Bio ikväll, bra film?

Ikväll blir det bio med Terese. det var ett tag sedan jag var på bio nu.
Haha ett tag var jag, Daniel, Robin och en annan Therese på bio ganska ofta kändes det som.
Men iallafall så blir det The girl with the dragon tattoo... Spännane och se om den är lika bra som svenska filmen ;)


KOMMENTARER
Isabella

haha ja jag har alltid sagt nojja om det är något man verkligen vill ha. Tror det är lite vart man bor för här säger en hel del nojja om dom har något som verkligen vill ha tex under en graviditet!



Åååh en till som har nojja på loka vatten! haha! är verkligen helt tokig i det drack upp 2små flaskor igår kväll och vill bara ha mer nu!



Testa inte den hallon persika ... den smakar och luktar som bebis yoggi haha! (om du inte tycker om det i drickande form, med kolsyra i vill säga) haha! :)

2012-01-21 13:48:00
URL: http://sagostunden.blogg.se/
isabella

haha jag dricker allt testar gärna nya smaker så länge det är vatten med kolsyra är jag nöjd ;) Därför jag har köpt sånna flaskor till sån bubbel maskin, super smidigt. även om det inte är kolsyra i dom bubbel maskinerna så får det händå smak utav det och då är jag nöjd! Så nu bör jag vara nöjd resten av graviditeten bara lägga ner typ citron skivor med mera i vattnet så det får smak!

2012-01-21 14:01:43
URL: http://sagostunden.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback