Trust_

Har nyss tittat på en film som heter "trust_"... Den handlar om en 14 årig tjej som börjar att chatta med en kille på nätet. Killen säger från början att han är i hennes ålder och skickar bilder på en ung snygg kille. Efter ett tag säger han att han ljugit lite och att han är lite äldre än vad han sagt. Men detta stoppar inte tjejen från att träffa honom. Men när hon träffar honom så inser hon att det var inte alls som hon trodde, så händer massa saker. Ska inte berätta mer utifall ni vill se den.
Jag rekommenderar iallafall den. Den är lite seg i början men är otroligt gripande. Jag tycker det iallafall. Usch så hemskt! Blir så arg att sådant händer dagligen här i världen.
Helst borde alla små naiva internetaktiva tjejer i 13 års åldern se den också för att förstå sig på att internet är inte en säker plats...


KOMMENTARER
Elin

Ja, det är nog en nyttig film för många, internet är ingen säker plats. Man får tänka på vad man publicerar på internet. Många tänker tyvärr inte på det.



Svar på din kommentar: Jag har ungefär 53 läsare per dag.

2012-04-20 20:05:43
URL: http://papperochpenna.blogg.se/
Enander

Såg den för inte så länge sen heller, riktigt hemsk!! Gillade dock inte slutet..

2012-04-22 10:40:53
URL: http://enander.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback