Bilder från CCW

Det blev att vi åkte till Rättvik för Classic Car week iallafall :)
Elvin fick prova min låtsaskusins sittvagn idag också och har insett att han redan skulle kunna byta till sittdelen,  det duger bara att sova i liggdelen sen vill ju han vara med! så han blev mycket gladare och på bättre humör för han fick se lite :)
 


KOMMENTARER
Amanda Torell

Det är inte bra att börja med sittdelen för tidigt (det kanske dom har sagt på bvc), inte för att barnet kanske inte kan sitta så bra i den utan för att det är inte bra för barnets rygg att utsättas för att sitta i sittvagnen för tidigt, före ca 4månader :)

Svar: Förstod att någon skulle kommentera detta :) Våran lillkille ligger före i utvecklingen och är stadigare än andra bebisar i hans ålder, sen så hade vi inga planer på att ha ryggstödet rätt opp precis...
Aggeh

2012-08-01 23:00:37
URL: http://amandaatorell.blogg.se/
Madde - mamma till Olle född 120304

Ett tips annars är att bulla upp med någon extra kudde eller filt i liggdelen på vagnen under kudden. Så han får halvligga/halvsitta. Det gjorde vi med vår lilla kille en bra stund innan vi nu bytt till sittdelen. Och gud så nöjd han blev då. =)Han har sedan han var lilliten alltid vela vart med och se vad som händer. ;-)
Saknar liggdelen nu ibland när vi bytt till sittdelen, men vår kille är för lång för liggdelen i vagnen tyvärr..

Svar: Det har vi gjort, men det är så himla krångligt... :)
Aggeh

2012-08-02 13:33:12
URL: http://mkj.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback