Svar på tal

Den där Emma vill verkligen sätta mig på plats. Lilla, lilla Emma, vem är du? :)
Ska jag kanske anställa dig som sån där justerare här på bloggen? Du är rätt så grym på det där du :)  När man är i vecka 34+0 så går man in i vecka 35, JAG ÄR I VECKA 35!. Googla för att förstå, jag orkar verkligen inte haha.
OCh om du vill ha en blogg där bloggaren är petnoga med allt får du nog leta på en annan.
Sen är jag inte helt bombad gumman.... Ibland är jag det men inte i detta fallet.


KOMMENTARER
malin

Helt rätt agnes. Har man gått till exempel 21+1 så är man i vecka 22.... emma, du har tydligen inte varit gravid.. men vänta tills den dagen du väntar barn så kansle du lär dig då!

2012-04-18 18:17:56
Emma

Har Bf 2 maj, så er nog att man säger så. Men att säga att det är fem veckor kvar till Bf när det är sex är ju falskt det med. Bara för att jag är i vecka 39 skriver inte jag att det är en vecka kvar till Bf. För det är ju två.

2012-04-18 18:42:02
Aggehh

Ja men vad bra Emma då vet du ju hur det är, då borde du kunna detta, och det kan lika gärna vara en vecka tills jag ska ha barn det vet man aldrig, förstår inte hur du orkar haka opp dig bruden. Sen är det faktiskt mindre än sex veckor kvar, räkna själv! Och som sagt, vill du ha en petnoga blogg så har du hamnat grymt fel! För detta är en mänsklig blogg :)

2012-04-18 19:02:46
URL: http://aggehh.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback