Spännande

Nu ska vi se hur denna natt går, andra nätter har gått bra, bara det att han vill gärna vara nära och för att få honom att somna måste man ha lillfingret i munnen på han tills han somnar, lite jobbigt menmen. Han sover jättebra om han får sova med oss i sängen men vågar inte riktigt ha honom där så just nu sover han i liggdelen till vagnen som står på en pall o stol i perfekt höjd precis brevid sängen, fiffigt!
Nu har vi iallafall introducerat nappen och hoppas att vi får sova liiite till inatt, fast ska verkligen inte klaga på tidigare nätter heller som sagt, han är så snäll våran plutt så :)
Det borde funka bra med napp också eftersom ammningen funkat bra från första gång, så nu håller vi tummarna att nappen inte stör ammningen :)

GODNATT!

Daniel hälsar! :)


KOMMENTARER
Angelica - Mamma till Bruce

Skönt att allting funkar bra! =)

2012-06-05 08:46:51
URL: http://thestoryofangelica.blogg.se/
Josefine - Mamma till Alexander ♥

Varför låter ni honom sova i liggdelen till vagnen? Varför inte låta honom sova i en spjälsäng? Det blir ju otroligt varmt för honom att sova där..

2012-06-05 15:50:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback