Låna pengar på Facebook?

Finns det något som är mer pinsamt än folk som ber om pengar på facebook? Alltså via en status. Jag skäms bara över att läsa andra som ber om det....
 


KOMMENTARER
Anonym

Nja, det är inte så pinsamt, det pinsamma är väl att hänga ut folk sisådär på en blogg. Och du har inte skrivit bättre statusar heller, sätt många av dina statusar som är pinsamma.

Svar: Vem har jag hängt ut? :)Skulel du kunna ge ett exempel på en av mina statusar som ä'r pinsamma?
Kan du snälla säga vem du är din lilla fegis?
Aggeh

2012-12-29 00:27:06
Anonym

Ja jag antar att det är samma person som jag har på facebook som behöver låna pengar tills den 25 januari då han kanske behöver pengar.
Ja denna status t.ex. " Idag får inga pepparkakor vara med i luciatågen. Fan vad rasistiskt. Men vi vitlökar får minsann vara med! Boooooring." Trodde du hade vuxit upp agnes, Snälla nån. Att du av alla personer skrev så? Bara små flickor som tror att det är av rasistiska skäl när EN lärare säger att man inte får vara det. Alla måste börja läsa innan dom spottar ut saker.

Varför ska jag säga mitt namn? du kanske hänger ut mig på bloggen eller så

2012-12-29 00:35:56
Emely Tuväng

ÅÅÅÅÅHHHHH, när folk är så larviga att vara ANONYMA, det irriterar mig. Om man har något att säga så säg det rakt ut till personen eller om du nu MÅSTE skriva så skriv med ditt NAMN.

2012-12-29 07:50:35
URL: http://www.emssan.blogspot.com
Anonym

du ber ju hela tiden på facebook att folk ska hjälpa dig att vinna leksaker åt din jävla unge, minst lika pinsamt som att be om att låna pengar. har du inte råd med leksaker själv eller? dumt att skaffa barn när man går i skolan kanske?

Svar: Gumman, jag hoppas då inte att du får egna barn då du drar in ett oskyldigt barn i detta och dessutom kallar barnet "jävla unge" för det gör man bara inte. Då får du hellre kalla mig vadsjutton du vill. Helst av allt växa upp och skippa alla fjantmeningar.Min son var med i EN tävling, EN ENDA tävling EN ENDA gång. Där man kunde vinna ett presentkort värt 10 000:- på leksaker. Det är ju skitkul att vinna! Prova vettja :) Inte måste man vara döfattig för att delta i sånt!
Jag vill inte snacka om pengar öppet men jag sköter antagligen mina pengar 10 gånger bättre än du sköter hela ditt liv med tanke på att du knappt har ett ordförråd. Jag har iallafall haft råd med allt min son behöver och tillomed sånt han inte behöver.
JA det är inte så smart, men om du läser längre bak så kanske du förstår varför jag gjorde det bästa valet i mitt liv. Att behålla min son. Vet du? Jag har inte missat något i skolan heller. Jag har tagit ett sabbatsår, vilket många, många gör. Dessutom har jag förmodligen jobb direkt efter skolan.
JAg ångrar inte min son en sekund. Nu förstår jag meningen med livet. Han är den bästa som finns!
Aggeh

2012-12-29 16:41:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback