Godnatt... Eller?

Elvin har sovit hela dagen idag och ikväll har han haft ont i magen (tror jag iallafall), nu har han somnat tillslut och vi får se hur länge den lilla vill sova och om han kommer skrika inatt. Mammas lilla plutt, det gör så ont i mammahjärtat när han skriker.
 
Förresten så tror jag att jag ska köpa ett andningslarm. Ni som har ett kan ni berätta om era erfarenheter? Är det bra? Känner ni er tryggare? Vilekt märke? Har det larmat?
 


KOMMENTARER
Elsa

Uppskattar verkligen om du svarar på denna fråga :) hur tidigt märkte du att du var gravid? hur började du ana vilka symptomer hade du?:)

Svar: Läs i kategorin "Frågor och svar" eller se detta inlägg: http://aggehh.blogg.se/2012/february/en-fraga-med-svar.html :)
Aggeh

2012-06-27 00:34:51
Angelica - Mamma till Bruce

Vi har ett andningslarm, (Babysense) och är verkligen supernöjd med det! Det har gått igång, men det är för att vi glömt stänga av det när vi lyft upp Bruce, och jag sover mycket mycket bättre om nätterna sedan vi koplade in det.. Ett mycket bra köp!

2012-06-27 07:35:56
URL: http://thestoryofangelica.blogg.se
Jenny Sjöberg

Ett andningslarm har vi också funderat på men det har inte blivit av. Ska bli intressant att läsa vad folk tycker.

2012-06-27 21:00:33
URL: http://jennyjon.bloggplatsen.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback