Hur utser jag vinnare av goodieagsen?

Hur kommer jag utse vinnarna av goodiebagsen?
Det är nämligen så att till och börja med så ska jag be någon annan att utse vinnarna utifrån motiveringarna eftersom det kan lite fel om jag gör det för det är en hel del folk jag känner personligen som deltar i tävlingen. Så tänkte ge någon som inte alls är insatt i bloggvärlden motiveringarna utan namn och uppgifter så får den personen välja vinnare utifrån det tror jag.
ELLER
Så lottar jag ut exempelvis 5 stycken på varje bag sen får NI rösta på vem av dom 5 som ska få goodiebagarna utifrån motiveringarna. Men detta kan bli orättvist då vissa har välbesökta bloggar och kan be om röster där och vissa har ingen blogg alls. JAg vill att alla ska ha lika stor chans att vinna.


KOMMENTARER
Anneli

Tack raring!

2012-06-17 23:38:02
URL: http://vanitas.blogg.se/
Monia - mamma till Tuvalie

gå på magkänslan Agnes, det ska jag göra :) Jag kommer försöka förbise att jag känner många av de tävlande, och bara se till motiveringarna för att välja värdiga vinnare :)

2012-06-18 08:36:48
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Martina Markusson

Be någon stryka över namnen. På så sätt blir du inte påverkad av dom du känner. För dom måste ju oxå ha chans å vinna :)

2012-06-18 09:51:34
URL: http://beautyyou.blogg.se/
Anonym

Hej! Just nu har jag två tävling i min blogg, så det vore roligt om du skulle vilja vara med! :D

Vinn ett valfritt mobilskal (Till t.ex iPhone, HTC, Samsung eller Sony Ericsson) - http://mallemusic.blogg.se/2012/june/vinn-ett-valfritt-mobilskal.html



Veckans blogg - http://mallemusic.blogg.se/2012/june/veckans-blogg.html

2012-06-18 11:11:47
URL: http://mallemusic.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback