Bloggtips #3

En viktig sak med bloggar är mycket uppdatering. Helst ska det vara abslut MINST 1 inlägg om dagen, ju fler desto bättre. Kom ihåg att ha innehållsrika inlägg bara.
Men det är inte alltid man har tid, det jag brukar göra då är när jag har tid över så kan jag slänga ihop flera inlägg samtidigt men tidsinställer dem så att de publiceras senare. Så vet du att du har fullt upp dagen efetr elelr känenr för en bloggpaus? Ladda upp ett lager med vettiga inlägg.
 
Mobilblogga
Sen så kan man självklart mobilblogga också! Det finns lite olika sätt att göra detta. Vissa bloggportaler har iPhone och android appar.
Men tänkte berätta hur man mobilbloggar med Blogg.se!
Ni som har iPhone kan ladda ner blogg.se appen som finns!
Vi med android kan antingen "smsblogga" , mer info om det hittar ni här på blogg.se. Eller blogga via en webbläsare i mobilen.
Oftast klarar inte standard webläsaren i mobilerna av att blogga på blogg.se men bild osv så det ni kan göra då är att gå in på "Google play" och ladda ner Firefox.
När ni gjort detta så är det bara att slå in blogg.se, det kommer då en fråga upp om du ska gå in på deras mobilanpassade sida, tryck "ja", logga in, och sen är det bara att tuta och köra!


KOMMENTARER
elin

eller så laddar man ner wordpress som finns till både iphone och andorid och aktiverar sin blogg och bloggar därifrån :D

2012-09-11 21:01:20
URL: http://elinbergsman.myshowroom.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback