Min älskade skatt

Jag visar sällan bilder här på Elvin eftersom jag är så rädd om honom, men tänkte faktiskt bjuda på två stycken nu från gårdagen då vi var in till Gävle till barnenshus för att få två nya däck till vagnen och till biltema för att...? Ja, fråga Daniel :)
Det är helt sjukt hur mycket man kan älska en sådan liten minimänniska :love:
 


KOMMENTARER
Monia - mamma till Tuvalie

så fina ni är =)

2012-09-04 22:33:59
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Josefin

Vilken liten sötis ni har. Ser ut som han äter och mår bra:)
De är väll inget konstigt med att man lägger upp bilder på sina barn på blogg, fb mm. Man är ju så stolt över sina barn och dessutom är ju alla (enligt sina egna föräldrar) det finaste som finns.

Svar: Ja det är sant, men jag känner mig inte trygg med att visa Elvin för hela internet :)
Aggeh

2012-09-04 22:52:58
Caroline

Har läst din blogg, superfin (har dessutom också en son som heter Elvin :-))! Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig lite till en artikel i Vi Föräldrar. Där ska jag skriva om roliga föräldraminnen som man kan skratta åt och känna igen sig i – lite dråpligt och kul. Tänkte att några läsare med barn under 2 år ska få dela med sig av sina minnen. Mitt eget är till exempel när jag råkade dra av vår då 1,5-årige sons bajsblöja i vår kompis lånade dyra bil och det blev bajs i hela baksätet. Lite sånt. Vill du vara med – har du något sådant att bjuda på? Och - har du kompisar som du tror skulle vilja vara med som du kan sprida frågan till? Vore sååå snällt. :-] Skulle behöva göra enkäten inom en vecka, och det blir bild också.

Tusen tack på förhand
Caroline Engvall
Skribent/Vi Föräldrar

2012-09-05 10:36:16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback