulle jag tycka att det var ännu läskigare!

2012-05-28 18:01:33
URL: http://fotoprojekt.devote.se
Agnes ♥

Sv:

Haha japp, världens snyggaste namn!

2012-05-28 18:39:38
URL: http://agnesr.blogg.se/
Madame Hoffa

Hej!



Nu har jag äntligen dragit en vinnare till tävlingen som du var med i. Kika in och se om det var du som vann, och passa samtidigt gärna på att anmäla dig till min nya tävling som ligger uppe nu där du kan vinna valfri vara från Evas Underkläder :)



Ha en fin kväll!

2012-05-28 19:40:17
URL: http://madamehoffa.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback