Förlossningsbrev?

Nu behöver jag er hjälp igen! Det är ni superbra på ju!
Ni som har fött barn eller strax ska så har jag lite frågor angående förlossningsbrev!
Skrev du förlossningsbrev?
Vad skrev du i det?
Var det nödvändigt?
När ger man förlossningen det?
Glömde du skriva något som kanske endå var ganska viktigt?
Brydde som sig i ditt brev?


KOMMENTARER
Emilie Eriksson

Jag har inte "skrivit" något brev utan sa allt till min bm, så skrev hon in det i min journal så dom på förlossningen kan gå in och titta på det i datorn. Detta skrev hon in: 1. Att jag i den mån det går bara vill ha kvinnliga bm och läkare (skulle det bli någon fara för bebisen så skiter jag ju fullstänigt i vem och hur som behandlar mig, såklart!)2. Jag är spruträdd. 3. Jag är öppen för all smärtlindring. Men kommer försöka ta mig så långt det går på lustgas. 4. Jag är inställd på att amma. 5. Jag är orolig att spricka. (Säger man att man är lite orolig så kan bm "hålla emot" huvudet mellan krystvärkarna)så man "ger" med sig.) dom gör säkert det ändå, men det sa jag iaf :)

Hoppas det hjälpte dig lite :) Man kan ju säga vad som helst egentligen. :)

2012-05-05 13:19:13
URL: http://mittnyalivibokstaver.blogg.se/
Elina 17 år, mamma till Nellie

Jag skrev nog inget :)

2012-05-05 13:42:18
URL: http://elinaadele.blogg.se/
Carro - Mamma till sebastian

Jag skrev ett och hade med mig det till förlossningen när det var dags. Och egentligen skrev jag bara korta saker som att jag ville bada (dock hann vi inte det) och ha all möjlig smärtlindring men det hann vi inte med heller haha. Men så skrev jag också att jag var väldigt rädd för förlossningen bara så de visste. Och så skrev jag att jag ville amma. Och de lyssnade på vad jag ville, även om vi inte hann med det men det är ju inte deras fel :) Och jag vet inte om det är så nödvändigt då de frågar om du vill ha smärtlindrande och du kan fråga och så, men det var skönt att ha med ett utifall :)

2012-05-05 14:04:48
URL: http://carroahaokej.blogg.se/
Monia - mamma till Tuvalie

barnmorskan kommer fråga dig om det är något särskilt du vill skriva :) Det skickar hon in elektroniskt så du behöver inte bekymra dig i att ta med ^^



För mig fyllde hon bara i att jag är fruktansvärt spruträdd, så dom visste det när dom skulle sätta "flygplanet" i handen.. Fast jag sa det till dom också, och hon var lugn och förklarade att det var nödvändigt för att kunna ge mig dropp om något skulle hända o.s.v. Så jag tyckte dom var förstående :)

2012-05-05 17:07:35
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Renata - gravid v 38

min barnmorska har sagt att jag ska skriva upp några punkter men det känns lite löjligt om jag ska vara helt ärlig... jag har ju aldrig fött barn jag vet inte vad jag kommer/inte kommer vilja ha

2012-05-05 19:31:19
URL: http://renatas.blogg.se/
Sara

Jag är gravid min andra gång nu. Förra gången skrev jag ett förlossningsbrev med önskemål om bedövning och hur jag ville bli behandlad m.m. Men helt ärligt, så här i efterhand var det mesta bara onödigt och inget stämde i stort sett med vad jag "ville". Det är så olika allt, en förlossning kan se ut på miljoner sätt och det är helt omöjligt att skriva hur man vill ha det.



Bedövning kan vara bra att dom får veta, samt om du är rädd för gynundersökningar m.m. allt annat är enligt mig överflödig information ;)

2012-05-05 21:32:57
URL: http://didrikssonen.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback