BabykläderBabykläder....

Varför måste ungar växa så fort? Jag har så fina kläder till Ärtan men han kommer växa ur dom supersnabbt! Tyyypiskt! Fast av någon anledning har vi varit slarviga och har inte så supermycket i 50/56, vet inte hur mycket man behöver heller? Daniel kunde inte ens ha 50 när han föddes för att han var så stor och 56 växte han ur snabbt.... Vi har iallafall inte ens en overall i de storlekarna... Men kläder i 62 och 68... Det minsann har vi :)
Sen så vet jag att man brukar få massa bebiskläder av kompisar och släkt när pjukisarna är födda. OCh jag kan förstå det för hur kul är det inte att köpa små söta bebiskläder? Men iallafall. Nu kära släkt och vänner. Vill ni köpa något åt Ärtan så köp ett gosedjur eller en leksak eller vad som helst! För det kan han även spara sedan :) Kläder är det fullt av, och storlek 50/56 som man oftast får kläder i växer han ur kabooom!


KOMMENTARER
Monia - mamma till Tuvalie

be om blöjor, det går åt ;)

2012-04-19 19:07:52
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback